Dag 26 – Mina rädslor

Ja hur lyckas jag få dessa tråkiga och nedstämda på högtidsdagarna? haha. Jaja.
Gott nytt år på er och jag hoppas ni får trevligt ikväll. Själv tar med mig familjen och åker hem till syster yster.

Mina rädslor.
Jag har en stor rädsla som jag tänker på varje dag.
Att jag ska bli skadad eller Freja.
Att jag blir påkörd och jag ser vagnen svischar iväg och jag kan inget göra. USCH! Så jävla läskigt.
Vilken småbarnsförälder har aldrig tänkt dessa tankar någon gång?
Helt galet egentligen.
Men en stor rädsla är just det. Inte kunna hjälpa sitt barn.
Jag kramar alltid Freja en extra gång varje dag. Snor minst fem pussar extra.
Kikar lite extra på henne när hon sover.

Ne jag tycker inte om rädslor!

Dag 25 – En första

En första...... En första vadå?
Hmmm... Vad är egentligen intressant att ta upp under en sådan fråga..

Mitt första jobb. Det är en första. Så det tar vi.
Jag minns faktiskt inte hur gammal jag var men jag gick på gymnasiet.  16 kanske?
Vet inte riktigt hur jag fick jobbet heller för jag sökte inte som vanligt, med CV och hela konkarongen.  Nej det var nog genom min morbror som jag fick jobbet.
Jobbet var då ISS städservice.
Fick ett eget litet jobb, alltså inte vikarie jobb. Tror jag iaf inte. Hann inte jobba så länge. Kanske ett halvår.
Men jag städade fredagar, lördagar och vissa söndagar.
Fredagar var det kvällsjobb som gällde, gå med en skurmaskin fram och tillbaka på hela loftet på HFG Sverige ute på Hacksta. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Det tog väl runt tre timmar allt som allt.
Hann nästan med att få en avskedad mitt i allt också. Var inte speciellt road av att en person följde efter mig där uppe. Frågade om jag ville träffas senare eller om jag behövde hjälp. Till slut kändes det väldigt olustigt och jag gick ner och sa till vakten. Stackarn visste inte vem jag menade så han skällde ut alla där uppe. Efter det kändes det lustigt för mig att gå upp där.
Men efter det så blev det ju inte speciellt bättre, min chef slutade och jag fick en ny som tog tag i detta och vi satte oss i samtal. Jag, han, min chef, hans chef och en kompis till honom som skulle agera tolk då han helt plötsligt inte kunde språket. Konstigt eftersom han pratat med mig innan.

Men efter detta samtal fick han inte vistas där uppe samtidigt som mig. Så jag fick mitt jobb gjort.

Lördagarna var det tidigare mornar som gällde. Rättare sagt kl.6.00! Härligt härligt. Då städade jag matsal, omklädningsrum, konferensrum och toaletter. Lyckades alltid jag på någon stackare som försovit sig och kommit in sent. Och det lyckades alltid vara en kille jag jagade runt i omklädningsrummet. Haha. Stackars.
Men det fick dom ta för fy sjutton vad äckliga de kunde vara. Slängde alla blodiga kläder (ja de styckar kött och packar kött) på golvet. Hittade en skit i pissoaren en gång. Vissa kissade portionssnus. Ja jag kan göra listan lång....

Söndagarna var det samma jobb.
Jag trivdes faktiskt riktigt bra även om det var tidiga mornar på helgerna. Men man hann med partandet och städandet ändå. Aldrig att jag missade något.

Men till slut blev jag av med jobbet då HFG skulle ta in egna städare istället för ISS. Blev avskedad genom min telefonsvarare. Bra gjort va? Nej nej, bara tur att jag lyssnade av den känner jag.

Ja det var min första!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Det som fick mig att gråta sist var när Freja kräktes på julafton. Med denna vansinniga kraft att hon tappar luften och får panik. Jag önskar jag hade kräkts istället. Min älskade tös. Fortfarande sjuk är hon också. HUA! Nu får det ge sig. När Freja inte mår bra kan jag börja gråta, mitt hjärta går i kras. Hon ska alltid vara glad och full med bus som hon brukar vara.

Annars kan jag börja gråta över någon barnsligt mesig film där barn eller djur far illa. Marley och jag till exempel, fy fan vad jag grät. Både Thommy och Sandra skrattade åt mig. Jag tjöt som jag aldrig gjort förut. Haha. Galet!

Små saker kan få mig att gråta eller stora saker. Både positiva och negativa. Och såhär har jag inte varit förut. Det liksom blev så efter att jag fick Freja.
Om jag ser en film där en liten flicka eller bebis är med, det behöver inte vara att hon far illa eller liknande. Men att hon är med. Då måste jag hämta Freja när jag ska sova så jag kan ligga och hålla om henne hela natten. All min kärlek till dig mitt hjärta!

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det är när allting går som jag vill. När det flyter på.
Om Freja har haft en bra dag eller när hon klappar mig på kinden och tittar på mig med sina stora fina ögon.
När hela familjen är samlad och ett fint samtal eller en diskussion är igång. Alltid lika kul och det får mig att må bra.

När de ringer in mig till Tujagården och frågar om jag kan jobba, det ger mig en liten kick och jag vet att jag gör ett bra jobb, annars skulle de ju inte ringa.
Ett VG eller MVG kan jag leva på i flera dagar.
Även denna lista kan göras lång.

Men det som värmer ett mammahjärta är när hon kommer springandes på dagis när man ska hämta henne och man får en kram. Då vet man att hon saknat en och är glad att se en. Det visar ju att man lyckats, eller hur?  


Dag 22 – Det här upprör mig

Herregud vad många saker som upprör mig. Det är svårt och sätta fingret på allt och om jag skulle skriva om allt skulle jag få sitta här i evigheters evigheter. Men jag försöker att inte tänka på allt som får min skitförbannad. Denna negativa stress kan förstöra en hel dag för mig.

Men nåra få saker som gör mig upprörd är när någon är elak mot en person som inte kan säga ifrån eller göra något åt saken själv. Som en äldre person som sitter i rullstol, kanske inte kan prata osv. Ge dem ett värdigt slut på sina långa liv. Skit in i att borsta tänderna för att det ska gå fortare eller liknande. Nej där finns det mycket ondska. Jag är glad att jag inte mött på någon utav dessa som gör sånt mot äldre, eller mot barn för den delen!

