tvättgumma kanske?

Ja jag känner nog att jag skulle klara och kanske till och med trivas med det jobbet konstigt nog?
Tvätta åt andra. Hade tvätt idag, två stora maskiner blev det. Och så fick jag hjälpa en stackars gubbe som råkat göra nått med sin tvättmaskin och han vänder sig till någon som kunde skiten enligt honom. haha, ser jag ut som en tvättgumma eller?

Linda stressar på mig att jag ska blogga klart, försöker men går ju inte fortare heller.

Efter tvätteriet så blev det att krångla med bilar för att jag skulle hem till Jessica och städa och Thommy behövde bilen till Tidö. Men farbror Carolin kirrar läget! Lånade mammas bil och såklart ville hon ha skjuts hem då. Och kan ju inte säga nej när hon är snäll nog att låna ut den.
Väl hemma hos Jessica blev det köksstädning på högsta nivå, hann se en liten del klart iaf innan Freja fick för sig att strejka. Mat stod då på schemat. Lilla loj loj (Thommys smeknamn till Freja) och jag svischade hem i bilen för att få en nappflaska full med nanis.

Efter detta blev mormor hämtad och sen slocknade både jag och Freja i sängen tills papi ringde och väckte oss. Men skönt var det den lilla tiden vi fick. Är ju inte van att gå upp tidigt på flera dagar. Men har fått lov att ställa väckarklocka två dagar på raken nu för att orka upp. Blir lika imorn när vi ska till syster yster på SMT och städa.

Blev käk på stan med mormor, morfar, morbror, moster, kusin, kusin, mamma och pappa. Freja kände väl sig lagom uttittad och blev lite små rädd för morbror Morgan. Men det kanske inte är så konstigt ;)



Älskar min släkt ;)

Nu är jag så trött så jag snart går sönder känner jag. Ser fram emot fredag då får vi soooova! Då blir det mys på högsta nivå i sängen fram till lunchtid.

Och på måndag, då minsann! Då bär det iväg mot nån by långt åt fanders för att träffa bästaste Linda =)
(nöjd nu?)

puss

givande dag

Ja jag känner att jag fått lite gjort idag.
Lång promenad med voffen och bebis som även fick inviga sin nya overall. Rosa med öron =) så söt så. Fast lite stor. hihi
Efter detta blev det hem till Jessica och hjälpa en henne med typ fyra fönster, hann inte mer förrän jag skulle hämta Thommy. Latisen orkar inte gå ;)
Bror min kommer antagligen till stan ikväll eller imorgon. Ska bli kul å se honom lite också.

Nu på kvällen har jag gjort soppa (lätt som en plätt ur en förpackning) och massa bröd och mums.
Sen fick jag ryck! JA minsann.
Ny rensad garderob, både min, Thommys och Frejas. Så skönt!
Bort med tre stora kassar med kläder. Frejas sparar jag i en kartong, har inte mage att slänga det. haha.

Nu ska bara det nya in också, som för tillfället inte finns ;D haha, vet inte om det kommer dyka upp heller.
Har iaf ett nytt linne! Från Kan Dee. Har ju inte kommit på hur man länkar än så länge men det är iaf beställt på: www.KANDEESHOP.se
  SKIT NÖJD!

Har även plockat ihop all smutstvätt som ska tvättas imorn, bara två stora ikea kassar fulla. Nog mest Frejas kläder, vet inte hur många bodys och byxor och har lyckats kräkas ner denna vecka. Så imorn blir det tvättning på högsta nivå.
Ska även hjälpa Jessica med städning av hennes lägenhet som hon flyttar ur =)

Nej mina gobitar! Puss på er


regnet öser ner

Victor tog sig en snabbprommis nu på kvällskvisten.
Han hatar regn märker man. haha.
Gick ut, kissade på en sten i 25 sekunder. Gick vidare till en dunge med träd och sket. Sen vände han och traskade hemmåt, FORT! Hahah, så söt.
Han ville vara hemma.

