Alkisar

Igår påväg hem från skolan så stod jag och två klasskamrater vid bussen och väntade.
Och så tittade en mycket berusad man in i busskuren. Han skulle åka med en buss som inte gick där men skulle promt stå kvar. En utav oss var en nyponros och mer än så kunde vi inte höra.
Så som han sluddrade och inga tänder i munnen.

När ena klasskamraten haft tur att komma med bussen så vi andra kvar. Och busskuren börjar bli full då det regnar ute.
Alkisen står såklart kvar och pratar med folk som backar så mycket de kan.
Till slut upptäcker gubben till sin förvåning att det sitter en kvinna brevid som är mörkhyad och har slöja.
Han böjer sig fram en decimeter från hennes ansikte och skriker "ÅK HEM TILL DITT JÄVLA LAND!" och så fortsätter det med olika fraser.

Jag tyckte så synd om henne. Tror nog alla i busskuren tyckte det. Och inte gjorde någon något heller. Inte jag heller. För vad ska jag göra? Visst jag kan säga till äckelgubben att hålla käften. Men jag vill inte åka på en snyting. Nej nu i efterhand känner jag mig feg.

Visst jag kan säkert känna emellanåt att vissa ska åka hem till sitt jävla land (om de nu har ett?). Men då ska de ha gjort mig, min familj, vänner eller någon alla något riktigt illa. Och vid den punkten tror jag inte att jag är ensam. För vem vill ha en mördare i sitt land?
Jag skulle mer än gärna även skicka ut svenska äckel som gjort fel för sig. Iaf inte sätta dom i våra semester fängelser. För det är vad det är enligt mig.

Du får betalt, du får jobba, plugga gratis, sova skönt, surfa lite kanske, tv dygnet runt om du har tur. Nej fy fan.
Det ska vara som en fyllecell! Om inte värre. En madrass och en ståltoalett utan ring. Inget mer.
De är inte värda det de får. Visst de ska kunna komma ut i ett socialt och arbetsliv sen men det får utslussningen hjälpa till med.

Nej jag blir fan arg!!!!!!!!

Grattis grattis hurra hurra hurra!

Bästa mamma, farmor och svärmor fyller 60 år idag. Hurra till henne =)
Var där efter skolan idag och fikade. Hon fick jätte fina kort på kusinerna ihop. Att vi lyckades tillslut med korten! Var i Sura för ett tag sen och tog korten. Var ju inte det lättaste att få de små liven att sitta still samtidigt på ett kort.
Men till slut så =) Såg ut som en lyckad present iaf!

Haft en långdag idag i skolan. Psykologi mellan 9-12 och sen samma ämne 13-16 också. Helt Craaazy!
Men intressant. Fått lära mig en del om kriser, psykiska sjukdomar och psykoser.
Det som intresserade mig mest av detta var psykiska sjukdomar och ska bli kul att få fördjupa sig i detta när vi har psykiatri!
Några psykiska sjukdomar vi läste om var Ångest (och alla olika ångestar), störningar, anorexi och bulimi, narcissism och så var det några fler. Otroligt intressant. Och nu när någon läser detta så märker ni säkert att jag skruvat ihop psykiska sjukdomar med psykoser. Men som sagt vi gick bara lätt in på dem. Ska sätta mig och läsa om det snart tänkte jag.

Passa på när Frejjsan sover och Thommy är på kurs =)

Busborgen

Blev en tripp till budborgen idag med lillan och Thommy. Riktigt kul.
Klättrade omkring i stora lekgrejen. Helt galet trångt för en vuxen människa. Men kul som tusan. Freja var riktigt nöjd bara hon fick åka lite rutschkana emellanåt. Och hoppa i hoppborgen med Thommy. Hihi. Hon skrattade så hon tjöt!

Har även varit till IKEA en liten tripp och varit och handlat med mamma. Börjar inte ny kurs förrän på onsdag. Känns helt konstigt att vara såhär jätte ledig. Men imorn blir det att stå i. Måste till försäkringskassan och sen till skolan. Innan den måste jag till mamma och pappa och skriva ut papper.

