Råttor

Möss, spindlar, tusenfotingar. Ja you name it. Allt som man kan sätta skade före. BLÄH!
Rått i bur, handtama och söta! Såna vill jag ha. Men ute i det fria, pipande, gnagande äckliga djur!
Haha.
Varit på min systers jobb och städat ur stora lokaler de har där. Och det är då råttskit i dessa små hörn. Nej det behöver inte ens vara hörn! Rått skit ändå. Så när jag går där och sopar hör jag dom pipa! Först trodde jag att jag inbillade mig men nejdå. När de kommer lite sisådär ibland. Många pip eller bara ett. Nej ingen inbillning. Haha..
Men jag pratade med dom lite och då blev det tyst!
"nu får ni sluta pipa, ni är läskiga, försvinn!" hahahaha. Jag undrar om någon hörde mig när jag gick där.

Var totalt död när jag kom hem, knappt sovit inatt av någon konstig anledning och sen får Freja för sig att vakna HALV SEX! Vad är det för tid va?! Helt galet trött masar jag mig upp och ger oss frukost. Hade ju inget å göra så tidigt på morgonen så tog ungen under armen och åkte till jobbet istället.


Men jag är inte bitter för det =) När jag kommer hem så ber jag om att få vila en kvart. Thommy bad mig istället gå ut med Victor så skulle han och Freja ta en promenad som var lite längre så skulle jag få vila iaf en halvtimme. Vaknade 1½ timme senare av att de kommer innnanför dörren. Underbart!
Nu klarar jag mig tills ikväll.

Puss på er =)


Valborg....

Närmar sig med stormsteg. Kvällen ska innehålla trevligt sällskap av Sandra och Dennis, mat, prat, skratt. Får se om Camilla kikar förbi efter hennes jobb också =) Ska bli riktigt trevligt.

Har städat halva dagen idag. Freja är nöjd även om jag inte ger henne uppmärksamhet. Hon har ju moster som ger henne lådor och blommor att leka med. Ska dit imorn med och tulta omkring. Cashipluring blir det iaf. Ser jag fram emot.
Månaden är inte ens slut och det ekar redan i plånboken. En hel jävla månad kvar tills man får pengar. HATAR räkningar. De kan verkligen förstöra för en. Speciellt dessa förbannade räkningar som kommer kvartalsvis och grejer. Inte är jag så duktig som sparar varje månad så man lägger lika mkt pengar varje månad. Nejnej......

Har även varit och handlat, skulle köpa mat till Freja. Vad kommer jag hem med då? Jo välling och gröt. Det kan hon ju inte äta hela tiden heller. Smarta smarta otroligt smarta Carolin. Glömde puré! Jaja, får ta en sväng senare eller imorn. För hon har så hon klarar sig nån dag till.

Thommy har åkt iväg med sin bror för att kika på en bil. Inte till oss heller. Till Jimmy och Emma, får inte glömma lilla Tilde också. Fick hennes inbjudan idag, så söt så. Och självklart ska vi dit, inge snack om saken!

Nej fan nu måste jag röja lite här hemma. Har absolut verkligen ingen lust över huvud taget. Men det måste göras! Eller vill du göra det åt mig?

vart tog min sol vägen?

Va ju så fint väder och nu när man tittar ut är det bara grått.

Sen sist har det väl inte hänt jätte mycket kanske.
Var hemma hos Sandra och Dennis idag och kikade på deras lägenhet. Har ju sett den förut men inte med möbler i. Men de hade fått till det riktigt bra tycker jag.
Stackarna (eller Dennis egentligen) fick sängen nerkissad. Deras nya fina mjuka sköna säng. Fusk! Vill också ha ny säng!!!

Fått i ordning lite mer i köket också. Pappa har varit här och stökat lite. Man ser att något har hänt varje gång han varit här. Så kul =)

Imorn blir det lite städning och tänkte försöka göra ett ryck här hemma också. Vill få i ordning lite. Vill fixa allt nu på stört. Men vet inte vart eller hur jag ska börja! Kom och hjälp mig vettja ;P

Ja nu blir det soffhäng i någon minut och sen iväg för att träffa Jeremias!