Ikväll har Frejjs sett sin första skräckis. Nu låter jag som en hemsk mamma. haha.. Men jag höll för både henne och mina ögon när det var läskigt. Älskar skräckisar fast jag blir super rädd ändå.
Min lilla ögonsten ville då inte somna så hon fick vara med ändå. Om hon inte velat ha så mkt upmärksamhet hade hon fått lega i gymmet eller i sin säng. Kanske för men för livet ju :D haha

Tog mig ut idag för att köpa ett paket blöjor, fy sjuttsingen va dyrt det är egentligen. Läste om thailändare hur de gör med bebisar. Vissa använder ALDRIG en blöja. Föräldrarna lär sig tyda sin lilla bebis när den är kiss eller bajs nödog och håller den då med baken utåt och neråt och gör ett sssssss-ljud och genom det lär sig barnet att de ska kissa och bajsa när ljudet kommer och blir så torra tidigt. Om jag hade tiden så skulle jag utan problem testa det. Men hur enkelt är det i vårat varma Sverige när man märker på Maxi parkeringen mitt i vintern att Freja måste bajsa NU!!! stackars barn........

Har bokat tvätt tid idag också, behövs som tusan. Onsdag 9-11, så efter det kommer jag och städar Jessica =)

hmmm

jag vill ha en till... varför kände jag så idag för?
haha, tokigt.

 

Älskar min skrutta! Hon är underbar.

 

Idag vände hon sig från rygg till mage.

min skatt  freja

Blir glad så fort jag tänker på henne =)

Underbara älskling.

 

Puss!


god kväll sköna fredag.

denna dag har varit guld.
Kände redan när jaf vaknade imorse att denna dag kommer bli bra. Allt har kännts bra. Vad man än gjort, inget har kunnat pajja dagen.
Började då med en promenad hem till Camilla för en fika. Snackade som vanligt en massa gojja =) Alltid lika trevligt. Och Figge fick sina klor klippta, hihi. Sprattel kissen.

Efter det gjordes inget speciellt alls. Bara softat som en potatis. Men lika glad är jag för det (men gladast är nog räven).
Har även fått se Freddas och Sannas lilla Ella nu. Riktig liten godis. Tyckte Freja var liten men när man väl såg henne så var Freja helt plötsligt stor. hua vad tiden går alldeles för fort!

Nej bloggtorka på er. Puss


good evning

Jepp, idag var planerad att sova bort och kanske sova lite?
Jo tack, som jag fick sova. Freja somnade om runt sju imorse och vi sov till halv tolv! =) det ni!
Sen minsann blev det promenix med lillfisan och voffen.
Åkte sedan med Thommy för att möta upp Fredda, oj så stolt han såg ut! Farsan själv. hihi
Efter detta blev det diskning och ett bad för Freja då hon lyckats kräkas ner sig själv så hon va kladdig i hela huve, öronen, anisktet och alla kläder. haha. Fattar inte hur hon lyckades.

Sen blev det tacor i stora lass med mor och far. Fast det var väl mest Freja som fick uppmärksamhet, utav ALLA där inne på kolarhagen. haha

Och ja Linda vi kommer! Vi kommer så fort vi kan så du får peta på Freja. Hon vill träffa tant Linda igen.
Så på fredag blir det planering på högsta nivå så vi kan komma! =) Då blir det först att betala räkningar å sen så. hihi vi saknar dig, gick och tänkte på dig idag när jag var ut med Ville och undra lite hur du hade dig där borta i byn ;)

good morning!

Yes, idag är vi uppe med tuppen. Hihi. Fast det är vi nästan varje dag men vi brukar somna om efter att vi fått i oss mat. Men idag verkar vi piggare och ligger och pratar här brevid. Min söta lilla tös, så underbar.
Försöker få upp Thommy också, känns onödigt att ta med sig Freja till sänger för att ändå vakna var femte minut, Thommy snoozar. Värdelös uppfinning! Snoozen är okej ibland, men inte minst TIO gånger varje morgon!

Igår var jag med Jessica till Öppna Förskolan. Satt väl mest på en stol med en sovande Freja på armen men det var helt okej ändå. Rätt kul att lyssna på alla vad de gjort om dagar osv. Å sen alla små söta barn som var överallt måste ju nämnas. Pebblan hade tofs igår, jätte fin =) busungen själv, hon fick måla med fingerfärg igår också. Glad tjej?

