potatismoj.

tjoff in i ugnen med maten.. Nån form av potatismoj med skinka i. Vad ska man kalla det?

Dagen har varit seg, har varit otroligt trött i två dagar nu känner jag. Inge vidare. Men Frejjsi vill upp tidigt så då är det bara att kliva upp... Sötunge, måste nog gå och pussa lite på henne. =)

Idag har jag gjort............ ingenting. Hämtat post på Skiljebo, det är väl det enda.
Imorn blir det hem till Jessica och busungen för kortgörande. Försöker få Thommy att hitta ett kort på lilltösen men han grejjar med annat hela tiden. Varit och hämtat nått nytt grafikkort tror jag det va som han måste ploppa in i datorn innan han kan göra nått annat...

Nej, äta kanske?
Men först pussa på min prinsessa.


nemen!

Sedär, två inlägg på en dag! =) Det ni.

Idag och nu ikväll går mina tankar till Camilla, min skåne! Hoppas vid gud att du får sova inatt nu efter allt du varit med om idag. Och lova mig att höra av dig om du behöver nått.
Idag har jag träffat Jeremias för en snabb lunch innan fröken Freja bröt ut i gråt och ville ha mat. Väl i bilen somnade hon och sov tills jag väckte henne.
Tog även med mig Sandra från stan där jag släppte av Jeremias. En snabb tripp till konsum för att hämta paket jag beställt och sen till däckis för att hämta nyckel hem för att till slut åka hem.

Har även bokat lokalen till Frejas dop så vi kan ha fika efter.
Längtar lite, Jessica ska hjälpa mig i helgen med dopkort. Bästaste Jessica och Pebblan. Sötungen själv. Ska bli trevligt.
Blir dopgudstjänst i våran kära domkyrka den 6 december. Äntligen fått tummen ur röven för att boka allt och då går allt på räls =) Bäst.

Nej nu ska jag glutta på ja... kan nån gissa?! .................tadaaaa........ Efterlyst!!!!

Puss <3

fy bubblan

Ja, fy bubblan på  mig, riktigt kass uppdatering på sistone.
Men jag har en ursäkt!
Efter jag hade min datorfria vecka har jag kommit på annat att göra.
Som att baka, sticka, promenera, städa, leka med Freja och bara vara. Trivs riktigt bra med mitt liv just nu =) Så bli inte sura för den dåliga uppdateringen.

Igår firade vi farmor som fyllde år.
Hon fick en vägg! haha, Thommy och hans bror skruvade upp en vägg så hon kan möblera bättre i två rum. Så det är en dör i varje rum istället för två.
Bakade lite gott till dem och hoppas att alla tyckte det var gott.

Idag ska jag lämna in nycklarna till baracken vi inte behöver, va nån annan som skulle ha den istället.
Å sen hämta mammas bil för att sedan vänta på ett samtal ifrån fröken Skåne. Håller tummmarna att operationen går bra och att hon blir bra nu, för det behöver hon. Hon var här på en fika i måndags och hade med sig gott gott fikabröd som gick hem hos mig och alla som smakade =)

Nej nu ska jag väcka Thommy, populärt ?

blöblöblöblöblöblöblöblöblöblö.

Ja verkligen dryg dag. Rensat hela lägenheten, hem till mamma och pappa med lite grejjs. Och sen hem igen och packa heeeela bilen full och hem till svärmor och packa ur. JA hon är bäst!!! Vi får låna hennes lägenhet i sex veckor nu under stambytet. Underbart. Så slipper vi baracken, även om vi fick dubbelbarack ;) Riktigt lyx?
Grejjat och mojjat hela dag..
Så kom Mojo upp i huvudet nu när jag skrev mojjat. Hon är avlivad =( Hon hade magcancer så det var väl lika bra att vi inte tog henne. RIP <3

Så nu har jag grejjat klart här hemma, in med allt och donat. Ryggen är paj och nu sitter jag här i rummet.
Freja sussar redan och Thommy och hennes bror står och snackar. Kan va lite kul att lyssna på dom, riktigt brighta.

Imorn blir det bak och lite städ för farmor Ingrid fyller år på tisdag, grattis grattis.

Ja alla mina vänner, saknar er alla =) Slå mig en pling vettja!

im back

Yes, efter en vecka är jag tillbaka.
OCh inlägget innan är det Thommy som lagt in, inte jag.... Så det så.
Fast jag fuskade faktiskt och hoppade in redan igår på Facebook. hehe, kollade även mailen. Men det är väl ändå bra gjort?

