Sjuuuuk

Ja anledningen till att det inte funnits något att läsa är för att jag varit så satans sjuk. Fy fan vilken förkylning jag åkt på. Fortfarande inte helt bra men bättre än vad jag var i helgen.
Tror jag varit förkyld i lite mer än en vecka. Började med lite snor och ont i halsen. Självklart smittade jag ner Freja direkt, lillstumpan.
Sen flöt det på i en tjock dimma av hostmedicin, nässpray och alvedon. Fick feber och allt som hör till en förkylning. Fy fan säger jag bara. Nu tycker jag att jag ska hålla mig frisk MINST ett år för att kompensera upp.
Får se hur bra det går nu när Frejjse går på dagis ;)

Ska till skolan idag då. Lämna in mitt arbete som jag även försökt maila till läraren men får tillbaka den här härliga MAILER DEAMON......... Undrar vad det är för fel. Får fråga henne idag om henne mail är rätt.

Men måste ner tidigare på stan eftersom jag ska till läkaren. Måste få lite piller utskrivna ;) hihi, mer behöver ni inte veta heller.
Såklart hinner jag med min kära mor och kanske en lunch med henne?

Tjing tjing på er =)

Lag hit och lag dit

Har setat och läst lagar.
Självklart är det intressant vilka lagar jag faktiskt står under idag och vilka jag kan använda emot elaka läkare osv.
Men samtidigt tar det slut i huvudet. Vissa lagar har man aldrig hört talas om och då är det otroligt svårt för mig att försöka förstå dom på ett "normalt" sätt. Alltså inte nått jäkla "lagspråk" eller läkar språk. Thommy har fått agera tolk här ikväll. hihi.

Frejjsa är hemma från dagis med förkylning. Varken jag eller hon är jätte förkylda men hostan har tagit över oss båda. Känns dumt att skicka henne till dagis och att det kaanske går över av sig självt.

Imorn blir det att ta en liten promenad hem till min kära mor så hon får "godkänna" mitt arbete då hon jobbar inom det yrket ;) Thommy tyckte det lät bra iaf!
Och det måste jag erkänna att det känns lagom bra eftersom jag aldrig själv tyckt att jag skrivit bra eller förstått rätt.
Och med tanke på skolan. I tisdags borstade vi tänderna på varann, även matade och tvättade varann. Konstig känsla det där!

blir faktiskt lite trött

När man väl känt att månaden är räddad så har man inte brytt sig alls gällande pengar. Allt har varit frid och fröjd och man har även tänkt att pengarna kommer räcka två månader utan problem. Sånt känns bra, eller hur?
Men när man får sådant bakslag så man känner sig rövknullad av en melon så är det inte kul. Jag blir utan pengar.....
Det är inte första månaden detta händer måste jag säga med alla andra månader har fixat sig med anstånd och älskade föräldrar som ställer upp. Den här månaden blir värre då jag inte får ta anstånd längre. Fy fan vad trött jag blir!
Ja nog bitterhet från mig...........

Ska snart till skolan och träna på att mata, tvätta och borsta tänderna på en annan person. Blir intressant. Tycker inte alls om när någon ska göra sånt med mig. Vill sköta allt själv.
Speciellt när man är lite små förkyld. Känns inge bra men det kommer nog bli skit kul med en massa skrattande människor och mat i hela ansiktet. haha!

Solen skiner just nu mellan alla regnskurar =) Det muntrar upp lite iaf

Full fart frammåt!!!

Helgen har varit fullspäckad. Eller iaf lördagen. Alla andra dagar har varit riktigt lugna =)
Igår började vi med att lsta in fyra kissemjauisar hos Camilla i burar då de skulle hem till Sanna. Full fart på de små liven måste jag ju erkänna. hihi. Men till slut gick det. Väl i söööping med alla katten kom Pia för att hjälpa oss bära upp allt. Gick bra det med =)

Därefter tutade vi vidare till Eskilstuna. Mötte upp Sara och Asta utanför Parken Zoo. Det var riktigt mysigt och kul att titta på alla djur. Jag blev nog mest barn på nytt kändes det som. hihi.
Freja och Asta pratade och lekte ihop. Så söta så =) Alla djur var intressanta också om man såg dem. Vissa gömde sig faktiskt, tråkigt tråkigt.