Idag tänkte jag bara ta det lugnt, inte göra för mycket. Kan tänka mig en dusch till mig och ett bad till fröken. Sen såklart en promenad till Victor. Ja så tre saker tänker jag göra idag. Räcker det? Måste man ha hela dagen planerad? Vissa dagar kan förbli oplanerade tycker jag.
Inte göra ett skit. Kanske kolla på nån gammal film som jag sett flera gånger. Kanske Marley och Jag, men inte slutet av filmen för då kommer jag väl pipa som en idiot som jag gjorde sist. Usch vilket hemskt slut.

Nej en oplanerad dag som ska gå till absolut ingenting börjar från och med nu!

....

Har väldigt mycket bloggtorka just nu. Usch va jobbigt det är. Tycker ju faktiskt om att skriva.....

Men idag blir det en lugn dag. Ska försöka med all min kraft få röven ur soffan så Ville får sin promenad och sen hämta bilen så jag kan ta mig till JEssica för att sen ta mgi till ÖF.

Och förresten!

GRATTIS !!!! Sanna och Fredde fick en liten tös inatt =) 4600g och 54 lång. Äntligen nån som fick större bebis än mig, hihi. Grattis till er massor!


bilen

Jag trodde nästan bestämt att den där bilen skulle köra sin sista meter idag. Haha, min älskling blev så förbannad. Tyckte nästan lite synd om honom fast jag egentligen borde ha ägnat bilen en tanke.
Jo Thommy gjorde då en motortvätt på bilen idag och vacker blev den! Allt var så glansigt och fint där under huven, inte för att jag förstår varför det ska vara så?
Men när vi väl skulle åka då blubbade vi fram liksom. Bilen Bluddrade, typ som en gammal raggarbil eller nått.
Thommy blev då arg och skällde på bilen nåra gånger. Han trodde att han hittat felet och den slutade! I typ tv å sekunder. Blev till att köpa... nu glömde jag ordet bara för det..... tändstift! För att han trodde att han "släckt" en (ja dom lyser aldrig men det går att släcka dom!)
Byta ett och sen åka. Fortfarande bludder. Det var ungefär nu som jag trodde bilen skulle dö, Thommy skällde lite till på den. Kan man åka in på mord på en bil?
Ja iaf så hittade han tillslut felet! En massa vatten hade fått för sig att samlas på helt fel ställe i motorn. Där tändstiften sitter tror jag det var?

Nog om bilen, den rör sig, inte mördad och Thommy är på bra humör för bilen är ren och funkar =)

Idag har inte mycket hänt.
Köpte mig ett par......



Aj löööööve dem! Fast kanske en aning stora, men kunde inte ha en storlek mindre tyvärr =(
Men i höst får jag plats med sockor i! hihi..

Sen blev det fika hos Frejas farmor. Alltid lika trevligt där. Tror Freja trivs där också. Alltid lika glad när vi kommer dit. Men hon är väldigt bestämd när hon känner att hon vill åka hem efter sisådär två tre timmar. Små kink innan hon somnar i bilen. hihi. Gullunge!

Igår fick jag då en ny tlfn. Förlängde Thommys abonnemang så då fick vi en ny tlfn. En samsung l-700 tror jag den hette. Skit kass kamera (2megapixel) men annars helt okej telefon. Det bästa med den är att jag hör! Ja, jag hör personerna jag pratar med! Galet bra. I den andra telefonen fick jag nog säga VA??! minst fem ggr per samtal, kass högtalare i den.

Nog om allt nu, dags att göra nått?

förkyld?

Har ont i halsen =( inge kul alls heller.
Får hoppas att lillfisan klarar sig undan allt som har med sjukdomar att göra.
Känner att jag har tappat huvet lite, vet inte riktit om fingrarna har nån lust alls att skriva idag.....
Dagen har iaf varit trevlig, började hos syster på jobbet för att städa.
Sen bar det iväg att träffa Linnea ett tag. Var trevligt, inte träffat henne på nån vecka. Hon har latat sig i turkiet, varmt och skönt.
Efter alla dessa bravade blev det mat och nu sitter jag död här i soffan.
Frejjs sover, skönt....

Imorn är det fredag!!! Skönt =)

puss å kram på er!

död.

Idag är jag död. Dåligt med sömn inatt då Frejjs vaknade fyra. Hade lite feber igår kväll efter sina sprutor hon fick. Usch va läskigt och obehagligt att hålla henne när hon fick dom. Var nära på att börja gråta jag med.
Först sitter och helt glad och jollrar för fullt. Så får hon en spruta i vajre lår samtidigt och då blir hon helt super stel och sen kom skriket. Min bebis. Usch det gjorde ont i mammas hjärta!