Hoppas vid gudarna att min skallebank släppt tills imorn när man har skola. MEn det ska bli kul i vilket fall ändå. Börjar pyskologi då. Har ju läst den kursen för många år sedan. Otroligt intressant. Ser verkligen fram emot det.

Imorn fyller även Frejjses farmor hela 60 år. Grattis till henne =)

Japp!

För ibland kan jag fan.
Jag är stolt över mig själv. Fick VG på hela etik kursen.
På gymnasiet var jag egentligen glad bara jag klarade en kurs. Alltså få ett G. Om jag fick mer än så gjorde det min dag till det bästa. Men det var inte ofta det blev så om jag ska vara ärlig. Gick ut med ett samlat betygsdokument så tror det säger en hel del.

Men nu minsann. Nu går det som på räls. Klarar alla prov och uppgifter, behöver inte göra om något. Inte än så länge iaf. hehe.

Har tagit tag i alla högar här hemma. In med viktigt i pärmarna, slänga det som är ointressant osv. Känns riktigt bra. Får se om Thommy märker att jag städat lite inne i datarummet också ;) Han kanske blir arg att det fattas en massa skit?!

Som ni kanske märker så tar jag faktiskt bloggfira helger. Men det är för att jag har min tjofis på heltid, alltså inget dagis. Och då vill jag ge henne hundra porcent. Och ja jag vet att jag har kvällarna när hon sover men då är jag också trött. Kollar knappt på datorn på helgerna.
Men just nu är hon på dagis och jag sitter och små pluggar lite inför den nya kursen som börjar på onsdag, Psykologi. Awesome!

Nej mina vänner, säg mig. Vad vill ni egentligen läsa om?

Sovmorgon!

Det har hänt igen! Fick mig en riktig sovmorgon. Vaknade halv elva. Heeelt sjukt att jag kan sova så länge. Känns helt konstigt när man vaknar. hehe. Men nu i efterhand är det rätt skönt.
Har städat hela lägenheten, plockat och donat. Nu är det bara dammsugning kvar.
Fick VG på min etikuppgift! Känns riktigt riktigt bra. Hade inte satsat mer än på ett G i denna kurs då jag tyckte den var så knepig.
Fick G på första uppgiften och fick till svar att jags krivit så lite.  Så på denna uppgtift ordbajsade jag som en tok. Oj oj oj, fick ihop åtta sidor ordbajs och fakta och såklart mina egna tankar. Och vips fick jag VG. Nu känner jag nästan för att satsa på VG på provet. Men vi får se. Har det imorn och har inte pluggat nånting idag........ Not good!

Nej nu blir det ner i förrådet att leta efter lite grejer jag kan sälja. Behöver pengar! Och sen så är ju tradera riktigt kul ;P

Etik

Idag har jag haft min sista etik lektion. Var ingen lektion men studieverkstad. På fredag har jag slutprov. Håll era tummar att detta går vägen.
Måste erkänna att det öppnat mina ögon en del. Visst jag vet väl vad Etik, normer, principer och människosyn är. Men nu minsann! Nu har jag koll på konsekvens-, plikt- och sinneslagsetik. Alla olika människosyner osv.
Riktigt intressant men luddig kurs.
Imorn blir det minimalt med pluggande känner jag. Alltid läskigt att plugga dagen innan. För om jag läser allt en gång till så fastnar antagligen bara det första jag läst. Och vad händer då på provet? Jo jag kommer inte ihåg ett skit jag läste på slutet.........

Ser fram emot mitt första föräldramöte imorn. Vuxenpoäng eller vad?

Dags att göra någon förändring kanske?