Det upprör mig att vissa glider på en räkmacka samtidigt andra får kämpa sig igenom jobbiga tider. Jag tycker att ska få kämpa lite för att komma någonstans. Inte bara glida in någonstans. Kämpa, då smakar pengarna bättre =)

Djurmisshandel upprör mig så inåt ja jag vet inte vad. Låt dessa stackars djur vara. Om du inte vill ha dem, lämna bort den. Istället för att göra dem illa!

Våldtäckter, misshandel, mord. Ja och allt som hör till denna kategori tror jag upprör de flesta. Annars är det något fel i huvudet på personen. Så jag känner att jag inte behöver förklara mig varför jag blir upprörd av detta.


Dag 21 – Ett annat ögonblick

Ja eftersom vi har en magsjuk Freja här hemma så har jag inte uppdaterat ordentligt. Så jag tar två direkt=)

Ett annat ögonblick. Det är egentligen många ögonblick i ett. Men det är en plats där jag trivs och verkligen hittar lugnet. Där manbara kan vara och må så bra.
Jag tog med Thommy dit för runt två år sedan. En sen sommar. Han vill tillbaka, mest hela tiden. Vi åkte även när Freja var fyra dagar gammal men inte varit där sen dess. Ska se till att vi kommer dit.
Detta ögonblick är Leksand. Speciellt när man sitter på gungan nere vid Siljan och bara tittar. Tittar rakt över vattnet där man ser noret.
Midsommar där är underbart. Det firas egentligen i flera dagar på nå konstigt sätt. På olika ställen varje dag liksom.
Nej mitt lugnaste underbaraste ögonblick är Leksand!


Första julen blev som man hade tänkt. Men inte andra.

Ja det var skit mysigt igår hemma hos mamma och pappa. Båda mina syskon med barn och respektive var där. Minus Erik som firade med sin familj då. Tomten hälsade på och alla fick en julklapp =)
Det åts massor med god mat och efterrätten var mums. JAg hade bakat en massa och Albert hade gjort saffransbiskvier, såna skulle jag kunna äta tusentals av på raken. Fy fan vad gott det var.

Freja var nog hos alla och mös lite men hon åt väldigt dåligt. Både mat och bullar. Inte hennes grej att vara anti mat men ingen av oss tänkte på det utan körde på som vanligt.
Vid tio åkte vi hem, kände att det var dags att kasta lillfröken i säng. Tre timmar senare än vanligt men är det julafton så är det.
Väl hemma så släppte Thommy av oss och brummade hem till mor och far igen för att hämta upp Albert som ville hem till sthlm för att säga adjö till en vän. Snälla goa bejb ställer upp och kör =)

Jag och Freja kröp ner i sängen och sov, ja hon fick ligga inne hos mig. Tycker om att ha henne där vissa nätter och då gör jag så att hon får somna där eller att jag hämtar henne under kvällen. hihi. Busiga jag?
Men vaknade väl runt ett av att jag fick en spya på armen. Rusade upp med Freja i famnen, hann till hallen när nästa kräkattack kom och träffade hela hallgolvet. Väl inne på toaletten kom hem till. Lillatösen vad hon grät. Och vad jag grät. Om jag kunnat hade jag hellre kräkts istället för henne för så jobbigt hon verkade ha det!

Ner i badet med oss båda efter jag sanerat golven och sängen. Hann väl egentligen bara bada klart oss och gå in i sängen igen när nästa kräkattack kom och spydde ner sängen igen. Den här gången hann jag in till toaletten innan hon kräktes igen. Min lilla tös.
Efter det var det lugnt, då hade hon väl lyckats spy ur sig allt. HUA!

Thommy kom hem runt två och jag skickade honom till soffan. Freja tog min sida av sängen och jag Thommys. Ville inte att hon skulle sova själv.
Imorse när hon vaknade mådde hon nog rätt bra med tanke på omständigheterna. Trött och hungrig.
Fick i henne välling och lite alvedon med tanke på febern som kommit av den tomma magen och ingen vätska.

Efter det har det varit full rulle hela dagen, eftermiddagen var lite kinkig.

Känns surt att det skulle komma en kräk sådär när man ska fira jul med farmor och resten av thommys sida.
Men hon fick sina klappar hon de fick sina utav oss, Thommy fick åka och byta kasse =)
Varken jag eller Thommy mår dåligt så tror inte det är magsjuka heller *peppar peppar*
Mer att hon ätit konstigt och mycket eller lite plus all stress och trötthet.

Nej tjing tjing på er. Nu har ni fått höra om våran jul! Hur var eran?

Dag 20 – Den här månaden

Ja den här månaden har varit underbart på många sätt och vis. Skolan ger mig en puff och även självförtroende. Och det går bra!
Har haft världens bästa praktik där jag även fått bli inskriven som vikarie och fått sommarjobb.
Freja är en god och glad tjej som klarat sig galant utan sjukdomar som jag själv lyckats dra på mig, förkylningen som aldrig ville ge sig kändes det som. Men nu är den äntligen borta.
Luciafirande som var det sötaste jag någonsin sett. Lilla Freja och resten av dagisgänget sjöng för oss föräldrar. Det första är något speciellt =)
Julafton igår och kommer ha en till liten julafton idag. Freja var så glad hela tiden att till och med min bror fick hålla i henne, hihi. Underbara bästa lilla tjej.
Inte ens rädd för jultomten! Går snällt fram och väntar på sina paket och tog honom till och med i hand :D

Ja hur ska jag sammanfatta detta kort då? Jo denna månad har varit minst lika bra som alla andra. Om man bortser att CSN har fått för sig att man behöver runt 4000 mindre just denna månad. Men det får man ta!

Puss på er =)

En om dagen såhär långt!

Dag 01 – Presentation
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Dag 19 – Detta ångrar jag

Ja på självaste julafton ska jag sitta och skriva om något tråkigt.
Vad jag ångrat i mina dagar.
Jag tror nog alla ångrar minst en sak i sitt liv. Jag själv ångrar nog fler än så.
MEN man får inte glömma att alla dessa saker du gjort har fått dig att komma dit du är idag.
Så nu är det väl för sent att ångra sig? Eller?