Förra helgen, hmmmm, började med trevligt hemma hos Jessica med mat, skratt och dricka (jag var nykter, menade för de andra). Tack! Hade super trevligt =)

Sen då, jo måndag började med att ramla. MITT PÅ VÄGEN!!!! Victor drog omkull mig när jag trampa snett i ett litet gupp eller nått. Och ja! Där låg jag, mitt i vägen och var förbannad. Vrickade vänster fot och slog upp höger knä. Hade alltså även sönder byxorna, SKIT!
Sen blev det att hämta mor och far senare som varit på kryssning, fick en parfym så nu luktar man gott igen ?

hmmmm.... Tror det var tisdag jag träffade Tant Linda på stan som då tulta i mig att det är kul att sticka. Så vad gör jag? Jo onsdag trallar jag ner på stan och införskaffar mig lite garn, såklart för lite och helt fel för att bli en fluffig mössa. Men det tar jag tag i på måndag då jag går till mig alldeles egna lilla garnaffär här på skiljebo =)

Torsdag blev det till BVC med skruttan, nu väger hon 6800 nånting och är 63cm lång. Min stora tjej.
Och ja som ni såg innan så har jag tvingat i henne mat som vissa uttrycker sig. Men dagen efter fick hon bananmos och det mumsade hon i sig så fint. Min prinsessa.

Idag har jag tvättat (som vanligt) och röjt här hemma. För i helgen flyttar vi =) Jo sörru!! Till en sketen jävla barack i FEM veckor. Lite tur har vi väl, vi har fått en tvårummare. Haha.
Ja så det blir väl till att sticka mössor, vantar och halsdukar så vi inte fryser ihjäl där ute. Men det positiva med allt är väl att vi får ett nytt badrum =)

Nej mina små älsklingar. Nu ska jag sova för imorn blir det korttagning på min Victor, firande av Solveig, skruta ner bokhylla och skruva upp bokhylla.

Puss

Frejas första matstund

Ser lite kul ut första gången dom får fast föda...smak chock

http://www.youtube.com/watch?v=21El_YP1Y6Y

Datorförbud!

Ja, jag har kommit på att jag sitter alldeles för mkt vid datorn och det kan, som jag känner, förstöra mina dagar.
Nu tänker jag hitta på annat, bland annat packa ner allt i Frejas rum eftersom vi snart ska flytta ut i fem veckor.
Sen får jag ju mer tid till att kanske baka? Laga mer mat? Mysa med Freja? Ut å gå med Victor? Umgås med Thommy som en normal person?
Jo det finns en del att göra och en vecka utan internet och dator tror jag alla behöver, rätt sunt liksom.

Nej ni som saknar mig kan nog nå mig på annat sätt =) Annars får ni vänta till nästa fredag!

Får se om jag fuskar eller inte under denna vecka, tror ni att jag klarar det?

Mys dag.

Dagen började med flera ton tung tvätthög som inte verkar tvätta sig själv tråkigt nog. Önskar så innerligt att jag kan införskaffa mig en egen tvättmaskin snart!

Efter det mötte vi upp Camilla för en tur till Eskilstuna. Väl där brakade vi in hos Sara, Asta och Victor. Mys med fika och bebisar. Asta har blivit en stor tjej som trallar omkring och snackar. Så otroligt söt. Får nog ta och kidnappa henne lite så jag får busa av mig lite. Hihi. Så söt.
Lånade även ut Frejjs till Sara också och till å me Camilla grejja lite med henne.
Fick med mig hem ett blöjpaket och en stor kassa med kläder. Setat och kikat igenom allt och oj så gulligt allt är!
Två nya vinteroveraller till tösen, behövdes verkligen!
Å massa söta kläder tills hon blivit lite större, än så länge skulle hon nog försvinna i dom ;) hähä..

Väl hemma blev det mat som bestod av köttbullar och makaroner, var faktiskt riktigt gott för en gångs skull. Köttbullar borde finnas hos alla människor, går även att äta frysta när man är sugen på nått! Ett litet tips bara från en person (jag själv) som alltid är sugen på nått..

Nu ska jag ta min lilla fröken på armen, grejja mat åt henne å sen bara myysa framför TVn.
Ha det bäst allihop =)


och dom fortsätter att komma!

wohoo, ännu en kräkdag. haha. Älskar min tös!

