Ja ta mig tusan!

Ja har julkänslor. Massor av dom! Det kryllar. hihi.
Slagit in Frejas julklappar redan, men måste köpa någon mer känner jag. Vill ju kunna ge henne iaf minst en på varje ställe vi ska till denna jul. Låter som jätte många ställen men så är inte läget. Det blir hos farmor och sen hos mormor och morfar. Men de flesta får hon här hemma.
Ska köpa mig en julgran inom kort tänkte jag. En plastig en. Vill inte att Freja ska rejsa runt i allt barr som blir. Väntar med det några år känner jag. Nej får bli en plastis. Såg att Ica Maxi hade bra pris ;) Sen hur den ser ut är en annan sak. Vi överröser den med glitter och kulor så syns den inte. hahaha.
Den finaste julgranen jag sett är nog Solveig och Runes. Så otroligt fin. Glittar och nästan sprakar om den. hihi. Den ger mig otrolig julstämming.

Sitter och väntar på att klockan ska slå typ halv. Så vi får hämta Camilla, hon ska till tandläkaren. Sen ska jag till min praktik. Nervig och spänd. Har bara hört en massa positivt om stället så det är skönt. Hoppas och håller mina små tummar att jag kanske kan få några timmar där sen som vikarie. Skulle inte vara helt fel....... Pengar behövs alltid.

Frejjsa väckte oss klockan fem i morse. Tyckte det var ganska ocoolt så hon fick välling och sen tyckte jag att vi kunde somna om ett tag. Och se där! Jag fick sovmorgon till åtta när klockan ringde och väckte oss. Skönt som tusan.
Borde egentligen plugga. Tjatat på mig själv hur länge som helst. Men vad gör man istället då? Njaaa.. Städar lite, facebookar lite, slår in lite paket, byter om. Ja allt som jag skulle göra sen är gjort. Böckerna ligger fortfarande orörda. Dumma mig!!!!!!!

Lugnet själv.

Har hunnit vara i skolan och slå ihjäl några timmar. Hemma ett tag och slängt i sig mat. Nu håller jag på att tvätta. Känner mig riktigt nöjd med dagen.
Men jag måste säga att jag känner mig lugn för en gångs skull. Som lugnet själv. Allt går i den takt det behöver och ingen stress. Så skönt!
Om tre kvart ska jag hämta Freja och hon får följa med och hämta lite papper hos mamma och pappa. Sen blir det tvättstugan igen. Men hon tycker om att vara där. hahah. Tokunge. Inte bästa lekplatsen kanske men ändå.

Imorn har jag sista lektionen i arbetsmiljö och säkerhet. Ska försöka mig på arbetet efter det. Och nästa fredag blir det prov. Håller tummarna att det kommer gå bra.
Börjar ju min praktik på måndag. Ser fram emot det men är väl lite missnöjd att jag inte fått alla tider. Svårt att planera in dagis och grejer när man inte alls vet tiderna.
Men jag hoppas och tror att dagiset har lite överseende med detta. Är otroligt nöjd med dagiset och hur man blir bemött.

Nu skulle jag vilja sitta i stugan i Leksand med en brasa tänd och dricka varm choklad med marsmallows i. Mums och mys. hihi. Nej får se till att vi åker dit nu i vinter!

Jag erkänner!

Jag är jävligt dålig på att uppdatera.
Men jag har faktiskt ingen lust och har nog inte tid. Kanske? ;P

Jag har annat för mig?
Nej alltså listan kan göras lång. För jag sitter ändå vid den här dumburken minst en gång om dagen (bortsett från helgerna då det inte blir alls istället)
Tappat suget. Så är det bara. Sorry. Men ni får stå ut med dålig uppdatering.

Klar med psykologin, fick VG på provet. Vill veta vad jag fick på hela kursen. Men det verkar ta tid.......
Hon har varit på semester en vecka och verkar ligga MYCKET efter i planeringen gällande rättning och läsning av prov och arbeten. Hatar att komma in på min MedLearn sida och det skriker rött! Rött rött rött! Det ska vara grått, som allt annat på den sidan! Nej nu låter jag deprimerande och så är inte fallet. Sidan är grå! Och lite vit och ytterst lite röd. Men den är fin =) Och lätt att förstå.

