Okej jag försökte

JA jag försökte iaf och hålla det där med en hel vecka vad jag äter. Men inte ens två dagar fixar jag.
Men jag har hållt igen lite på maten och småätandet. Och bättre ska jag bli.
För nu ska jag införa mitt egna lilla schema när jag ska äta och hur mycket osv.
Jag är dålig på hålla exakta tider men på ett ungefär iaf då.
Beror ju lite på hur Freja vaknar, sover, är och allt sånt.
Men kör på!
Cirka tider alltså
8.00 - frulle brulle
10.00 - frukt
12.00 - lurre
15.00 - mellis
17.30 - kvällis
20.00 - kvällsmackis.

Typ kanske nått sånt?
Imorn är det dags för prov och jag håller era tummar för min skull. För plugga.... Det har jag gjot som en idiot fram tills idag. Inte en bok har åkt fram under dagen. Men det får gå ändå =)

Sen blir det att träffa El krycko för en tur på staden.

dag 2

Det var då igår men jag hade fullt upp att pimpla te och prata med jessica igår så hade ingen lust att avbryta för att blogga lite.

Vad åt jag igår? Började utan frukost för skolan var viktig kände jag, sen var jag inte hungrig.
Efter lite plugg ihop med Tarja åkte jag med mamma till IKEA eftersom läraren var sjuk IGEN!
Där fick jag mig en stadig frukost/lunch. Vad kallar dom det? Brunch va?
Korv, köttbullar, bacon, äggröra och potatis. Mums. Och 15 kronor.... Ingenting för massa mat!

Därefter blev det ingenting förrän Frejjsan hämtades hem från dagis och kvällmat stod på listan. Köttklumpar fyllda med mozzarella, ris och sås. Freja åt som en häst. Galet. haha. Men gott var det.
Vid den här tidpunkten. Runt sju när Frejsan läggs och jag blir rastlös blir jag sugen. Konstant sug.
Sjukt att rastlöshet kan visa sig genom hunger.

Men pluggböckerna drogs fram och jag satt även och hjälpte Thommy lite med hans fåglar och vapen.
Så igår blev det alltså bara ett äpple och ett päron.
Och maaaasssor med te eftersom Jessica kom över och pratade massa gojjs igår kkväll. Saknat min Jessica, behöver ju minst en Jessica dos varannan dag. Typ. haha

Idag än så länge har två mackor ätits och snart dags för lunch.
Jag och Freja ska till Eskilstuna och hälsa på bästa Sara och sötaste Asta. Alltid lika trevligt och Freja har alltid lika kul. Värmer mitt hjärta å se henne leka ihop med någon annan. hihi.

Ni får full matlista ikväll.

dag 1

JA idag har jag faktiskt hållt igen lite jämfört men andra moffardagar. hahaha.
Jag och frejsa började med en stadig frukost bestående av fil och flingor. Glöm inte blåbärsdrickan! Osockrad såklart. Den är rätt god när man vant sig vid att den faktiskt bara smakar blåbär.
Freja ville ha en mormor och morfar dos så vi dundrade dit redan vid nio. Klockan tio blev det andra frukost, vilken tur man har =)
Ägg, bacon, kyckling, macka och på toppen en glass...
Sen lyckades då både jag och Freja somna när vi kom hem och sov till TVÅ!?!?!?! Galet för tusan!
Men vi tog igen det genom att gå ut och leka massor i lekparken. Innan det åt vi varsin macka. Thommy är fortfarande besatt av rostat eftersom vi varit utan brödrost alldeles för länge. Jag och freja tog sviktat. Tröttnar nog aldrig på det brödet. Mummans.

Efter vår lektajm så kom vi in och ärtsopppa stod på dagens meny. Freja är galen i det, helt knäppt.

Sen när Freja såklart har somnat blir jag rastlös. Men jag satte mig och pluggade idag istället för att bara ha tråkigt framför tvn och äta.
Så nu ikväll blev det bara en glass (nu måste dom ta slut!!!), ett päron och en skål med keso.
Känner att det suger lite nu efter något gott. Haha.. Fy fan. Ska sätta upp ett matschema! Måste äta med regelbundet nu.....

Imorn blir det skola, om nu läraren är frisk! PRov på fredag sen är jag klar med denna förbannade kurs!!!!

mat mat mat

Jag är fan hemsk.
När jag väl tänker på det.
Det är ett under att jag inte är tjock som en elefant och stor som ett hus.
För jag äter tamig fan heeela jävla tiden.
Jag måste ha nått att tugga på hela tiden.
Är det sånt här som kallas för matmissbruk?
Så fort Freja gått och lagt sig äter jag.. Igen. För jag äter ju kvällsmat med henne runt fem sex.
Nu sitter jag med en jävla rå potatis i munnen. haha.. Det här är ju galet när jag väl tänker på det.
Jag ska inför matdagbok.
Ni ska få se vad jag äter under en vecka. Ni kommer tycka jag är helt knäpp!
Börjar imorn!

