pjuh

Yes!
Dagen börjar lida mot sitt slut, varma varma dag.
Pappa Thommy kom hem på lunchen, bjöd honom på romantisk lunch som bestod av köttbullar och makaroner. haha.. stackarn.
Sen skjutsade han ner mig på stan för att då möta Lina. Riktigt trevligt.

Väl därifrån vandrade jag och Frejjs runt lite för att hitta tröjor till mig. Och Voila! En GRÖN tubtopp på fröken Carolin.





Jag köpte även på mig prickiga (!) shorts, en grå tröja och såklart bh då min älskling gick sönder igår (gråter en skvätt).

Nu sitter vi här hemma och väntar på att Thommy ska komma hem och underhålla oss.
Victor ligger vid dörren och smygfiser känner jag,. Luktar skunk! Inte kan jag springa och gömma mig heller då Freja är hungrig och ligger i mitt knä. Hehe..

Rätt lätt att göra två saker samtidigt när de är såhär små och ligger still :D



ny dag, ny värme

Jag gör allt för att hålla det svalt i denna förbaskade lägenhet men det är ju helt omöjligt.
Korsdrag åt alla möjliga håll men det vill sig inte riktigt. Blir så less..

Sovit som en tok inatt. Freja har varit så otroligt snäll inatt.. Vaknat en gång och somnat direkt efter hon ätit. Inte som andra nätter när hon ska ligga vaken två timmar jollrandes. Och då vill hon ju inte ligga i varken säng eller vagn utan ska ligga på en.
Men inatt har hon varit en pärla! =) Älskar min lilla skrutta.
Hon gav mig suröga igår när jag försökte ta kort på henne. hihi så söt.







Snart ska man iväg och träffa Lina på staden och sen får vi se vad dagen har med sig.

Tjingeling så länge!

Denna värme!

Tar lite kål på en ibland.. känner mig lite seg och klibbig efter denna dag.
Även om man inte gjort mycket alls utan mest bara svassat omkring hemma och tagit det lugnt.

När papi kom hem så tog han sig en välbehövd dusch så for vi ner på staden för att hitta ett par shorts till honom. Vi hittade dock en klänning till mig  först ;) men det är väl så det ska vara?
När det bara var fem min innan stan stängde hittade vi ett par shorts till honom som satt bra och för en gång skull ljusa!
Han har ju nästan bara mörka kläder.. Galenpanna...

Efter detta blev det käk på subway, gott som bara den.
Sen skulle vi hem och mysa enligt Thommy och med det menade han då Battle Field för hans del och tv för min del ;) haha..
Fick lite film tittande till slut iaf.

Jessica min vän stå på dig i alla väder för det är du värd =)

2 veckor

Idag blir fröken två veckor. Det går så fort! Hinner ju knappt med själv juh.
Inatt har hon varit supersnäll och inte väckt mig förrän klockan sex imorse. Super skönt att få massa sömn.

Funderar på att gå ut med Victor, men då måste jag krångla på Frejjs kläder och allt sånt. Då kanske hon vaknar och det är väl inte väldans snällt kan jag känna.

Tycker min mage ska se ut som den gjorde innan =/ Blir besviken på den att den inte gör som jag vill. Jag vill iaf ha tillbaka en normal navel! Inte en ploppnavel som inte alls ser jätte  rolig ut då..... Men så är det väl att få barn, hela kroppen förändras.
Smällar man får ta.

Värmen tar lite kål på mig, vill ut i värmen men vet hur varmt det kommer bli med en barnvagn framför sig och en bångstyrig hund brevid sig. Men nej, jag ska inte klaga. Hellre super varmt än regn och rusk. Eller har jag fel?

Kanske ska städa lite idag?

tjohej

Blir lite trött på denna blogg..
Hade skrivit ett sånt super inlägg för att sidan inte velat "släppa in mig" utan bara visat en vit sida.
Sen när jag väl ska spara så blir den VIT!!!! galen..

Nu blir det alltså en snabbskrivning vad jag gjort dessa två dagar. hähä..

Igår blev det fika hos svärmor Ingrid, riktigt gott var det.
Efter det träffade vi fröken skåning nere vid hamnen för lite skitsnack, datasnack (hua!) och glass.. Alltid lika kul att träffa Camilla och skratta åt alla på jobbet ;) Man missar en del när man är mamma ledig har jag märkt.

