Helgen en dag senare

Började min helg igår kan man säga. Jobbade lördag och vad ledig igår och idag.
Igår blev den en lååång låång dag. Följde som sagt med Jessica till Arlanda och fick sen två timmars sömn eftersom Freja inte alls var införstådd med att jag kom hem halv sex på morgonen. Men det är sånt som hör till om man strular med sömnen sådär =)
Upp och tog en uppiggande dusch och sen var det full fart. Freja lämnades hos mormor och morfar för en trevlig dag med bakluckeloppis och annat kul.
Jag satte mig i bilen med tre grabbar och dundrade iväg till Haninge. Nu har jag sett vad Thommy gör när han är iväg och skjuter.

Visst det är inte alls min grej och jag är fortfarande en stor motståndare till vapen i största allmänhet. Men jag kan samtidigt förstå varför pojkar tycker sånt är kul. Få stå med en stor hagelbrak och panga gärnet. Jag vill ha en hobby där man rör på sig, därför är jag ute och springer. Ja ni läste rätt! Jag har börjat röra på mig. Kors i taket!!!

Efter det var den hem och Camilla kom förbi på en fika, var länge sen men trevligt var det =)

Idag är det storm ute så jag och Freja har en liten innedag med massa bus. Funderar på att byta rum med henne. Hon får ett större rum och vi får balkong. Men skulle då behöver köpa lite mer möbler som passar in. Och det är inte det lättaste när man inte har någon bil. Så det får va.

Nu ska jag sätta mig vid brevlådan och invänta brev om att min onepiece kommit! Som jag längtar :D hahaha, men har lovat att inte visa mig ute i den iaf.... För snygg, njaaaeee vet inte det ja ;)

Tusen år senare.

Ja jag kände att jag behövde släppa bloggen ett tag. Fanns inget att skriva om och glömde ju bort den hela tiden.
Men nu är jag här! Hurra för det!
Har hänt en hel del sen sist.
Skolan rullar på som vanligt men jobbar även heltid nu.
Fått jobb på Attendo Hemtjänst på Vallby. Känns skönt att äntligen få tjäna sina egna pengar igen. Va ju några år sen sist om man säger så. Två år är det väl nästan exakt på dagen. Fick på semetser mitten av maj för att sedan första juni gå in på föräldra penning.
Nej känns bra som sjutton!

Sökte även en till inriktning för någon månad sedan. Går ju kriminalvård och missbruk i dagens läge men kände att jag skulle behöva mer fakta och allt sånt inom äldrevården eftersom det är där jag är nu. Och jag har dessutom kommit in! Kommer läsa den inriktningen på distans så det får bli så fort jag är klar med de andra kurserna jag har kvar.

Ja det är väl vad som händer på skola och jobb fronten. Annars är det nästan detsamma. Eller njaa.
Freja pratar och pratar och pratar. Det bara bubblar ord ur henne! Minst två nya ord om dagen. Hon kan göra sig förstådd och det är riktigt kul att prata med henne. Likaså saker man helt plötsligt kan hitta på eftersom man kan prata med henne!
Min stora tje blir två år om nån vecka. Usch vad tiden går fort.
Bakade bullar ikväll för hennes kalas. Så jag slipper göra allt dagarna innan.

Ni kanske undrar vad denna trötta människa sitter vid datorn ett på natten. Jo det ska jag berätta för er! Jag ska följa med Jessica till Arlanda. Hon ska skjutsa dit sin kära mor. Vi åker om cirkus en timme så kände att det är lika bra att hålla sig vaken.

Freja vaknade tidigare och jag och Thommy tror att hon faktiskt hade halsbränna. Helt sjukt egentligen. Men vi lyckades liksom få fram att det är som brinnbrinn ihalsen på henne. Hua. Min lilla jänta. Men efter ett glas mjölk sover hon nu gott. Skulle vilja krypa ner brevid. Men vi får ta oss en skön sovmorgon imorgon (läs idag). Fast det beror lite på när jag kommer hem. Om jag är hemma sex hinner jag väl kanske, om jag har tur, få två timmars sömn.

Men det är bättre än ingenting. För vi ska invadera Haninge imorn. Frejjse ska vara hos världens bästa mormor och jag följer med Thommy för att kolla på någon Pang grej. Thommy har ju som sagt (eller har jag berättat om det förresten) tagit jägarlicens och personen som hjälpte honom med uppskjutningen ska ha nån grej imorn så jag har lovat att följa med även om jag är en motståndare till vapen och speciellt såna där stora baota bössor!

Men ni får ha det fint så ska jag försöka ge er en uppdatering till imorn när tiden ger mig möjlighet =)

RSS 2.0