Första klar!

Slipat två stolar. Och även målat en. Jäklar vilken skillnad =) Svart och fin. Lovar att ni ska få se en före och efterbild sen. STOOOOR skillnad!

Frejjse ligger och sover men väldigt oroligt. Hör ett lite gny emellanåt. Min lilla pluffsa. Hoppas hon sover inatt iaf. Otroligt mysigt men små jobbigt att ha henne i min säng en natt. Hon snurrar som en helikopter hela natten.



Imorn blir det lite städning, målning, hämta byxor, hämta skor, slipning och lite mer målning ;) Looking forward to it!
Vad ska du göra imorn då?

ett ljus har kommit!

Jepp. Ljuset kom över mig och jag tror jag fattade! hahaha.
Äntligen.
Etik och livsfrågor är så enkelt men ändå så jääääävla svårt.
Allt är rätt och fel. Inget är rätt och fel.
Jag vill kunna dela in rätt och fel. Och visst det kan jag göra i mitt egna huvud. Men andra kan tycka helt tvärtom. hmmm. Ja ni hör?! Jag blir galen.
Men idag slog det mig. Fan vad lätt det är, det är ju bara att utgår från sina egna tankar, erfarenheter osv.
Känner mig mogen att skriva mitt första arbete inom detta område. Men ni får nog hålla iaf en tumme för mig ;) Man vet ju aldrig, jag kanske har tänkt helt fel!

Ett ljus verkar ha kommit. Alla som är facebook nördar precis som jag vet att man kan snoka reda på det mesta där och det har jag då gjort. Det verkar som att en vän fick sig ett litet knyte här i dagarna. Fan vad kul för dom! Så otroligt nyfiken!!!!! Ge mig svar nu om jag har sett rätt. Om lillan har kommit till världen eller inte.

I helgen blir det tjejkväll här hemma. Otroligt taggad! Verkar inte som att vi blir jätte många. Men jag är otroligt glad för de som kommer och vi kommer ha skit kul! Ska knäcka dom alla i både buzz och guitar hero. Singstar får någon annan stå för ;) hahaha

Nu ska jag måla stolar!

Etik och livsfrågor

Börjar ny kurs idag. Etik och livsfrågor. Får se hur det går då. Håller mina små tummar att det kommer gå lika bra som förra kursen som nu är avslutad.

I helgen blev inte mycket gjort. Tog en tripp till Estockholmo för att köpa ett par byxor till Thommy. Hann även träffa mina syskon som sammastrålat på nån mysig pub. Var riktigt trevligt. Freja var inte alls lika rädd för Morgan nu som sist. haha. Det gick nästan att sitta i hans knä ett tag. Slå länge man gjorde annat och inte märkte vart man satt.
Kimpos var med också så det blev öl för pojkarna. Jag fick köra hem. Inte alltid kul att köra i sthlm men det gick bra. Vi kom hem helskinnade och det tog inte evigheter heller.

Igår var vi och firade Ella som fyllt ett. God tårta bjöds det på och även en massa skratt.
Innan de hann jag även med en tripp ner på stan med Freja, Camilla och Jossan. Får inte glömma magen hon konkade på ;) Så söt. Saknar det där lite.

Nu ser jag fram emot lördag. Då ska jag och mina tjejer äta gott och sen ut på krogen och skaka våra lurviga. Längtar faktiskt. Vet dock inte vad jag ska bjuda på än så länge..... Hjälp mig! Tips?

Plugg och städning

Känner mig väldigt...... ja jag vet inte riktigt. Tom både i skalle och kropp?
Pluggat som en tok. Även städat en del här hemma.
Skickade in min sista inlämningsuppgift till Anna idag. Sen lyckades jag grubbla sönder mig på den för jag inte var nöjd. Kände att jag missat mer än hälften.... Men tji fick jag! VG på den då. Fan vad bra det känns. Nu kan jag lämna det grubblandet och börja grubbla över provet jag har imorn. Håll era tummar för min skull!