Efter detta träffade vid gudfar Nicklas och Pauline för langos på staden. Denna jäkla citydestival, tycker fortfarande att den heter Arosfestivalen. Nicklas tog över vagnen och jag måste säga att han passade bra bakom den. Får se när han har en egen att släpa på ;)

Idag har varit en varm och lite smådryg dag.. Känns som att jag velat duscha kanske tio gånger inom loppet av en timme.. Galet juh!
Thommy sov bort hela dagen och fick mig att gå fram och tillbaka från mamma och pappa för att han inte hade mobilen igång. INTE populär i mina ögon just då. Men har lite svårt å va sur på honom när jag ser att han skämms ;) hihi..

nej minsann, passa på att ta dusch nummer två idag när Frejjs sover kanske?


låång dag.

Igår var en lång dag som aldrig verkade sluta. Eftersom Freja inte ville sova utan bara ligga och jollra fram till sju imorse. Dumma unge ;)

Började dagen med en snabbrutt på stan med Jessica och Pebels. Som sen slutade med en kinkig Freja så då var det dags att åka hem. Väl hemma skulle jag träffa Jeremias men även där sprack det då Freja fortfarande var kinkig.
Men ska iväg snart och träffa honom och äta, är hungrig som en tok så det passar mig finfint =)

Gårdagen fortsatt med en vila mitt på dagen för min egna skull att jag skulle orka. Sen bar det iväg ner på stan igen för att fira Erik. Detta gjordes med mat och martini och öl för dem som drack.
Men riktigt trevligt var det.
Fast jag blev förbannad på en tjej som satt och ammade sammtidigt hon drack cider, en 4,5%!!!!! ARRRGGHH! Slå henne ville jag göra men alla sa ifrån. Lika bra var väl det.

Kom väl hem sen som klockan tolv och fick mig tre timmars sömn tills Frejjs ville ligga i famnen och äta, kräkas, bajsa och jollra fram till klockan sju... Härliga tider. Älskar detta!!!! Jag menar det, inge ironi här heller. Alla kommer gå igenom detta nån gång och varenda minut är värd!

Nu blir det avgång till Jeremias och sen IKEA med mammsen. Ska även hitta hörselkåpor eller vad det nu heter till lillfröken då det var maaasssoor med ljud igår på stan och om man vill ner igen så kan det vara bra å ha!

Tjingeling!

yeey

Älskar detta väder, om man bara hade mer ork till att göra saker.

Barnmorskan var här idag och allt såg super bra ut. Fröken väger nu 3980g. Snart uppe i sin födelsevikt ;) hihi.
Fick även hem papper från skatteverket, så nu har hon ett personnummer och finns registrerad.
Känns riktigt bra.

Efter dessa bravader tog jag mig ut med barnvagn och hund för att ta en promenad med mamma.
Det blev hela vägen bort till Hälla Shopping för att köpa lillskrotan en till tjocktröja och ett linne till mig själv, tack mami =)

Har egentligen tvätt tid just nu men Freja är ett matvrak och släpper inte gärna maten i första taget utan det blir väl att boka om tiden.

Imorn kommer min sista och efterlängtade löööön! Då blir det ner på stan och shoppa nått snyggt till mig själv, thommy och lillan. Nån som vill göra mig sällskap nere på staden? =)

Nej minsann, nu ska det matas!

hot hot hot

yes så blev det en till varm promenad, fast hela vägen ner på stan. Om det är varmt bara av att gå kan jag lova att det blir varmt att skjuta en barnvagn framför sig hela vägen. haha.. sjukt galet varmt.

Väl nere träffade jag Sandra, vi tog oss till bredbar då Freja var hungrig igen och jag inte ville sitta på ett överfullt fik med pattarna i vädret. Freja höll sig vaken i över en timme tills Thommy kom ner och vaggade henne två minuter så sov hon.
7-0 till Thommy enligt han själv. Men jag lyckas också få henne att somna massor av gånger genom att mata henne men det tänker han inte på ;)

Imorn blir det hembesök, vilket tjat! Ja men jag tycker inte om sånt juh! Har dammsugit och bäddat rent. Imorn blir det disk och moppning. Sen får hon nöja sig.. hihi..

Dags att lägga Freja i sängen... För den här gången lyckades jag!!

tjoh

Ja då har man varit ute på en varm promenad.
Varit hem till mamma och pappa och letat fram tidningen från dagen Freja föddes. Spara till henne så hon får se vad som hände på sin dag sen när hon är gammal nog =)

Känner att jag vill ut i solen meeer, men har man orken? Nej inte alls. Sitter i soffan och orkar inte röra mig ur fläcken.
Måste städa också känner jag, imorn kommer barnmorskan på hembesök. Läskigt juh. Ska hon se hur vi bor med lilla tjejen.
Har ju för guds skull inte ens ett skötbord. haha.. Men det är ju faktiskt för att vi planerat att bygga ett till vårat nya badrum sen så ingen energi på det alls.