Idag då.... Gick som sagt upp fyra med Freja som somnade om kanske klockan fem. Såg fram emot att få sova till åtta då jag skulle upp och iväg till jobbet (ja ni läste rätt!). Men väckarklockan ringde redan halv sju och väckte både mig och Freja, inte Thommy som det var meningen att väcka..
Låg sedan vaken till åtta då vi gick upp och fick i oss lite frulle.

Tog en prommis till mamma och pappa för att hämta bilen för att ta mig till syster yster. Dags för lite jobb!
Ska dit imorn igen och jobba. Jag ska alltså städa hela deras jobb, förutom verkstan då. Riktigt skönt att få göra nått och få lite extra pengar utöver mammapenningen. För det är ju inte att jubla över precis!
Känns att jag inte jobbat på flera månader, värker i hela min kropp :D hahaha..

Vad ska man göra i helgen då? Funderar på att kanske ta en liten shopping?

Imorn.

Imorn är en stor dag. Min lilla tös är då 3 månader, tres, three, tre! Ja 3 månader. Min pärla.
Och såklart ska hon till barnmorskan och plågas. Mätas, vägas, få två sprutor m.m. Läskigt juh. Thommy får hålla henne när de sticker henne. Tycker det är jätte obehagligt. Tänk om hon skriker jätte mkt? Hua!

Idag har Thommy och Freja lekt dödsrobot  (Freja sitter på Thommys huvud som smyger fram). Väldigt givande dag med andra ord.
Sen har även nappen varit i farten. Stridsdödsnappen!
Det går till så att man snor nappen för Freja som snuttar på den. Ploppa den på nån! Då får dom dödsdreggel på sig! Eller som jag då fick - evigtlivsdreggel så jag skulle leva för alltid... Undrar hur jag ser ut om 1000 år?
Sen när man väl ploppat den på nån så åker den in i dödsnappsgaraget, alltså Frejas mun. Och dregglas ner för att kunna döda eller ge någon evigt liv. Haha..

Mina buskorvar. Älskar er så otroligt mkt!

Imorn har man då lyckas få tvätt tid. hela fyra maskiner har jag bokat. Det betyder också att jag får två torktumlare och ETT torkskåp. Värdelöst! Men det funkar. Ska även ta och köra ett premiäspass i vårat vackra gym nere i tvättstugan. Nån gång måste jag ju börja! Imorn är det dags!

Nej Bad Company går på tvn, ska väl glutta lite?

vad händer idag då?

Inte kommit på någe än.... Har varit duktig å diskat och plockat tvätt.. Sånt jag borde ha gjort innan jag tvättade igår kanske. För nu är det lika mycket tvätt igen.. Tar ju aldrig slut. Längtar efter en egen tvättmaskin, då kommer jag slippa det här! Springa till tvättstugan stup i kvarten för att se om nån skippat sin tvätt tid så jag kan tvätta istället.
Har en bokad tid tills den femtonde, två dagar dit. Får hoppas att dom lagat den stora tvättmaskinen då så jag kan ta allt på en gång.
Jaja, slut klagat för idag =)

Igår blev det en fika på gränden med Fredda, Sanna, Dempa, Nicklas och Pauline. Var riktigt trevligt tills vi skulle gå men det tar vi nån annan gång istället tycker jag bestämt.
Efter det blev det film tittande här hemma. Blev först typ halva KillBill och sen Saw 2. Riktigt bra film måste jag erkänna.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Nått borde man ju kunna hitta på. Eller?

Jaha! en Utmaning då!

Har blivit utmanad av Natahlie.
Utmaningen är att göra en disslista av tre plagg vuxen eller barn.

Min disslista blir såhär:
Nr 1: Jeansleggings, iaf de utan bakficka! Ser ju jätte konstigt ut.
Nr 2: Cykelbyxor, eller korta blanka shorts då. Ut å cykla inte festa i dem!
Nr 3: "sparkdräk". Byxor och linne/tröja som sitter ihop, förstå bara att gå på toa i en sån?!

Jag utmanar: Camilla, Jessica och Sanna!

så är det.

