Kenza och Tyra Show

För snart fyra veckor sen var jag med om en riktigt cool grej.
Känner att jag nu kan skriva om det eftersom det kommer visas om en kvart på deras sida.

Min dröm gick i uppfyllelse.
Satt en dag och kikade på kenzas blogg där det stod att man kunde skicka in sin dröm och om man har tur får man den uppfylld. Jag skickade då in att jag ville ha städat hemma, ta ett bad utan stress och mat lagad av någon annan än mig själv.

Och vad händer då?
Jo pappa ringer mig i skolan och säger att jag måste hem för han ska ha en borrmaskin. Arg som fan tar jag mig till bilen och åker hem. Jag skulle dessutom ha prov dagen efter så det var inte populärt. Väl hemma kommer han upp och hämtar den och ber mig stanna hemma så kan vi luncha när han är klar.
Jaja, sätter mig och pluggar klart.
Blir ju rastlös av allt väntande så sätter mig i sovrummet och rensar strumpor och underkläder. När jag väl sitter i dessa förbaskade högar hör jag hur det bankar på dörren, brevlådan öppnas och en megafon skriker "KAN CAROLIN KOMMA OCH ÖPPNA DÖRREN!!!!"

Ställd går jag och öppnar och där står dom. Kenza med lilla Mani i famnen, Tyra och en stoooor jävla kamera rakt i nyllet på mig. Blir helt chockad och står lite stum ett bra tag. HAHA.
De skickar så iväg mig på spa. Första gången i mitt liv jag åker iväg på sånt.
Kommer till Hässlö spa och får sitta ner i relax avdelningen. Hur myyysigt som helst. Skulle kunna göra det minst en gång i vecka nu ;P Fått lite smak för det.

Får sen en underbar masssage av en kvinna vid namn Eva (visade sig att vi pluggade på samma ställe). Hon använde sig av varma lavastenar och en olja jag själv fått välja.
När jag sen var klar fick jag sitta ner i relaxen så länge jag ville. Och eftersom jag aldrig varit på sånt där förut så hade jag inga badkläder med mig så något bad för mig blev det inte men skönt ändå.

Väl hemma blev jag runt visad hur fint det var städat. Ett städteam hade alltså kommit hem till mig och städat. Hur härligt är inte det då? Vid den här tiden kom även min lilla Frejjse hem efter bravader med Thommy. Han ville inte bli filmad så Freja och jag fick klara oss själva.

Fick sen sitta ner vid köksbordet, få ett glas vin och bli serverad av en kock som lagat maten. Potatissallad med västerbottenost gratinerad lax. Får inte glömma dill såsen till. SÅ GOTT!!!!! Måste försöka göra om det där snart. Får se hur det går ;) haha

Efter detta så fick Freja leka med Kenza i hennes rum och jag blev intervjuad hur dagen varit. Och vad ska man säga? HEEELT underbar.

Tack så otroligt mycket Kenza och Tyra. Ni är underbara! Kram till er båda <3

Kommentarer
Postat av: Bella

Vad roligt att du va med i Kenza Tyra show!!! Kram :)♥

2010-10-07 @ 22:08:10
URL: http://gabbbellas.blogg.se/
Postat av: Blossip

det lät faktiskt som en helt underbar dag. Grattis!

2010-10-08 @ 07:18:11
URL: http://blossip.se
Postat av: Tove

Så himla skönt att få en liten stund till dig själv! Ibland måste man bara koppla bort och koppla av.

2010-10-08 @ 10:12:16
URL: http://tovesteorier.blogg.se/
Postat av: Elin - Ungmamma till Evangeline

Det var kul att få se en Västeråsare med i showen ;) Men det där förtjänade du! Det är inte lätt att vara mamma alla gånger. Vad pluggar du till då? Tyckte jag hörde om att du plugga också.

2010-10-08 @ 11:52:44
URL: http://elinalice.blogg.se/
Postat av: sara

du var värd det :)

2010-10-08 @ 11:56:51
URL: http://sarahelling.blogspot.com/
Postat av: olivia

Härligt!

2010-10-08 @ 14:16:41
URL: http://oliviaiss.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Vad roligt! Det där var du verkligen värd. Hoppas du får tid att planera in en liknande dag själv också alla mammor borde ta sig tid att ta hand om sig själv ibland. Jag är själv jätte dålig på de men efter att ha sett de här programmet nu kanske man skulle ta sig i kragen :)



Hoppas du får en toppen helg.

Kram Caroline.

2010-10-08 @ 14:32:53
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Det var du värd :)

2010-10-08 @ 17:35:57
URL: http://jeanettem.blogg.se/
Postat av: J A N I N A

gud vad roligt :)

2010-10-09 @ 11:40:49
URL: http://yae.blogg.se/
Postat av: Gisela

Vad kul att du fick vara med :)

2010-10-10 @ 12:54:24
URL: http://giiselas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0