morsdag

Idag är det morsdag. Hade sagt till Freja igår med bestämd röst att jag ville ha lite sovmorgon. I alla fall en timme! Men icke! Freja ville gå upp klockan sju och där med basta. Och så blev det. Vi knallade upp sju, vilket inte gjorde mig något med tanke på vädret!
Åt frukost i godan ro och sen busade gärnet här hemma innan vi tog en promenad hem till mormor och morfar för en andra frukost.
Mormor tog med oss på en välbehövlig promenad ner på stan då jag haft min cykel ståendes där nere alldeles för många dagar känner jag. Har ingen lust att den blir stulen.
Blev en fika med moster och kusin också. Alltid lika trevligt.
Försökte hitta en pool till Freja men Zetterlunds hade stängt så det får vänta tills på måndag.

Trippen hemmåt på cykeln gick bra, Freja var väl inte jätte nöjd att ha hjälmen på sig men hon hade liksom inget val, hade ingen lust att gå hem hela vägen.
Väl hemma så tog vi med oss resten av familjen ut på en liten rastning och sen vidare hem till mormor och morfar igen. Grindar hade kommit upp så nu slapp man passa busan heela tiden iaf. Trapporna var avstängda =)
Men då hittar vi något roligare! TV bänken kan man ju klättra på ju, den testar vi istället. hahah.
Mat i magen och efterrätt nertryckt också tog vi oss vidare för att fira nästa mamma.

Freja blir alltid lika glad när hon kommer till farmor. God fika som vi kan skrika till oss och duplo på hela golvet. Och så får vi såklart inte glömma stora trollet som är roligt att krama om och klappa på huvudet.

Tack för en underbar dag idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0