Jag gjorde en otroligt ful sak på högstadiet. Var väl i sjuan tror jag.
Vi hade halloween fest hemma hos en i klassen. Alla var väl inte bjudna och vissa kunde inte komma.
Men en speciell person kom på tal och jag kan inte säga att allt vi sa var snällt. Men i den åldern var det väl mycket skitsnack och mycket man tog ur tomma intet.
Några dagar efter när vi var i skolan så skrev jag på hennes skåp att jag snackat skit om henne.
Och fy fan så jag mådde efter det. Och jag kan förstå hur dåligt hon mådde. USCH vad elak jag var.
Jag var inte ensam om att ha pratat om henne men det var jag som skrev det!
Det kom fram att det var jag och alla som varit på halloweenfesten blev uttagna för samtal. Självklart var hon med också.
Det var bara jag som förklarade och erkände. Vi grät nog både två och resten av "gänget" stod mest och blängde. Kändes så jävla surt och elakt.
Efter den dagen lärde jag mig att säg inget du inte kan stå för!
Lär dig det! Ta inget ur tomma intet och placera ihop det med någon annan. Dra inte ut rykten och sprid vidare. Om du promt ska öppna munnen och prata om någon. Se till att du kan stå för det.
Är du konflikträdd håll då också käften, för det kan komma tillbaka på dig!

Och den här personen jag snackat skit om? Idag är vi vänner, riktigt goda vänner. Så god att jag aldrig vill vara utan henne =) Och inte Freja heller för den delen.


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Hihi ja med mitt dåliga minne blir detta svårt.
Jag har nog aldrig haft en dålig födelsedag. De människor jag velat ha nära har varit där och jag har alltid fått fira med min familj.
Men när jag fyllde 18 slog jag på stort.
Fyllde såklart på en torsdag men gick ut på onsdagen. Fick inte komma in förrän kvart i tolv så jag och Pjär satt på donken och drack folköl tills dess då vi var nere redan vid elva. Ingen annan ville vänta med mig ute förutom han. Så snäll han var! Undrar om jag tackade honom ordentligt? Det hoppas jag iaf. haha
Väl inne så hade jag dunder kul. Tror aldrig man har så kul. Första gången ute är liksom nå speciellt. Och jag röjde. Eller vi röjde. Sandra bjöd till och med in på efterfest. Galet mycket folk följde med till henne, folk vi inte ens kände. haha.
Klockan fyra kom jag hem och mamma öppnar dörren och säger grattis. Älsklingsmamma som inte kunde sova om jag inte kom hem.
Ja på torsdagen blev jag som sagt väckt runt åtta på morgonen. Mamma och pappa sjung för mig och jag fick frukost på sängen. Mysigt som tusan.
Därefter rullade hela dagen på med fika, tårta, lite mat och massor med folk. Fick en jätte fin ros av min farfar och pengar till körkort. Älskade farfar. Det är faktiskt ända presenten jag kan minnnar att jag fick. Självklart fick jag så mycket mer. Men denna ros av farfar <3

Helgen efter hade jag 18 års partaj hemma. Sparkade ut mor och far och festen började.
Jag var full innan festen började och det kom nog tre gånger så mycket mer folk än vad jag sagt till mamma och pappa. Förlåt! Men huset stod kvar när ni kom hem =)
Hade underbara vänner som delade kvällen med mig och även hjälpte mig att köra ut en och annan som inte var bjuden. Om jag hade fått bestämma hade nog alla kommit in och det hade nog inte varit jätte coolt.
Dagen efter blev det till att städa, varje golv var klibbigt. Inget förstört förutom en grill som Conny satt sig i. HAHA!

Nej tack för att ni delade min 18 års dag med mig =)


Dag 17 – Mitt favoritminne

Oj oj oj detta var en svår jävel!
Jag har mååånga favvominnen.
De minnen som får mig att bli glad är favvominnen.
Det är allt från när jag åkte limmo med en blomma och ett bi, vann budgivningen på min första lägenhet,
när jag tog studenten, när jag hade mitt första (och hittills ända) fasta jobb.
När Freja kom till världen och första gången man fick en puss av henne.
Min 18 års dag när mamma och pappa kom in och sjung för mig åtta på morgonen när jag var bakis som sjutton.
När Thommy skrev på väggen hemma hur mycket han älskade mig, därifrån och hit (egentligen längre, tapeten räckte inte).
Ja jag kan göra listan lång. Herre min skapare vad många goda minnen man har.
Jessica och jag åkte tefat efter bilen på wenströmskas parkering och vi fick till och med en kompis mamma att åka.
När jag köpte min mina blåa bil, som dessvärre är såld nu.
Camilla och jag gjorde Ullared efter jag varit vaken ett dygn. hihi.

Ja men ska jag fortsätta får jag sitta här tills imorn om inte längre. Alla minnen som får en att må bra ska man hålla hårt i. Den dagen allt känns deppigt och tråkigt. Tänk på dessa saker och få iaf ett litet leende på läpparna.

Nej puss på er nu ska jag moffa lite hemmagjord ischoklad!

Behöver din hjälp. Facebook krångel =/

Ja som jag då säger i rubriken här ovan så krånglar Facebook duktigt mycket för mig just nu. Kommer inte ens in på sidan.
Först är det något säkerhetscertifikat som säger ifrån och för att ens få logga in måste jag klicka på en ruta där det står att jag vill logga in ändå, men det rekomenderas inte.
När jag väl kommit så långt att jag kan logga in så står det att jag måste tillåta cookies från denna sida. Och i mina internetalternatid godkänner jag alla cookies från just facebook.se och .com.
Nudå? Det gåååår inte!

Blir så frustrerad så jag bakat mera bröd.........

Dag 16 – Min första kyss

Höhöhöh ja min första kyss var med min första pojkvän som då var Kim som jag redan skrivit om.
Det var ute på vändplanen utanför min mammas och pappas hus. Mamma hade väl ropat ett X antal gånger att jag skulle komma in men det tog liksom ett tag. Vi stod och pratade, kramades och till slut så kom det en puss, sen en kyss och sen ja lite hångel. Efter det så var vi ett par i ca 6 månader =) Se där se där!

Men min första kyss med Thommy var den 14 decembet 2007. Jag hade fest hemma och bjudit dit Thommy och Martin för första gången. Det var väl folk lite sisådär överallt i lägenheten och vi fastnade i köket. Vi stod och pratade om ett X till mig som varit helknepig. Efter ett tag blev det liksom bara som det blev. Kommer nog aldrig glömma den kvällen. Fylld med skratt, fylla, bus, trevligt sällskap och Thommy =)

Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar är många och många väldigt konstiga.
Men en stor dröm jag har är att gå klart skolan, få ett jobb jag trivs med. Få bättre ekonomi så jag faktiskt slipper räkna pengarna varje dag, detta är ett orosmoment varje månad då man aldrig riktigt vet vad man får ut.
I och med bättre ekonomi vill jag kunna ge Freja det hon vill ha och behöver. Med det menar jag inte att jag ska skämma bort henne och hon får allt hon pekar på då jag tycker det är ohälsosamt. Men hon ska vara ett lyckligt barn utan att behöva tänka på mammas pengar tar slut.
Pengafrågan är ett stort samtalsämne vart man än kommer. Speciellt hos alla som är föräldralediga. Tycker egentligen det är sjukt hur de kan klippa ens ekonomi på hälften.. För det är vad de gör enligt mig. Folk väntar med att skaffa barn in i det sista just för pengarnas skull. Och hur sjukt är inte det?

