nu är helgen förbi

Helgen gick i ett svosch!
Igår hade vi en kinkbebis på kvällen, snorig och täppt.
Älskade hjärtat hade lite svårt att andas ett tag. Men det gick till slut.
Men andra ord hade vi en lugn hemma kväll istället för party hos Linnea och Johan. Men det får vi ta igen senare.

Idag blev en halvseg men ändå halvstressad dag. Mormor och morfar skulle ju komma förbi på tre rätters =) Pappas farsdags present från moi.
Började med mina alldeles egna påhittiga minicrépes. Blev nog en liten hit.
Varmrätten bestod av, ja hur det nu stavas, canoellini. Två olika fyllningar som bestod av kyckling och spenat och den andra köttfärs. Var riktigt gott faktiskt. Men i fortsättningen får det bli av lasangeplattor. ALDRIG att jag står och pluttar i mat i dessa rör en gång till. Men det var roligt att få testa iaf. Får tacka mina syskon med familj för detta. Puss på er <3
Efterrätten blev dock inte som temat runt. Det blev fruksallad med grädde och chockladsås.

Haha, jag försökte följa ett tema. Som då skulle ha varit runt. Plättar är runda, canoellini är runda mojjar och så hade jag tänkt semlor som också är runda. Men nejminsann så blev det inte.
Men alla åt med aptit så jag hoppas att jag lyckades med något.

Efter middag blev det köksnack. Om typ kanske ca 4 veckor har jag ett helt nytt kök!!!!!!!!!! Mi löööööv.

Har även haft kusin Tilde med mamma Emma och farbror Jimmy över på en fika för Emma ville ha Thommys hjälp med sin tatuering som ska göras imorn. Vi följer med så vi kommer ut på en liten dagsutflykt.

Om jag har tur får jag kanske med Thommy ner på stan sen för att kika brills.

Ha det fint mina kära trogna läsare, vilka ni nu är ute i cyberrymden.

Puss

Ja och så blev det

I veckan ska jag ner och beställa brills. Närsynt, men inte så mycket att jag behöver dom heela tiden. Utan mest när jag kör bil och kikar på Tv.
Men det känns bra att det är gjort nu iaf, har en liten aning varför jag har ont i huvudet emellanåt också. Måste ju faktiskt göra lite reklam för Smarteyes också! Riktigt bra ställe. Trevlig affär, duktig personal, mycket bågar och bra pris!!!

Ja och så har vi haft ståträning idag. Freja står riktigt långa stunder nu utan stöd. Och ibland räddar hon sig själv från allt ramla. Från stående till sittande på huk och sen upp igen. Hihi min mys bebis.

Här kommer bildbeviset!

        

Thommy och jag har gjort ett litet vad. Vem som är närmast när hon går!
Jag tror sista april och Thommy sista mars. Vad tror ni?

Imorn kommer mamma och pappa på middag, pappas farsdagspresent lite i efterskott. Temat på maten blir runt!

så var det dags!

Jepp nu är det dags. Nu tänker jag inte skjuta mer på det! Så är det bara!
Ska ner på stan när som helst och få en synundersökning gjord. Känt länge nu att det behövs.
Kan knappt köra bil på kvällarna känns det som, självklart kan jag köra men kan inte riktigt läsa skyltarna så bra som jag vill och så kisar jag massor. Kan inte läsa på skyltar en bit ifrån varesej det är ljust eller mörkt för den delen. Så viberar ögonen :D Haha, nog ingen som fattar vad jag menar men det men men. Anyway..........

Sen då? Det är ju faktiskt helg för många nu i eftermiddag.. Har ju då gått och dragit på mig en förkylning. Min älskade skrota har smittat ner mig. Hon är fortfarande lite rinnsnorig men inte lika illa som innan, så hon är väl påväg i rätt riktning.

Imorn har Linnea och Johan inflyttningsfest. Vi får hoppas att jag mår lite bättre då så åker jag iaf förbi och kikar in.

Frejjse sitter med hela nyllet fullt med rispuffar =) Mitt hjärta. Får tacka Sara så mycket för tipset angående rispuffarna. För de är populära! Både för Freja och Victor som är min självgående dammsugare =)

Nej väcka gubben och ta sig i kragen för att få på sig lite kläder. Detta betyder INTE att jag sitter här sproilans näck utan jag har faktiskt jamijamas på mig........

jäjäjäää

Glömde ju faktiskt skriva sist att vi varit hos BVC! OCh det gick super bra. Frejjse väger 8575g och 70cm lång, lilla tösa! Och så gjorde vi dessutom plingtest. Det går ut på att våran Anita (BVC tanten) sätter två små bjällror på varsin hand, får Freja att titta på henne och plinga med en bjällra i taget för att se om Frejjse vänder sig till ljuder och fokuserar på bjällran som i sin tur är otroligt söta. Handgjorda och allt.