Ja jag tycker och känner det.
Det är fan på tiden att någon sätter ner foten.
När jag är klar med min utbildning ska jag se till att jag verkligen engagerar mig i det politiska osv gällande psykiatrin. Det får fan inte gå till hur som helst. Stänger ner vissa avdelningar och har sig fast de är fulla?! Vad är det för jävla stil?!
Nej så får det fan inte gå till. Sitter och läser tidningen för en gångs skull. Händer typ en gång i måndaden. Galet dåligt av mig jag vet. Men sån är jag.
Men jag ska se till att jag gör skillnad!

Bloggfrihelg?

Ja så blev det. Inget bloggande på hela helgen. Rätt skönt egentligen. Fast läget är väl så att jag inte hittade tid till det. Hade annat roligt för mig =)
Lördags blev en lugn dag om jag inte minns helt fel? hahah.. Fika hos Jessica. Sandra och hennes karl kom dit också. Alltid kul att få träffa Sandra. Händer inte så ofta nu sen hon flyttade till sthlm... =(
Söndagen var nog lika lugn.
Var hem till mamma och pappa för att försöka få ut en kaktustagg ur fingret. Tror ni jag lyckades? Nej. Så nu har jag en handikappad tumme. Så fort jag trycker eller använder tumtippen så gör det skit ont.
Får vänta tills den kryper ut själv.

Idag är det skola som gäller. Ska även lyckas sälja en bok till ngn i skolan. Får se om jag hittar på henne =) Enligt hennes karl är det inte svårt att hitta henne då hon är filipinska. Och då måste jag kontra med att det är otroligt många filipinskor i skolan. Hade varit en annan sak om han sagt att hon var en han. För många killar har vi inte! Hihi.

Känner att jag skulle behöva städa. Men hur kul är det?

Home again!

Jepp nu har vi gått och gått och gått!
Men otroligt trevligt har vi haft. Jag och Jessica.
Lämnade Frejjsan åtta imorse och gick raka vägen till Jessica, fick frukost och en pratstund.
Sedan satte vi oss i bilen efter att vi bestämt oss att ta den istället för tåg. Vilket hade gjort detsamma. Tog samma tid att åka ändå :D haha
Väl framme letade vi jacka till Jessica. Hon kom hem med en skitasnygg skinnjacka. Lite sotis, vill också ha en riktig! Har ju själv en fejkis som jag är nöjd med men skulle vara roligare om den var ofejkis.

Nu på kvällen har jag busan med min lillfisa. Var även över till Skåne och fyllde magen med mat. Usch så gott det var! Om jag varit mer hungrig och inte tryckt i mig en massa frukt innan jag åkt dit hade hon inte haft någon mat kvar. Så svin gott! mummans ;P

Imorn blir det en tripp för mig min kära mor och far. Ska även hämta ut två paket! Ett med skor och ett med en overall till min lillälskling.
Nu ska jag sticka klart en till halsduk hade jag tänkt =)

Estockholmo!

Imorn blir det en tur till Stockholm med söta Jessica. Ska bli riktigt nice.
Drar hem till henne efter jag lämnat Frejjsa på dagis. Då blir det frulle och sen ner till stationen.
Hitta på något utan familjen ibland behöver nog alla. För mig har det dock lyckats bli iaf en gång per helg nu. Och det känns lite toooo much. Eller iaf två party helger efter varann. Det får va nu ett tag. Iaf fram till min och Jessicas Reunion. Haha!

Thommys bror fyller även år imorn. Hela 25 år. Så när jag kommit hem från sthlm blir det raka vägen dit och gratta honom.

Lyckats plugga en del idag men inte så mkt som jag ville. Men jag har hela helgen och nästa vecka på mig. Får se hur motiverad jag är i helgen bara. Prov nästa fredag så det måste göras! Även en uppgift som jag in i början av veckan. Pjuh! Men det går. Bara att kööö på!

Nej nu ska jag kika på mina tradera grejer. Kul att jag faktiskt lyckats sälja en del! För första gången i mitt liv. hihi

Plugga eller inte plugga?

