.

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=14188



jajjamensan! Cash har jag fått också =)

Testa!

.


morsdag.

Kan jag räkna mig själv som en mor nu fast lilla Freja inte kommit till världen? Jag tycker det men inte Thommy.
Får väl se till att hon kommer nu inom två timmar så får jag en morsdag redan i år.

Varit till Kungsör fram och tillbaka idag med Thommys mamma och hennes kompis för att hämta en husbil. Riktigt mysigt men varmt så in i norden i bilen hela vägen dit, vågade inte ha öppet fönster för deras skull där bak. HeHe, chickenshit.

Efter denna lilla tripp åkte vi ner på stan för att fika men Thommy ballade ur på en lapplisa så både jag och Thommy (och kanske även lapplisan) blev lite små sura och åkte hem.

Packade ner all mat som skulle med hem till mammsen och pappsen för att grilla. Känner att jag stod kanske lite för länge där borta, lagade en massa mat och donade. Överlät grillningen till min kära syster då det blev för varmt.
Nästan så man la magen på grillen så fort man skulle vända på laxen. hahah, hade nog varit en rolig syn för alla.

Nu leker jag soffpotatis och kommer inte röra mig ur fläcken förrän jag ska sova, som får bli väldigt snart känner jag.

Ha dä fint!

Tjolavips!

..

Solen skiner som en idiot där ute och vad gör jag? Jo jag har diskat, skit kul verkligen. Men det behövdes..
Skulle hem till mamma och papppa för att bara softa med då ska dom såklart ner på stan å kolla på motorcyklar, ville också men behövde skjutsa Linda. Lilla fyllo ;)

Ska nog ut nu minsann, får se hur långt jag orkar gå idag, haha.. Hon väger lite för mycket känns det som.. 12 dagar kvar iaf! Och hon skulle bara våga få för sig att ligga där inne längre!

soooolomioo!

Till helgen kom solskenet. Så underbart.
Vaknade innan tio och då blev det full fart direkt. Fast känner att jag borde gjort någon nytta hemma, men det har jag tid med sen. Ällläär?! ;)

Träffade Linda ett tag och tog en liten fika på staden. Alltid lika trevligt att träffa min nöff ;) För vad säger man, grisunge och nöff passar ihop.. hahah.. dåligt dåligt..

Efter det har man fikat hos Thommys kära mor, hon är alltid lika söt =) Frågar hur jag och magen mår och hon hoppas väl lika mycket som jag och Thommy gör att hon ska komma nu.

Nu sitter man med en välförkänt maträtt gjord på rester, mumma! köttbullar och potatisgratäng. Det passar ihop! Jag lovar, riktigt gott på nå vis. Fast det kanske bara är tjockismagen som talar för det. Känner mig ibland som en sopphink när det gäller mat, allt går ner ;) hihi.

Imorn blir det hem till mami och papi när gubben åker och leker mecknisse på skroten..

Vinkevink!


Sprickfärdig!!!


Hagel

Om det ska vara skitväder så ska det! Haglade massor nyss. Hoppas det inte kommer nå åska bara. Då gömme rjag mig under sängen.............

Skit väder

Dagen började bara för några timmar sedan men har redan hunnit diska bort ett baota diskberg, sortera massor med papper så de sitter i pärmar och tvättat maaaassor med tvätt.
Känner mig rätt duktig faktiskt. För en gångs skull ;)

Ska snart träffa Jeremias och ta en fika, funderar på vilket ställe man ska gå till idag. Blir ju minst en fika per dag har jag märkt, har ingen lust att sitta på samma fik två ggr på samma dag. Helt galet.....

Undrar om vädret tänker vara lika drygt idag som det var igår.. Har redan regnat på mig en gång idag, ingen lust att bli blöt igen. En dag som denna borde man ha ett STORT (kommer ju inte i små saker) badkar och bara ligga och lata sig hela dagen. Men nejdå, Carolin ska hålla igång så hon har ont i hela kroppen.
Men det kanske får Freja att titta ut tidigare, skulle ju inte vara helt fel. Orkar inte gå runt och se ut som en elefant längre......

Hejpa!

Yes!

Så sitter man i träsket!

Trodde aldrig att jag skulle skaffa en blogg, men nu minsann!
Vädret tillåter mig inte gå ut och ha mysigt utan bara sitta inne och se dum ut.
Inte för att jag blåser bort i detta yrväder ;) Stor som en elefant jue.
Dagarna nu känns bara dryga och onödiga. Får man sova bort resten utav dessa dagar tills det är dags?

Idag träffade jag Lina, en gammal kompis som jag kanske ser en gång om året, tråkigt att det inte är oftare.
Men man har alltid kul med henne, pratar gamla innebandy minnen så som bakismatcher mot bästa laget och söndertrampade klubbor.

Setat i kanske tre timmar nu och funderat på om jag ska baka bullar till min kära karl, men hur länge kan man sitta utan att komma på om man ska eller inte? Kanske ska sitta ett tag till ;)

15 dagar tills Freja kommer <3

Vinkevink!

RSS 2.0