Försöker natta min övertrötta tjej just nu. Men verkar gå vägen. Har varit tyst där inne ett tag nu.

Får ju inte glömma heller! Grattis till stora tjejen idag! Ella blir minsann 1 år idag. Och inte igår som pappa Fredrik fick för sig ;P hahahahaha Minner kort men bra!

Imorn blir det som sagt plugg och lunch med min kära mor på stan. Får se om jag hinner svischa förbi hemma hos syrran också =)

Döden

Idag har faktiskt varit en tung dag i skolan.
Den började bra med livskvalité och humöret blev bra när man tänkte på alla bra saker man skulle göra för att livet skulle bli bättre för en själv. haha. Sluta med det ena och det andra och såklart börja med vissa saker. Galet vad fel man egentligen lever.
Sen kom vi in på getrologi och då blev det lite tyngre. Hur kroppen åldras. Ens egen ålder.

Visste du att din egna kropp börjar brytas ner när du är 20?! Men det är inget vi märker av förrän vi är typ 40. Skit läskigt ju. Känns som att jag ruttnar inuti just nu..... HUA!

Sen kom den tyngsta biten... Döden.
Hur kroppen slutar funka. Vatten i lungorna så vi kvävs. Slutar andas. Och så vidare.
Kändes så otroligt jobbigt. Speciellt nu efter att Victor gått bort. Att jag vet att han låg där och kvävdes av allt vatten i lungorna. Det är inget de varken får ont eller panik av eftersom man redan är så nära döden. Och oftast är man medvetslös samtidigt. Men ändå. Fy fan vad jobbigt det var!

Jag själv är rädd för döden. Jag är rädd att dö. Jag är rädd för att se någon annan dö. Allt med död skrämmer mig. Men jag vet själv att jag måste lära mig att hantera det. Jag har valt en sån inriktning där död förekommer eftersom äldre faktiskt trillar av pinnen till slut.
Jag har setat och vakat vid en person som var påväg att dö. Men jag slutade skiftet innan det hände. Idag kan jag nästab önska att jag stannat kvar och hjälpt till med denna person så den betydde något extra för mig. Den kontakten jag fick med den osv.

Jag har inte heller sett varken famor, mormor eller farfar när de gått bort. För tillfället var det för jobbigt.
Den ända jag sett är min älskade Victor och bara var jobbigt.

Jag tycker inte om död! Jag vill inte se eller tänka död! Det gör mig orolig i själen. Usch!
Gör mig på bättre humör.....

---

Igår var det som sagt gocart som stod på schemat. Självklart blev det röstning också!
Tog en promenad bor till resmilan och gjorde min röst hörd. Duktiga jag =) Träffade även Jessica som inte fått sitt röstkort och vi gick och letade efter hennes val lokal.

Runt två brummade vi hem till min syster och hämtade Erik och Douglas. Lämnade även tokFrejjsan där då det blir svårt att åka gocart med henne i knät.

När vi väl kommit till Enköping och väntade på vår tur så säger jag "hoppas det börjar regna, hihihi".
Och vad händer då? Jo det börjar regna. Ibland får man sin önskan igenom minsann. Tack Gud i himmelen. haha

Ja och hur gick det då? Har nog ALDRIG skrattat så mycket, höll nog på att kissa på mig ett tag. haha.
Alla snurrade, jag snurrade, blöta blev vi och krockar förekom också.
Thommy blev arg och bangade sista åket. hahaha. Han smällde in i Douglas och "fick ont" (?) hihi

Nu har jag då fött ett nytt intresse hos Erik och vi vill testa på crosscart! Nån som vet vart det finns?!


huja!

Ja det blev mer än ett glas vin igår hemma hos Jessica.
Slutade med att vi tog oss till den blåa månen. Det var riktigt trevligt om vi bortser från öl som hälldes (kanske inte helt med flit) över mig, killar med orespekt när man säger att man är både förlovad och har barn. Men idag kan jag skratta åt det måste jag erkänna.