Ja det är frågan.
Hittar alltid på något annat roligt eller mindre roligt att göra än att plugga.
Men det är väl just  det. Man har fått för sig sen man gick i gymnasiet att det är skit tråkigt att plugga. Men när jag väl sitter där med boken uppkörd i ansiktet och läser är det riktigt intressant och vill helst inte sluta förrän jag är klar.

Idag blev det en fika med lilla familjen, kimpos och sen kom thommys och kims kompis korven (?) förbi.
Blev riktigt trevligt.
Lät pojkarna leka för sig själva sen och åkte hem med Frejjsa.
Vi tog ett långbad och mös en massa i soffan efteråt. Alltid lika mysigt.

Någon som läst Etik ännu? Intressant ämne eller bara knöligt?

En busschaufför, en busschaufför!

Det är en man med glatt humör.
Jag förstår att det är svårt att hålla humöret uppe hela tiden. Speciellt när det är bråkiga ungdomar eller gnälliga tanter och gubbar. Men om man valt det yrket så får man leva med det!
Gör det bästa av allt istället. Visst vissa dagar är bättre än andra. Men ge personen som går på bussen ett litet leende för guds skull! Det kan göra hela dagen för någon. Att busschauffören är på bra humör!

När jag var liten lyckades jag ofta hamna på den bussen en ung kille körde. Han brukade sjunga i mikrofonen (julsångerna var bäst) eller skämta med dom som gick på. Mer såna tack! Ge mig en trevlig resa hem. Inte en tråkig, ryckig, tvärnitande resa!

Men det är min åsikt. Vad tycker du?

Buzzador

Ja jag är ju som sagt Buzzador.
Nu har min lilla fisa fått testa dessa nya blöjor från Pampers.
De heter Active Fit. Har även låtit andra kompisar fått testa dessa till deras små pluttar också.
Och jag måste ju säga att de är riktigt bra!
Kanske inte precis till natten om man inte byter någon gång sådär. Annars blir det hängblöja på hög nivå ;P
Iaf hos oss, kanske inte hos er!
Men det som är så bra med denna blöja är att de är tunna! Lite tjockare fram till men inte mycket. Och nästan ingenting bak känns det som.
Men de håller tätt, inge bajs eller kiss som smiter ut vid sidorna. Super nöjd!
Faktiskt bett Thommy köpa nya åt henne nu när han ändå är ute och åker.

Buzzador då? Jo jag får testa grejer innan de ens kommer ut i butik. Dessutom är det kostnadsfritt! Kika på det här. Och skriv in er såklart!

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är __carr0):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=__carr0>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=__carr0</a> 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=__carr0&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=__carr0&lang=SE</a>

Hälsningar,
__carr0


Ja så trevligt ser det ut! Good luck now


Facebook

Vad är det med dessa grejer att driva med killar genom ens status? På golvet, med killen, i kylen. Ja gud vet vad! Helt för mycket ibland. Även om det kan vara kul emellanåt. Men hela tiden?!

Började min dag med en snäll tjej som satt och pratade i sin säng mellan sju och åtta. Tror det var kaninen som blev utsatt för allt snack idag ;P
Därefter hann vi precis käka frulle och gå till dagis. Thommy låg och snarkade så huset skakade så istället för att gå hem igen och lyssna på detta så tog jag en promenad hem till min kära mor.
Det blev en frukost på mackidonkan. Måste ju säga att deras frukost mackor är riktigt goda!

Fick med mig ett par riktigt varma och sköna skort från Ica Maxi också. Jag gör många fynd där har jag märkt! Både till mig och till Frejjsa. hahah. OCH det är bra priser.

På tal om priser har jag klickat hem min första grej från Tradera.
Aldrig förstått mig på det där. Men la ut en massa urväxta kläder från Frejjsa för å se hur det går.
När jag väl gjort det och märkt hur lätt det var så tänkte jag att jag kan kolla på grejerna som finns.
Jag var så duktig nere i Ullared att köpa alldeles för stor overall och sen efter det fick jag en verall i hennes storlek men den var blå!
Vill ju att det ska synas att hon är en tjej. Så lyckades faktiskt klicka hem en röd overall. Riktigt fin. SÅ nöjd!