Väl hemma märker jag att Freja fått feber. Antagligen hade jag klätt henne för dåligt i E-tuna. Det var varmt men blåste lite så tror det beror på det. Dumma mig. Gav henne alvedon och hon sov som en stock. Kände att jag egentligen ville stanna hemma med min lilla bebis men Thommy tyckte att jag skulle ut som planerat.

Så på med klackarna och vandra iväg till Jessica. Väl där blev det bra musik, öl och snack. Tog oss ner på stan runt åtta. Träffade på min syster och hennes väninna som kom och tog en öl med oss på Bill och Bob. Hade mycket trevligt iaf. Vi bestämde oss till slut att ta en öl på något annat ställe för å se folkmängden någon annan stans. Det fick bli Circus. Kan ju säga direkt att detta var inte ett ställe för mig. Äldre, äckliga gubbar som står och bröstar upp sig, dyrt och väldigt rött!
Det blev en öl där iaf och ryckte väl dessutom halva skäggen för en stackare som sparat i åtta (!!) år enligt honom själv. Tyckte mer att det var ohövligt att böja sig över vårat bord så kallade det även för pubishår i ansiktet. Ja jag vet, otroligt moget! Men det skiter jag i ;)

Idag har varit en lugnt dag med lillpluttan. Hon har haft lite feber hela dagen, matvägrat och kört på i full fart hela
tiden.

Nu tänker jag lägga mig i sängen och blunda. För imorn har jag skola!

Dåligt dåligt

Ja jag tycker det är dåligt.... Faktiskt! Eller kanske inte. Eller lite både och?
Det uppskattas att någon faktiskt läser min blogg. Då vet jag att nån sitter där vid sin dator och blänger på min galenskrivning och konstigheter. Men en kommentar kan man väl iaf få?

Idag hann jag med en lunch på staden med min kära mor. Bakad potatis med smögenröra på Saffets. Jag måste erkänna att det är nog godaste smögenröran jag ätit. När jag jobbade där gick jag och åt av den hela tiden. Ett under att ingen kom på mig. Och ett ännu mer under är nog att jag inte blev tjock. För fan vad man åt. Hela tiden. Speciellt när det var tomt på folk. Ja men se där! Lite strips tills övers å lite kebab. Pasta! Hambburgare med massor av majonäs och ost går ner. Ja ni förstår. Man åt hela tiden. Och stressåt när man hade kort lunch. En mugg med cola hade man nog hela tiden också. Haha.. Fan jag saknar stället lite. Men jag vet att inte skulle vara lika kul att jobba där nu som då. Ingen av de personerna jag jobbade med finns kvar.
Vissa har flyttat till Norge, andra har hittat nytt jobb osv....

Imorn ska jag köra Camilla till och från tandläkaren. Eller iaf hem. Fröken blir små drogad innan så hon klarar av att låta nån pilla henne i munnen. Hihi. Får se vad för roligheter hon har att säga imorn ;)

Å på lördag! Ja då blir det först parken Zoo med Camilla, Sara, Asta och såklart lillFrejjsa. Sen på kvällen blir det en öl eller två med Jessica nere på stan. Ska bli kul!
Nu blir det liggläge i soffan och sen titta innanför ögonlocken.

Sovmorgon

Ja för det känner jag att jag är värd efter två dagar plugg ;)
Lämnade Frejjse på dagis runt nio och gick sen hem för att sova lite extra. Så skönt. Är ju inte ofta man får sova nu när man har en liten. Men känner att det inte gör något heller. Riktigt mysigt vissa mornar när hon vaknar och vill kramas lite. Puss på henne!
Har nu setat och klickat runt lite på internet gällande skolan. Ska ju börja med mitt arbete imorn tänkte jag. Min första inlämningsuppgift.
Känns kul och spännande, man undrar lite vart man lägger sin egna ribba gällande betyg.

Känner mig lite rastlös just för tillfället men nått hittar jag väl på. Eller hur? Städa eller baka?

Två dagar gjorda

Jag har känt att jag aldrig kommer klara skolan. Jag har känt att jag kommer plugga som ett as. Jag har känt att jag inte är ett plugghuvud. Jag har känt att jag inte klarar ett skit. Jag har känt spänning och nyfikenhet över skolan.
Men se på mig nu, jag har klarat två dagar i skolan utan bekymmer och känner att jag klarar av att göra första arbetet.
Jag känner mig för en gångs skull duktig! Jag lyssnar och tar anteckningar på lektionerna som varit. Jag kommer klara det här!
Än så länge är det ett ämne jag känner att jag klarar av och att jag känner igen något i det då jag ändå jobbar inom vården förut. Men fan.... Det är intressant. Riktigt intressant.
Jag ger mig själv en klapp på axeln och jag hoppas ni gör detsamma när ni känner att ni klarat eller gjort något bra!

