12 veckor.

oj oj oj här springer det iväg. Hela 12 veckor är det hon nu. Galet vad tiden går fort. Om två veckor ska hon få sina två första sprutor, super läskigt. Thommy får följa med och hålla henne, vill helst inte se ens känner jag. Riktig mespropp :D
Just nu ligger hon brevid mig i soffan och pratar om nått viktigt tror jag bestämt. Kikar på sina egna händer med en allvarlig blick och små snackar.

Idag har varit en seg dag, ville inte alls gå upp idag. Åkte iaf iväg till Rabi för att säga hej och sen vidare till farmor för en fika som då avslutades med en bit mat istället. Riktigt gott =)
Alltid lika trevligt hos henne. Freja blev dock lite små kinkig på slutet men hon har varit vaken hela dagen idag så det har väl med det att göra kan jag tänka mig. Trött tjej.

Har ont i huvudet, vet inte riktigt om det kommer från nacken eller bara är vanlig skallebank. Drygt är det iaf. Hoppas att det gått över tills imorn för då är det full fart med tvätt. Allt ska tvättas, sängkläder, kläder och en jäklarns matta. Men kommer kännas bra efter iaf.

Colan står på bordet, TVn väntar och Frejjsa sover nästan. Kommer bli en skön kväll/natt.
Puss på er!

slutet på en gammal vecka.

och början på en ny.
Sovit i soffan i nåra timmar, kan väl inte påstå att det var speciellt smart. För kommer jag kunna sova nu inatt? nej nej.. osmarta Carolin!

Idag hämtade vi vårat nya begagnade v-rum bord =) Riktigt fint och lite högre än det gamla dock men det funkar. Vi fick även med oss en fotpall till vår fåtölj, klädhängare till hallen och en stol till Frejjs till när hon kan sitta själv. Skit söt stol.
Vi fick även förfrågan om vi ville ha deras vagn sen och om jag blev glad. En precis sån jag ville ha! Innan vi plingade på pekade jag på vagnen till Thommy och sa "En sån! Ja en sån vill jag ha till Freja!" och gubben höll med. Sen när vi skulle åka var det Helenas tur att peka på vagnen och säga "den där! den får ni ta sen, vi vill bara ha den över hösten och sen är den eran" Weeei! Helt bästa.

Efter det åkte vi hemmåt för Carolin var så hungrig så hon höll på att kräkas, underlig känsla det där.
Och så kom skåne förbi, alltid lika kul! =)
Snacka skit och annat roligt förgyller våra timmar. Sen har jag även BILDBEVIS! Hon vågade till slut ;) hihi



Hihi så sött!
Nu ska jag glo klart på sagan om ringen och kanske gosa sönder Victor lite =)

löööda!

Mamma ringde och väckte mig imorse, fast halvsov bara innan eftersom jag hade en liten tjej brevid mig i sängen som små sparka på mig emellanåt. Hon tyckte väl inte att jag skulle sova nå mer helt enkelt.
Åkte sen hem till mamma och pappa för att pappa behövde thommys hjälp att köra iväg en massa jord å grejjs från gården. Pappa har vattenläcka in igaraget så det vara bara till att gräva gräva gräva för att sen fylla igen med betong.

Mamma, jag och lillan tog en liten snabbtripp till Hälla för en snabbshopping och mathandling.
Därefter åkte jag och Thommy och hämtade Fredde för att ta en fika på stan. Riktigt trevligt fast Freja blev lite små oggig på slutet, trött som en tok.

Nu har vi då kollat på en film och käkat massa nyttigheter så som gurka, morötter och blomkål. Fismagemat :D
Men gott va det. Blev Rallybrudar, tack för lånet Camilla! Ska ta med dina filmer hem till dig nån dag, glömt flera ggr.
När Thommy kommer hem blir det Män som hatar kvinnor. Trevligt =)

Tjingeling på er =)


fredag blev en städdag

Jepp, förrådet är städat och rensat. Känns riktigt bra, ska be gubben min gå ner med lite i källarförrådet sen. Skit som inte behövs här uppe. Han har ju snott nyckeln annars hade jag kunnat fixa det själv ;P
Gick på köket och gjorde rent lampan ovanför spisen, även ventilationen. USCH! ja jag säger usch. Fy bubblan vad äckligt. Tror inte det där blivit rengjort på iaf minst ett år. Passade på att ta ugnen i samma veva, lika äcklig den. Hmmm.. Ja vad säger man?
Samma sak när jag gjorde rent toan första gången och vattengrejen i golevt (glömt ordet) där det rinner ner. Vattnen försvann så sakta, höll på att kräkas första gången jag gjorde rent det. Nu blir det minst varannan vecka för att det inte ska bli lika blä.
Längtar tills vi får nytt kök och badrum! Bli av med allt äckelpäckel..

Får se vad som händer senare, ska iaf ta ut lillan på en promenad och sedan göra äppelpaj, om nån är sugen är det bara att hojta ;)

bräääänd!

Lyckades ju bränna mig igår i ett jäklarns solarium. Lagom röd idag då. Och kliar vid halsen, dags att smörja in sig ordentligt nu iaf.

Var hos barnmorskan idag och kollade hur jag mådde, hade dock lite järnbrist så järntabletter står högst på listan.
Då vet jag varför jag varit trött i några dagar iaf. Freja kan jag inte skylla på eftersom hon sover hela nätterna iaf. Min gumsa.
Sedan gick vi vidare för att träffa Jeremias och få lite käk i oss. Även lillan ville ha käk och såklart fick min sallad vänta ett tag.