Jaja tillbaka till min dröm =)
Ett jobb jag trivs att gå till. En ekonomi jag slipper tänka på hela tiden. Färdigrenoverad lägenhet. En vovve efter Victor. De möbler jag vill ha i lägenheten. Ett glatt barn som inte har några som helst bekymmer.
Att mina föräldrar kan gå i pension och ägna sig åt sig själva och varandra. Att ingen i min familj ska råka illa ut och nu menar jag självklart på Frejas "båda sidor", farmor, mormor och morfar osv. Alla ska ha hälsan i behåll och må bra.
Att jag i sommar kan packa bilen ihop med Freja och Thommy och åka till Leksand en vecka och bara mysa. Det är nog den drömmen som ligger närmast och som jag kommer se till att den uppfylls så fort vädret är på våran sida.

Drömmarna är många, en liten liten dröm jag har är att få gå och klippa mig. Inte behöva muppklippa mig här hemma med hjälp av Thommy ;) Även om det faktiskt ser bra ut. Men bara det där att få sätta sig i en frisörstol, låta någon pyssla med håret och komma med tips. Mys pys enligt mig. En mardröm enligt andra =)

Nej här kan jag sitta i evigheter och drömma mig bort.
En ny säng till min tös, hon klättrar snart ur sin spjälsäng ju........ Ett bord och stolar till henne också för den delen. Lite nya kläder... Ja nej usch det blir som en önskelista. Haha. Men den betar jag av sakta men säkert =)

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Ja då kom denna fråga igen då. Vad fasiken hade jag på mig idag. Och ni får fortfarande inget kort då jag inte tänkt på min fråga idag och min mobil är fortfarande på lagning.

Men idag har jag och Frejsa varit matchande. Likadana mjukisbyxor från HM. Dock olika färg ;) Jag svarta och hon rosa. En randig tröja och en svart tjocktröja över från KanDee. Okej Freja hade inte likadan tjocktröja men annars detsamma. Vi slutar inte där heller. haha. Både med flätor och lugg. Nice eller?

Är det någon som vill ha något bakat nu inför jul kan ni väl hojta till eller komma över med ingredienserna. Känner att jag har lite bakstopp nu här hemma. Får inte plats med mer i frysen.... Och orkar tamig sjutton inte äta upp allt heller :D
Hade tråkigt nu ikväll när Kimpan var över. Han och Thommy satt bara och snackade en massa jävla vapen. Så bakade en vaniljgömma, mjuk pepparkaka och saffranskaka. Men vart ska jag få plats med allt?! hmm...

Kom och fika för sjutton!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dag 13 – Den här veckan

Ja den  här veckan har varit mycket. Mycket av allt liksom. Både positivt, negativt, snor och sömn.
Började såklart med att jag var tokförkyld. Försökte hålla mig lugn och sova så mycket som möjligt. Men jag måste ju erkänna att jag tycker sånt är skit tråkigt även om jag är sjuk. Vill helst ut och få friskluft och få röra lite på mig.
Onsdagen var jag tillbaka på min älskade praktik emot Thommys vilja. Han tyckte att jag skulle vara hemma längre och bli frisk som tusan. Hostar fortfarande lite men det får man ta =)
Hade ju saknat praktiken. All personal och alla tanter.

Hade praktik onsdag och torsdag. Sen då? Slut på praktik, ingen skola förrän på måndag. Nej bara att mysa ner sig då. Såg till att Freja var ledig från dagis på fredagen och åkte ner på stan ett tag och kikade runt, hann även med en tripp till min syster och en lunch med mamma och pappa. Idag är det lördag och jag och Freja har uträttat massor idag.
Tvättat, handlat, fikat med personalen på Tujagården och busat här hemma.
Imorn är INGENTING inplanerat.Så himlans skönt!

Hur har din vecka varit då?


Dag 12 – I min handväska

På vinterhalvåret använder jag inte handväska eftersom jag har så stora fickor på jackan. Men när jag och Freja gör små upptåg måste jag ju ha med nödvändigheter med till henne. Så när jag väl använder handväska så är den fylld med blöjor, tvättservetter, dricka, banan, kakor osv. Allt så man kan rädda varje situation gällande Frejjsa =)

På sommaren kanske jag även pular ner något till mig själv som jag behöver. En tröja, skor, paraply osv. Annars är handväskan Frejas skötväska =)


Dag 11 – Mina syskon

Ja eftersom min dator och bloggs hemsida varit lite kajko båda två så har jag inte kunnat uppdatera förrän nu.
Så jag kör ett rejs på tre dagar direkt =)

Mina syskon då.
Jag har en bror och en syster. Både två är äldre. Rätt jätte mycket äldre egentligen.
Vi har samma mamma och då såklart inte samma pappa.
Min bror, Morgan, är 20 år äldre än mig. Bort i Stockholm med sin familj. Familjen består av frugan Sinna, sönerna Albert och Axel.
Egentligen vet jag inte riktigt vad han jobbar med men vet att han designat en massa saker och grejas ihop det. Så jag kör på det! Morgan är designer. När han flyttade till huvudstaden vet jag inte heller riktigt men jag kommer ihåg när han bodde här i stan. Nånstans nere på stan.

Cesilia är min syster, även kallad Cilla. Hon är 16år äldre än mig och även hon har två barn. Ida och Douglas. Cilla och Morgans barn är lika gamla. Alltså 18år och 15år. Hon lever ihop med sin sambo Erik som Thommy kallas för Jesus ibland =) Varför vet jag inte, men kanske är utseendet? Nej jag vet inte. haha.
Hennes yrke är nå löneutbetalare/receptionist/allt på jobbet?
Hon bor kvar här i stan nere på stan mitt emot Prelaten.