Freja har varit på dagis två timmar längre än vanligt dessa dagar men det har gått riktigt bra. Hon är trött som en gnu när hon blivit hämtad och sovit en halvtimme. Men hon sover bättre på nätterna ändå har jag märkt. Min lilla toka. Men hon matvägrar däremot. Och idag har jag kommit på varför. Hon får äta heeelt själv på dagis och  här hemma försöker jag vara den duktiga morsan som matar henne. Men nej, nu är det helt slut med det.
Innan har hon fått äta kvällsmaten själv men nu får det bli alla mål. Hon är så nöjd när hon äter själv, antingen med hand eller sked. Duktig! Tror även Freja ska få en klapp (eller kanske en puss) på axeln.

Imorn är det ingen skola men det blir plugg hemifrån. Men! Jag kommer ge mig själv sovmorgon först =)

Damrally

Yeeei, hade riktigt kul i lördags. Vi damer tutade runt här och där. Började på fiskartorget för att sen ta oss förbi skultuna vidare till sura. Där blev det picnic och sen vidare genom hallsta till Westerqvarn. Självklart var jag chaufför ;) hihi



Camilla har klänning på sig! Det ni ;) Ses inte alls ofta. Eller kanske aldrig? coolt som tusan.

Igår hade jag en riktigt opeppad dag kände jag. Allt var fan B. Hade ingen lust med nånting. Usch. Hatar att må så ibland, men det kanske är bra för då uppskattar man allt sedan?
Har nog inte riktigt släpppt än känner jag men det kommer väl.

Har ju skola att tänka på idag så jag hoppas att min opeppighet inte går ut över skolan bara.
Frejjse är på dagis så jag har lyckats städa hela lägenheten. Behövs efter en hel helg med bus.
Jessica vad här nyss med lilla Emmeline. Blev så jävla sugen på klänningen Emme hade på sig. Jessica har stickat den själv. En jordgubbslänning. Alla har väl sett blåbärs och jordguss mössor? En sån fast långklänning. Sååååå söt! Vill ha en till Freja ;)

Nej nu ska jag försöka lägga upp bilder från Damrallyt på Facebook. Får se hur det går?



Fredag den 13nde

Ohhhh, Iiihhhh. Scary shit det här alltså. Fredag den 13nde. Vad ska gå fel idag då?
Tappa kofoten på foten bara för att jag skulle ha lämnat tillbaka den för fleeeera dagar sen (sorry pappa)?
Få avslag på CSN för jag kommit på nu att DE har skrivit fel?
Damrallyt blir inställt med kort varsel?
Nej hujeda mig. Nu ska vi inte tänka i såna banor. haha. Har aldrig varit speciellt skrockfull av mig så det borde vara lugnt. Tycker synd om dom som stänger in sig för en sån här dag. Kan inte vara bra för dom.
Har för mig att flygplan inte ens har stolsnummer 13? hahaha

Skolan gick bra igår, hade enskilt samtal. Kollade på alla klassrum och gick igenom vad jag skulle välja för inriktning osv. Känns riktigt bra. Fått tag i bok till första kursen också. Dock fel bok men hon sa att det funkar lika bra. Får ta hennes ord på det annars får jag leta efter en ny bok.

Från och med nästa vecka är vi utan hiss i SJU jävlaa veckor. Ser inte fram emot det. Inte det minsta om jag ska vara ärlig. Fy fan vilket konkande det kommer bli. Men vagnen får stå i förrådet där nere och så får vi bära upp det som ska upp. Tur att jag redan storhandlat iaf. hihi. Annars hade hyrt in värsta styrkan som fått bära upp allt för det hade jag vägrat. Och jag är glad att sängen står på plats.
Har bytt den nu, den förra var alldeles för hård. Får hoppas att den här är bra annars blir det problem.

Freja är på dagis och jag tar itu med det sista inför skolan och sen blir det slapp tills hon ska hämtas. Rätt skönt faktiskt.

Damrallyt imorn då! Ni kommer väl och tittar på oss? Vi börjar på fiskartorget!