Efter detta åkte jag för att hämta upp papi så han skulle ut till tidö-lindö. Och såklart skickar han mig till Volvo för att göra nå skit. Inte coolt! Hans hobby inte min. Men som tur var gick det fort så Ica Maxi nästa. Dock hade det hänt en bilolycka precis vid vår infart till våran gata så att ta sig fram var inte det enklaste.

Och nu sitter man här, mätt och belåten efter en romantisk midda för två bestående av fiskbullar och ris. Såklart lite dillsås också. Haha.. Va så sugen!
Nu blir det iväg å fika med Nicklas och Pållan ;)

onsdag.

Så har halva veckan gått.
Började tidigt med en liten sprattel tjej i sängen som sparkade mamma i magen tusen gånger eftersom hon tyckte att vi skulle gå upp för att få mat och ny blöja.
Efter det så tog vi oss ner på stan för att möta Sandra.
Kollade lite efter en backpackerryggsäck men det får nog sluta med en ikea kasse ;) hihi.
Fika hanns med också, på Cornetto.
Sedan frös jag så mycket så sola stod näst på tur. Iväg till hälla och solstudion för en varm stund i ett solarium. för ute bjuds det minsann inte på sol. Somnade i solariet och nu känner jag att jag brännt mig i nyllet.

Nu på kvällningen träffade jag och Freja morfar för en tacobuffe på kolarhagen. Riktigt gott och trevligt att sitta och prata gammalt skit.
Tog mig faktiskt en öl och den satt där den skulle. Gott var det.
Satt även och pratade saker med pappa som jag aldrig vågat säga förut. T.ex. att jag och Sandra satt som 15-16 åringar på kolarhagen och drack ikapp med christian och christoffer. hahahaha. Och så var jag ju tvungen och fråga honom om han visste när jag tog min första fylla. Och det visste han såklart. hahaha..

Imorn blir det barnmorskan för efterkontroll så allt står rätt till med mig och sedan Jeremias för en bit mat. Sen ska jag ta mig i kragen och stääääda!


Gå gå gå gå gå gå och gå

Jepp, idag vaknade man av att fröken Linnea ville ut och gå!
Bestämt badades fröken och frukost dracks upp. Sedan bar det iväg till björnön.
Vi hade ett ungefärligt hum hur långt vi gick igår och tänkte att vi sulle göra en repris, alltså en mil!
Ner för backar och upp för jätte backar, stackars Linnea som gick med vagnen. Men det var hon som ville, frågade många ggr om vi skulle byta men hon såg träningen så jag var så nöjd som slapp =)
Victor fick gå i långkoppel så han var också nöjd tror jag bestämt.
Han fick även bada, nån måste ju iaf ha doppat sig detta år för jag har ju inte badat alls.

Sen skulle vi brumma iväg till öppna förskolan men såklart hade Carolin inte hållt reda på tiden så det dragit ut på tiden på björnön och kvart i fyra kom vi iväg, kanske lite sen att ta sig till ÖF när de stänger fyra?
Tråkigt, får gå dit nån annan dag istället.

Imorn blir det fika på stan med Sandra, ska väl kika runt lite också kan jag tänka mig. Om jag nu har orken till det efter två mils promenad på två dagar. Känner mig duktig iaf =)

kväll

Så kom man hem efter tvätten är hängd (det tar aldrig slut!) och sedan lite fika såhär på kvällskvisten hos Farmor =)
Fick god tårta och en rolig pratstund om adhd droppar och annat roligt.

Fick nyss lite massage av min kära man då varken ryggen eller nacken verkar vilja ge med sig tråkigt nog.
Vill inte ha ont längre känner jag. Tär på mina krafter. Men alvedon får mina dagar att gå runt och lite tålamod och envishet!

Fått en ny bok av mamma att läsa, dumpa mathew, dags att börja på den tror jag minsann.


fortfarande aj aj aj.

Ja ryggen känns lite bättre idag iaf men inte fullt återställd. Får hoppas att min och Linneas monster promenad gjorde susen. Det känns som att det är antingen eller för den delen.

Freja var på månen och studsade imorse, hoppade runt på pappa Thommys mage och oj så nöjd hon var =) Även voffe fick vara med och leka lite.
Åkte sedan hem till mormor och morfar för att låna tvättmaskinen då vi fick en stor låda med kläder igår som behövdes tvättas. Riktigt fina kläder även om de vad använda och ärvda =) Men massa kul ändå. Speciellt nu när tösen växer så fort så behövs det!

Sen gick jag, voffe och lilla för att möta Linnea. Tog en lång promenad på runt två timmar. Victor gav upp efter en timme och la sig i diken och i gräs så fick nästan släpa honom en bit. haha..

Gubben min har precis kommit hem och maten står på bordet. Mums!
Ska snart iväg å hänga massa tvätt igen. Sen ska jag nog dö i soffan.

aj aj aj.

Min rygg tar död på mig. Helt galet ont idag. Fattar inte hur det kommer sig ?
Visst jag satt i en bil med bara raka ryggstöd och inget nackstöd. Kan kanske ha med det att göra? Men ack så kul vi hade!