Får se om jag lyckas med nästa klick imorn då! Håll era tummar!

Jag har bitit Freja...

Fy fasiken vad kallt det är ute. Inte riktigt okej.
Har inga vinterskor och känner att det är för tidigt att slänga på sig vinterjacka. Eller? Det kanske är okej?
När jag lämnade Freja på dagis var jag tvungen att blänga ut alla jag gick förbi just av den anledningen. Har nån vinterjacka? Såg inte en ensa tyvärr. Vill ju inte vara den första som slänger på sig stora tjocka fluffiga jackan!

Har skola idag. Men just nu sitter jag på tradera och hållerm ina tummar och tår att jag ska få hem en super söt overall till Freja. Första gången i hela mitt liv jag budar och kanske ska köpa något! haha. Men just nu verkar det som att jag kommer få hem två overaller. Var lite snabb att buda på en som jag nu inte vill ha. Hur gör man om man vill ångra sig? Haha...

Och nu till rubriken då. I lördags satt jag och Freja i badet. Hon brukar få för sig att hon ska bita i sina badankor. Så där satt hon med en liten anka i munnen och lekte. Precis när jag skulle skölja ur balsam ur håret vill hon att jag ska göra likadant och håller då fram en badanka........ Och vad händer? När jag väl ska bita tag i den så kommer hennes finger med. Det blev lite skrik och lite pip. Men jag bet inte hårt, hon blev nog mest rädd. Lillskruttan.
Berättade för mamma vad jag gjort och hon säger då "så har jag gjort med aaaaalla mina barn!" HAHA.

Hon har tagit tuggor av oss alla tre!

Busborgen

Här har det busats.
Märkte här hemma att Thommy inte haft en bra natt. Och han hade svårt att sätta fingret på om han bara mådde dåligt eller ätit något skumt.
Hur som haver så var Camilla vaken och ringde. Hon ville ha sällskap på IKEA. Och det tackar man väl inte nej till?
Iväg och käkade frulle där och gick ett varv. Känns som jag bor på IKEA emellanåt. hihi.
Vi hann även med en Nordik så jag fick peta lite på lampan jag vill ha till köket men inte kommit mig för att köpa ännu.
Hjälpte Camilla med lite skrot på återvinningen också så hon blev av med det inför helgen. hö hö hö ;P

Fick ett samtal av Fredrik som skulle till Busborgen. Klart man hänger på. Tredje gången gillt? Inte kommit iväg en enda gång förrän idag. Och oj så kul de små liven tyckte att det var. Bus och skoj som tusan.
Måste åka dit snart igen.




Nu har jag en trött tjej om ligger och sover brevid mig här i soffan. Thommy har gått ut och träffat Kimpos och Nicklas.



Shohej!

Ja det här blev en helg utan dess like. Jag och Jessica kan verkligen inte hålla oss till ett glas vin när vi säger det. Kom hem fyra imorse. Och mådde som jag förtjänade när Freja väckte mig klockan sju. Kände att jag inte kunde sparka upp Thommy när det inte var meningen att jag skulle vara ute så länge. Så det var bara att bita i det sura äpplet och ta sig upp.
Men jag och Freja hade det mysigt och åt frukost framför TVn. Vi tittade på gamla disney program som jag upptäckt går på helgmornar. Så mysigt. Speciellt när man har en gosig tjej istället för busig tjej. Hihi.

Har även blivit igenkänd idag. HAHA. Var på max och tryckte i mig lite bakiskäk såhär på kvällskvisten med min lilla familj. Hon i kassan kände igen mig ifrån Kenza och Tyra show. Känns liiiite konstigt måste jag erkänna. haha.
Kära Skåne skojjade om att jag kommer bli en Västeråskändis. Och nej Camilla! Det hoppas vi inte på. Ganska ocoolt.