Helgen bakade jag så vi inte får plats med ngt i frysen längre. Bara tog det lugn och busade med lillfisan.


Finally!

Nu är provet klart! Hela psykologikursen är alltså klar. Nu är det bara att invänta betyget. OCh vi hoppas på såklart minst G så jag slipper göra om något. Men helst vill jag ha ett VG. Men hoppas inte för mkt. Kursen har varit intressant och rolig men samtidigt väldigt jobbig och tung. Men det är enbart för att läraren inte varit på plats.

Har varit duktig och gått ner på stan två dagar i rad nu. Sååå skönt. Varför gör jag inte alltid så för? Varför kommer jag på det när snön kommer? haha..

Helgen ska bli lugn har jag tänkt. Får se hur det egentligen blir.
Fars dag på söndag. Freja har fått ta med sig en present hem från dagis som är till Thommy. Hur gulligt är inte det då?! Får se om han får något mer ;)
Ska iaf hem till min kära far på söndag och laga mat till honom. Han har beställt spagetti och köttfärssås. Och det ska jag väl kunna fixa! Eller hur?

Thommy tycker att jag gör köttklumpar i sås med spagetti. Får inte riktigt till den där köttfärsen. Blir bara klumpar. Men på söndag ska jag vara noga. Mosa och greja och dona. Eller har ni något knep hur man får till köttfärsen på bästa sätt?

Pluggelipluggplugg

Tröttnat så stenhårt på psykologikursen. Har gjort inlämningsuppgiften idag och har prov på fredag sen är jag klar.
Då kan jag fokuser fullt på Arbetsmiljö och säkerhet.
Fått reda på vart jag ska ha min praktik nu också. Tuja gården, någon som vet något om den? Fått höra från en lärare som jobbat där att det är jätte bra. Litet och fint. Längtar faktiskt.
Ska försöka se till att jag går två veckor dag och två veckor natt. Hoppas det går att fixa. Vill ju vara hemma så mycket med min skrutta nu när hon fortfarande är liten.
I mina ögon är hon fortfarande min lilla plutteplutt bebis. Men hon själv tycker att hon är en stooor tjej. hihi.

Snön har då kommit. I massor!
Thommy skulle ut från parkeringen igår. Han fick väl hjälpa till att putta två tre bilar för att kunna komma ut själv. Likaså när han skulle in igen.
Jag och Freja stod och tittade i fönstret i morse. SJU bilar som fastnat. Alla kom loss förutom en som kommit ut halvvägs från parkeringen. Han lämnade bilen där. haha.
Och sen påväg till skolan satt jag på bussen. Såg fyra bilar som kört fast. Heeeelt galet. Och mer ska det komma! Imorn minsann.

Det hoppas jag på. Freja är lite rädd för snön, hihi. Men att åka pulka var så kul enligt henne. Enligt mig är det bara svettigt. haha. Men så länge lillan är nöjd. Förhoppningsvis blir det pulka imorn till dagis också...

Hej hej hallå dagboken.

Nu har jag hunnit med mycket ska du veta!
Eller egentligen ingenting alls. Inget som var viktigt tycker jag allt.
I fredags blev det party hos Robert, jag blev alldeles för full. USCH! Men jag fick igen på lördagen. Lyckades förstöra hela dagen. Rätt åt mig.
Satt ljus hos farmor och farfar, det är viktigt. Saknar dom massor. Varje dag. Likaså mormor. Speciellt när det blir så att man åker och sätter ljus. Vill visa upp min bästa tjej. Min Freja. Vill visa var jag lyckats med här i livet.
Ja jag vet att de kan se mig där uppifrån. Men ändå. Jag vill att de skulle hålla i henne och säga att de är glada!

I söndags då? Var hos mamma och pappa mestavdels av dagen. Tvättade där och sen åkte vi dit på kvällen och åt. Pappas köttfärslimpa. Alltid lika god. Blir som homer simpson så fort någon nämner den. MUMS!
Freja tyckte om det också. Hon ville ha mer flera gånger.