Gött skit

Skolan gick riktigt bra igår. Var bara genomgång men det låter och verkar intressant. Jag hoppas att jag kommer trivas och att det rullar på så som jag vill att det ska göra. Vet ju själv att jag pajjade skolan på gymnasiet. Både killar och min egen skalle som kom ivägen.
Med min egen skalle menar jag då att jag har jävligt svårt att koncentrera mig. Det ska gå på ett kick annars blir jag arg och skiter i allt. Har nog kommit på att jag har någon form av koncentrationssvårigheter men det är inget jag har på papper eller liknande. Så det får gå ändå.
Får ge mig fan på att det ska gå och sen är det ju faktiskt så att detta är väldigt intressant, det är något jag valt själv. Något jag vill bli så då är det nog en annan sak. Sen har de ju även stödhjälp osv. Så håll era små tummar för min skull att det kommer gå vägen!

Imorn ska jag på enskilt samtal med "bossen" där borta och kolla vad jag gjort innan och om det är något som är till någon hjälp. Även välja inriktning. Visste redan från början vad jag skulle välja så jag hoppas att det även är rätt för mig när jag börjar med dom kursena.

Frejjse får vara på dagis idag även om jag är ledig då jag tycker hon ska vara där och lära känna alla andra barnen. Hon har ju precis blivit inskolad och är fortfarande lite osäker märker jag. Min lilla tös. Så duktig tjej!

Får se om Camilla slår en pling snart så vi kan hitta på något. Funderar på att försöka få min säng utbytt idag också!

Skola!

Ja om ungefär en timme ska jag sätta mig på cykeln och hoja ner på stan för att gå till skolan på första gången på fyra år. Känns jätte konstigt men samtidigt väldigt kul och spännande.
Blir min första dag på ett år. Får se hur det går och hur det känns efter första dagen.

Frejjse är på dagis, tre andra barn inskolas den här veckan så det är full fart för henne där borta. Måste ju hålla reda på alla leksaker så de andra inte tar alla hon leker med. haha. Sötnosan.
Mormor ska hämta henne idag för första gången. Tror det uppskattas. Iaf av mig! Då jag inte vet när jag är klar idag.

Sängen då...... Än så länge blir det icke godkänt. Ska försöka få med mig gubben imorn och byta den. Lämna tillbaka hela köret och köpa en ny, mjukare. Båda har ont i rygg och nacke. Inte coolt. Visst det är skönt med helt ny säng men vafan...... Jaja

Fick lite fikasällskap igår. En mage, en Jossan och en Camilla. Magen sitter då på fröken Jossan. Så sött. Saknar magen massor. Allt liv hon förde där inne, alltså sparkar och slag. Inte en lugn stund. Hihi. Mysigt som tusan.
Fick lämna ifrån mig lite leksaker som Freja vuxit ifrån och mina gamla mammabyxor. Jag hoppas några par passar iaf.

Nej nu ska jag försöka få tiden att gå så jag får cykla iväg!

ZzZzzzZzzZZzzz

Ny säng på plats, gamla är såld och borta!
Sovit en natt i nya. Kan varken säga bu eller bä. Ge den en eller två veckor och sen kan jag yttra mig. Men glad att jag köpt ny iaf =)
Frejas nya vagn är bäst iaf. Så jäääävla nöjd! Gjorde helt rätt val i att köpa den.

Haft så mycket säng i skallen i helgen så jag glömde helt bort Pebels kalas! Fy fasiken på mig.
Blir så arg att mitt minne är så jävla dåligt. Vad kan jag göra för att det ska bli bättre? Ge mig rååååd!
Får hoppas att de har tid för mig och Frejjse imorn så vi får gratta stora tjej.

På tisdag börjar jag skolan. Ser fram emot det som fan måste jag erkänna. Köpt nya pennor och block iaf. Känner mig som en barnrumpa på nytt som ska börja lilla skolan igen. hihi.

Imorn får jag en ledig dag, Frejjse ska till dagis och Thommy ska jobba.
Ska städa!

Ut med det gamla

Och in med det nya.
Frejjse fick en ny fräsig vagn idag. Brio Sitty är då märket, svart och rosa är färgen. hihi.
Helt kär! Så jävla nöjd! Och glad att jag för en gångs skull kikade på blocket. Hittade en knappt använd, nån månag gammal och garanti på den. Freja är nöjd också, sitter så fint i den och blänger på andra som vanligt =)
Försöker få den andra såld nu, får se hur det går. Om du är sugen på en emmaljunga scooter så är det bara att hojta!