Förstå någon ex. Kenza eller Tyra. Eller jag vilken kändis som helst. Att inte kunna gå någonstans utan att bli igenkänd. Skulle nog aldrig klara en sån sak. Jag vill ha mitt liv med mina vänner och familj för mig själv. Klarar inte av för mycket uppståndelse.
Bara kolla hur jag var i gymnasiet. Kunde ju knappt säga ett ord inför min egna klass som jag gått tillsammans med i tre år. Blyg som attan! haha..

Fick en anonym kommentar på inlägget här nere.

hej!
först och främst måste jag bara säga att du verkligen förtjänade att få din dröm uppfylld och jag hoppas att du kan leva på den känslan länge, länge :)
sen vill jag också säga att jag hoppas att din sambo mår bättre i framtiden och att han inte ska anklaga sig själv för att du har det jobbigt ibland. det är ju så, ibland går det upp och ibland ner, ibland mår den enda dåligt och sen är det den andras tur. men det verkar ändå som att ni får det att funka och håller ihop, och det är ju viktigast :)
som sagt, hoppas han har fler bradagar och att du kommer få mer tid för studierna och sånt som du tycker är kul. och juste, att er fina dotter växer upp och blir en lycklig flicka! ta hand om er

Tyckte den var så otroligt fin så var tvungen att skriva med den.

Thommy mår bättre för varje dag som går och han får inte ens en attack om dagen längre. Det kan tillochmed gå en vecka i mellan om han har turen på sin sida. Han jobbar på det och jag jobbar på att förstå. Men vi fixar det och framförallt han som lever med det. Han är en stark människa!

Att få min dröm uppfylld betyder otroligt mycket och det lever jag på än idag och blir lika glad varje gång jag tänker på det. Tänkte försöka mig på en lite spa kväll här hemma någon dag när Freja somnat för natten ;P hihi

Imorn hoppas jag på busborgen!

Liten inflikare

Jo så atte....... Fan jag är skitglad över min dröm gick i uppfyllelse. Och roligt men samtidigt skitpinsamt att sitta och kolla pås ig själv sådär. HAHA. Helt mogno man ser ut och låter framförallt! Galet.

Dock låter det som att jag svartlistar min älskade Thommy. Han är bäst, det får vi inte glömma!
Kan ju börja med att berätta att ungefär 80% utav alla killar som är med på en förlossning åker på en depression. Sen hur stor och stark denna depression är olika. Hans blev väl kanske svårare än andras. Och hans panikångest kom tillbaka som han levt med tidigare i sitt liv.

På grund av detta kan jag inte säga att han är en helt värdelös människa för det är han inte. Han är otroligt duktig med Freja på alla sätt och vis. Både i uppfostran och massa bus å lek. Och han är även jätte bra mot mig och alla andra i sin omgivning. Så tro inte att han är nå mongo som inte gör ett skit bara för att han har panikångest.

Jag tror det är lättare för han att leva med den än vad det är för mig. Jag förstår inte själva sjukdomen eller vad man ska kalla den. Och visst är det inte lätt för honom heller.

Så i själva showen får man bara höra mig säga att han lider av panikångest och fick en förlossningsdepression. Glöm inte alls runt omkring kära vänner.

Puss <3


Kenza och Tyra Show

För snart fyra veckor sen var jag med om en riktigt cool grej.
Känner att jag nu kan skriva om det eftersom det kommer visas om en kvart på deras sida.

Min dröm gick i uppfyllelse.
Satt en dag och kikade på kenzas blogg där det stod att man kunde skicka in sin dröm och om man har tur får man den uppfylld. Jag skickade då in att jag ville ha städat hemma, ta ett bad utan stress och mat lagad av någon annan än mig själv.