Sitter och beställer lite kläder dagen till ära, blir så sur att det inte finns såna shorts jag vill ha till mig själv och till Thommy. haha... Måste bestämt ner på stan känner jag och kolla lite sen.

Sitter och funderar lite på när jag kommer få tillbaka på skatten, börjar bli dags nu tycker jag bestämt.

En vecka!

Nu är fröken en hel vecka gammal. Tiden går redan fort. Galet fort.
Fröken sover hela nätter och är så snäll så.
Bajsar gör hon bestämt hela tiden ;) Bajsmaskin... hähä

Dagen började med sol i ögonen och en glad Freja och en trött Thommy. Victor ska vi väl inte prata om, alltid tröttis ;)
Skulle då göra mig i ordning för att gå och träffa Jessica och Pebblan.
Bara att planera om, först Freja sen promenera Victor. Sandra kom förbi med mitt solkort så hon följde med på promenaden och vaktade Frejjs när jag snabbduschade.
Sen bar det iväg mot lekparken.

Jessica och Pebels hade fullt upp när jag kom, iaf Pebels som skulle leka överallt och titta på Freja samtidigt. hihi, så söt litet energiknippe.
Fick dessutom låna en bärsele utav Jessica, precis testat den och det funkade super bra. Och mycket lättare att gå ut med Victor än att kånka ut vagnen varenda gång.

Nu blir det nog att ta det lugnt på balkongen och sen laga mat till gubben när han nu får för sig att komma hem ;)

Freja vad säger hästarna? Vrooom!

ZzzzZzzZzZzzzzZ

Alla bara sover.....
Freja väcker mig sisådär klockan nio med lite joller, hon har dessutom sovit HELA natten! galet skönt!
Hon får lite mat och somnar sen om, lägger henne hos pappa som också sover. Och Victor brevid. Sova sova sova sova..

Jag då? Vad ska jag göra? Jag har duschat, diskat, ätit frukost.... nudå?

Igår var en skön seg dag. Åkte och storhandlade, hem, fick p-böter (jävla G4S), åkte iväg och träffade gidfar till Freja och hans tjej. Träffade även Fredda lite fort =) Alltid lika kul.

Efter detta åkte vi hem och lagade mat, var väl meningen att Thommy söt skulle laga åt mig men det blev tvärtom.
Åkte sen ut och träffade lite folk på stationen.
Eller rättare sagt Thommy träffade folk på stationen, själv satt jag i bilen. Det var för kallt ute så pattarna ömmade som fan. Haha, Trodde alla bekymmer skulle gå över när Freja kom ut. Men nejdå, nu är det svällande ömmande bröst och trötthet som heter duga..
Men man vänjer sig med det också? Eller?


Nu ska jag väcka allihop för att Thommy ska på frukost, Freja ett bad och Victor lite mat innan promenaden.
Och med allt det så blir jag nöjd =)

Vinkevink

midsommar...

Och som vanligt regnar det på midsommar, på kvällen blev det lite finare men inte så varmt och skönt som jag ville ha.

Idag ska jag få upp karln ur soffan, Freja ligger och sprattlar brevid honom sammtidigt han snarkar, och så ska vi iväg å handla. Först ut med Victor såklart! Lilla gos hunden.

Efter det vet jag inte vad dagen har att erbjuda, får hoppas att det blir en bra dag iaf.

hähäh, tycker ICA reklamen är bäst. "midsommar på soliden!....... Om jag kan tänka mig att viga dem?" RING RING.
Sett en göra en sån tabbe förut, riktigt kul å se när dom skämms så dom nästan glider genom golvet :D

Och regnet det bara öser ner.

Värdelöst väder idag igen.
Inte känt för nånting, inte ens telefonen har varit med mig. Så sorry om jag inte svarat på sms eller samtal under dagen ni pärlor som ringt =) Tar tag i det senare eller imorn så ni vet.
Helt avslagen, har väl kommit ikapp mig nu att jag faktiskt sovit rätt lite på flera dygn.
Även om Frejjsis är jätte snäll under nätterna och vaknar kanske två ggr bara så känns det i kropp och skalle.
Behövde en dag för mig själv liksom, om det nu går när man är ensam hemma med hund och bebis? Jag lyckades lite iaf ;)

Träningsvärken börjar avta i armarna nu iaf efter mitt träningspass i måndags, benen mår prima iaf.
Magen däremot kan gärna få dra in sig ltie mer så jag blir av med min pluppnavel nån gång :D haha, skit fult. Kan stå och skratta åt magen i timmar, så degig och rolig :D

Ska ta med mig gubben och storhandla så jag kommer ut nått mer idag iaf.
Varit på en promenad med Victor och Freja. Och tusen tack för regnskyddet Jessica, det var helt perfekt! Inte en droppe regn på varken Freja eller vagnen ;) Helt bästa Jessica!