Today is the day!

Jepp idag känner jag mig faktiskt frisk. Lite lite snorig men inte mycket. Ingen hosta och humöret är på lagom nivå. Kan vara för att läraren är sjuk igen... Och jag sitter och pluggar om matspjälkningen. Inte jätte intressant och vissa saker får mig lite äcklad. Inte för att det sker utan mest för orden. Måste slem heta just slem? Hur fräscht låter det på en skala? INTE ALLS. Jaja. Slem hit eller dit. Men när det visar sig att vi har flera liter i oss hela tiden mår jag lite dåligt. haha

Snön har kommit tillbaka till oss. Snöat sen jag gått upp. Frejjsan är på dagis och har disco! Hihi. Så jäkla gulligt att de hittar på såna saker. De är i stora salen, dansar, dricker saft och äter popcorn. Sötungar! Vaknade inatt av att Thommy kom in och la sig i sängen med henne. Lite mysigt att ha hela familjen samlad i sängen. hihi. Min lilla familj <3

Snart tar jag bilen och åker ner på stan. Ska möta upp Jossan och sötaste Nowa för en lunch. Ska bli trevligt. Freja hade nog mer än gärna velat följa med men eftersom hon varit borta från dagis så mycket och är lite osäker när jag lämnar henne tycker jag att det är bättre att hon är där. Sen så är det ju faktiskt disco fredag!
Vi får se till att träffa Jossan och Nowis nångång nästa vecka också så får hon sitt bebishunger stillat ett tag.

För så söt Freja är med Nowa har jag nog aldrig sett förut. Underbara bra. Hon vill bära på henne, krama henne och pussa henne. Hela tiden. Knappt att Zlatan får någon uppmärksamhet när han väl är med. hahah..

Nej plugga klart det här kapitlet nu!

Nu får förkylningen ge sig tycker jag!

Jag är så trött på denna förkylning. Men känner att det är påväg åt rätt håll.
Hade ingen feber när jag vaknade imorse. Första gången på typ fyra fem dagar. Så nu är det bara snoskallen som jag bort.

Klarade första insändningsuppgiften på med.gund. fick ett helt VG. Känns underbart. Men nu känner man sig nästan taggad att försöka få ett Vg på provet också så man får Vg i betyg. Men så hon hålle rpå blir det svårt kan jag tänka mig. Men håll era tummar.

Insåg nyss hur stor min tjej har blivit. Här står hon (på thommys mage) med jeansleggings och en fin lila tunika på sig. Uppsatt hår och ett leende på läpparna. Hon ser så otroligt stor ut. Om 3 månader blir hon två år. Vart har dessa två år tagit vägen? Man ska ta vara på dessa dagar man har med de små. Och det gör man. Men det går ändå så foooort! Hua!

Blir arg på riktigt.

Nu måste jag få avreagera mig lite.
Jag går en kurs med en lärare som bara går i repris hela tiden. Samma sak varje dag!
Hon var sjuk en vecka och då passade min lilla tös på att också vara sjuk. Så egentligen missade jag ingenting när jag var hemma.
Men nu..... Nu har flera nya börjat och då börjar hon OM på schemat. Det jag gjorde för snart fyra veckor sen går hon igenom nu igen.
För att nästa lektion fortsätta gå igenom sånt som är från vecka två. Hon skiter alltså i mina genomgångar....
Jag får plugga in allt själv och om jag har tur kan jag få lite papper till det som egentligen ska gås igenom. Fy fan. Skitmongocparg blir jag när jag tänker på det.

Nej nu behöver jag en cigg! Tjvippenplippen!

Min tur

Min lilla tös har varit sjuk i en vecka. Helt sjukt. Började med hög feber och nu är hon snorig och hostig.
Nu är det då min tur. Febrig och småförkyld. Fy fan vilket skit det här är! Har inte tid lust eller ork att vara sjuk.

Igår blev det lite pluggande iaf. Om jag ligger i lite lyckas jag nog ta mig ifatt där man ska vara och skriva prov på fredag och såklart ha arbetet klart innan det. Men då måste jag som sagt ligga i. Fy fasiken. Har ingen lust alls.

Thommy hjälpte mig igår. Så nu vet jag helt bombsäkert vad sinusknuta, AV-knuta och purkinjetrådar är. Även cirkulationsområdet i hjärnan. Sjukt egentligen hur våran kropp funkar.
Han lärde mig även att de gör fel på TV. hihi. Min söta underbara man.


Nu ska jag fortsätta ligga här i soffan och tycka synd om mig själv. Kanske slå på en disney film för att göra det mer synd om mig. =)

Long time no see

Ja efter att ha varit hemma med en tös sen i måndags pga skyhög feber och snorig/slemmig så är det då dags för skola!
Förra veckan var läraren sjuk så har missat en heeel del. Och jag måste ju erkänna att jag inte öppnat boken en endaste gång under den här tiden. Dåligt Carolin! Dåligt som fan. Okej jag har kollat lite på hjärtat och andningsorganen. Men när man inte läst nånting och försöker lösa det ändå så går det inte speciellt bra.
Egentligen ska jag skriva prov imorn men känner att jag skjuter på det en vecka. Likaså arbetet om astma.......
Fy vad dålig jag känner mig. HAHA. Men det är okej. Nån gång måste man ha en liten svacka också.