Och vad händer då?
Jo pappa ringer mig i skolan och säger att jag måste hem för han ska ha en borrmaskin. Arg som fan tar jag mig till bilen och åker hem. Jag skulle dessutom ha prov dagen efter så det var inte populärt. Väl hemma kommer han upp och hämtar den och ber mig stanna hemma så kan vi luncha när han är klar.
Jaja, sätter mig och pluggar klart.
Blir ju rastlös av allt väntande så sätter mig i sovrummet och rensar strumpor och underkläder. När jag väl sitter i dessa förbaskade högar hör jag hur det bankar på dörren, brevlådan öppnas och en megafon skriker "KAN CAROLIN KOMMA OCH ÖPPNA DÖRREN!!!!"

Ställd går jag och öppnar och där står dom. Kenza med lilla Mani i famnen, Tyra och en stoooor jävla kamera rakt i nyllet på mig. Blir helt chockad och står lite stum ett bra tag. HAHA.
De skickar så iväg mig på spa. Första gången i mitt liv jag åker iväg på sånt.
Kommer till Hässlö spa och får sitta ner i relax avdelningen. Hur myyysigt som helst. Skulle kunna göra det minst en gång i vecka nu ;P Fått lite smak för det.

Får sen en underbar masssage av en kvinna vid namn Eva (visade sig att vi pluggade på samma ställe). Hon använde sig av varma lavastenar och en olja jag själv fått välja.
När jag sen var klar fick jag sitta ner i relaxen så länge jag ville. Och eftersom jag aldrig varit på sånt där förut så hade jag inga badkläder med mig så något bad för mig blev det inte men skönt ändå.

Väl hemma blev jag runt visad hur fint det var städat. Ett städteam hade alltså kommit hem till mig och städat. Hur härligt är inte det då? Vid den här tiden kom även min lilla Frejjse hem efter bravader med Thommy. Han ville inte bli filmad så Freja och jag fick klara oss själva.

Fick sen sitta ner vid köksbordet, få ett glas vin och bli serverad av en kock som lagat maten. Potatissallad med västerbottenost gratinerad lax. Får inte glömma dill såsen till. SÅ GOTT!!!!! Måste försöka göra om det där snart. Får se hur det går ;) haha

Efter detta så fick Freja leka med Kenza i hennes rum och jag blev intervjuad hur dagen varit. Och vad ska man säga? HEEELT underbar.

Tack så otroligt mycket Kenza och Tyra. Ni är underbara! Kram till er båda <3

skooola!

Jag måste erkänna att jag trivs som sjutton i skolan. Och med klasskamraterna! Och så känner det konstigt att säga klasskamrater. Vafan man går ju inte i skolan på det sättet längre. Eller? haha. Kul är det iaf.
Man kommer in på så otroligt intressanta och roliga disskusioner emellanåt och ibland är det svårt att hålla sig till ämnet.
Snart kommer vi dock vissa utan oss byta kurs och då ses vi inte på några veckor. Vet iaf att jag håller ihop med några ett tag till!
Just nu har vi som sagt Etik och det är rätt intressant.
Bara man inte tänker på att hålla sig till just ämnet så går det vägen. Och människosyner är otroligt intressant nu när man tänker på det i efterhand.

Thommy har hjälpt mig att köra iväg tvättmaskinen till återbruket. I miss it already! hahaha..
Så imorn ska jag återigen lunka iväg till tvättstugan med några ikea kassar på ryggen. Pjuh! Men får väl vara glad att jag kan passa på när Frejjse är på dagis. ÄVen om hon uppskattar att följa med har jag märkt. Bara hon får hjälpa till ;)

Tänkte bjuda på ett litet recept såhär på kvällskvisten också. Fick det av mamma idag.
Passar nog finfint på barnkalas!

50g smör
280g (ca 40 normalstora) marshmallows
15dl rispuffar

Smält smöret och blanda ner marshmallowsen, låt detta smälta.
Rör sen ner rispuffarna.
Smeten ska vara seg.
Låt stelna i kylen 1 timme.