Tjingeling på er!

hmm..

Innan Freja kom tänkte jag att tid har jag ju verkligen för att hålla en blogg i liv..
Nu när Freja kommit till världen så tänker man helt annorlunda. haha.

Tjejen väckte mami två ggr inatt och åtta imorse studsade jag ur sängen för att ta en premiärtur med Victor efter förlossningen. Lämnade Freja på pappas mage och vandrade ut. Vädret var på min sida iaf.

10.30 hade vi tid på bb för återbesök, tjejen har sammanlagt gått ner 300g och inget farligt med det. Allt annat såg bra ut också.
Därefter tog vi premiär tur med vagnen hemmåt och la oss och vilade ett pytte tag innan det var dags för käk igen =)

Camilla kikade förbi och sa hej till pyret och nej Camilla bebisar är inte farliga ;)

Efter detta dog vi i soffan igen, riktigt mysigt med lilltjejjen på magen och ligger och små gnyr emelanåt.
Thommy kom hem och tog över så jag fick gå på en efterlängtat toalettbesök.

Nu på kvällskvisten var vi hem till mamma och pappa och åt prinsesstårta, det var så de firade när jag kom till världen så varför inte likadant när Frejjs kom? Helt underbara och glada över att hon kommit till vår värld.

Dags för matning och sovning nudå =) Tjohejs!


home sweet home

Nu har vi kommit hem, tagit en EFTERLÄNGTAD dusch och badat lilltjejen.
Känns underbart att få vara hemma och tulta omkring. Victor är supernyfiken på lillan och få nosa försiktigt på lite håll än så länge.
Sovit runt fyra timmar på snart två dygn tror jag minsann, hua. Fast känns inte som att jag behöver mer sömn just nu.. Kommer väl senare.

Hörseln är tittad, gulsot och första kontrollen är gjord. Min lilla tjej mår alldeles prima.!







Thommy är otroligt duktig, vaggaromkring på henne och pratar en massa gojja med henne om flfinger och pistolhand. Redan orolig vad han kommer hitta på ;) haha

Har träningsvärk i armar och ben, kanske inte så konstigt då jag var ute och rodde igår i typ 45 min, haha.. Använt samma muskler iaf.

Nu blir det pussdödning med voffsen! Bästaste

Freja, min guldklimp <3

Nu fasiken fick du för dig att komma, inte en dag försent =)
Eller jo kanske flera dagar men det kan jag leva med!

Slemproppen gick typ kanske kl sex, värkar startade runt åtta.
Tio , halv elva åkte vi in.
klockan fyra krystades det för första gången och 04.49 var hon ute.

Bästaste som hänt i mitt liv. Har bytt min första bajsblöja, tystat det första skriket, ammat som en tok och gråtit glädjetårar.

Bättre än mig kan man inte ha det!

värdelöööööös

värdelös söndag, värdelöst regn, värdelös värk.
Denna dag kan man väl spola förbi?
Hade tänkt mig att det skulle bli som en dag igår, att jag faktiskt orkar ta mig ur sängen och göra någonting.
Tog mig ur sängen helt själv! Åt lite frukost och efter det kom värkarna.
Nu sitter man framför TVn och kan inte ens ta mig upp själv riktigt, fast jag gör det ändå för det kanske får nått att starta?

Mår egentligen lite kasst över att fortfarande vara på tjocken, vill ha tillbaka min egna kropp. Kunna gå upp på natten för att amma och inte kissa. Sova på mage!!! Kunna ta en långpromenad med Victor på minst en timme istället för en kvart.
När ska du komma ut?

Ska kravla mig ur soffan nu och ta en alvedon och lägga mig och vila...... Suck!

Kanske kolla på nån film man sett tio ggr också?

Lööördag..

Ja hade inte vädret kunna vara lite finare nu när det är helg?!!?
Började dagen klockan fem med knappt ett moln ute, tyvärr somnade jag om ett tag så hann inte se mer av det.
Klockan nio tog jag mig hem till pappa (utan problem med tanke på maggen) och städa bilen.
Så fin den blev att man knappt ville sälja den längre. haha!
Åkte sedan iväg och visade den för en familj som kanske ville köpa den, återkommer på måndag =/

Därefter ut att hämta pappas bejb, bilen alltså. Helt galen i sin bil, fast det är väl inte så konstigt egentligen? Mustang-66!
Upptäckte till min förvåning att något hände vid mekonomen av alla ställen. Nån Street Cars Fest.
Väckte då Thommy och åkte dit och blängde på alla bilar.
Freja verkade gilla dunket i de flesta bilar eftersom hon blev helt lugn där inne. Kanske låg och höll för öronen egentligen?!