Nytt ska det bli imorn också. Hittade en säng idag som vi köper imorn. Riktigt nöjd med den också. Får hoppas att både jag och Thommy kan sova i den. Man är ju alltid osäker på en säng men som tur är får vi hem och sova tusan i fleeeera dagar och sen bestämma oss. Om vi inte är nöjda är det bara att lämna tillbaka! Känns bra att man får göra så =)

Vi har även hunnit bli bestulna idag. Jävla tjyyyvar. Dra er i öronen borde man göra!
Var in på NetOnNet i kanske fem min och när vi kommer ut är vår grill på bilen borta! Tjoff, bara sådär.
Dyra som tusan men vi får väl hoppas att vi kan hitta en beggad nånstans som vi kan köpa lite billigare.

Ja det är mina äventyr det, vet inte om det intresserar er så mkt ;)

Freja är iaf klar med inskolningen på dagis nu och allt har gått super bra. Så på måndag blir det liksom en riktig dag för både henne och mig. Känns lite läskigt.
Hon verkar iaf fattat tycke för en pojke där, mycket gulligt. De står och äter krusbär och vinbär ihop när de är ute. Gullungar <3

Proppmätt = städnojja?

Frejas sista inskolningsdag är imorn på dagis. Hoppas det går bra. Alla andra dagar har ju gått riktigt bra så ser ingen anledning varför imorn inte skulle det. Ska även testa på en riktigt lämning och hämtning. Jätte läskigt i mina ögon om jag får vara ärlig. haha.
Det menas alltså att jag inte ska vara med där under morgonen som jag varit alla andra dagar utan jag ska komma dit lämna, säga hej då och gå direkt. Håller mina tummar att hon inte bryter ihop totalt.
Imorse höll vi på att försova oss, tur att Thommy kikade in här hemma kvart i nio. Freja vaknade tidigt och ville väl ta en powernap sådär innan dagis, jag tackar inte nej!
Hon sov en bit till dagis också, till slut snodde jag nappen för henne och sa att snart är vi på dagis. Då slog hon upp ögonen, sken som en liten sol och sa där! haha

Även hunnit med en fika hemma hos farmor Ingrid, även kusin Tilde med familj var där. Så stor hon blivit och vilka framsteg. Man ser verkligen vad som händer varje gång. Det är ju inte jätte ofta vi ses men när man gör det är det lycka =)
Efter det blev det en paus hemma, träff med Jeremias och sen hem till mamma och pappa.
Där var det fullt hus och mat väntades. Grillat och annat mums. Efterrätt (såklart!) bestod av jordgubbar och grädde. Så jäkla mätt nu så jag nästan spricker.

När vi väl kom hem fick Freja en snabbdusch och välling. Snuttan somnade direkt och det var väl inte konstigt.

Både jag och Thommy fick nån konstig städnojja efter att jag lagt Freja. Kanske borde vara proppmätt oftare så man tar tag i onödiga högar med papper. Haha.. Skötn nu i efterhand iaf att de är borta!

Blir nog ett vagnköp imorn till Freja, hennes nuvarande börjar ge upp märker jag........
Får göra som jag gjorde idag, drog iväg fort som sjutton och köpte mig en SodaStreamer. Men ja, som sagt, det blir vagn istället imorn ;)

Effektiv förmiddag

Igår blev det storshopping till Frejjse. Hon behövde ALLT kändes det som.
Nya regnbyxor, stövlar, skor, byxor, tröja. Ja allt liksom.
Hon fick även en shoppingrunda på ToysRUs med pappa sin. Det var mycket givande enligt henne. haha. Kom hem med en bobbycar, små bilar och en docka. Det som hon leker mest med är bilarna.
Blir nog en biltjej det där =)
Riktigt kul att gå ut med henne nu i regnet när hon har ordentliga kläder. Får tacka mamma för regnjackorna hon köpte till henne.



Känner att jag måste köpa mig iaf ett par stövlar så jag kan vara ute med henne nu när regnet bara öser ner konstant. Verkar som att vi inte fick nå mer sommar =(

Ska försöka få med Thommy och kika på säng idag också. Behövs verkligen. Visst jag kommer upp ur sängen varje morgon och jag sover hela nätter. Men Thommy sover på soffan pga sängen. Känner att det är dags att göra något åt det. Eller vad säger ni?

Vi har även funderat på att åka till Leksand i helgen. Får se hur det blir med det. Pebblan har ju fyllt år också så hon ska firas också. =)

Ska hämta Freja om en timme. Har ingen aning om vad jag ska hitta på innan.
Har redan varit otroligt effektiv så känner att det är enough idag.