Och om du vill kan du blanda i lite färg av något slag om du vill att det ska bli lite roligare ;)

Nu ska jag hitt på nå!

dagis

Freja är nu ute i skogen och pysslar lite. Sötungen.
Blir nästan svettig när man ska lämna en sån här dag. Alla barn springer överallt för att klä på sig, få gul väst, hjälp med vantarna. hihi. Men gulligt. Freja stod där påklädd och klar. Men vantar då? Hmmm.. Såna försvinner så lätt! Hennes fanns inte nånstans på dagis. Men hon hade turen att få låna ett bra mysiga med spindlar på.

Nu sitter jag här på Thommys ben och glor på TV. Funderar faktiskt på att sova en snutt till men nnjjjaaaee. Jag vet inte......
Inte riktigt bestämt mig. Och när jag väl gjort det så är det för sent. Ska till IKEA och byta sängen idag. Igen liksom. Vet inte riktigt om den passar mig sådär jätte bra. Trött i ryggen varje morgon. Thommy kan inte alls sova i den istället. Så vi gör försök nummer tre.

Jaja.. Ska fundera ett tag till om jag ska sova lite till eller inte.

bakis

Ja man kan väl tro att jag varit bakis fram tills nu eftersom jag sa att jag skulle skriva dagen efter. Men så är inte fallet. Tyvärr?
Hade otroligt trevligt i lördags med både buzzande, skratt, alkohol, utgång och dans. Dock gjorde Camilla illa sina stackars fingrar. Hoppas det är på bättringsvägen nu iaf för dig vännen.

På söndagen hade jag, Freja och Sara en mysdag här hemma. Hade en ettdygnssambo liksom. Otroligt trevligt och mysigt. Får vi göra om snart, fast åt andra hållet!
Vi avslutade med en donk, fick även med oss Camilla.

Idag då.. Jo började med en lite sovmorgon. Jag och Freja mös fram till nästan åtta på morgonen i sängen. Så mysigt när man får ha henne en stund i sängen på morgonen. För hon vaknade ju faktiskt halv sex första gången men lyckades söva henne i min säng sen. hihi.
Sen när hon blivit lämnad på dagis så tvättade jag för fulla muggar. Hann även med att plugga lite etik. Nu sådär i efterhand kan jag väl känna att jag skulle ha väntat med att lämna in arbetet. MEN om det blir ett betyg jag inte är nöjd med så ska jag be om att få göra om det.

Har även hunnit med en spontanfika hemma hos farmor. Alltid lika trevligt.
Ska till IKEA imorn och då följer hon med. Vi ska byta säng och hon ska kolla på skåpsluckor.

Får ju inte glömma att påminna er.
Fick ju min underbara önskan uppfylld av Tyra och Kenza.
På torsdag klockan 21 kan ni se programmet jag är med i på
www.nyheter24.se/kenzatyrashow

Hej så länge!

nu mina vänner

kör vi som bara den!
först lite käk. sen lite spel och sen utgång.
Jag och mina flickor =)

hunnit med att tvätta, busa, städa, laga mat, duscha, lämna frejjsa, hämta spel, fixa mig. och ja nu sitter jag här!
om ni har tur får ni en uppdate ikväll. annars blir det bakisuppdate imorn.

puss

Projektet klart!

Känner mig så duktig. Och så jävla klantig........
Det är bra att läsa på en bruk innan man använder den. OCH om du gör det se till att verkligen läsa vad det står och inte bara läsa och inte bry sig.
Jag har gjort det!
Läste men läste egentligen inte. Ja ni fattar.
Stolarna och bordet är klart! Weeei! Men vafan det torkar aldrig!
Läste nu ikväll igen vad som stod..... mmm.. Skulle nog ha blandat ut det med lite nafta så hade det torkat fortare.
Stupid me!
Men nu är det klart iaf.

Före!


Målade =)


Done!

Känner mig faktiskt lite duktig fast lite korkad!
hahaha..

Handlat allt tills imorn.
Så imorn blir det full fart här hemma.
Städa, laga mat, klä mig och sminka mig. Äta mat, dricka gott, spela spel. OCh sen en utgång.
Jag och alla tjejer =) Ska bli skit kul!

Vad ska ni göra imorn?

RSS 2.0