Älsklingen ha varit snuvig i flera dagar nu, rinn snorig och massa mer snor. Hon har dock varit väldigt pigg fast hon varit snorig. Kvällarna har hon varit lite kinkig på men annars helt okej. Förutom idag då, små kink hela dagen.
Men vi kom iväg till mormor och morfar på blodpudding och fläsk, lingonsylten är inte glömd heller!
Hann med en liten fika innan hos farmor, alltid lika trevligt! Kärlek till er alla som förgyller våra dagar <3

Sen så blev det ju snabb och då menar jag snabb! Shopping. Freja har nästan vuxit ur sin stol. Sitter helt ihopknölad skruttan. Så vi hamnade på barnens hus och kom därifrån med en ny stol åt henne. Tjoff sa det bara. Jätte skönt. Nu har hon en stol som hon nästan kan ha till 4 års ålder. Puss på den =)

Imorn hoppas vi på en friskare fröken och lite städ till mig hos syster yster.

Kram

Frejjse hälsar

Freja hälsar detta till morfar:
hbjds<ipuioscaiob b  b b   tr tyfrggfyiiuogfdsAGH

Ja då var det ett tag sen man skrev en liten bit här. Fick lite skäll nyss så ja jag sätter mig och knappar lite.

Sen sist har det väl inte hänt speciellt mycket egentligen.
Dagarna flyter på och dom blir bara roligare och roligare.

Idag är hjärtat lite snorig, inte täppt utan bara lite rinnig. Dock inte deppig och hängig för det heller. Det är full fart ändå =)
Hon har dessutom börjat stå utan stöd. Inte jätte långa stunder men mer än 10 sekunder per gång. En gång dansade hon till och med. Så über sött! Min lilla Freja <3

Var iväg idag med Camilla och grejjade lite och fick även i oss lite mat.
Sen blev det matinköp för Victors del. En stooor säck med mat, rätt billigt om man tänker långsiktigt. En stor kostnad när man köper men säcken räcker ju runt tre månader så jag tycker jag är lite smart iaf. Det kan ni väl ge mig?

Mer då? Jorå nu jäklarns anåda ska jag börja träna bort bäbisfläsket som Freja gett mig i någon sorts konstig present. Fläskis och svettis here i come! Håll tummarna att jag håller i det här nu och inte släpper efter en månad för att det är jobbigt eller dylikt.

Jag har klippt Freja också, riktigt fräsig blev hon i håret. Thommy tyckte då att hon såg ut som en munk i början men sen så blev det gulligt. Vad tycker ni?



  




Ja mina hjärtan. Imorn blir det att köpa träningskort, mysa med Frejjse, kanske kolla tapeter och kanske en liten tripp till köööping.



9 år idag

Lilla gubben blir hela nio år idag. Börjar bli gammal älsklingen.. Ibland önskar man att han kunde bli lika gammal som vi kan, visst det blir han väl på sitt sätt men lika många år som oss. Ja ni fattar, läskigt.

     

Min bejb är det allt, ställer upp i vått och torrt. Pussas när man vill och värmer mig när jag fryser på natten. Dock snarkar han som ett odjur men det tar jag =) Älskade Victor.

Och ja så var det denna dag. Dagen är kommen. Jag och Thommy har förlovat oss <3
Weeei, hur firar man? En extra puss? Stor fläskig romantisk middag? Eller bara som vanligt?
Ja vi kör nog på det sista. Men det känns bättre än vanligt ändå. Massa tankar går till min bejb och kan nog inte riktigt låta bli att ge honom en extra puss idag.

     

Och Camilla många tankar går till dig och tveka för fan inte att ringa din envisa skånemupp ;) Du är bäst!

8 månader

Min lilla lilla plutta blir hela 8 månader idag. Tittar på henne emellanåt och blir helt chockad hur stor hon faktiskt blivit. Man glömmer bort det i vardagen och när tanken väl slår en så blir man helt mållös.

Skrota <3 Mammas och pappas älsklingstroll
     

Har även varit ut till min bank idag och fixat det sista med lånet, så nu har man pengar på kontot som inte får röras, ajabaja!
Sen hann jag och Freja med en tripp hem till Jessica och Pebblan. Freja fick en jätte söt klänning och byxor utav dom. Hon tackar så mkt =)

Hungrig som ett as, Thommy har fått för sig att göra sin otroligt goda fläskfilé idag igen. MUMS!

kök kök och åter kök

Nu lägger vi skiten på is ett tag. Jag ska inte säga att vu blir osams om köket för vi har ändå lika smak och vill ha samma saker. Men vissa saker kanske skiljer sig och det suger musten ur oss båda. Så nu skippar vi det ett tag fram över. Men vi kommer igen sen men nya friska tag och så jäklarns kommer vi få snyggaste kök =)