Mina syskon är bäst och går faktiskt inte att hitta bättre. De uppmuntrar mig och uppskattar mig för den jag är. Även finns där om jag behöver dem.
När jag var liten och fyllde år fick jag alltid en dag i Stockholm ihop med mina syskon. Vi gick och kollade på någon form av dans, oftast Cullbergsbaletten. Underbart måste jag erkänna och något jag saknar! Så nu vet ni vad jag önskar mig ;)


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Ja eftersom min mobil är inlämnad och vanliga kameran har varit hemma hela dagen så har inga kort tagits.
Men på praktiken hade jag på min ett par blåa byxor och en vit piket tröja. Attendo style ;)

Efter det blev det mys kläder. Svarta mjukisar från HM´s barnavdelning och en svart tjocktröja. Thats my style ;) hahaha
Mjukismaffian, jag lovar! Jag är ledaren. Alltid mjukiskläder känns det som. Men oj så skönt det är!

Vad hade du på dig idag då?

En om dagen såhär långt.

Dag 01 – Presentation
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

För det är våran dag idag!



Det är våran dag idag. För tre år sen blev det du och jag!
Nu tre år senare är vi förlovade och har en liten Freja ihop.
Folk tyckte vi var konstiga i början. Hur jag kunde ta såna ord! Och hur han kunde säga det!
Ja ni som var med på våra galna fester vet vad jag menar =)

Idag har vi nog ett mer moget och "vanligt" förhållande även om jag dampar ur precis som jag gjorde för tre år sen. Beter mig som fem år och hoppar i soffan och på honom. Han tycker jag är dryg men han säger det med ett leende på läpparna så kan inte ta han på allvar riktigt ;P Men sån är jag. Även om jag fått barn och blivit tre år äldre så är jag fortfarande lika barnslig emellanåt. För det MÅSTE man vara ibland enligt mig. Hopp och studs. Glöm inte att kittla och krångla!

Alla förhållanden har upp och nergångar. Vissa har även super kriser som tar evigheter att ta sig ur. Men jag kan aldrig säga att vi haft det så svårt. Visst nergångar har vi haft. Men vi pratar om dem och vi tar oss ur dem tillsammans. För båda är involverade då ska man hjälpas åt att ta sig ur.




Jag tror alla, speciellt tjejer, planerar sitt liv i huvudet. Hur det ska se ut om några år. Jag planerar iaf minst tre gånger i veckan hur jag vill ha det i framtiden. Freja ska ha ett syskon, en eller två vovvar. Vi ska bo en liten bit utanför stan, tillräckligt nära så man kan cykla in till både farmor, mormor och morfar. När jag pratar om boende ska det vara ett litet hus. Inte för stort, jag vill ha min familj nära. Jag kan även se vårat bröllop. För ja! Jag har bestämt att vi ska gifta oss. Snart, redan, nyss. För det är med den här människan jag vill leva mitt liv ihop.

En sak måste jag då påpeka! Det var en person som brakade lös en sen januarikväll, alltså en månad efter jag och Thommy blev tillsammans, hemma hos mig och försvann illa kvickt ut genom dörren. Kort därefter fick jag sms om att jag inte skulle komma krypandes tillbaka när Thommy slår mig och är dum. IN YOUR FACE! 3 år senare är vi fortfarande tillsammans, har barn och är förlovade. Och den där misshandeln? hmmm... Du kände inte Thommy då heller så det är konstigt att du kan yttra dig att han ens skulle höja handen mot mig. Han är inte sån. Han kan ju för sjutton gubbar inte ens kalla mig dryg utan att fnittra.
Ja kanske tre år för sent skrivet. Men det kändes bra att få skriva det någon gång! Hoppas du lever ditt misslyckade liv där borta på andra sidan stan. Fet har du blivit också ;)

Tillbaka till ämnet nudå.
Jag älskar Thommy. Han är mitt allt, min luft, min himmel, min jord. Men såklart delar han plats med Frejsa och spökhunden Victor.





Dag 9 – Min tro

Jag är döpt och jag är konfirmerad. Men jag kan inte säga att jag har någon speciell tro. Speciellt inte efter jag läste Etik i skolan. När vi fick läsa lite om alla dessa kulturer och religioner.
Jag säger nog att jag är en Ateist. Eller?
Men visst jag blir nog väldigt harmonisk när jag går in i en kyrka.
Men vem blir inte det? Det är ändå något heligt över det.

Dessutom är jag inte speciellt insatt på något vis. Inte i någon religion. Jag vill kunna mer och kommer nog kolla upp det och läsa om det någon dag, men inte idag.

Jag och Thommy valde att döpa Freja. Men bara för det behöver det inte betyda att vi springer i kyrkan varje vecka. Det tror jag inte många gör. Inte i min kompis och familj krets iaf.

Nej kan nog inte komma på något mer att skriva om min tro.

Nu får det vara nog!

Kan nån ta över min förkylning? Snälla? Bara för den här veckan. Är så trött på skiten. Vill inte mera nu.
Mår ändå rätt okej på kvällarna. Så pigg att det känns dumt att vara hemma från praktiken. Men imorse trodde jag att jag skulle dö. Ingen röst och näsan är bombad med snor. Not okej!

Varit och tittat på min lilla tös idag. Hon har lussat på dagis. Vi var där två gånger bara för att ;P Första gången uppe på fiket och sen en gång nere på dagiset bara för oss föräldrar. Så mysigt. Känns konstigt att titta på henne sådär. Se henne sitta i knät på en dagisfröken och inte ens komma springandes när hon ser oss. Nej hon skulle vara med i luciatåget hade hon bestämt.
Efter bjöd dem på fika. Massor med gott! Freja försökte sno åt sig muffins från en vagn. Snabb som jag var hann jag stoppa henne med det slutade med ett tjut istället. haha. Men hon fick en kaka så blev hon lugn =)

    


Vi hann ju även lussa hos mormor och morfar igår. Blev inte hos farmor pga min dunder förkylning =/
Får ta igen det snart =)

Dag 8 – Ett ögonblick

Jag kan ju inte skriva om Frejas förlossning eftersom jag redan gjort en förlossningsberättelse.
Men ett stort ögonblick var 9 månader innan Freja tittade ut.

Helgen hade gått och jag och Sandra hade varit ute på Konrad och partat järnet med för många shots. Lingonveckan hade inte dykt upp med eftersom jag kunde vara sen med några dagar förut var det inget jag engagerade mig i just då.
Thommy var på däck online och jag kände att nu har det gått för många dagar och vandrade ner till apoteket.
Tanken jag hade i mitt huvud var inte att jag var på tjocken. Man hade liksom övergett den tanken för länge sen eftersom det  inte hänt något tidigare. Men det är väl det som behövs. Att man skiter i det och ser vad som händer ändå!