Det är kul att gå ut men det känns som man missat en hel del sen Frejjse kom till världen plus de 9 månaderna innan. Alla är så små! hahaha. Visst det är väl typ 25 års gräns på BMB men de släpper in alla som är över 18 har jag märkt. Träffade på personer som nyss fyllt 18 och grejer. Helt galet!

Jessica fick sig ett ragg också och för en gångs skull var inte hon kortast ;) Blev inte mycket där heller, mest prat om jobb. hahaha.

Idag har Sara, Asta och Camilla varit här. Fått många goda skratt och mycket bus för små tjejerna.



Imorn blir det gokart i Enköping. Ska du med?

Positiva tankar

Ibland får man vara egoistiskt och tycka att man är bäst. Och idag var jag bäst, i mina ögon.
Jepp! Sån är jag, bäst. Men bara ibland. Ingen är alltid bäst. Det måste ni komma ihåg.

Känner att jag sitter vid datorn minst en gång om dagen. Men känner att jag aldrig har tid att blogga. Dåligt gjort eller lata fasoner? Ja ni bestämmer själva. Men sån är jag.

Har inget bra att skriva idag heller.... Bloggtorka?
Ska iaf hem till Jessica nu och ta ett glas vin eller en flaska?

vatten vatten. vatten överallt.

Går här och trallar. Vatten vatten.
Min älskade och välanvända tvättmaskin brakade ihop imorse.
Nått skumt har hänt. Efter jag blev överraskad så fint här hemma så har den börjat studsa runt på golvet. Och idag så slog jordfelsbrytaren av flera gånger. Trodde det hade nått med att jag hade både disk och tvättmaskin på samtidigt men det har ju funkat förut.
Till slut kollar jag i badrummet och sedär! Plaskblött. Hela golvet. Blött blött blött.
Lyckades tillslut få ut alla kläder ur den som tur var men den tömde inte på vatten.
Pappa var här och kollade nu på kvällen och testade den. Den fyllde med vatten. Och fyllde med vatten. Och fyllde med vatten. Ja ni förstår. Den tömde aldrig och det hände inget mer.
Kaputt!

Nån som vill ge mig en ny?

Blev att spendera halva dagen i tvättstugan och höll nästan på att glömma hämta Frejjsa. Eller inte glömma heller! Men komma massor försent. Galet!

Nu på kvällen har vi grejjat och donat lite. Även hämtat en overall till Freja som jag bytt till mig. Den jag köpt var ju på tok för stor. Så nu kan vi iaf leka i snön. Men blir att klä henne med rosa mössa och grejer så ingen tar fel. Overallen är blå ;P hahah
Men hon blir så söt ändå!

Imorn blir det skola. Skriva arbete och plugga lite. Niiiice ;)

Trött tröttare Carolin

Hua! Inatt har varit en jätte lång natt känner jag.
Freja var lite loj när jag hämtade henne på dagis, varken sovit eller ätit ordentligt. Vi följde med mormor och moster och handlade och hon somnade i bilen på vägen hem. Väl hemma vara det bara skrik. Lill pluttan, om man ändå kunde prata med henne och förstå henne så man visste vart hon hade ont eller vad felet var.
Lyckades väl iaf få henne att somna runt åtta.

Men eftersom hon mådde som hon gjorde fick hon sova inne hos mig. Hon har varit som en helikopter hela natten. Sovit otroligt oroligt.
Nu är fisan på dagis och var så pigg hon kunde vara imorse.

Jag ska snart till skolan och jobba på.
Ska dit två timmar tidigare så jag kan köpa boken för nästa kurs. Etik och livsfrågor. Vad är det för ämne? Vad pluggar man? Hahaha.. Helt sego.....

Nej tjipp tjipp på er!