Ja idag är det lördag, kändes som lördag igår så det är som att jag fått en axtra dag denna helg. haha..
Har redan badat, matat och bytt på lillfisan. Mig själv? Nej ska äta frukost/lunch nu och sen blir det nog en dusch.

Råkade nysa nyss så Freja blev rädd och började gråta. Min söta... hihi

Idag vet jag inte alls vad som händer.  Inte tänkt så långt än........
Förslag?


fjedah!

Jepp så var helgen här. Fast känns som att jag har helg varje dag.
Igår tog jag mig till ÖB för att köpa mig en moppjävel. Lyckades ju bryta av skaftet på den förra. Haha, ja ibland får ja råstyrka så allt går sönder. Fattar inte vart den kommer ifrån.

Senare åkte vi till däckis för att hälsa på Micke. Alltid lika trevligt. Och Freja fick nog upp ögonen för honom tror jag bestämt ;) Skrattade och pratade med honom hela tiden. Min söta tös.

Efter det bar det iväg mot odensviplatsen för att kolla på badrum. Har väl egentligen bestämt oss men ska ner och prata med nån snuffe idag vad det kan kosta att bygga ut badrummet en aning. Skulle ju inte  vara helt fel kanske?

Klockan sju plingade det på dörren och det var dags för tacos. Fredda, Rabi och Sanna kom förbi. Riktigt trevligt faktiskt =) Och Rabi hade med sig nå vin som var riktigt gott, brukar aldrig tycka att rött är gott men det där var mumma. Det var libanesiskt vin. Ska jag försöka komma ihåg...

Idag blir det nog en lugn dag?

Pyttipanna.....

ägg, saft (?), mozarella ost och tuggummi. Ja den lilla rätten kunde jag ha bjudit på utanför IKEA. =)
Nån hade tappat ut detta på marken där jag parkerade. Haha.
Mötte upp Camilla vid IKEA för att handla massor!
Kom hem med ett babygym till tösen, även ny handduk till henne och spjälskydd till sängen.
Sen blev det saxar, skärbbrädor, sängkläder till Freja, handdukar.. Ja det var säkert nå mer?!

Efter detta hämtade jag upp herrn för att ta en sväng förbi båda däckonline för att säga hej till alla människor =)
Även bjuda Rabi till oss imorn för tacos, även Fredde och Sanna kommer antagligen. Ska bli MUMS!

Och vad för roligt gjorde Carolin på kvällen då?
Jo Tupperware. Otroligt smarta grejer men skulle nog ALDRIG få för mig att köpa nått. Visst giftfritt, håller i tusen år yada yada yada. Men vafan vilket jävla pris?! HUA.. Blir helt less på det. Blev väl lite sugen på en lökhackare som man kan ha allt annat i också. Men nä! En hundrig mindre så hade jag köpt den kanske. haha..

Imorn blir det städning och sedan såklart Tacos! Yeeei

Äntligen!!!


Klockan 00.05 fanns det enbart 72 kr på konton.. hmmmm, sur Carolin.
Vaknade runt tio av att min kära syster ringt och väckt mig för att prata om jobb.. Mysigt =)
Tolv vaknades det mat med Jeremias på skiljebo.
Tog mig en lätt sallad eftersom det blev som frukost/brunch/lunch för mig. haha.
Sen minsann! Jäklarns asså! Där satt dom!
Rakt in på kontot, mums säger jag bara!

Ner på stan, shoppa lite. Nya bysser, två tröjor. Kläder till min lilla prinsessa och sen blev det storhandling på MAxi.
IKEA får vänta tills imorn för då kommer fröken Skåne med =) Ser fram emot det!! weheeej.

En glad dag, en rolig dag, en fin dag! Ja en dag ska se ut såhär =)

Nej nu blir det att äta mer mat!
Imorn blir det lax, hollandie sås och kokt potatis, mums!


Dagen.

Måndag, ny vecka nya möjligheter.
OCH denna vecka ska det ramla in lite klirr på kontot från skatteverket om det går som jag vill.
Har väl idiotkollat kontot idag men det står fortfarande 72 kronor :D hahaha.. Vill ha nu nu nu.
Carolin SKA köpa följande till sig själv: Tjocktröja (knappar eller dragkedje fram), polotröja (helst så stor och mysig så jag kan gömma mig i den) och ett par byxor (står mellan stuprör och "baggy").
Och så ska Carolin köpa: babygym till min pärla, kanske två bodys och ett par byxor till henne (love lindex!).
Sen så blir det ju såklart en storhandling också, köpa lite onödigt som kanske behövs nån gång här hemma när jag blir sugen?
Så om nån vill med på staden hör av dig!