Började gårdagen med att spöka ut mig rejält. Här var det dags för Carolin a la 60-tal!
Åkte sedan hem till mor och far för att tralla iväg i bilen och hämta upp den sista sonm då var min syster. Riktigt snygga åkte vi iväg till rocklunda för incheckning och sedan vidare mot fiskartorget.



Här är vi då framför vår snygga kärra som inte alls ville starta när jag försökte.

Vidare mot Sura för picknick, där hamnade vi brevid en bil som hade barnuppfostran. Försökte gömma min lilla tös för hon är redan tillräckligt uppfostrad.
På bilen stod det "Västerås uppfostrings service - vi agar inte i onödan."

Efter detta trallade vi genom sura centrum, olberga, hallsta centrum och vidare mot Westerqvarn. Hann se min gamla voff Tim och hans ägare. Mamma såg två kossor köra 69 samtidigt som jag försöker förklara genom mina skrattatacker att en kalv diade samtidigt som kossan kissade. Men det enda jag fick fram var ungefär Ko Mo MU!

Tackar så gott för en riktigt trevlig och rolig dag. Nästa år ska vi vara med förberedda!

Idag blir det en lugn dag. Ska försöka röra mig så lite som möjligt ur soffan tror jag bestämt!

pappas   Detta var då våran raid ;)

Äntligen!



Min bejb får stå ut med mycket nu när jag kan klä henne hur jag vill och även frisera henne precis hur jag vill.

Men med rubriken menar jag verkligen ÄNTLIGEN!
Har fått lite respons från min otroligt sega skattegubbe. Eller min och min? Han som har hand om mitt ärende eftersom de ska jävlas och kolla upp mig varenda jävla år. Men nu vet jag iaf att pengarna trillar in i början av september. Längtar!
Om jag räknat rätt, som jag borde ha gjort. Så kommer jag få tillbaka runt 8000. Och de blir många blöjpaket kan jag lova! Och kanske ett par byxor till mig och ett par till Thommy. Freja kanske behöver lite nya kläder och hennes konto behöver fyllas på. Sen så kanske jag är otroligt godissugen och tillochmed firar med en fem liter cola den dagen ;) haha
Helt i extas (stavas det så?) för lite pengar. Men när man väntat så länge som jag gjort så blir man glad.

Nu ska vovven ut och rastas och senare blir det nog... hmmm.. nått lär ju hända? Kanske åka till löga och kolla på alla raggarbilar innan de drar iväg på mälaren runt?


Mys mys mys med  min bejb =)

snart helg!

En dag till så har vi helg. Eller ja tar långhelg, börjar from nu!
Mensvärken verkar ha lagt sig för en gångs skull. Riktigt jobbigt ju. Eller så är det huvudvärken som tagit över. Måste köpa ny säng när vi får pengar, eller iaf nya madrasser.  Sover skit dåligt i sängen.

Dagen började med en fika på staden med fröken Becca. Riktigt roligt att träffa henne, blir inte alls ofta tyvärr. Fikade på Bredbar och snackade lite om bebisar, magar och allt däromkring.
Sedan bar det av mot Skiljebo, dags att träffa Jeremias. Snackade lite datorer, sånt som jag inte kan nånting om alls. Men han behövde ett grafikkort tror jag det var, så om nån har ett sånt skräpar så tar vi gärna emot det!

Sen promenerade jag och lilla Frejjs hem till mormor och morfar för att prata mustangen och hämta tvätt. Mormor fick vara barnvakt en liten stund när jag och morfar åkte ut en sväng för att se om jag klarade av att köra musse och såklart kan jag det! =) Inte värdelös heller ;) hihi

Nu ska jag glutta klart på American Pie; the wedding.

Mensvärk.

Fattar inte denna smärta. Vad är det bra för?
Har inte haft mensvärk på över ett år vad jag kan minnas.
Och nu minsann, sitter man här och inte ens kan sova för man har mensvärk. Hua!
Drygt ju, va så skönt när man väntade Freja för då hade man ju inte ens mens.
Känner att jag kommer bli ett pms monster och alla i min väg får passa sig!
Varför ska vi tjejer/kvinnor få allt det jobbiga? Killar är förkylda ibland och då är det döende. Men vi tjejer/kvinnor får stå ut med först mensvärken och sen såklart mensen också. VI ska dessutom föda barn och därefter amma. Glöm inte alla sömnlösa nätter för att bebisen skriker eller gubben är förkyld ;)

Fast om man ser bortom allt detta jobbiga så finns det något bra.
Jag står ut med att gå upp vissa nätter för Freja skriker. Tänk bara vilken utveckling jag är med om. Hon växer ju och blir äldre. Hon jollrar mer och mer för varje dag.
Sen den där jäkla mensvärken och mensen, ja då vet man väl att kroppen funkar som den ska....

Men själva värken kan man väl ta bort?

Kräftor i stora lass.

Nästan precis kommit hem från mamma och pappa. Blev en pytte kräftskiva hos dom idag.
Tre olika storters kräftor, svenska färska, turkiska färska och ICAs frysta. haha.. Fast jag måste säga att de svenska var godast, sedan ICAs och sist men inte minst de turkiska. Ja tror de kom ifrån turkland iaf, inte säker.
Det bjöds även på nån god omelett, ölkorv, sallad och såklart en liten snaps. Vågade i mig en hel snaps som jag kanske bet av minst sju gånger. haha. Riktig fegis.