Rastlös som tusan

Freja tyckte att vi skulle vakna redan klockan sex idag. Märkt att det inte riktigt funkar att lägga henne senare på helgen för att man ska få lite sovmorgon. Hon vaknar samma tid men blir kinkigare på dagen istället. Ganska ocoolt.

Iaf så märkte vi efter nån timme att bästa Camilla var vaken. Dags att ta tillfället i akt kände jag och frågade om hon ville med till IKEA. Och inte får man nej på ett sånt erbjudande heller. Speciellt inte när det serveras frukost vid den tiden ;)
Inhandlade tyg till mina stolar, två backar till Frejas rum och en ny matta till henne. Så nu kan hon tuta och köra med bilar på mattan också, sån där smygg bilmatta vettu ;)

Men innan detta så märkte jag en sak när jag backade ut bilen. Jag körde över något och fattade och såg inte vad det var förrän jag klivit ur bilen och kollat. Där ligger då tanklocket, det man skruvar fast. Och själva locket på bilen är trasigt............ Nån har alltså försökt slanga våran bil inatt. Ganska ocoolt om ni frågar mig! Men tror inte de fick mer än en liten sup för Thommy hade inte tankat bilen igår efter alla bravader han gjort ;) HA på er!

Nu blir det lugnt. Tänkte att jag kanske tar mig ut och köper färg till köksbordet och stolarna. Lite fint måste man ju ha nu efter pappa fixat klart mitt kök! Bästa <3


Seeeg dag

Uscha vad trött jag är idag. Iaf nu på kvällen.
Började med att skriva prov idag. Gick väl inte alls så bra som jag trodde att det skulle göra men har nog lite mig själv att skylla. Läste nog inte på allt som skulle läsas på eller så missade jag det helt enkelt!
Därefter åkte jag till min kära syster ett tag och grejjsade lite.



Så snygg kan man vara ;)

Sen var det självklart dags att hämta lillFrejjsan. Såklart blir hon lika glad som alltid. Hon lyckades slå hål på läppen innan dagis men det var inget de märkt av när hon var där så det var skönt.

Hann med en fika hemma hos farmor, var länge sen vi var där så det var på tiden kände jag. Alltid lika trevligt och mysigt där!
Nu på kvällen har mormor och morfar varit här. Lagat mat och bjudit dom. Blev lövbiff med vitlökssmör och potatisklyftor. Mummans =)

Känner att det blir tidigt i säng idag! Vad tycker ni om det?

UNDERBART!

Kan inte säga annat än att jag haft den underbart idag!

Detta kan jag leva länge på!

Kram till er som var här idag <3

Visdomstand

Inte okej! Absolut inte okej!
Har så jävla ont i munnen. Kan inte gapa ordentligt och det blir då att jag inte kan gäspa utan att börja gråta nästan. Eller gapa för att skyffla in mat.....
Och när det kommer till mat kan jag inte äta seg mat. Men hur kul är det att leva på typ makaroner och soppa?
Ja det är en klagodag. Fan va trött jag blir.
Fick en akut tid igår hos tandläkaren för jag tyckte att såhär ska det inte vara.
Hon peta lite och sköljde lite och sa sen att hon inte kan göra något mer.
Tanden måste växa ut helt först innan vi ska ta ställning om den ska bort eller sitta kvar.
Förhoppningsvis stannar den så min glugg växer ihop ;) Ända positiva antar jag.

Ja jag är trött på detta.  Hur lång tid tar det innan den ploppat ut helt?!

tjooo!