Igår blev det fika med Fredda, Sanna och lilla Ella. Fast hon sov väl mest men ändå gullgull =)
Sen lugn, lugn, lugn. Riktigt skönt..

Idag däremot har man blåst bort ute när Freja, jag och Victor tog en prommis till morfar för att se hur bygget rör sig frammåt. Och det gör det vill jag lova.

Gör en instickare! Grattis Danne och Becca till eran lilla Emilia som tittade ut till världen igår <3

Efter promenaden hämtade Thommy upp oss för att kika förbi däckis och hälsa på Mike och Rabi, alltid lika trevligt och muppigt. Bilen styrde sedan vidare till Bjurhovda där Fredda, Ella, Sanna och familj satt och pratade. Vi trängde oss på ett tag och sen rullade vi hem till oss. Tog även med oss Fredda då de andra skulle iväg och ta kort med gammelmormor å grejjs.

Korvstroganoff och ris lagades på vår kära spis och nu sitter jag här.
Imorn blir det tvätt och kolla vart fasiken vi ska bo när stambytet görs och sen brummar jag, Camilla och Freja iväg till Eskilstuna för bus med lilla Asta och fika med Sara, ska bli riktigt trevligt.

Ha det fint allihop! <3

spyorna bara haglar.

Freja har fått för sig att kräkas typ HELA tiden idag, riktigt härligt? njaaa...
Men efter hon kräkbombat en så får hon ett sånt stort leende så kan inte bli sur på henne. Min bejb.
Nu ligger hon i gymmet och pratar med helikoptern. hihi.

Varit duktig idag med, diskat och ätit mat. Jo man borde väl äta minst två bra mål per dag men om ni kommer och kikar på mitt kök kanske ni förstår varför knappt ett mål per dag blir lagat.
Längtar efter vårat nya kök, luftigt, fint och mitt! Jag får bestämma. Diskmaskin är redan bestämt. Och såklart borstat stål (eller vad det heter) på vitvarorna. Sen funderar jag på svart och kanske rött? Får se sen iaf. Längtar som en tok.
Då kommer nog allt tillbaka, när jag gör mina storkok och bullmani.
Å snart har vi nytt badrum också, tvättmaskin ska införskaffas! Behövs om Frejjs får fler såna här ryck att kräkas på oss.. ;)

Nu blir det nog ut å vimsa ett tag?

Tack!

För en underbar kväll igår med mycket buzzande och trevligt prat. =) Får göras om någon kväll, fast kanske utan iaf två öl.
Kan väl inte säga att jag blev full igår men rund under fötterna blev jag bestämt. Men det får man väl?

Efter vi lämnat Freja så åkte vi hem och jag fick ta en snabbstäd (läs skyffla in allt i sovrummet). Och sedan öppna första ölen. Först in var Camilla men en cola i högsta hugg. Försökte dock spöa henne i buzz men det gick väl inge vidare förrän senare.
När jag väl dragit iväg till affären för att köpa salta jornötter och chili pinnar, Thommy sa lite fel kanske, så dök Harley och Marika upp. Och inte långt efter Linnea och Johan.
Och ja jag diggar fortfarande Johans byxor, super gröna coola byssor! =)
Blev buzzande på högsta nivå, sju pers med varsin kontroll kan nog bara sluta med skratt och chansningar.
Efter alla dragit sig hem för att krypa ner i sängen ställde jag mig och gjorde mat, blev cepe sugen på korv, mos och räksallad. Men det blev det ju inte, nej nej. Chickennuggets, ris och egengjord sås.

Idag hämtade jag hem min prinsessa, oj vad jag saknat henne! Tack mamma och pappa för all hjälp och förlåt för alla nerspydda kläder ;) hihi, kanske Freja som ska be om ursäkt?
Sen blev de städning på riktigt och även diskning stod på listan.

Har även varit duktig och lagat mat idag också, köttfärssås och makaroner. Mums. Blev faktiskt inga klumpar denna gång! Det ni =)
Fredda dök även förbi med lilla Ella, så söt så. Känns som en evighet Freja var så liten. En kokt grönsak enligt Thommy, han tycker det är roligare nu när hon har lite (läs mycket) vilja.

Nu blir det mys i soffan med voff, Frejjs och Thommy.

puss puss

barnledig

Ja imorn till söndag är man barnledig. Läskig tanke egentligen..........