Innan vår lilla kräftskiva så har inte mycket blivit gjort. Tvättat kläder eftersom jag missade tvätttiden igår. Eller rättare sagt sov förbi tiden. Sen blev det inte alls mycket gjort. Tog en tur med Thommy i bilen, men mer än så hade väl varken jag eller Thommy energi till. Haft ont i huvudet i minst fem dagar nu, kommer från nacken så antagligen sover jag konstigt på nätterna..

Imorn blir det till att träffa Becca, en gammal barndomskompis som också ska ha barn inom några veckor =)
Ska bli riktigt trevligt att träffa henne faktiskt.

Nu blir det till att borsta tänderna och krypa ner i sängen. NAttinatt

brrr

Idag har jag frusit nästan hela dagen. Riktigt jobbigt på nå vis.

Skulle då tvätta idag hde jag för mig, jo men visst! Går dit med tvättsäckar och Freja men klart som fan att det var imorn jag hade tvätt tid. Bokade en ny tid tills ikväll klockan nio. Och vad gör Carolin? Jo hon somnar och vaknar halv tio. Smarto!
Finns ingen ny tid förrän på fredag. Men som tur är har jag en snäll mamma och pappa som låter oss tvätta där. Så imorn blir det tvätt dag hemma på bergsvägen.

Thommy var då däckad efter att ha bilat nästan hela dagen igår. Ni vet, ta bort betong med en maskin som skakar. Tycker synd om honom, gick upp och gav honom alvedon i morse men inte hjälpte det heller. Min plutto.

V i tog iaf en tripp till Löga för att jag skulle få säga upp mitt gymkort. Skönt att det är gjort nu. Gymmar ju för 500 spänn här i vårat gym, istället för 270 spänn i månaden på Natilus. Vad väljer man när man har en inkomst på ingenting i månaden? 500 om året eller 270 i månaden? =)

Sedan bar det av ner på staden för att träffa mor och syster. Behövde hitta kläder till damrallyt på lördag. Kom ner och titta vettja? Jag kommer bara skitsnygg i min fula sammetsklänning och tuperade hår ;)

Nej vad sägs om att somna om igen?

E-tuna.

Dagen började bra, fast Freja alltid får för sig att sova lite halv dåligt när nått är planerat dagen därpå.
Jag och Camilla styrde kosan mot Eskilstuna för en fika med Sara och lilla Asta.
Tycker Asta är liten men hon var allt stor i jämförelse med Freja. Men så söt, nästan precis börjat gå så hon tulta omkring inne på fiket.
Även Camilla vågade sig på att hålla ett tag, så nu är det väl snart dags att hon vågar hålla lillfröken också ;) hihi.
Simon tittade även förbi, riktigt trevligt.
Blev en liten återträff för gamla och nuvarande jobbarkompisar. Eller egentligen är det väl bara Camilla som är kvar.

Väl hemma så glodde vi lite på Thommy när han skulle byta hjullager, men det gick inte alls som han tyckte att det skulle göra och dessutom utan mat i magen blir det inte alls bra för honom.
Max väntade då, god burgade och dricka. Ännu ett tillfälle idag att få cola ;)

Efter det fick jag mig en dos av shopping, dock inte till mig själv men till lilltuffsan. Två nya bodys, ett par byxor och en söt tjocktröja som även hade små öron på luvan. Min docka ;) hihi. Kan klä henne precis som jag vill.

Får se till att det blir en till fikadag någon dag! Får jag leka lite mer med bebis och Sara får gosa med minibebis =)

Grattis bästa Linnea! =)

Eskilstuna här kommer vi!

Imorn brakar jag, Camilla och Freja iväg till Eskilstuna. Vi ska mysa med bäbis Asta och Sara. Ska bli kul att träffa dom. Sist var på jobbet när Asta bara var någon månad tror jag bestämt.

Idag var vi städat efter om möbleringen igår och även kollat runt lite här och där.
Mediamarkt, Barnenshus, Jula och ner på stan. Riktigt aktiva.
Det enda vi kom hem med var en napphållande eller var det nu heter och nå stativ så Thommy fick upp dataskärmen på väggen.

Trodde vi även bodde på ett lugnt område men Thommy fick nyss sätta ut näsan utanför balkongen och ropa till några som slogs eller vad de nu gjorde nere på gården. Förstår inte vad det är med vissa människor.
"ja med dom glodde på oss!" Galet!
Blir less på folk som alltid ska ta till knytnävarna när orden inte räcker till.
Speciellt när de ska dra ihop värsta gänget, som dessutom inte är inblandade i bråket. Men deras gäng måste ju vara störst och vinna! Varför inte prata om det kanske? Nej men det går ju inte för nån i nått utav gängena måste ju slå första och vara tuff! Eller har jag fel?

Glömde ju!