Fortsatte dagen ner på stan för att fika med Gudfar (Nicklas) och hans tös som tog studenten igår, även Bigge och Alex kikade in och blev som vanligt förvånade över jättemagen jag har.

Har nu vilat alldeles för länge och funderar på att springa tre varv i lägenheten, hoppa runt minst två varv och bära lite på Victor. Kanske Freja tröttnar på mig nångång?!

give me a smile!

Varit ner och kollat på studenter som åkt flak, tråkigt väder fick dem men kul verkade de ha ändå.
Magen vill väl inte riktigt vara med men envis som man är så rör man på sig, kanske är bra så nånting händer nångång. Linda ska väl få som hon vill nångång ;)

Camilla var förbi med en älskvärd flaska cola, MUMS!
Och så fick lilla Freja en present innan hon tittat ut, jätte söta bebiskläder.
Två pyjamaser, små små strumport, en tröja och trosor som det stod "give me a smile" på.
Super gulligt och tack så jätte mycket bästa skåning =)

Efter dessa bravader blev det till att somna i soffan pga värkar och lite sammandragningar och har nu precis ätit vålulle med svamp och sallad. Gick ner utan problem.

Nu säger gubben att han vill ut och åka fast det dåliga vädret.
Ska väl ta mig upp och följa med ut ett tag.

Håll tummarna, seaten kanske blir såld imorn!

fyrkantigaelefantknarkdömmar

Ja så har min natt varit. Sovit ungefär 14 timmar! Helt galet.

Åkte upp till förlossningen igår pga värk och sammandragningnar men fröken där inne är fortfarande envis.
Fick smärtstillande och nån insomningstablett så jag skulle klara natten.
Vaknade väl lite till och från iaf och när jag väl vaknade insåg jag att allt var fyrkantigt och jag var tung som en elefant.
Madrassen kändes super mjuk så jag nästan flöt igenom den och Thommy älskling var fyrkantig när han kom in för att kolla till mig eller hjälpa mig till toaletten..
Haha, rätt roligt när man tänker tillbaka på det iaf.

Idag tar gudfaderns fruga studenten, känns lite tråkigt att jag inte riktigt kan ta mig ner och säga grattis men hoppas det är förståligt varför jag inte kommer?
Men säger grattis till både Pauline och Dempa =) Hoppas vädret håller i sig åt dem.

Idag blir det lugnt känner jag, uscha. Vill kunna göra nått kul på en fredag!!!! bläh.
Har fortfarande värkar så det blir väl att proppa alvedon och vila ännu mer.
Värdelöst!

idag?!

Jajjamensan! Idag är hon beräknad men hon verkar inte vilja titta ut för det heller.
Kan jag få ha min kropp för mig själv nu kanske?! Är det så mycket begärt? Du har fått låna en STOR del av mig i nio månader nu, tycker du kan lämna tillbaka den delen nu och komma ut så jag kan pussa, krama, amma, byta blöjor och allt sånt!

Tänkte svara på ett inlägg sen igår. Jodå Jenny jag ska amma om det vill sig. Men mjölkersättning är värsta smart för då kan jag sparka upp Thommy på nätterna ;)

Varit och ätit med mammsen nyss på Kajutan, va inte så bra som vi hoppats på. Maten var kall, kanske inte så kryddat som vi hoppats på. Men det gick ner ändå!

Nu vill Victor kela! Min pussdödare..

dagen böev bättre.

Japp dagen blev bättre. Visst har legat halva dagen pga ONT!
Men nu kan jag iaf sitta, så långt har jag kommit. hehe..

Jessica och Pebels var över och sa hej, Super gulliga!!!!
Fick en hel skötväska fullproppad med grejer (du kanske ser bordet?)
Myggnät och Regnskydd till vagnen, nappflaskor, filt, body, pyjamas, blöjor, tvättservetter, mjukisdjur, snorkråkebortagare (hihi), hårborste, nagelgrejs, mjölkersättning, termos, paraflax till vagnen, baby oil.
Ja jag har säkert glömt hälften.
Taack mina pärlor.

Detta gjorde min kväll! Nu står jag ut med att ha ont.





Men tycker hon ska komma nu så jag får använda allt också!!!!!!

nu närmar det sig.