Nog mest jag som är nojjig, vet att mamma och pappa klarar det. Jag är ju fortfarande hel, eller har jag fel ? ;)
Vad behöver man skicka med egentligen? Mat såklart! Och blöjor i ett stort lass, inte för att hon gör av med tusen blöjor men man vet ju inte hur ofta hon får för sig att kissa och skita hos dom.
Pappa tar allt med ett "ja ja..." mamma säger " ja det går bra, bara vi får en instruktionsbok!"
Och vad ska då stå i hennes lilla instruktionsbok?
- Hon äter allt från varannan till var femte timme och vill oftast ha 150ml. Men dom märker väl själva när hon är hungrig och mätt?
- Ni kan få en kräka på axeln när hon ska rapas. Ja men det förstår väl alla föräldrar?
- Händer är roliga att inspektera och även smaka på så tvätta händerna om ni gjort nått konstigt (?). Ja men barn har väl alltid inspekterat saker?
- Hon brukar somna i sängen, i famnen, i sängen, i gymmet. Ja överallt egentligen. Men om hon är kinkig och krånglig ge henne mat så somnar hos med flaskan i munnen. Känns som att de märker när hon är väldigt trött och hungrig?

Jo det är nog mest jag som är nojjig. En instruktionsbok går nog inte att skriva heller känns det som.. hehe.
Fast... nää.. Det går inte. Min bejb är så snäll. Nästan att hon somnar när man säger till henne för guds skull. 

Ja va ba en liten instickare under tiden jag väntade på mina nudlar, ja jag är inte så ordentlig med min kost just nu kanske? =)

Ja en barnledig kväll kan nog sluta i nån stil med......

   
Här har vi då Fredda och Thommy i sitt rätta jag, även som Siv och Bettan. =)
   
Och så kommer då fabror Carolin i en raketfart med konstiga grejer för sig.

Nej du! Lugnare än sådär blir det nog bestämt

<3

wohoo

Vart på gröna skylten idag, bra länge sen man gick och storsade där inne. Fick med mig nåra öl och en otroligt söt LITEN flaska vin hem.
Sitter och sippar på vinter just nu, känner mig vuxen :D hahah, nån som kan hålla med mig?
Imorn är vi Freja lediga och det kommer lite folk över för att spela buzz och kanske ta en öl med mig...
Camilla ska jag knäcka i buzz iaf, tjuvtränat på Thommy idag och det har då inte gått speciellt bra måste jag erkänna :D hahah

Tidigare idag åkte jag och lillfisan förbi syster yster på jobbet för att då hämta detta tv spel, BUZZ. Riktigt trevligt. Och såklart får Frejjs mkt uppmärksamhet. "jaha är håret här idag med" "nu ser jag henne vaken för första gången!" "ja vi skulle ta in unga förmågor men det här är väl att överdriva" "alltid glad"
Jo men visst, min pärla charmar alla ;)

Sen bar det iväg ner på stan, Thommy skjutsade ner mig. Jo och såklart glömde jag luren i bilen. Inte smart, Thommy tog en tur på stan för att leta på mig men jag hade redan tagit mig till falkenbergska kvarnen. Hihi.
Skulle träffa Danijel för en sen lunch/fika. Riktigt trevligt. Freja blev godkänd, hihi.

Nu ikväll har det som sagt spelats lite buzz och ingenting mer. Super skönt att bara ta det lugnt.

Nej älsklingar, ge mig en kommentar nu som värmer. Behöver höra något snällt eller roligt.
Puss <3

dagen började med

att få skrapa rutorna på bilen, inte coolt. Mer kallt! Eftersom Thommy inte har ngn skrapa i bilen, fick då skrapa med ett bankomat kort :D hahahah.
Sen kom solen! Super skönt, precis när man var klar med städningen. Hem och somna brevid min lilla familj i sängen, super mys.
Fick faktiskt ut allihop på promenad i solskenet. Kände att detta kommer bli en bra dag.
Hann väl bara hem så kikade Freppi förbi med filmer han lånat av papi. Stog och snacka lite skit ett tag.

Men vad hände då med solen, jo den försvann. Den kunde inte värma mig längre. Så snabb promenad med lillan till mamma och pappa för att hämta bilbarnstolen så vi kunde åka bil.
Nu blir det mys i soffan för hela slanten, ska bara in oss alla fyra under täcket och bara myyysa.

puss på er

Och Camilla, imorn hämtar jag Buzz! då jäklarns får du akta dig på lördag ;)

jaha

Kändes som att dagen var bra, jovisst den var skit bra när jag fick min nya header och bakandet gick som det skulle. men nudå? Resten utav dagen har varit bläh. Inte haft lust med nånting och bara segast omkring. Som en bitter tandlös grinig tant?!?