Min bäbis är idag 2 månader =)

min skatt

Mamma och Pappa älskar dig Freja!

lördag - möbleraomdag

Jepp, vaknade klockan sex av att fröken var hungrig. Men vi somnade om i soffan och sov till elva, så snäll tjej som vill sova massor på natten och morgonen. hihi.
När Thommy väl vaknat åt vi frulle och sedan fick han nå ryck. Vet inte om det har med ölen att göra från igår eller nått. Men det blev en om möblering, in med bokhylla, dator, skrivbord och hela fadderullan i hörnet in i Frejas rum. Använde bokhyllan som avdelare så det blev riktigt bra. Eftersom Freja ändå inte sover där inne ännu så får det se ut som det gör. Ska ta tag i hennes sida av rummet imorn hade jag tänkt mig. Så det blir fint där med =)

Sedan bar det iväg till Farmor. Alltid trevligt att komma dit och fika lite =)
Freja fick lite komplimanger också såklart, min underbara lilla fisunge.
Efter fikandet var jag hungrig som en tok, men Thommy ville ha nått lätt lätt. Inte matigt lätt utan bara lätt.
Fixade soppa och mackor. Var riktigt gott. Underskattad mat på nå vis.

Nu blir det iväg till Jessica & c:o för att säga hejsansvejsan!

Ölkväll.

Ja igår blev det öl, första gången på typ ett år. Riktigt trevligt var det.

Började hela dagen med en promenad med Victor och mormor. Freja var såklart med.
Sen åkte jag och Thommy och åt med Nicklas nere på Gränden, som vanligt gnäller vi över maten så förstår inte riktigt varför vi envisas med att äta där.
Efter detta frös jag så otroligt så jag ville sola, också något jag inte gjort på ca 1 år. Gudomligt skönt måste jag säga. Blev varm i hela kroppen och så fick man väl en eller två fräknar till i ansiktet. Vill ju bli brun inte fräknig :D

Det som stod på listan efter detta var då systemet. Slog på stort, hela fyra öl kom jag ut med. Man vet ju inte riktigt hur mycket man tål efter så lång tid.
Såklart innan systemet lyckades Thommy lura in mig på en jävla databutik, 128kbit eller vad den nu heter. Och vad kommer han ut med? Jo nya högtalare och ny skärm. Men på ett villkor att han inte spelar nå Battle Field på HELA helgen och dessutom jobba så mycket han kan. hehe..

Väl hemma var det en fröken som var hungrig och en svettig mamma. Så snabbkäk för Freja och en snabbdusch för morsan. Sen krokade jag upp. Så otroligt gott!
Ställde mig på balkongen i solen med min iskalla öl och en cigg. Mums! Det var länge sen.
Första ölen smuttade jag på i nästan två timmar, vågar ju inte dricka för fort heller.

Linnea och Johan kom över och höll oss sällskap fram till tre på natten. Roliga samtalsämnen och mycket skratt kom med kvällen. Vi har även bestämt att vi ska ha Kräftskiva nån helg, såklart blir det som en knytis och fler ska bjudas in. Men INGEN som inte äter kräftor för det blir bara gnäll kom vi fram till :D

Nu är gröten uppäten och ett bad står på listan för Freja.

tröttdag - död dag

Efter ca 2 timmars sömn tog lilla familjen minus thommy en promenad till bergsvägen för att låna bil som skulle ta oss mot Hallsta.
Väl där hoppade jag och Frejjsa över till nästa bil som redan innehöll en bebis, Lina, och en mamma, Jenny, för att ta oss vidare till Kungsör för att säga hej till alla arbetskamrater som sliter och står i. Eller rättare sagt sitter och kacklar hela dagarna.
Freja fick fina kommentarer som t.ex. OJ vad mkt hår! Elvis Frilla! Penntroll! osv. Ja allt handlade om hennes lilla kalufs =) hihi. Min älskade lilla tuffsa.

Väl hemma så lyckades gubben min trampa in en spik i foten (genom skon alltså) så han haltar runt här hemma.
Vi tog oss iaf till Skiljebo centrum för att mumsa i oss lite mat när vi träffade Jeremias. Var länge sen jag åt pizza och gott var det, även om de har VÄLDIGT salt skinka på pizzan. hmm..... svettig gris kanske?

Efter detta bar det hemmåt för en snabbstädning då min faster och kusin kom över för att säga hej till lilla Freja. Hon fick en jätte söt klänning och body som hon kan ha även i vinter. gulligull =)

Nej funderar på att svimma av i soffan inom kort. Är det okej?

Härlig dag.

Dagen har varit lång men ändå gått super fort.
Gick hem till mor och far för att hälsa på och glo på huset brevid där det jobbades för fullt.
Väl där komm Thommy utsischandes från ingen stans och skulle åk aoch byta avgasrör. Dumt av mig att följa med kom vi på efteråt eftersom jag skulle träffa Linnea kanske en timme senare.
Blev en massa strul och det slutade med att Thommy körde hem mig igen och jag och Linnea tog en promenad ner på stan.

Väl nere tog vi en välbehövd fika och snackade lite skit om inporter och skit =) hihi. roligt samtalsämne egentligen.
Sen gick vi en tur på stan och hittade massa roliga bebiskläder och även kläder till oss själva.

Träffade sedan Thommy som var hungrig och jag fick även en peng att handla för. Kom hem med två tröjor till mig själv.
Passade även på att hämta ut ett paket från ellos. Frejas vinteroverall, så otroligt söt. En rosafluffig med små öron på luvan. Hon kommer vara sötade i vinter. Glöm inte tass avtrycken under fötterna ;)
Hon fick även två bodys och tjocktröja med matchende byssor till. Min söta gullis.
Fick även frukostmuggar och skålar gratis med, råkade slå sönder en direkt när jag diskade dem. Haha klantiga Carro.

Nu sitter jag här med underbara Victor i knät och försöker skriva. Han undrar när Mojo kommer. Försöker förklara på hundspråk såklart att hon kanske kommer i helgen.

bra där!