Har lite dåligt samvete att jag skällde på min karl idag. Haha, rätt töntigt egentligen. Jag hade en tanke att laga en fin och god middag på tisdag eftersom det händer en del grejer då ;) En sak är att Victor blir hela 9 år, skruttvovven. Resten märker ni då. Men det har inte med saken att göra nu. Freja och jag låg och vilade efter dagens bravader. Hör att Thommy stökar i köket.
Går upp och kikar och ser att han håller på att tina fläskfilén som jag sparat. Frågar surt om det är fläskfilén?! Och får såklart ett ja till svar. Säger att jag skulle laga till den på tisdag......
Kommer sen på att min älskade Thommy har diskat och står och lagar mat till mig! OCh jag skäller på honom. Säger snabbt att det inte var meningen eftersom han inte kan läsa mina tankar gällande maten.

Jag får iaf en otroligt god middag med fläskfilé, hasselbackspotatis och sås. UNDERBART gott, saftigt och gott.
Han ville till och med ringa och skryta till någon, men jag tycker att jag sköter det så bra. Jag får skryta om honom här istället. Mums!

Imorn blir det en städdag känner jag, har lite rispuffar överallt. Tack för introduktionen Sara de är populära =)
Så dammsugarn åker fram och lite mer putsning i hörnen är inte fel.

Hur blir din helg då?

Tjolavipp

Idag är en seg dag, som en söndag. Men det får den vara. Går lite på halvfart.
Var till e-tuna med bästa skåne igår och hälsade på Asta och Sara, alltid lika trevligt.
Massor med bus och snack. Som det ska vara med andra ord.

Väl hemma så blev min skrutta små kinkig efter hon sovit massor så vi mosade på oss kläder och gick hem till mormor och morfar för en busstund, men istället blev det matstund. fick pizza i magen och lite bus för Frejas del och sen knatade vi hem igen.
Väl hemma och dags för läggning av monster så ringer min lilla lur. Freja har ju ingen lust att somna så vi kastar på oss kläderna för att rejsa hem till Camilla. Min kära vän, jag tycker synd om dig. Morfar morfar morfar.
Du vet att jag och Freja kommer och har pyjamasparty precis när du vill. Bara att lyfta telefonen och slå en pling så är vi där på två röda. Kram på dig <3

Idag  är det då måndag då........ Nej det får vara söndag. Imorn är det tvättdag och Emmyfikar dag.

Ska väl hinna med iaf en offert på kök idag kanske

Helgen är kommen

Och denna dag är lika seg som alla andra. Får väl se det såhär då. Imorn blir det E-tuna, man måste ju vila upp sig innan och en seg dag är väl perfekt då? Eller har jag fel.... nej just det!

Igår.......... Vafan gjorde jag igår. Jo! Jag städade och träffade mamma, lunchade mat från Emilios. Kan starkt rekomendera deras pasta carabonara. Räcker till tre maträtter! Så mättande men oj så god! Efter det gjorde jag noginte ett skit. Jo jag var ner på stan i typ fem minuter för att springa och hämta något... dam dam dam daaaaa! Det får ni veta senare ;)

Väntar på att mamsen och papsen ska slå mig en pling. Tänkte gå över och våldgästa dom lite. Sånt är väl trevligt.

Vi börjar nog närma oss ett slut på detta förbannade köksletandet! Bollningar framochtillbaka. Nu är iaf själva köket klart! Nu är det bara vitvarorna kvar. Fått nåra offertar lite här och där men fan det är inte lätt. Pengarna liksom springer iväg, not cool!

Camilla vill ha med mig på mobiljakt.. Farligt farligt men kul kul. hihi. Fortfarande kär i den dära... Ericsson Satio. Mums! Får se vad som händer ;) Ska låta Freja vila iaf en timme till så hon får sin vila ordentligt.

yeeei.

Kan snön sluta komma nu??!?! Går ju för fan inte att ta sig fram längre. Blir så less på denna jävla snöööö..
Har iaf varit duktig och faktiskt tagit mig utanför dörren idag. Men Victor först, inte populärt. Speciellt inte när han skulle ploppa, han ska ju ut så jätte långt i snön. Snö upp till ryggen, ser rätt roligt ut =)

Sen tryckte jag in både mig, Freja och Thommy i bilen för att kika på vitvaror. Och javisst vi har hittat! Så imorn blir det till Kvick för att mäta hål och sen vidare till MediaMarkt och få offert på vitvaror! Härligt!!!!!
Ja det börjar händer grejer banne mig *tralalalaaa*

Och idag har Thommy dessutom kommit framtill att jag är en fettpåse och han en fettsäck....... Om ni ville veta?

RSS 2.0