Tjipp tjipp

Ja då sitter man här

Lite halvseg från igår, men det är det värt!

Började dagen igår då med att betala räkningar som ni kanske såg? Inte coolt. USCH säger jag bara.
Men deppigheterna släppte rätt fort ändå tycker jag. Skönt var väl det.
Pappa kom hit och pillrade och donade lite med vårat kök. Fått upp nån täcksida här och var nu, känns riktigt bra.

Jag och Freja hojade iväg för lite fotboll. Dogges lag vann med 5-2. Hejja Hejja!
Sen blev det hem fort som stjuttsingen, packa Frejas väska. Ner till bilen och skjutsa hem Douglas som annars behövt gå hem. Lämna Freja hos mamma för sen hem och fika i ordning sig.

Ja det var meningen att Frejjse bara skulle stanna där till typ tio på kvällen men hon har inte kommit hem än. Men snart så!

Efter jag fixat i ordning mig så slängde jag mig på cykeln hem till Camilla. Vi tog oss ner på stan och mötte då upp Jossan. Länge sen jag såg henne men alltid lika trevligt. Och chocka en jag det kan hon!
Efter ett tag dök även Sandra upp. KVällen var som gjord för skratt, dans och öl.

Vi var då på Harrys, tror inte jag kunnat roa mig på det sättet som jag gjorde igår.
Kunde bara stå och kolla på alla människor. Det är alltså 40 eller kanske tills och me 50 taggare som beter sig som om de skulle vara 14.  Står och grovhånglar i hörnen och dansar som tusan. Nej fan vad kul det var!
Vissa saker var läskiga men ändå underhållande!

Nu plingar det på dörren! Min skrutt är här <3

..

Jag HATAR räkningar.

Det var det jag hade och säga idag!

myspys

Ja dagen var varit riktigt skit om man tänker vädermässigt! Men nu ska vi inte ruta in oss på vädret totalt även om det mest har varit regn och rusk, även lite snö.....

Gick ner på stan för att luncha med mamma, passade även på att byta ett par skor som var felsydda. Tyvärr var de slut och valde då ett par fina ballerina skor. Såååå nöjd! Så fin om fossingarna jag kommer vara på lördag =) För på lördag, ja då blir det Camillas dag! Hon ska firas då iaf. Massor och massor, bara för henne. Och massor menar jag inte inte öl heller. Räcker gott och väl med max två. Men massor av skratt, trevligt sällskap och prat. Längtar faktiskt.
Frejjse ska vara hos mormor och morfar ett tag på kvällen så jag får lite egentid med mina vänner. Bästa!

Efter stan så passade jag på att städa hos min syster. Blir att gå dit en sväng imorn också fast på kvällen då snogge dogge ruff tuff tåg (?) ska firas. 15 barre. Skitunge ;P

Gick sen hem i regnet, fy sjuttsingen var kall och blöt jag var när jag kom hem. Hua! Men fick en promenad idag också ändå. hihi

Det dröjde inte länge innan det plingade på min dörr och söta Sandra och gulliga Dempa stog utanför och såg så glada ut. Alltid lika trevligt när de är här =)
Bjöd även på lite käk, hemmagjorda hammburgare. Fem timmar flög iväg och tjoff så ville Freja sova fast hon inte förstod det.
Pratade även med Jessica persika i luren ett tag. Saknar räsersnoppen jue! Promenad på måndag är bestämt!

Och Dennis!!! Vad fasiken har du gjort med min dator?!?!?! Bokstäverna är ju gigantiska! Förstorat massor ju.. Fy skäms å ändra sådär på andras datorer. Fast egentligen gör det väl inget. Nu ser jag vad det står ;P

Ja som sagt, firande av min Douglas står på schemat imorn. Mer då?

Puss puss

jäjäjäääää

Idag känns det som...... torsdag! Så imorn är det helg mina vänner!