Blir rätt sur på MTV om jag ska vara ärligt. Står inte M för Music? Varför i hela helskotta spelar de ingen musik då?!?! Bara en massa jävla skit program!

Underbart!

Prisa skatteåterbäringen! Eller vad är det dom säger i Robin Hood?
Äntligen! Nu har jag sett vad jag får och jag hoppas det kommer in helst igår.
Blir att åka och köpa ny vagn till Frejjse när det kommer in på kontot. Och sen ska det köpas ny säng!
Och de äldre ska få en slant också ;) hehe

Ja vad gör man när Freja är på dagis? Har inte riktigt kommit in i det där ännu. Glad att jag har lite att göra här hemma. Idag blir det städning och sen blir det att sitta med datorn på magen. Bär iväg till Skultuna när hon slutar. Ska hälsa på Becca och lilla Emilia =) Ska bli väldans nice!

Fan blev helt snurrig när jag såg vad jag får ut. Mer än vad jag hoppats på! WEEEEI!
Glad idag!

Frejas mamma

Ja nu har man blivit namnlös. Hihi. Tycker det är otroligt gulligt och kommer kunna le varje gång jag gör det känns det som.
Freja är för tillfället själv på dagis. Eller jag utan mig. Känns lite läskigt varje gång. Idag skulle hon vara med och äta och sen få komma hem igen.
Alla barnen hon träffat från förra veckan är så snäll mot henne. När hon kommer inspringandes på dagis kommer de fram och ropar Hej Freja. Och när det kommer nån ny så säger de att Freja och Frejas mamma är här. Hihi. Så gulligt.

Tänkte ta min plutt under armen och ta mig ner på stan sen fort som tusan och fixa csn. Sen blir det ut och plaska i regnet!

Bloggtorka

Har inte engagerat mig mycket i bloggen känner jag. Har haft fullt upp. Thommy och pappa har fyllt år, Freja och jag har varit på dagis och vi har kört gokart. Så nej bloggen har fått vara.

Inskolningen går riktigt bra. Freja är så duktig och hon märker knappt att jag är borta när jag väl lämnat henne själv. Och när jag väl kommer tillbaka har hon inte tid med mig.
Än så länge har det varit väldigt lite barn där eftersom det är semestertider men fem andra har det varit där iaf. Freja har varit yngst och det kommer hon nog vara ett tag till fram över. Men jag har för mig att det var tre eller fyra nya småkottar som skulle börja nu i augusti så då har hon fler i sin ålder att leka med.
Den här veckan ska hon även vara med och äta och kanske vila om allt går bra. Känns jätte konstigt att vara utan henne så mycket. Men jag får lära mig att ta vara på ensamtiden.

Thommy fyllde år i onsdags. Fullt hus blev det. Vi bjöd på bullar och tårta och såklart bra humör.
Även om Thommy inte tycker om att bli firad så har han inget val ;) Det är så det går till i vår familj. Det ska firas! hihi.



Och sen i fredags blev det pappas tur att bli ett år äldre. Mamma hade fixat massor med mat. Riktigt gott må jag säga. Ska nog se till att hon lär mig att göra paj med skinka och väst (nånting?) ost. MUMS!
Jag och gubben blev barnlediga där mitt i allt eftersom det skulle bli knöligt att gå hem med henne i regnet. Så vi hade börjat prata om en liten utgång men som inte blev av. Jag blev dock lite besviken som jag visade mycket ;)
Så Cilla tog mig under armen och vi vandrade iväg till Alberts och tog en öl. Var otroligt trevligt även om regnet kom då.
Thommy fick stanna kvar och kasta pil med de andra gubbarna ;)



Och igår Blev det då Gokart. Riktigt skojj. Jessica vann men det är fusk eftersom hon jobbat där ute ;) hihi.
Jag tog henne på sista varvet men det räknas ju inte. Annars hade jag vunnit!
Thommy som aldrig kört förut kom nästsist av elva personer. MEn han tyckte det var kul. Så det blir väl att åka ut nån mer gång nu och åka.

Imorn blir det dagis igen. Ska försöka ta mig ner på stan under tiden och få hjälp att fylla i mina CSN papper, fattar ju inte ett skit. Tack Sara för du erbjöd dig att hjälpa mig med dom men jag glömde de hemma när vi kom till E-tuna.


RSS 2.0