Ja jag ser att jag var lagom virrig i inlägget innan. Jag ska minsann inte till Kungsör imorn, dit ska jag på torsdag!
Imorn ska jag ju träffa Linnéa för en fika nere på stan och även träffa Jeremias på eftermiddagen.

Tror minsann lilla Frejjs är i en växtperiod, sover som en stock nästan hela dagen.
Sandra gick för ett litet tag sen, var trevligt att träffa henne, det händer ju inte så ofta längre.

Nu vill Victor ha lite uppmärksamhet märker jag =)

tisdag - fisdag

Nej inte blev det en fisdag idag heller. Det blev en tvätt och städ dag. Fast rätt skönt att ha det gjort. Slipper jag senare i veckan, hihi.
Fast städade kanske inte så noga, men det ser rent ut iaf! Det är väl det som räknas?

Min lilla tussa ligger brevid mig i soffan och jollrar så sött. Min bejb. Hon är perfekt har vi kommit på, jag och Thommy. På alla sätt och vis.

Nu har man fått återbesök hos barnmorskan också så vi ser att allt är okej med mig också efter förlossningen. Men det borde inte vara något fel på mig inte. Har jag bestämt. Freja vet vi ju redan att det inte är nå fel på.

Om nån timme kommer Sandra hit och håller oss sällskap. Och efter det kanske det blir en fika med Jessica, Pebblan och Nicklas, får se om det hinns med idag. Annars hinner vi imorn =)

Imorn styr jag och Frejjsa bilen mot Kungsör för att säga hej till alla jobbarkompisar. Weei

8 veckor.

Nu minsann går det undan. Freja är hela åtta veckor.
Var hos bvs idag, hela 58,7cm lång och väger prick 5 kg.
Träffade även läkarn och allt var super bra med henne enligt honom också.



Gick ner med mamma på stan. Så efter BVC träffade vi moster Cilla och tog en fika på Waynes Coffe.
Var riktigt gott. Träffade även nästan hela familjen gudfar =) lillasyster, storebror, mamma och voffen. Alltid lika kul.

Vandrade sedan runt lite på staden och sen hemmåt. Känner nu att jag har träningsvärk i benen, hade helt fel skor på mig =/

Nu blir det mys i soffan =)

tack!

Tack för en mysig kväll, även om grillen inte ville som jag ville så fick vi till slut fyr på skiten. Och mat fick vi.

Började dagen sen så tösen fick för sig att vakna först runt sex och sedan runt tolv. Fick sova länge men var ändå tröttare än vanligt, har väl med att jag fick nån extra timme men han vaknat flera ggr inatt pga Thommy haft halsbränna. Stackars älskling mådde skit hela morgonen. Gjorde väl inte saken bättre att han hade lite solsting eller nått igår. hihi.

Tog sen en lång promenad med Frejjsa och Victor, eller så långt han orkade. Var ju så varmt så han ville bara lägga sig i skuggan hela tiden. Min voffe. Sen åkte vi iväg och fikade med Dempa och Bella. Riktigt trevligt, men synd om Bella som blir den utsatta hela tiden ;) Undrar om moppepojken hittat ut ännu..........

Sen blev det till att hämta upp Nicklas för att inhandla grillkäk. Blev sedan avsläppt hos mamma och pappa för att försöka få fyr på grillen. Nått som jag inte lyckades med. Thommy hällde t-röd på skiten och då jäklarns brann det fint. Fick väl vänta bra länge på maten. haha..
Pauline, Nicklas, Dempa, Jessica, Pebblan, jag, Thommy och Freja hade en trevlig kväll med snack och mat.

Sedan tog vi bilen till donken så bjöd Pauline oss på glass. Fast några hade dock droppat av innan så det var jag, Nicklas, Thommy och Pauline. Så klart lilla också då. Alla blev efter detta väldigt trötta så nu sitter jag här.
Victor och Thommy är fortfarande ute och trallar lite i bilen. Ska lägga min bejb i sin säng nu så jag får krypa ner i min för lite välbehövlig sömn.

Och får hoppas nu att skånefröken inte blivit nå sjuk, synd att du inte kom idag =/

fredga fredag fredag

så sitter man här, vovven snarkar och freja sover.
Thommy är ute på race i e-tuna. Kul för honom =) Jag hade ingen vidare lust alls så jag blev hemma. Helt själv på en fredag =(
Men jag har rensat i garderoben och diskat en massa disk. Så nu ser det nästan beboeligt ut här hemma igen.

Thommy åkte nog på en liten smäll av solsting idag. Helt vimsig när vi var hemma, han gick och la sig och sov i nästan fem timmar innan han var någorluna människa igen. Under tiden hann jag och lillan med en sväng till hälla. Och såklart hittade jag overallen jag velat ha till Frejsan! En brun med öron på, helt jätte mysig. Blir till att åka och köpa inom de närmaste dagarna så den inte tar slut!

Imorn blir det grillning på kvällen och fika på dagen =) Jag och Jessica har bestämt dejt och karlarna ska såklart med, men det kanske de inte vet om ännu ;)

Nej nu ska jag väcka hunden så vi kan gosa ner och i soffan ett tag innan gubben kanske får för sig att komma hem

flyter bort.