Inte fått nånting gjort alls fast jag ville städa och allt därtill.
Imorn blir det iaf iväg till syster och städa å sen minsann ska jag göra ett ryck här hemma. För i helgen blir det barnfritt en kväll och lite trevliga mysiga människor tänkte trilla förbi..

Nej få mig på bättre humör nu?

Tjoh!

Idag är en bra dag, tror jag iaf?
Bakverk i ugnen, blåbärssnittar som vanligt. Men oj så gott! Mums =)

Fick en din överraskning ifrån min Linda idag också. Min header var klar! Som ni kanske ser, hihi. Så jäkla nöjd!
http://erikaroos.blogg.se är det som gjort den, skit duktig.
Det fick mig på bra humör idag.

Fått Thommy att dammsuga också så nu bor bara i en halv svinstia, ska nog ta tag i resten idag. Eller imorn efter jobbet?
Eller ska jag baka nått mer idag kanske?

Kan ju lägga upp lite bilder på min busa som Linda tog när jag var där =)

   
 

Min skrutta, prata för fullt är jätte kul när en kamera åker fram. Här ska det inte modellas inte ;)


Nej bättre och mer uppdatering sen.
Puss


tisdag lyckas nästan alltid bli tvättdagar

Har jag märkt. Eller så känner det bara som att det är tisdagar jag tvättar på. Äh, nu är det gjort iaf. Inget att fundera för mkt över känner jag.

Idag har jag varit duktig och rensat ur vårat förråd, allt är nerflyttat till källarförrådet förutom flyttkartonger. De kommer behövas när alls i Frejjs rum ska packas ner och ställas undan så länge stambytet är igång.

Så lite gjort har jag fått idag känner jag, tvätt och tömmning. Imorn blir det nog lite mer tömning och lite städning. Känner att jag är på G, får se hur jag känner imorn. Hehe, det kan slå om fort!
Men skönt att då så mkt som möjligt gjort nu så man slipper stå där sista veckan och packa och flytta allt. Ser inte fram emot det, ÅNGEST tror jag det kallas?
Ingen som har en lägenhet här i v-ås att låna ut i fem veckor??? =)

Freja har kommit på tittut! Det är så kul i hennes ögon. Jag smälter nog mest. Hennes skratt får hela mig att bli varm. Min lilla prinsessa. Underbart att se henne utvecklas från dag till dag.
Nästan så jag längtar efter sömnlösa nätter där hon kan dra mig i håret för att jag somnat brevid henne eller nått. Nej usch sådär kanske jag inte ska säga, då kanske det vänder snart så jag aldrig får sova.
Nu sover hon ju längre än både mig och Thommy på morgonen. Vaknar mellan fyra - åtta på morgonen och får mat, såklart somnar hon om =) Sen sover hon till kanske tolv halv ett?

Baka kanske jag ska göra?


bra start på veckan.

Upp klockan sju. På med kläder. Fixa mat till Freja. Ta fram kläder till henne också. Väcka Freja. Fixa allt med henne. På med ytterkläder och kopplet på voffen. Promenad till mamma och pappa. SKRAPA rutorna på bilen. Lämna Victor. In med Frejjs i bilen. Och sen minsann tuta och köra!
Dags för en tripp mot Älvkareby.

I Uppsala får man ett godmorgon mess ifrån Linda och hon blir dessutom chockad att vi kommit så långt.
Men vi ville ju ha en HEL dag med fröken, inte som sist.
Väl framme bytte vi. Jag fick bullar och hon fick bebis. Och det var goda bullar Linda!! Så det så.
Vi hann med mycket idag känner jag, helt slut i kroppen nu. Men det kan vara bilkörningen också i en "gokart bil".
Loppis, Wayens, pysselaffärer. Har haft riktigt trevligt idag.
Har man sett jävla Gävle och de har större affärer än oss och roligare. Fusk tycker jag!

Imorn blir det tvätt och kanske hinna med Camilla och en solning med mamma. Hua! Aldrig en lugn stund! =)
Me like!

kanelbullens dag

Och jag har inte ätit en enda jäklarns bulle. Men tänkte att jag kan göra en byteshandel med Linda imorn. Hon får peta på Freja om jag får en bulle ;) Borde väl gå?