Idag blev det ett lass med tvätt tvättat, riktigt skönt att det är gjort. Fast snart har jag väl ett lika stort lass igen. Förstår inte att det används så mkt kläder i denna familj!

Sen ringer Thommy och stressar på mig! Dags att åka till sthlm! Mojo väntar....
På med kläder, ny blöja åt fröken. Lite mat fick vi i oss och sen packa in oss i bilen. Och när vi kommer fram sitter världens sötaste lilla vovve innanför dörren i Brottby och kikar på oss. Smakade även lite på Frejas strumpa ;) hihi, super söt. Freja jollrade vidare utan att bry sig.
Men både jag och Thommy fick en klump i magen, inte kan vi ta denna söta varelse från jourfamiljen som faktiskt vill behålla henne! De är ju perfekta hemmet. Hon får den kärlek hon behöver, ingen annan voff som kan sno hennes apa, långpromenader (minst två per dag) och hon kan dessutom vara med dem på jobbet. Så näää. Thommy ringde upp dem när vi åkt därifrån och sa att vi ska försöka se till att de får behålla henne istället! Oj så glad hon blev i luren =) Underbart!

Nu blir det enklaste måltiden ever men så sugen jag varit i flera dagar. Korv med bröd!!! HAHA

puss på er!

jag överlevde.

Herregud vilken ilsken skallebank jag hade inatt, imorse och på dagen.
Men jag har överlevt!

Åkte med pappa ut till Westerqvarn på bilträff. Tror det var vi och fem andra bilar som tagit sig ut för en bit mat och glo på bilar. Ha! Men det var trevligt och tror nog pappa uppskattade att både jag och lillfrejjsa följde med ut då vi sa nej från början.
Efter det var det dags för sunday meeting med Nicklas och Pauline, men det slutade med att jag och min man satt och fikade helt själva. Sega jävlar ;P
Hann väl lagom komma hem så kom de förbi här istället med mat och dricka. Donken Cola är nog den godaste colan! Och tätt efter kommer burk cola. =)

Blev mkt snack om modeller (var Victoria fashion show på TV), flator, bögar, pridefestivalen, tatueringar och gud vet vad. Men riktigt trevligt var det iaf.

Sen kände jag för att vara lite hurtig så slängde på Victor kopplet och mötte upp mamma för en promenad i rask takt. Nu är det dags att ta tag i de kilon som är kvar efter Freja! Ska rota fram mina bästaste skor så jag kan ut å springa också. Kondition i dagens läge? Existerar inte. Om nån månad? Bättre!!!!

Thommy sitter och spelar och jag har ätit godis så jag är spyfärdig. Ska dricka nåra glas vatten så går det säkert över.
Tjingeling på er =)

svininfluensan.

Nu kommer jag dö...........
Haft ont i huvvet som en idiot sen igår. Tagit två alvedon nu inatt men inget hjälper.
Antingen har jag åkt på en släng av svininfluensan eller så håller kroppen på att stöta bort mitt huvud.
Läskigt juh. Försökt med allt nu på morgonkvisten...
Toaletten - ja där har jag spenderat minst en halvtimme nu.
Alvedon - 2st, men hjälper det? NÖÖÖ
Mjölk - Får ju bara dålig andedräkt.....
Vatten - Hur många liter?
Macka - Hungern släpppte men inte skallebanken.

Vad tror ni? Kommer jag tappa huvvet eller få ett tryne och knorr?

Freja har iaf somnat om efter att ha fått mat, känns bra. Slipper jag ta hand om henne samtidigt huvet ramlar av, tror inte hon skulle gilla det...

Ingen Mojo hämtades eller hälsades på igår pga min skallebank =( Känns som att gud är emot oss för att träffa voffen..........

yeei

Ja lite hittade man väl på då.
Thommy hade hittat sina gamla lumpenbrillor vilket blev ett nöje i bilen till djuraffären där vi köpte typ fem kilo godis och två kilo mat till vår lilla best ;)

Tänkte då bjuda på lite snygga kort då....