Dagen började med en tripp till donken för att fylla magen med lite frukost ihop med Jessica och Pebblan. Alltid lika trevligt att träffa busmonstret och busmamma! =) Blev en hel del snack och barnskrik ;P hihi

Efter det tog jag en lång cykeltur hemmåt och däckades oss i soffan alldeles för länge känner jag nu, super tok pigg!
Kände att där kunde jag ju inte ligga som en säck hela dagen så hoppade upp och ställde mig och bakade. Tänkte göra massor med bullar men hade varken formar eller jäst så det räckte till massor. En sats blev det iaf. Mums!

Camilla ville ha sällskap på en promenad och det fick hon. Jag och Freja villade bort henne på hennes egna område! Haha, alltid lika kul ;P

Vi hittade några gungor så Freja fick gunga för första gången i sitt liv. Och oj var hon diggade det då =) Skrattade massor, dock inte när kameran åkte upp. Ville ju filma tokan när hon hade så skojj.
Fick lite skratt på filmen iaf.
Gossmurfen.

Har även köpt en paraplysulky till henne så jag kan ha någon lättare vagn med mig om jag vill göra något. Tänkte att jag ska försöka cykla med vagnen och se om det går ;P Då kan jag ju til och med cykla ner på stan om jag vill och slippa bära runt henne hela tiden!


         


Tjingeling!

storhandling

Ja storhandla klockan sju på morgonen är väl inte det man gör dagligen, inte ens en gång per vecka. Men idag gjordes det!
Freja väckte mig klockan sex och ville absolut inte sitta still!
Nej hiva i frukost i mitt och hennes kakhål och sen trycka in oss i bilen för en tripp till Ica Maxi.
Var egentligen meningen att jag inte skulle handla mer än för en vecka. Men tappade lappen det första jag gjorde så skippade den briljanta idén direkt.
Det blev storhandling till tusen.
Ja en full vagn med mat och en glad Freja rikare.
Och det hela positiva med detta var så att jag nästan var helt ensam på maxi. Inte en kotte som orkar gå upp så tidigt ;)
Inge stök och bök, vagnar i vägen, stressade tanter och sura suckande gubbar. Inte något utav det.
Säg till om du/ni vill följa med nåsta gång  på en tidigt storhandling ;)

Resten av dagen då?
LUGN!

Jag har blivit med............

Ja vädret svek mig direkt tror jag. Bara dagen efter så var det kasst!
Nu har vi iaf hunnit med ett dagis besök också, riktigt fint dagis. Kan rekomendera det stenhårt!

Nu är köket fogat, tack pappa för hjälpen!

Ja som ni ser händer det inte jätte mkt här faktiskt. Fast ändå händer det mycket?

I fredags var jag och Frejjse på systers jobb och härjade i några timmar. Fick det städat där nere och Freja städade där uppe med sina knän. Hihi så dammig och söt.
Hann även med att träffa Camilla efter för en glass i blåsten.
Sen tror jag inte att det hände jätte mkt förrän kvällen. Vi var ute och lajjade lite tills Frejjse ville sova.
Jag åkte hem och Sandra kikade förbi ett tag sen. Alltid lika trevligt =)

Igår så..... ööööhhh.... vafan vad dåligt minne man får ha?
Jodå! Jag svettades, jag dog, jag flåsade och jag dog igen. Men jag överlevde tillslut!
Herregud jag har inte spelat innebandy på hundra år! Iaf fyra år. Så Martin drog med mig igår. Det blev jag och en massa gubbar ;) hihi. Men det var riktigt kul och det gör jag jätte gärna om igen!
Var meningen att vi skulle hem till Linnea och Johan men Johan åkte på jätte läskigt hög feber och lunginflammation. Uscha! Krya på sig.

Idag blev det återbruket, bauhaus, IKEA där vi även träffade på Sandra, Dempa och Sandras kusin. Vi hjälpte de även att köra hem lite till dom =)
Sen blev det att lämna Freja hos farmor, tack så super mycket för hjälpen!
Åkte hem och hämtade skor och sen bar det iväg till råby.
Jag lyckades då byta två kassar skor mot en tvättmaskin!