Ja upp och kissa på en jäkla sticka..... Hmmmm. Är det ett plus? Neeeej. Det syns ju knappt. Läste på förpakningen. Hur svagt än plusset är så är man gravid. Okej så plusset var så svagt att det knappt syntes. En bubblande känsla dök upp. Hur fasiken skulle jag säga det här till Thommy?

Ringde till honom och undrade vad han gjorde. Han undrade om det var något speciellt? Men jag ville ju säga öga mot öga. Så sa till honom att jag skulle kika förbi.
Du ska bli pappa! Kändes helt konstigt att säga så. Han blängde på mig med något busigt i blicken. Men jag förklarade även att jag inte var helt säker. Han berättade att han förstod att det var något sånt här jag skulle säga eftersom jag inte ville säga det över tlfn.

Vi brummade iväg och köpte ett till test. Men jag var ju inte kissnödig. Pressade fram nåra droppar på däckis toalett (inte coolt! Så ofräsch toa!! bläh!). Och ja även detta visade plus. Men det försvann innan jag hann visa det för Thommy.
Ringde till min husläkare och förklarade läget och fick numret till MVC. Ringde vidare dit då och fick en tid dagen efter. Jag var ju osäker så hon tyckte att vi skulle komma in.
Väl där var jag kissnödig som tusan och fick kissa i en liten burk som hon sen testade en sticka i.

"ja visst väntar ni barn! Hur känns det pappa?" Hahaha. Kändes så overkligt. Så coolt. Det var något i min lilla mage! Och vem var det då? Underbara älskade Freja!!!

v.39        
Nio månader senare.          Och Poff så kom Freja!


Åhåååå

Jag hatar att vara förkyld. Snälla ta bort allt snor från min näsa. Min heshet från min hals och tröttheten från hela mig. Måste vara frisk imorn. Freja har lucia på dagis och jag har praktik på kvällen. Vill inte missa något utav det!!!
Var meningen att vi skulle lussa hos farmor idag men vågar inte åka dit utifall jag lyckas smitta ner henne. Inte okej liksom! Bläh, usch och fi fan! Här ska vi hålla oss friska.
Båda mina bejbs har klarat sig än så länge och hoppas de fortsätter så. Peppar peppar!

Blir iaf hem till mamma och pappa så Freja får lussa lite idag. Hihi. Hon kommer vara så söööööt! Längtar massor att få se henne i lucia linnet och rött band i midjan. Lite glitter i håret blir det nog också.  Myspys <3

Fått hem Frejas dagis foto. Såååå fint. Åh min lilla ängel. Lägger upp kort senare. Så nöjd =)

Dag 7 – Min bästa vän

Jag kan inte säga att jag har en bästa vän. Men jag kan inte säga att jag har många heller.
Det finns dom jag vänder mig till först och främst och som dessutom betyder mest.

En bästa vän för mig är någon som ställer upp och lyssnar även om man gaggar om samma sak i flera timmar.
Det är någon som ger mig råd och tips gällande vad som helst. Blir glad när jag lyckats med något och blir stolt om det är något jag strävat efter.
Men en bästa vän ska även kunna säga ifrån om den tycker att jag gör något fel.

Du ska inte behöva höra av dig dagligen men när ni väl hörs är det som det alltid varit. Jag är glad för dem jag har runt omkring mig och pratar om allt mellan himmel och jord med dem.

Jag vill inte nämna några namn då dessa är mina bästa vänner. Och tänker inte låta er sno dom ;P

Dag 6 – Min dag

Har varit en seg dag. Snor i skallen och hosta i halsen. Inte velat kliva ur sängen.
Men har hunnit med en hel del ändå måste jag ju säga.
Började med en tripp hem till min syster, hon lånade Freja ett tag och jag grejade lite hos henne.
Skjutsade pappa till julbordet han var bjuden på.

Sen hem till syster igen. Efter det blev det att hömta Camilla på stationen. Hon hade ju turen att vinna Idol finalen på jobbet. Plus en massa Vip grejer å sådär.
Så när hon och jag satt och väntade på Cilla vid glashuset rullar en bevakningstjänst upp. "Du ta och ställ dig på en betalruta och betala istället!" Fick jag höra....
Ursäkta men jag ska bara hämta min dotter säger jag då snällt. "Du har 6 minuter på dig sen får du böter"
Får de göra så? Jag har fått lära mig att så länge jag sitter kvar i bilen och har nyckeln i så har jag inte parkerat. Eller?

Sen rullades det hem. Allt det där hann jag med på förmiddagen typ. HAHA. Galet!
Väl hemma sprang jag upp och hämtade en rabattkupong och märker att Thommy håller på att bränna sönder köket. Han har då glömt havregrynsgröt på spisen och plattan stod på. Luktade inte mums.
Ner igen och åka iväg till affären, ska ju baka lite. Glögglimpor och massa annat gott. Igår blev det saffranskaka och morgonbullar. Riktigt huslig känner jag mig.

Thommy ville ta en promenad när jag kom hem efter allt så vi tog en lång prommis till Coop Forum på Stenby. Frusen och jävlig var jag hemma nån timme (tror jag?!) senare och nu är mat intaget, Freja badad och soffan väntar..

Känns heeelt galet. Så trött!


Dag 5 – Vad är kärlek?

Kärlek är när man får utan att ge. Att ge utan att få.
Att man inte tar någon för givet och visar vad man tycker varasej det är positiva eller negativa tankar.
Kärlek är när man längtar efter någon en hel dag även om man ses varje dag. Längtan ska alltid finnas även om det kan vara ett pytte pirr istället för ett stort.

Kärlek är när du uppskattar personen och avgudar marken den går på.
Och kom ihåg att kärlek inte bara är till din partner, den är till dina barn, dina vänner, din familj.
Kärlek för mig är massor med kramar ifrån min Freja, när man hämtar henne på dagis och hon springer genom hela rummet och ropar mamma! Och man får världens största kram.

Kärlek för mig är när Thommy berättar att han älskar mig och ger mig en puss i nacken. Man behöver inte berätta för den andra att man älskar den varje dag. Du vet det ändå!

Kärlek för mig är när jag kommer till mamma och pappa och får rota runt i deras kylskåp ;) samtidigt de kramas med Freja. Kärlek är även när de slår en signal och bara frågar hur jag mår.