Ja minsann, beräknad imorn. Och inte har hon visat nått att hon vill ut. Odrägliga unge, haha..

Även detta känns som en värdelös dag, kunde jag inte fått fint väder iaf? Så jag kunnat sitta på balkongen och dö?
Dricka cola, äta en massa strunt och må lite bra fast jag är tjock?

Nej Carolin har tagit en lång dusch, på typ 1½ timme. Jobbigt å stå så länge kom jag underful med efter ett tag. Kanske ska skaffa mig en pall till duschen? haha. Skulle vara en snygg syn å se tror jag nog.

Thommy hjälper pappa idag med så jag har ingen hemma förutom trött Victor.
Tror jag ska ta å vila lite kanske?


Jadu Linda, långt innan midsommar ska hon titta ut! Om jag får bestämma nånting själv över min kropp? ;)

tisdag.

Jag hade smått bestämt mig innan jag vaknade att jag skulle försöka hålla igång hela dagen idag.. Hon kanske får för sig att titta ut tidigare då?

Men pappa ringde och väckte oss innan tio och då försvann min energi på nå vis.
Thommy bejb är iväg och hjälper pappa idag så nu sitter jag här helt ensam. Skönt att bara sitta egentligen men nått lär det ju finnas att göra?
Disken har jag redan klarat av, för jag och tompa kan bygga diskberg!!! Heeeelt galet hur mycket disk som går åt på bara ett dygn. HAHA

Victor har fått en långpromenad också, på hela 20 minuter! Det du. Jag orkade gå i hela 20 min utan att stånka å stöna ihjäl mig iaf!

Setat ett tag och funderat på om jag ska ta mig i kragen och åka ner och möta mammsen och cillis till klockan fyra. Idag fyller ju år imorn och hon ska väl få nånting iaf!? Lilla lillfisen, fast egentligen är hon rätt stor nu. Fyller 17 år!
Fast i mina ögon är hon fortfarande kanske 5? hihi..

Nej minsann, platta håret kanske?

nu har jag bestämt mig!

sådärja, det behövdes en dusch, en tjurig thommy (hungrig) och en söt Victor som jagade en tuggis.

Jag kommer bli världens, nej universums bästa mamma!
För jag kommer älska min underbara skrutt som kommer ut.
Jag kommer inte bli en dålig mamma och inte bara en vanlig mamma.
Bästaste mamma man kan ha, kanske lite överbeskyddlig men det är väl alla i början?!

Stolt och Glad mamma!


 Det är jag om några dagar!

tankar som vimmlar

Har varit duktig idag känner jag. Har diskat, dammsugit och moppat alla golv. Riktigt fint, fast kanske skulle behöva damma och sånt också men det blir ett senare projekt.

Satt och tänkte på att jag faktiskt ska bli mamma, kanske om någon dag bara.
Känner att jag kommer bli en mamma, varken bra eller dålig. Bara en mamma! haha.. Skumma tanke.

Jag har aldrig bytt en bebisbajsblöja, torkat snor eller spya, klätt på ett litet troll, ammat har jag definitivt inte gjort.
Hur kommer detta sluta?
Visst alla är väl nybörjade i början men vafan! Kunde inte nån lånat ut sin bebis till mig så jag kunde tränat lite innan?!
Börjar ju bli nervös nu när det är så nära. 3 små dagar kvar till beräknat datum, visst hon är envis och kommer säkert stanna där inne ännu längre men ändå.
Thommy har ju ändå tränat på sina små syskon (inte för att de är så små nu men en gång i tiden har de faktiskt varit skrikande små bebisar också). Fast han sa för någon dag sen att han är lite "ringrostig" och kommer inte ihåg hur det var. hehe, två nybörjare med andra ord.

Man tänker även på allt runt omkring, tänk om hon får kolik och inte sover på nätterna?!
Eller nått annat läskigt som jag aldrig varit med om förut?

uj uj uj, hur ska detta gå.

Fast jag längtar. Längtar som en tok att bli den där mamman, en tok stolt mamma, som vandrar fram med barnvagnen ute eller sitter någonstans och bara myser.
Är stolt över att jag burit på henne i 9 månader och kommer nog vara stolt över mig själv när hon väl kommit ut att jag tog mig igenom den pärsen också. Hon kommer även ha en stolt pappa som sitter och håller mamma i handen genom alltihop! För tro inte att han kan rymma heller!

Tänk bara första skriket man hör, då är man nog inte så mycket nybörjare längre. Det mesta kommer nog som på rutin fast man inte gjort det förut. Eller har jag fel?