Stackars lilla Freja, blir så varmt så hon är svettig hela tiden. Eftersom hon inte kan sitta eller stå själv så blir ryggenmest utsatt för denna jäkla värme. Men försöker hålla henne sval så mycket som möjligt.

Igår efter jag storhandlat och kom hem så mötte Thommy och Victor upp mig för hjälp med alla kassar.
Tråkigt nog såg vi två tjejer i kanske 18 års åldern som jävlades med en pigge inne på vår gård. Thommy gick såklart och sa till. Men de jävla tjejerna hade sån attityd och tyckte inte att de gjort fel när de bråkat med den och även stoppat ner den i en PÅSE för att göra nått med den.
Det slutade med en stor uppståndelse inne på gården då fler kom dit och skällde på tjejerna. Rätt åt dem!!!!
Blir så förbannad, förra sommaren hade dom 12 igelkottar inne på gården som de matade och tog hand om. Underbara små djur, de gör ju ingen skada precis. Igår räknade vi till tre stycken, TRE!!
För nån månad sen var de 11 =( Vi vet att en har blivit överkörd och en drunknat. Men resten då?
Säkert nån jävel som sparkat fotboll med de små liven eller kanske som tjejerna, stoppad dem i påsar och gått iväg med dom.
Nästa gång jag ser nån göra nått med ett oskyldigt djur ska jag göra samma sak med dom. Alltså om piggen ligger i en påse ska jag knöla ner människan i en lika dan påse så får de känna hur det känns!

Ja nu har jag avreagerat mig lite. Helgen är här och imorn blir det grillning, hojta till om ni vill komma!

snart helg!

Mår bara bättre och bättre och blir nog brunare och brunare också.
Tog med mig mormor på en långpromenad idag, gick till löga och åt och sedan hemmåt igen. Så skönt att få röra på sig och nån som vill gå lång med mig =) Hojta till någon annan om du också vill med nästa gång!
Vandrade och vandra och hur vi än gick så hade vi solen i ryggen kändes det som eftersom det är där jag brännt mig :D haha. helt galet konstigt.

Efter detta sprang jag in i duschen då man inte känner sig så fräsch eftersom man är klibbig och äcklig. hua!
hann väl nästan bara precis komma ut ur duschen så knackade det på dörren, Pipen var här!
Snackade lite om allt, fröken ska ju flytta till Luxemburg en tid fram över. Men vi här hemma hoppas att hon får det super bra och lite hemlängtan =) Fast vi får ju se henne i maj igen. Och kanske lite till jul också?
Freja fick en jätte fin tröja från Budapest, den har varit med på tågluff =) Om ett år kanske hon kan ha den som klänning? hihi

Efter detta bar det iväg mot mammsen och pappsen lite fort och sen ner på staden för en bit mat.
Hann även storhandla. Massa bra idag =)
Imorn ska jag ta tag i min, Frejas och Thommys garderod och rensa lite tror jag bestämt.

Och i helgen kanske Mojo kommer!

underbart.

Underbart super härligt väder. Kan det bli nå bättre?
Jag och Frejjsa vaknade sent idag, klockan halv elva drog jag mig ur sängen för frulle. Freja jollrade till runt elva. Riktigt skönt när man får sova så länge.

Dagen har inte innehållit mycket bara en massa sol och alfapet med mormor som nästan hellre grejjade med lillfisan istället för att spela med mig. hähä..

Nu ska det bli matlagning, nån gång måste jag ju komma igång med den igen. Jag som älskade att laga mat förut.
Idag blir det kycklinggucka med ris =)

Tisdag.

Dagen började med en otroligt gulligt jollrande liten flicka.
Hon fick grejja runt i sängen från sex till typ nio på morgonen, riktigt mysigt. Så skulle alla få vakna om dagarna. Mys, mys, mys =)

Tog då tag i tvätten, fort gick det. Lyckades få maskinerna nästan en timme innan min egna tvätt tid. Hängde skiten i lägenheten så slapp jag gå fram och tillbaka flera gånger.
Mormor ville ta en promenad så Freja och jag vandrade iväg mot Bergsvägen. Fortsatt promenaden ner till framnäs där jag tog en glass och såklart COLA (så gott!) och mormor tog då en kaffe latte, förstår inte hur man kan dricka varmt i värmen, och en gobit.

Tiden drog iväg och såg att det var dags att träffa Jeremias. Gick förbi mormor och morfar så morfar fick säga hej till sitt barnbarn (för jag är inte ju inge rolig att prata med längre)
Gick och träffade Jeremias och såklart skulle Freja bli hungrig precis då och jag hade inte tillräckligt med ersättning med mig till henne så hon fick en liten skvätt och sedan vandrade vi hemmåt.

Har även hunnit med en liten tripp ner på staden och Thommy har fixat hundburen i bilen nu.
Åkte förbi Nicklas för att lämna lite skit och träffade då på Emelie Rydholm, länge sen sist. När jag träffade henne sist var Lucas fem dagar nu kanske han var 1½ år. Galet lång tid. Men kul att träffa henne igen.

Nu ska jag mummsa i mig lite mat.

7 veckor.

Grattis till min lilla flicka som nu är hela 7 veckor. Blir bara större och större och jag njuter varje dag som går. Underbara lilla som satt guldkant på mina dagar. Visst de var perfekta redan innan med Thommy och Victor. Men nu är vi ännu en till som gör det ännu mer perfekt =) Mår så bra!