                        

Riktigt heta tycker jag själv.

När vi kom hem typ nyss så kom mormor med en present till lillfisan, den var då från mormor och morfar. Kommer nog bli en favorit =)

 

Nu känner jag mig lite duktig igen, kanske ska gå å köpa mig en stor godispåse till mig själv också? Kan inte precis sno Victors, tror inte det är så väldans gott....


fredag - tråkdag

Inget roligt har hänt idag.
Lagade riktig smarrig mat, lamfärsspett med ris och sås i mängder. Men ingen gubbe hemma att dela det goda med, fick äta själv =/ Men bilen måste ju bli klar nån gång kanske?

I helgen ska vi hälsa på eller ta hem Mojo =) Längtar lite, hoppas allt är bra med henne iaf.

Har så tråkigt så vet inte ens vad jag ska skriva, då är det dött i skallen. hehe.

Kommer säkert på nå roligt sen.

Vinkevink

goood morning everybody!

Har en liten pigg tös brevid mig här i soffan som ligger och sparkar på mig. hehe.
Så söt så kan inte bli sur eller arg för att hon väckt mig så tidigt.
Fick iaf sova hela natten utan att ett kylskåp väckte mig flera ggr med sitt burrande.

Igår var en hemma dag heela dagen förutom när voffen skulle få göra sitt ute i skogen =)
Riktigt skönt med tanke på vädret, inte precis så det var på min sida när jag var ute.
Så fort jag satte en fot utanför huset så blev det kallt och blåste som satan, sen när jag väl kom in så blev det fint. Dumma dumma!

Idag får vi se vad som händer, nånting lär ju hända iaf.
hihi Det ser ut som att Freja spelar luftgitarr just nu, ena handen på bröstet och den andra utsträckt. Lagom roligt tidsfördriv jag har. Skratta åt min egna dotter, fast det får man väl göra?

Kanske ska göra paj idag?

jävla förbannade kylskåp

Hörde hur det lät inatt på nå konstigt vis. Reflekterade inte över det förrän jag gick upp med Freja runt fyra.
Det konstiga ljudet kom från kylskåpet, det hade då gått sönder.
De som va i min gamla lgh kommer ihåg mitt pyttekylskåp med pyttepyttefrys. Som tur var hade mamma och pappa kvar det kylskåpet. Så nu har vi pyttekyl tills köket ska göras om.
Som tur var hade inget blivit dåligt ännu för den hade hållt kylan eftersom vi inte öppnat dörren nått.
Men ändå drygt. Nu känner jag att jag vill ha  nytt kök. Och nytt badrum! och hall och Frejas rum ska fixas. nu nu nu nu.
Vi ska iaf ner idag och kolla på nytt badrum så får vi se hur det blir.

Typ 8 veckor kvar innan vi flyttar ut till en barack..........

Octomom

Kan nästan bli förbannad.
Tittar på Octomom på Tv. Hon med åttlingar. Innan har jag bara sett i tidningar om att hon väntat åttlingar.
Men nu när man tittar på programmet om henne blir jag mest förbannad.
1. Hon är ensamstående.
2. Hon hade sex barn redan innan!
3. Hon hade inte ens ekonomi som räckte till sina första sex barn, hur ska det gå med 14?
4. Även om hon har barnflickor är det inget barn som får tillräckligt med uppmärksamhet.
5. Hon kan inte ens trösta alla, om hon vaggar två är det minst fyra andra som skriker/gråter.
6. Paparazzis tar över deras liv, de barn som behöver få ut all energi har inte en chans till det.

Ja listan kan jag göra lång. Jag hade nog kännt som henne, abort är inte en tanke jag skulle kunna få. Men en adoption skulle jag utan tvekan kunna göra. Hon litar inte på grannarna och hit och dit. Nej usch blir så sur.

Thommy sitter och spelar sitt jäklarns Battle Field, de har släppt nå nya grejjer till skit spelet.
Tyckte från början att få bort datorn ur vardagsrummet var schysst. Men nu ångrar jag mig, ser ju knappt min egna karl. Han sitter och spelar varje kväll. Bläh på honom just nu! =)

Ne nu ska jag sitta och reta upp mig mer över denna kossa på tv.

RSS 2.0