Ullared var coolt. haha.. Fan va stort och fan vad grejer! Helt sjukt...
Fick då ingen sömn natten till igår då grannarna partade järnet till tre på morgonen, bestämde mig rätt tidigt att det får bli en vaken natt. Och så blev det, kollade på någon film och facebookade helt själv. Ingen annan var inne! Blev lite besviken......
Klockan fem infann sig Camilla på min parkering och vi brummade iväg. Fem timmar tog det ner. Och så galet trött jag var emellanåt. Tog mig två powernapar på vägen ner och de gjorde susuen.
Visst jag kände mig som en jävla ailen där inne när jag typ stod och dregglade i ett hörn för jag var så trött. Men många saker shoppades till en otroligt liten summa än vad jag tänkt mig. Kändes bra! Riktigt bra.
Freja fick en overall som hon antagligen inte kommer kunna ha. Toooo Big! Var nog trötthjärnan som arbetade när jag köpte den. Men om vintern dröjer sig borta ett bra tag kommer hon kunna ha den! Och då är den nog inte för stor!

Och så fick såklart jag en vinterjacka också! Så super nöjd. Kommer kunna leva i den resten av livet känns det som. Hade svårt att besämma mig från början men den slank ner så fint i vagnen och den blev miiin!
Thommy fick en stjärtlapp ;) hihi

Påvägen hem kickade tröttheten in igen och jag sovn nog runt en timme kanske. Resten av tiden gick åt till att prata en massa =)

Nu blir det kökfix!

Ullared

Ja då sticker jag och kära skåne till Ullared imorn. Aldrig varit där och jävlar vad kul vi ska ha!
Shoppa i massor (förhoppningsvis, kanske inte hittar något?!) och en rolig roadtripp på två virriga människor. Kul som tusan!
Ger betyg i efterhand vad som köpts och vad jag tyckte om det =)
Ska iaf köpa STOOORA klossar till Freja, om de finns kvar........

Idag har pappa varit över och fixat och trixat i köket. Alla täcksidor sitter på plats och golvvärmen är inkopplad. Imorn kanske jag får en fläkt också? Vem vet. Bästa pappa du är underbar <3

Frejjse fick vara med mormor under tiden, de tog en promenad ner på stan och mötte upp moster Cilla för en titt på nya museet vi har nu. Freja var nöjd fick jag höra i efterhand då det var lite barnanpassat också! Måste dit och kika lite sen också. Ska bli kul =)

Nej försöka sova tidigt idag då..... Får se hur det går? Freja är hos mormor och morfar över natten eftersom jag åker runt fem imorn. Interesting det kommer bli.
Och ja vad fick vi ut av det här inlägget? Lite resfeber (Ja jag tror nog vi båda har det Camilla utan att erkänna bara) och otroligt otrött!

Kompis det går bra nu

Andra skolarbetet är snart klart. Fick VG på mitt första arbete. Pengar rullar in. Kanske Ullared tripp i helgen. Förkylningen börjar ge sig.
Ja kompis det går bra.
Har mitt första prov nästa fredag, håller tummarna att det går lika bra som första arbetet.
Är så stolt över mig själv att jag fick VG på mitt första arbete. Aldrig fått det någon gång. Inte såhär lätt iaf.
Innan var jag nöjd med ett G och knappt det. G på hela kursen gjorde mig glad. Men nu jävlar ska jag höja ribban! För jag är duktig!
Känns faktiskt lite konstigt att säga så om sig själv men det är jag! Duktig!!!!!!

Blev ju en månad utan pengar..... Trodde jag. Fått papper från csn och pengar är på G. Om jag har tur och då snackar vi tur får jag pengar redan imorn och då blir det en tripp till Ullared på söndag med Camilla. Ska bli riktigt kul! Shopping blir min present till mig själv för jag varit så duktig. Och sen för att Thommy unnar sig skytte (som jag inte alls tycker om).

Ska snart börja med maten, var länge sen jag gjorde riktig lunch när Freja är på dagis. Men söta Linnea kommer hit på en lunchdejt och då måste jag ju bjuda på något annat än mackor och oboj känner jag ;)

Och så var det den där förkylningen. Snart levt med den i två veckor. Hjärnan består av snor och halsen av hosta. Men det börjar ge sig. Sakta men säkert! Hua!

RSS 2.0