Idag började dagen med sooooovmorgon.  Thommy tog Frejjs så jag sov till typ halv ett. Mysigt super skönt faktiskt. Sen tog jag vagnen och traskade ner till centrum för att möta upp Jessica och Pebblan för att följa med dem hem. Och ja jag är fortfarande kär i lägenheten! Så jäklarns snygg!!!!!!!!
Hjälpte Jessica att packa upp alla kartonger i köket.

Efter detta vandrade jag och lilla hemmåt för att möta upp Thommy som då enbart hunnit kanske 50 meter utanför dörren. Seg? ;P
Vi stoppade in oss i bilen för att tralla iväg till donken för att träffa Johan, en kompis till Thommy.
Alltid lika kul att träffa hans kompisar sen förr. Så mkt de gjort. Tappat tv apparater, ramlat i trappor och ja gud vet vad. Skrattar så jag döööör när jag hör allt. Förhóppningsvis kommer han på lördag och då får jag höra mer ;P

Sen klämde vi in oss återigen i bilen för att åka hem till mamma och pappa och äta. MUMS säger jag bara.
Pappas köttfärslimpa med bacon, hasselbackspotatis och massor med såååås! Alltid lika gott. Kan äta ihjäl mig på denna maträtt. Tack säger jag bara. Älskar er massor!

Nu sitter jag här, strandad i soffan med en sovande bebis på vänster sida och en snarkande hund på höger.
Imorn bär det iväg mot Älvkareby för att träffa Linda. Ska bli kul. Ska göra allt i min värld att ta mig upp tidigt så jag kommer iväg runt åtta. Så vi får en längre dag än sist som varade i max tre timmar. Haha..

Puts å Krom


Freja = söt.

Imorse kom hon på något helt nytt tror jag bestämt. Låter som att hon försöker prata genom näsan. Men hon är då lite snorig så det går inge bra. Så genom detta har hon nu kommit på D-ljudet... dddddsssshhhh kan det komma helt plötsligt. Eller kanse en dui. Hihi. Min söt.
Snackade som en tok hela morgonen, underbart sätt att vakna till iaf.
Nu ligger hon i sitt lilla gym och pratar med helikoptern ;)

Idag skulle vi till nya elgiganten men det var ju minst lika mkt flk som igår. USch, orkar inte alls.
Så vi tog en tur till hälla istället så jag fick visa jackan jag ville ha för Thommy. Tyvärr kostar den då 3000kr så tack men nej tack.
Onyttig lördag får man väl ha så vi tog oss en Max innan vi åkte hem och väntade in Nicklas och Pauline för en fika.
Riktigt trevligt.

Har även lyckats göra en påhittad hemmagjord kycklingpytt idag som blev riktigt god! Och NEJ Linda det är inte läskigt! Gott gott gott =)

Ibland lyckas man med de mest konstiga...

...sakerna.
Jo minsann. Berätta nu snällt för farbror Carolin om ni lyckats med samma sak som jag gjort..
Fick lov att be personalen på Din Sko att ha sönder skon som satt fast på min fot, skit snygg kort sko med kilklack. Drog upp den pytte lilla dragkedjan på sidan av skon och sen ställde jag mig på foten och känner då ett ritsch! Sedär!! Dragkedjan gick sönder så den inte gick att dra ner igen. Där satt jag med en sko på foten jag inte fick av mig. Viskade försiktigt till mamma att skon satt fast på foten och att den går sönder. Hon försöker också avläsgna den från mig fot men lyckas inte alls.
Till sist fick vi lov att be nån i personalen om hjälp som då gick och hämtade en tång för att bända upp den. Hua! 
Men det slutade bra med en hel fot och en trasig sko.

Efter detta gick vi och sa hej till kusin vitamin på HM där hon praktiserar. Passade på att köpa en söt mössa och två bodys till Frejjs. Sen gick vi på vinterjacksvandring. Tror jag bestämt testat varenda jacka på alla sportaffärer och alla runtomkring. Hittade kanske tre stycken jag verkligen ville ha. Priserna varierade rätt fint mellan 900-3000. Saftigt för att leva på en mammapenning just nu.

Har även hunnit med en tripp till media markt med gubben min för att kika efter TV.
Hann hämta ut ett paket också. Så ÄNTLIGEN fick jag hem mitt the sims. Fast skulle nog hellre vilja ha etta, så om någon vänlig själ har det och vill sälja eller skänka det till mig skulle jag bli oerhört glad =) Vill ha till PC eller PS2.

Får se vad dagen imorn bär med sig. Kanske har vi en barnfri kväll? 

RSS 2.0