Det kan även vara saker man får göra eller vill göra. Saker som innehåller kärlek. Som att få baka! Det är lycka för mig. Och enligt mig är lycka kärlek. Eller vad tycker du?

Nej kärlek till folket. Glöm aldrig bort att man kan aldrig ge bort för mycket kärlek. Ring en extra gång. Le mot den du möter på gatan. Tacka när bilarna stannar vid övergångsstället. Detta uppskattas och kan resultera i kärlek på något vis.

Dag 4 – Det här åt jag i dag

Ja det var ju bra grejj att ta upp nu......
Precis klivit upp,,  ja jag somnade effter jag lämnat Frejjsa på dagis. Inte riktigt kry idag.
Så nu sitter jag och äter ris. Bara enkelt vitt kladdris. Med lite (läs massor) soja på.

Men jag vet nog var jag kommer äta på praktiken. Jul mat! De hade julbord igår, personalen alltså. De boende fick ju i lördags. Men jag antar att det blir övers till mig också ;) hihi. Hoppas på det iaf. SÅ gott!!!

Ja det är väl mitt matintag idag då.

Blir praktik 14-21.30 idag. Hoppas att jag känner mig bättre snart. Vill ju inte missa något ju!!!

Halva veckan gått.

onsdag idag. Känns bra, bara en kväll och en dag kvar sen har jag helg =)
Börjar se slutet av praktiken. Väldigt blandade känslor. Trivs så förbannat bra och vill stanna kvar! Men samtidigt vill jag fortsätta plugga så det blir nått av mig. haha..

Hade över mamma och pappa på fika för nån timme sen. Måste ju få hit nån. Bakat som en tok men ingen kommer och fikar =( Lite tråkigt faktiskt. Detta är alltså en pik att ni ska ta er hit!!!

På fredag kommer jag bara baka hela dagen lång. Min handledade är frikopplad och har bakdag, fick haka på henne istället =) Ser jag fram emot massor. Får lära mig massa nytt och det uppskattas.

Thommy är på sin kurs idag. Lite ensamtid nu när Frejjsa somnat. Men........ Jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra. Funderar på att slå igång en film som jag kan somna till. Hur låter det?

Dag 3 – Mina föräldrar

Mammsen är från Nyköping i grund och botten (tror jag, slå mig inte om jag har fel!)
De är två syskon och hon är äldst. Idag är hon 62 år och jobbar inom hemtjänsten nere på stan.
Hon sliter och jobbar på fast jag skulle vilja ge henne ledigt tills hon dör.
Genom henne har jag lärt mig mycket. Man ger inte upp och man ska tamejfan inte vara bitter och arg, för det löser ingenting. Eller hur?
Hon är dessutom min bästa vän som jag kan prata om allt med och hon är dessutom en av de första jag vänder mig till om det är något som är knas.
Monika är hennes namn och bättre mamma får du leta efter!!!!

Pappa är Sundsvallsbo (tror jag?) men även bott i Ånge, Köping osv. Precis som mamma, hon flyttade också omkring.
Han är yngst av fem syskon men det märks inte när de träffas.
Nästa år fyller han jämt, alltså är han 59 just nu. Han har eget företag som heter så fiffigt som ByggareBengt. Så om ni behöver hjälp med något inom bygg, rörmokeri, elektrisitet, utbyggnad, ombyggnad ja gud vet vad så slå honom en pling!
Även pappa har lärt mig mycket. Så som att vara generös och jobba hårt för sina pengar. Då tyckte jag det var pest men idag tackar jag honom flera gånger om.
Bengt är även en person jag kan vända mig till om jag behöver råd eller hjälp så även pappsen ser jag som en bästa vän och håller hårt om.

Jag är deras ända barn ihop. Mamma har två barn sedan innan.

Älskar er till tusen! Glöm ALDRIG det!



Tröttboll

Jobbat 14-21.30 idag. OCh vi var hela fyra stycken på kvällen. Ska egentligen bara vara två. Men jag var där (är ju bara praktikant) och en som gick upplärning. Galet tråkigt det blir när man inte har något att göra.
Hann iaf fyla på min receptbok med typ tio recept som jag snodde ur Maggans bok. Hon är verkligen bläckfisk! Bakar det, jäser där, steker här. Ja osv. Hon gör hur mkt som helst samtidigt i köket. haha. Men det ger min lite inspiritation. Har själv börjat baka mer och imorn blir det grötbullar. SÅ GOTT!
Ni måste smaka innan ni säger något annat!

Imorn blir det förmiddag. 7.30-14.00. Skönt efter en lång kväll. Men vi blir tre för många imorn. Haha, får se hur det här går!


BTW vad sjutton händer på nyår? Nån som kanske vill käka nå gott på kvällen?

Dag 2 – Min första kärlek

Ja då ska vi se här. Jag var nog 14? (dålig på år och grejer)
Men det var Kim. Vi kände varann genom min bästa kompis Jonna som simmade ihop med Kim.
Vi var nog tillsammans ett halvår. Och bara det är väl lång tid för en 14 åring?
Massor av tok hittades på och vi hade roligt varje dag vi sågs.
Jag kan väl ha svårt att säga att det var kärlek vid första ögonkastet. I den åldern var man ju fortfarande barn enligt mig idag. Men vi umgicks mycket och tillslut blev det mer än vänner.

Självklart hade man väl frågat chans på en och annan innan i sina dagar men det är ju inte kärlek. Då ska man bara vara ihop med någon. hihi. Ja hur många var man inte ihop med samtidigt när man var liten? 4 5?

Första kärleken var Kimpos. Otroligt snäll, go och rolig kille. Idag bor han i Norge tror jag och jobbar? Om jag inte minns fel. Träffar på hans mamma emellanåt och vi står och småpratar lite. Jag var med dem upp till deras stuga i Kittelfjäll, jag kan fortfarande längta tillbaka. För oj så fint det var där uppe?! Galet!!!!

Ja nu vet ni det ;)

Lediga dagen.

Tänkte att jag skulle ha tagit mig ner på stan till skolan och fått lite papper ifyllda. Får ju min kurslitteratur betald genom facket =) Och hur bra är inte det då? Helt guldvärt när man har lite kass ekonomi redan innan.

Men jag fixar det om nån dag istället. Tror jag själv ja. Eller jag kan intala mig. Har ju praktik resen av veckan så det kommer ju inte bli av heller. Men nästa vecka så.... Eller när praktiken är slut? Haha. Ja det blir nån gång iaf. För pengarna ska jag ha tillbaka! Det har jag bestämt mig för.