Dagen har innehållit promenad, promenad, fika, promenad och fika. Böjade med att gå med mormor till moster. Såklart ville Freja inte ligga i vagnen utan vara i bärselen som hon såklart somnade i direkt. Väl hos Cilla tog vi en fika som bestod av svalkande vatten och en chokladbit. Mums. Vatten kan vara så otroligt gott, speciellt när det är varmt ute.
Därefter gick jag och mormor hemmåt igen. Hann bara släppa av henne innan det var dags att gå hemmåt och få främmande.
Freja har då haft sin första dejt. Rasmus på 2 månader. Stor kille, konstigt att det kan skilja så mycket mellan två bebisar. Freja kan fortfarande ha storlek 50 på vissa kläder och han kunde knappt ha storlek 62. Men det är bra, då kan han skydda Freja ;)

Efter den fikan styrde jag vagnen förbi Bergsvägen (mormor och morfar) och sedan vidare hem till Camilla för att hälsa på monstrena. Och vad de hårade =) Riktiga hårbollar. Men så söta, förstår varför Sanna har tre små katter =) Eller två små och en STOR!  Även Figge var hemma så fullt hus med fyra katter och en skåning. Såklart var vagnen intressant och vi hittade en Tiger i den en gång.
Alltid trevligt att träffa Skåne och snacka lite skit på balkongen =)

Sedan kom Thommy och gudfar Nicklas och hämtade mig för en bit mat och barnsligt prat om bajs och pruttar.

Imorn blir det full rulle också. Ska tvätta, träffa Jeremias och ner på staden lite fort. Får se hur fröken pusslar ihop sin dag.


Och om ni nu undrar, när jag skriver mormor och morfan så är det min mami och papi. Även moster då är min syster. Så ni inte blir förbirrade ;)




söndag.

Har man varit på en liten roadtrip idag då.
Började med att styra bilen mot Drottningholm där det var återträff för hundar utan hem. Massa söta voffar man ville ta med sig hem. Dock var inte lillvoffen där som vi ville träffa, lilla Mojo. Men snart får vi träffa henne =)
Även Linnea var där så man hade någon man kände där. Alltid lika kul att träffa henne. Även kul att man fortfarande har kontakt med henne efter alla dessa år.

Sen efter det styrde vi kosan mot Mariefred för att hämta ett hundgaller till bilen så man kan låta bakluckan stå uppe fast Victor sitter i bilen en solig dag. Tack Nicklas =) Som Thommy sa så får är ni bjuda hem till oss på fika, Jessica, Pebblan och Nicklas då såklart.

Nu är man nyduschad och fräsch igen efter denna sköna dag. Ska nog ta och klä på mig nå svalt och bara slappa resten utav kvällen. Kanske ta en lugn prommis med Victor så han får stressa ner efter vår roadtrip. Så många hundar han träffade idag på en å samma gång har han nog inte sett på länge, hihi.

Imorn är det måndag, tänker nog döpa om den dagen till städdag.

Fast lite rast ska man ju ha och då styr jag vagnen mot Camilla. =)


dagen.

Dagen började bra. Inge kink och en lagom småtrött Carolin.
Gick upp och grejjade med Freja, bad och mat stod högst på listan.
Sen blev det att fixa sig själv. När vi väl skulle åka på kalas så fick man en kräk mellan pattarna och bara att gå och byta om igen.
Kom ut till Familjen Hjort klockan två för att fira lilltösen Pebels som fyller hela tre år på måndag. Stor flicka! Presenter öppnades och smörgåstårtan åkte fram på bordet. Jag åt så jag höll på att spricka kändes det som. Smörgåstårta som är så gott! Mums! Kan äta hur mycket som helst av det =)
Efter ett tag diskades det fort genom att stoppa allt i en påse (ja vi åt på plasttallrikar, funderar på att börja med det hemma, kanske jag orkar diska ;) ) och så var det dags för fika.

En god katten Janson tårta åts. Pebels valde bit först och hon ville då ha ett öga, det var mitt i tårtan. Det blev till att gräva, men det är väl så det ska gå till? Efter fikat hoppade alla små barn ner i poolen, blev lite frestad också men vi skulle vidare.
Pappa har ju fyllt år så vi skulle fira honom lite idag också.

Tog sedan en promenad med min lilla familj i detta underbara väder. Skulle ha kunnat gå flera mil om jag inte haft Frejjs i bärselen. Men det är mysigt det också. Ha henne nära är det bästa jag vet.

Nu har vi äntligen kommit hem efter en tur nere på stationen också och nu ska jag sova.
För imorn bär det av till Mariefred och Drottningholm. Mys dag, hoppas vädret står på våran sida bara. 

puddingen blev en gammal tant.

Att bli gammal är inte kul,
man känner sig så ful.
Allting hänger, torrt är skinnet.
Trist är sinnet, svagt är minnet.
Munnen full av köpta tänder,
bruna fläckar pryder händer.
Själen gråterm tankar sinar,
hjärnans celler bort förtvinar.
Reumatismen pinar låret,
rakt och stripigt hänger håret.
Det är slut på erotiken,
ingen liten vän i viken.
Ögonlock som gardiner.
Detta är ofattbart men sant.
- Puddingen blev en gammal tant.


Hittade den dikten i en gästbok uppe i Ånge, tyckte den var så grymt bra och sann =)


RSS 2.0