I helgen var jag i Stockholm med min kära systerdotter. Där mötte vi såklart upp min bror som tog med oss ut på roliga och konstiga grejer. Önskade vi hade mer sånt i Västerås! haha.
Babes behind Bars hette det vi var på. Vi alla tre var utklädda till butchiga flator. Snyggt va? Ni kan ju tänka er hur vi såg ut. haha.

Nästa gång ska jag försöka få med mig Thommy också.
Nej mina vänner. Dålig och lite uppdatering på sista tiden. Men datorn har inte varit prio ett och allt annat roligt man kan kika på här på vårat stora www kan jag se genom telefonen. Det är bara detta bloggande jag inte kan göra.
Ingen smartfån vill säga!

Snart är dagen slut.

Dagen har gått snabbt men samtidigt väääldigt sakta. Hur kommer det sig? Helt knasigt!
Förmiddagen har jag bestämt skulle gå till att sova ikapp all sömn jag missat på typ två veckor. Istället blev det hem till kära mor, låna tvättmaskinen och sen iväg och handla.
Efter det åkte jag ner på stan för att kolla in ett par byxor jag ville ha. Men fy fan så dom satt! Besviken måste jag erkänna. Har velat ha ett par baggy byxor huuuuur länge som helst. MEn satt dessa baggy bra då? Nej inte nånstans! Får leta vidare helt enkelt.....

Därefter åkte jag hem till syster yster och tvingade Douglas att städa. haha.. Alltid lika roligt. Men han måste ju lära sig ;) Nästa gång ska han få slippa. Tror jag. Kanske?

Klockan blev då tre och tösen var dags att hämtas. Hon hade lyckats göra en kabom brack krasch skrik vurpa idag. Hela pannan hade varit röd. Stackars. Men inget jag märkte av när jag hämtade henne iaf. Hihi. Men man måste väl lära sig på något sätt. Ta den hårda vägen?!

Nu sitter tre herrar i mitt kök och disskuterar alkoholförbud. Håller nog med dom till en viss nivå men de lyckas alltid dra det ett steg längre. Intressant att lyssna på dom.
Fast snart sparkar jag nog ut dom, förutom Thommy då såklart. Vill kika lite på solsidan och sova!

Imorn får vi sällskap av Jossan och Nowa på dagen. Sen blir det att fira min älskade mor på kvällen!

No school today.

Läraren sjuk och jag är glad för det.
Har inget sug alls att gå till skolan. Varför vet jag inte. Kanske för att det är en otroligt mastig kurs och jag var inte beredd på det.
Men jaja. Nått är det iaf.
Får ta tag i detta imorn och sätta mig och plugga som en liten tok. Har mitt första prov nästa vecka. Håller mina små tummar att det går vägen.
Lyckats få VG och MVG i alla kurser hittills. Och verkligen sett till att jag fått det. G är över! Har fått för många G i mitt liv så jag blir besviken om jag får det.
Men i det här kursen!!! Då är jag tamejfan bara glad om jag klarar den. Kommer gå ut och fira om jag får ett G känns det som. hahaha. Sjukt.

Sitter hemma hos mor och far, lånar tvättmaskinen lite. Hade tid i tisdags men lyckades missa den på någe konstigt sätt. Sen har jag ny tid på tisdag som jag redan nu vet att jag kommer missa eftersom jag ska jobba då.
Jaja.. Så ääääree.
Och eftersom ni fick en bildbomb igår. Ja då kör vi på en idag med.
Hittat lite smått och gott på pappas dator =)












Jag, mamma och katten Kurt på sista bilden. KOLLA LÅREN!!!

2011-03-02

Ja dåså. Denna dag då.
Jobb fram till ett. Ut i det strålande otroligt fina vädret. Hämta busen. Ta en promenad ner på stan för att möta mamma och Cilla. Gå runt och gäspa (?!), vart fan kom tröttheten ifrån? Helt jävla galet. Trodde man skulle bli pigg och glad av solen. Jag blev minsann trött och glad istället.
Nu på kvällskvisten har jag haft Jessica över på en fika och snackat en massa gojja. Och konstigheter vill jag lova. Om någon hörde våra samtal vi har ibland skulle de bli helt knäppa. Haha! Men kul är det.
Nu sitter jag här med datorn på magen. Thommy är på sin kurs jag bara är. Såna dagar är rätt gojsiga också!

Tänkte dela med mig av en bildbomb. Var för otroligt jäkla länge sen!
Nu kör vi!!!



min skatt








RSS 2.0