Så nu har jag blivit med tvättmaskin! Så jäävla nöjd! Varför har jag inte införskattat en sån tidigare?!

älskade väder

Snälla snälla snälla snälla söta soliga sol. Överge mig inte nu. För guuud så underbart det är ute! Vill vara ute heeela tiden. Och det ska jag se till att jag kan också =)

Igår var vi på tandläkar info. Freja klättrade omkring på alla andra bebisar och blev av med sin napp då en annan unge bestämde sig att hon skulle ha den...... Men Freja var nöjd ändå. hihi.
Men besöket gick bra och jag fick en promenad i solen. Myspys <3

Idag blev det en tur till BVC och våran sköterska blir alltid lika glad och skrattar massor åt Freja. Min lilla clown. Visar sina små apkonster. Hon klarade alla "test" så som pincettgrepp och leka med klossar.
Nu väger hon 8880gr och 72 lång. Min pärla följer kurvorna galant!

Efter BVC och en cykeltur hem till mor och far fick vi lite mat i magen och sen kidnappade jag och Freja mammas bil! Vi gjorde vägarna osäkra hela vägen bort till Hallsta. Lite snack och fika hemma hos Sandra och Dennis. Enbart Sandra var hemma men det var skit trevligt och det gör jag gäärna om flera gånger framöver. Så länge jag har bil kan vi komma och bråka med katterna och snacka lite gojjja ;P

Väl hemma träffade jag Jeremias och sen hem och lagade mat. Eller lagade och lagade, jag gjorde en sallad =) Mums!

Nu är det Efterlyst på TV. Blir tokförbannad på vissa saker. Även om jag vet att det försigår race lite här och där. Även om det är olagligt så brukar de vara ordentliga och alltid någon som håller i det. Men när det kommer till att rejsa på gatan bland oskyldiga människor blir jag fan förbannad. En stackars tjej blev påkörd då två bilar kört ikapp inne i stan. De borde bli överkörda själva tycker jag! Usch på er som gör sånt!

Imorn blir det öppet hus på dagiset, lite städning och promenad med Jessica =) Me like <3

ååhh sooolomiooo

Underbara väder! Vem mår inte bra av detta väder?! wonderful!
Igår tog jag och Frejjse premiärturen på cykeln och oj så söt fröken jag har =)
Hela vägen ner på stan dansade hon bak i stolen, folk måste ju ha trott att jag var full eller något eftersom jag cyklade vingligt hela tiden. Svårt att cykla rakt när man har en där bak som dansar ;)
Påvägen hem från stan som då var målet igår var hon så trött så hon somnade. hihi.



Så trött!

På kvällen kom Sandra och Dempa förbi, alltid lika trevligt med mycket skratt =)
Så söta så! Får se till att vi kommer iväg till dem nu så vi får se nya lyan. På torsdag... Antar att Sandra är ännu mer ivrig ju närmare man kommer dagen. Eller? hehe

Idag lös solen på mig genom sovrumsfönstret. Kände bara att jag ville uuuuut.
Tar en prommis med Victor och försöker få med mig någon ut men nejdå.. Ingen som var intresserad =/
Fick då den briljanta idén att cykla! Hahaha, jag är kär i min cykel.
Linnea och Johan välkomnade mig och Freja efter vår tur dit. Frejjse fick jätte söta kläder. Tack tack!
Och jag fick mat i magen. Riktig lyxlunch med lövbiff å grejjer. MUMS!

Ja jag hade lovat att lägga ut en film på Freja när hon går. Duktiga tjejen gick massor igår.
Men Thommy är inte hemma och jag vet inte hur man gör med youtube å grejjer. Så ni får lugna er någon dag till tills jag kommer på det (för jag kommer garanterat glömma det).