Jaja, nu ska jag flundera vidare på dessa tankar. Va de tvugna att komma allihop nu? Varför inte sprida ut sig på 9 månader?!

sööööööndag..


Vaknade av att det knackade på dörren, liten kille som ville sälja expressen. Tror stackarn blev livrädd när Victor satte igång å skälla. Tog ju ett tag innan nån utav oss gick upp och öppnade dörren tyckte han =)

Pratade sedan med Jessica och hon hade en go Pebels i bakgrunden som sjöng så fint så. Imse Vimse Spindel hörde jag mer än vad Jessica sa =) Men det gav mig en bra start på dagen, kan fortfarande gå och nynna på låten. Haha.

Så skulle vi se vad dagen hade att erbjuda, soffliggande vs röra på sig!?
Gick hela vägen till Resmilan för att rösta, ja för så vuxen och duktig är jag!

Kändes väl sådär, det gick ju faktiskt att röra på sig utan myrsteg eller att gå ett steg och vänta fem min innan man tog ett nytt. Åkte då  vidare så bejben också fick rösta. Efter detta hade tröttheten och lite småsvullna fötter övertagit minnet så det blev en tripp till mamma och pappa och sedan vidare hem till Thommys mamma för en bit mat.
Var riktigt mums.

Vad jag menar med mitt minne var så Jessica och Pebels, mina skrotisar! Jag skulle ju höra av mig efter jag röstat. Uscha, ska börja skriva lappar och sätta i pannan :D


btw här har ni lillmaggen v.39+2 =)



du gamla, du fria....

Weii..
Sveriges Nartionaldag idag då =)
Fast vädret tycker att det ska vara molnigt på en sån här dag tycker jag är fel. Det ska vara strålande sol och värme så glassen i handen smälter, alltså måste man äta fort!

Får se vad den här dagen visar om jag ska bli liggandes i soffan eller om jag faktiskt kan ta mig ut lite mer. Känner att jag behöver friskluft.
Ska skjutsa mamma och pappa till hökåsen nu iaf så dom får parta loss lite. Mamma är väl lite små nojjig att nått kommer hända under tiden men känns ändå som att Freja trivs där inne och mest kräver massor med plats, därför jag har så ont hela tiden.
Försöker stå ut men kul är det inte iaf.

Pratade med Camilla nyss, är så glad att jag slutat jobba. Helt sjuka scheman dom har fått. TIO dagar på raden, kvällsjobb. Sjukt. Förstår att alla företag har dåligt med pengar å allt sånt men vafan! Tänk på alla arbetare som sliter häcken av sig, mår skit och får ingen fritid. Tycker synd om alla där borta.
Freja och jag får åka dit och hälsa på sen =) Kanske bjuda alla snälla på glass! Tur att schemaläggaren inte jobbar där, fast hon/han kanske skulle behöva en glass istället för att käka svamp dagarna i ända ;)

Nej nu bär det av till mammsen och pappsen!

Plipp!

onödig

Har varit en onödig dag idag känns det som.
Mest legat ner i soffan eller sängen och tyckt lite halvsynd om mig själv.
Denna förbannade smärta vill inte släppa och ibland känns det som att den blir värre.
Var ute med älsklingen ett tag och åkte, åt lite mat och trillade förbi nere på stationen. Det var ungefär så mycket som jag orkade.
Resten av tiden har soffan och jag varit ett, setat ihop liksom =)

Pappa har anmält mig och mamma till damrallyt i augusti, ska bli kul. Jag och mamma cruisandes i mussen =)
Kommer vara snyggaste i stan, hahah...
Får se vad vi kommer ha för kläder, nått från 60-talet iaf. Mamma är duktig på det där så hon får fixa. Hehe, lata Carolin.

Tror jag ska äta nått, kanske det går över?

hmmmm

nu har jag försökt sova i soffan på båda sidorna och rygg, legat på golvet, i sängen, setat i soffan, på golvet, stått stilla och vankat och inget tycks hjälpa denna dryga smärta......
alvedon eller att duscha hjälper inte heller..
Orkar inte ens ta upp luren å ringa till förlossningen, känns så "tyck-synd-om-mig"-samtal. Fast det kanske är på tiden å ringa om det fortsätter såhär?

Usch nej nu måste jag röra på mig igen, Freja vill minsann INTE ligga stilla. Alien mage på högsta nivå. Rultar runt så mycket man kan där inne..

aj aj aj.