Bestämde även igår att Freja skulle få långledigt. Så idag var hon hemma från dagis. Vi åkte till busborgen och lekte med Sara och Asta i nästan tre timmar. Tror barnen var minst lika trötta som jag och Sara var när vi stegade ut därifrån. Men kul hade dom. Underbara små skratt och fniss, värmer hela min själ.

Freja får även vara hemma imorn =) Ska det vara långledigt så ska det!

Imorn är det dags för skola igen då. Sitter fortfarande med psykologin nu när vi går in på en ny kurs, arbetsmiljö och säkerhet. Psykologi är jätte intressant. Är glad att jag kommer ha den inriktningen sen. MEN det är inge kul när man inte har någon lärare. Jag behöver hennes hjälp och så är hon inte där. Då tappade jag suget........


Vi får se hur jag känner imorn, humöret kanske har vänt ;)

Ja jag önskar...............

Jag önskar att vi haft lite mer värme inne.
Jag önskar att vintern ska komma med massor av snö.
Jag önskar att vintern försvann och gav mig sommar.
Jag önskar att jag fattade allt i psykologin.
Jag önskar att disken plockade in sig i diskmaskinen.

Jag skulle kunne göra det där listan låååång. Men nej jag tänker skona er från det.

Idag har vi haft en lång dag i skolan med mycket prat och lite plugg. HUA! Fy på oss. Men trevligt var det. Imorn får jag ta en hemma dag och plugga som tusan. Skulle egentligen vilja göra provet på fredag men känner att det inte är riktigt dags för det ännu.....

Nej nu tänker jag ta mig en skål med glass här hemma i kylan!


Tröttboll

Är en trött människa. Men det är bara att bita ihop.

Är jätte nöjd med den kursen jag läser just nu. Riktigt nöjd. Och hela själva utbildningen också.
Kommer ju gå inriktning kriminalvård och missbruk. Men ska försöka få till det att jag får Psykiatrin också. Det är ju bara 100 poäng som skiljer. Och efter det kanske plugga vidare till syrra? OCh sen då?
Jag vill inte stanna där. Jag vill bli mer. Massor! Stor. Jaja. Drömmarna slår i taket här.
Men drömmar är bra. Nått riktigt bra ska jag bli.

Och jag ska göra allt för att röra om i grytan. För det ska fanimig bli förändring här i världen!


Och där med basta!


Det är mycket just nu

Haft skola idag. Eller jag och Tarja har haft. Utan lärare. Tycker att vi är otroligt duktiga som går dit ändå!
Har som sagt psykologi just nu och kursen är klar den här veckan. Vi har alltså haft EN lärarledd lektion. Och den här veckan fick hon för sig att åka till Egypten. Så nu blir det mlt plugg på egen hand.

Tråkigt nog har jag inte det där i mig. Så det blir att ta sig till skolan och sitta där istället =) Men då får man sällskap!

Bjöd över min älskade mor på mat idag =) Tycker så synd om henne att hon är ensam hemma. Pappsen är i estockholmo. Så Frejjsa fick lite bus med mormor och mormor fick mat i magen =)
Och jag och Thommy fick trevligt sällskap.

Även Jessica kikade förbi ett tag på en fika! Alltid lika trevligt.

Nej en film på det så

Gammal musik

Sitter här i min obekväma fåtölj. Precis lämnat Freja på dagis.
Har MTV på. Av någon jäkla anledning så spelar de mycket gammal musik. Just nu är det Pretty fly for a white guy. Eller vad den nu heter.  Men det jag märkt är att de spelar typ samma låtar VARJE morgon. Aldrig någon annan gammal låt.
För ett tag sen spelade de någon låt med Nsync. Och den gick ta mig fan varje morgon minst två gånger dessutom. Vad är det för skit? Ge mig ny musik! Ge mig bra musik!
Och sluta upp med dessa förbannade program, X-effect! Vafan är det? My super sweet 16? Kom igen det är en musik kanal. Inte nå jävla skit kanal. ZTV blev ju så. Till slut var det ingen musik alls. Det sägs att kanalen kommit tillbaka men har ingen aning om vad som visas för själv har jag den inte.

Nej detta är mitt problem idag. Ge mig musik!

RSS 2.0