Tills dess! Puss och kärlek till mina bästa!

weeei

Dagen har bestått av städ... städ städ städ... men har ändå haft riktigt trevligt.
Var på syster ysters jobb och städade. Gynther gjorde väl illa sig minst en gång och hade sönder minst två blommor ;) hahaha
Till sist kom Frejas kusin Ida och tog en promenad med mig ner på stan, fick med mig två par skor hem. Mycket trevligt.
Min lilla mipa är inte så liten längre har jag märkt. Herregud hon blir 18 i sommar. I mina ögon är hon fortfarande pytteliten och ska göra precis som jag gör ;)
hihi.. så söt så.

Blir hem till syster imorn och greja och dona lite. Mamma och jag hoppas på fint väder så vi kan gå ner på stan men Frejjse...

I helgen då? Vad händer?
Tänkte riva lite mer tapet, få köket fogat och måla en sista gång. Låter det okej?

död, trasig, kaputt.

Thommy dödade min dammsugare igår. Tröttnade på den helt enkelt och vips så var den död.
Men jag måste väl egentligen erkänna att jag tröttnat på den för länge sen och helst velat kasta den från balkongen. Men nu fick jag en anledning att köpa ny iaf.
Dagen har varit lång och händelserik men mycket träningsvärk i benen sen igår då mamma drog med mig ut på min första springtur på fleera år.

Dagen började med frukost och bad för lillan då hon äter macka själv och blir lagom kladdig överallt! Victor är nöjd iaf =)
Sen blev det vila på någon timme, tror vi behövde det jag och Frejjs. Iväg för att träffa Jeremias, blev en promenad med lille Victor.
Hann precis med bussen efter det och tog mig ner på stan för att kika på dammsugare och byta ett par byxor vi fick att bästa farmor. Så nu blev det ett par rosa jeans. Hon kommer vara så häftig i dom =)
Hittade dock en dammsugare nere på stan men kände att jag inte hade någon lust alls att konka hem den och ha en kinkig bebis med mig. Så det blev att ta en promenad hem.
Freja somnade på vägen efter lite pip och skrik..

Tänkte då att jag kan ta en tripp till mediamarkt för att köpa en jävla dammsugare. Hur kul är det att lägga pengar på en dammsugare?! INGE kul alls kan jag berätta.
Fick med mig Camilla iaf och det blev både dammsugare och luktmojjar. Och de luktade inte för starkt Camilla. Luktade behagligt =)

Vi hann även med Chilli, Nordik och Sportex. Så sammanlagt kom jag hem med en dammsugare, luktmojjar och en cykelsits till Freja. Blir att köpa hjälm i helgen.

Ja så har vi även varit med om en incident ;) Eller iaf Camilla.
Efter mediamarkt lyckades fröken Skåne få soppatorsk, på E18! Ringer smått panikslagen och vill då ha hjälp.
Blir att tralla iväg till bäckby för att hämta dunken, tanka och sen tralla vidare ut på E18.
Där sitter fröken i bilen och vågar sig inte utanför dörren.
Okej jag kan hålla med om att det var lite läskigt att stå brevid alla förbi svischande bilar och hälla i lite bensin i hennes bil. Men nån måste ju vara den tuffa också ;) haha

För att göra detta inlägg lite längre så får ni en liten bild på Frejjs =)

Må gott!


trasig

Känner mig faktiskt lite trasig. Så trött som jag varit de senaste dagarna har jag nog inte varit på fleeera månader... Men det är bara att bita ihop och räkna timmarna till sängdags.

Påsken har varit härlig. Långfredag firades hemma hos mormor och morfar. Freja stod för underhållningen, utklädd till påskgumma. Så söt så =) God mat och trevligt sällskap.
Och igår var vi hos farmor och träffade kusin Tilde med familj och även farbror Stefan. De små flickorna satt och pratade med varann i stolarna. Så söta.. hihi

Idag tänker jag inte göra något för mycket. Fast jag vill egentligen måla klart, få Thommy och foga och åka och köpa ny mat.

Ja dålig uppdatering och litet inlägg. Men det får ni ta!

RSS 2.0