Idag sov jag som en idiot och vaknade inte förrän efter elva, inte likt mig sen många månader tillbaka känner jag. Helt galet.
När frukosten var halvt avklarad dök super Jessica upp och gjorde min dag! Cola, trisslott, choklad och massa fika. Super gott att börja dagen så =) Helt bäst.
Snackade lite skit som vi brukar göra innan det var dags att ta sig ner på stan till barnmorskan. Allt såg fint ut, blodvärdet eller vad det nu heter hade väl sjunkit lite men inget som var farligt iaf.

Sen var det dags att träffa jeremias men Carolin hade ju då glömt telefonen i bilen och ingen Jeremias hade dykt upp till tjugo över två, tror vi sprang om varann.

Efter våra bravader var det dags för Freja att börja bråka med mami, har fortfarande ont till och från i magen. Sovit någon timme och försökt prutta ut henne men inget vill hjälpa för tillfället känner jag. :D
Kanske nån typ av förvärk? Vet ju inte hur sånt här ska kännas heller.

Nu blir det chokladätande, kalla det tycka synd om mig själv moffning! 

halva veckan...

Japp så var det onsdag, eller?  Har ingen koll på dagarna längre känner jag. Känns helt jätte konstigt, känns som att det var igår jag slutade jobber men det är typ två veckor sen. Galet skönt!

Linnea var förbi idag, köpte med sig baotabullar som vi snaskade på. Riktigt trevligt att träffa henne =) Hittar alltid på knasigheter att prata om. Gamla klasskompisar, förlossningsställningar, vovven och vad vet jag. Allt!?

Efter vår fika så tok dog jag i soffan tills Thommy kom hem och började prata med mig.
Dagen har varit väldigt kort idag känner jag, inte hunnit göra nånting. Knappt varit ut. Men så super skönt ändå.

Imorn blir det barnmorskan och träffa Jeremias. Kanske städa bilen om orken låter mig göra det. Måtte nån vilja köpa bilfan snart!!!!


Nejnu blir det att glo på TV och äta gooodis =)

och regnet det bara öser ner!

Ja så kände jag imorse, trodde aldrig att det skulle sluta. Men sörru Carolin hade fel för en gångs skull!
Nu har det inte regnat på flera timmar iaf =)

Så var Thommy fast! Var till familjerätten idag och skrev på papper. Gemensam vårdnad och Thommys barn. hehe..
Han måste skriva på papper eftersom vi inte är gifta, hel knasigt.

Köpt vårat första paket blöjor idag =) hihi lite kul men läskigt samtidigt. Men nu är det gjort iaf, nu får hon komma utan att nått fattas. Önskade bara att hon visade nånting att hon ville ut men nejdå, hon trivs så bra där inne.

Åkte förbi svärmor nu på eftermiddagen och fikade, rätt roliga samtalsämnen man kan skutta in på hos henne.
Vad tänder tjejer alt killar på? En tjej vill oftast ha en polis eller något annat i uniform, även snickare går för sig sa Thommy. hehe.. När det gäller tjejer så är det något inom vården, typ sjuksköterska. Men finns det inget annat?
Likaså killar verkar mest tända på blonda tjejer och tuttar enligt mig och Ingrid men så vad ju inte fallet tyckte varken Thommy eller Kent.
Håret spelade inte så jätte stor roll men oftast var det brunetter för dem både. Och sen är det nog stjärten de kollar på först, inte pattarna.
Kan väl själv hålla med om att stjärt är med intressant men tuttar är kul =) Alltid varit, taxöron, sillisar, toppar, skidbackar, fotbollar, plommon, boobisar, mjölpåsar, you name it! Alltid kul att kolla lite extra på vissa ;)

Kalla mig störd men jag trivs med det :D haha


måndag måndag måndag

Ger mig själv lite kredd idag. Pratat med skatteverket, försäkringskassan och riksbyggen idag... =)

Skattebajs kan gå och dö, de antar och tror att de kan be om precis vad som helst.

Försäkringskassan är bra men alla borde få ut samma mamma/pappa penning, minst 12000 för alla.
Nejdå om man har kass lön så ska man få 80% utav den, alltså leva på ännu mindre pengar, sjukt..

Riksbyggen gick det också bra med.. =)

Solen har solat på mig hela dagen idag, följe med Thommy ut till skroten för att hitta lite grejjs till bilen, gick riktigt bra =)
Efter det åkte vi och träffade Mike på däckis, alltid lika kul att träffa honom.
Likaså chefen, hahah, han känner en kille som jenovejaj genejatojej i götebojg. Helt jätte kul att lyssna på honom. Han kallade Thommy för schlyna idag (han har lite svårt att säga både r och s).

Imorn blir det Familjerätten så Thommy får skriva på papper så Freja får en pappa på papper också. =)

Dags att dö lite nudå.....
Vinkevink

RSS 2.0