Frejsa är på dagis fram till två. Hade funderingar på att hon skulle få vara hemma idag men jag som intalat mig att jag skulle till skolan så fick hon vara där ett tag iaf. Men ne så blev det ju inte.
Blev en städad lägenhet. Jobbat hela helgen ju så har inte haft tid att ta tag i bombnedslaget. Men nu är det bara dammsugningen kvar. Duktiga jag =)

Sitter och väntar på mitt betyg på Arbetsmiljö och säkerhet.... Tycker läraren ska snabba på lite så jag kan sluta nojja.. Men tji fick jag!


1 – Presentation

Carolin, 22 år gammal.
Har en dotter på 1½ år vid namn Freja.
Även förlovad med underbaraste Thommy som då såklart är pappa till Freja.
Lever och bor på Odensvi här i sköna gröna Västerås.
Pluggar till Undersköterska med inriktning missbruk och kriminalvård. Men måste erkänna att jag tvivlar lite om jag valt rätt inriktning. Men det visar sig, ett tag kvar innan inriktningen är klar.
Praktiserar just nu på Tujagårdens ålderdomshem. HELT jäkla underbart. Tror inte att  någon kan få bättre praktikplats än mig.

Ja vad mer? Så otroligt dålig på sånt här ju.

Korkad, sprallig, mongo, glad, omtänksam, bullmamma hör till mitt vardagsliv =)

En om dagen!

Ja vi får se om jag lyckas hålla detta. Sett på flera bloggar att de gör den här. Tänkte att det är ju faktiskt en rolig grejj. Så jag kör på!

Dag 01 – Presentation
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

En julgåta!

Nu ska vi se om ni kan svaret lika bra som jag kunde det ;)
Lite rätt hade jag i alla fall i mina tankebanor.


Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna.


Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig.


Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt.


En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en
slingrande väg. Plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som hade
fått punktering.


Det var jultomten med säcken full av presenter


Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att
åka med dem, så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så
började de snart dela ut presenterna.


Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.


Bara en av de tre överlevde. Vem?


Tänk först och titta sen på svaret nedan







Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.



Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar...


....och vad kan man säga om de perfekta männen!!



För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.




Bonus för män:



Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen, så betyder
det att kvinnan körde.

Det förklarar olyckan.

Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så
bevisar det att:


Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda ;-)


Nu är helgen över!

Och det var väl på tiden! Haft en otroligt mysig och rolig helg men hade nog hellre varit hemma ;) Och myst med min lilla tjej. Hon har fått mysa med pappsen sin, mormor, morfar och farmor istället! Tycker minsann det är lite fuskigt!!!! Får ta igen det imorn, funderar på om hon ska få vara hemma ifrån dagis. Har ju faktiskt ingen skola, varit så duktig och tagit tag i allt redan.

Helgen då? Jo den bestod av jobb jobb och åter jobb. Eller praktik kanske man ska säga? Jaja hur som helst, obetalt jobb enligt mig. Men jag trivs så jätte bra så jag gnäller inte över det. Lyckats få både vikariat och sommarjobb.
Vi har bakat och lagat mat hela helgen känns det som. Fått massa nya recept som jag ska göra nu i veckan. Har ni hört talas om glögglimpa någon gång? SKITGOTT!!!!! Och jag fick baka det, lätt var det också. Nu ska jag verkligen bli en huslig liten mamma som bakar matbröd och lagar all mat från grunden! Inga halvfabrikat här inte. Hihi, får se hur länge jag fixar det här? Men det borde inte vara några problem för det mesta jag lagat i matväg är från grunden!

Denna vecka som kommer är jag ledig måndag, kväll tisdag och torsdag och dag onsdag och fredag. Varannan dag grejjs är nog inte min grejj egentligen. Blir helt vimsig (så som jag varit idag!) men det får gå ändå =) Personalen har överseende med mig. haha..

Nej nu blir det att hoppa in i duschen och bara duscha duscha duscha!

Helgen står på tur.

Ingen vila ingen ro. 14-21.30 idag. 7-16 imorn. 8-21 på söndag! Galet! Kommer knappt hinna gosa och busa med min skrutt den här helgen. Känns konstigt att vara utan henne så mycket. Annars busar vi och gosar varje dag. Hemska tanke! Men hon kanske behöver lite tid ifrån mig också? hahaha.

Satt nyss och kollade på vovvar. Saknar Victor så det gör ont i mig. Älskade hund! Nån som känner sig villig att låna ut en plutt nån dag tjoa till! hahah. Helst en likadan som Ville och en som luktar lika gott uppe på huvudet som han gjorde. Nej det blir att leta efter en tik snart så vi kan få valpar efter honom. Skulle vara helt underbart!
Thommy sa något nyss som fick mig och skratta med samtidigt tänka till.
Har du hunden kvar? Ja det har jag, har du din unge kvar?
Ja för så är det ju. Det blir ens barn, bästa kompis och älskling. Varför göra sig av med hunden efter nåra månader igen?
För vissa jobbar ju faktiskt så. Har hunden tills det blir för krävande och tråkigt, då lämnas den bort. Men med ditt egna barn gör du inte så. Eller hur? Skulle ju se helt galet ut om alla blev på tjocken och sen när det blir för krävande lämnar man bort hon eller han. hmm.. Ja en liten tankeställare faktiskt.


Ska snart ner på stan och luncha med Jossan och lilla Nowa. Sen blir det att möta upp Tarja och ta sig till praktiken. Kul kul strålande jul. Ska laga maaaasssor med mat idag till julbordet imorn.. Ska bli kul.



Tomtenissan Freja =)

Här var det fullt upp.

Praktiken har dragit igång och jag jobbar som en heltidsmänniska. Galet mycket med andra ord från att bara ha setat hemma nästan varje dag. Hihi. Men otroligt kul är det.
Antagligen leder det till ett vikariat, inte helt fel. Jag får mer och mer ansvar och jag trivs med de äldre.
Men detta sätter mit såklart i en sits. Har jag valt rätt inriktning? Jag älskar att jobba med äldre. Men jag älskar även utmaningar som jag kommer få inom den inriktningen jag valt. Jadu....... Får se hur det här går.

Kómmer ha praktik även denna helg så inte en lugn stund.
Min lilla tös verkar ha dragit på sig en dunder snorig förkylning, inget vidare alls heller. Vill att min tussa ska vara frisk. Vi skulle ju till E-tuna imorn till vattenpalatset men vi får se hur det blir med det.....


RSS 2.0