ännu en bra dag.

Ja dagen började med mycket sömn. Freja sov fram till klockan sex! Somnade kanske efter en halvtimme och sen sov fram till nio. Känner mig utvilad :D haha
Sen bar det iväg till Ryds för att hämta bilen. Kändes super konstigt att köra en bil med helt ny ruta. Som att köra utan ruta liksom, super fint.
Åkte raka vägen till Thomas på Skoda. Skrev papper och åkte vidare med Thommy. Nu är bilen borta. Så förbannat jäkla super skönt!

Åkte vidare ner på stan med Thommy och Frejs för att kika lite. Blev att fika istället med Harly (tror han stavar så) och Putte. Riktigt trevligt. Blev även en snabb matbit på donken för att säga hej till mipa =)

Nu sitter jag och väntar på att Thommy ska komma hem, han åkte och hjälpte Nicklas med en bil.
Imorn blir det grillning och fira bejb ännu en gång då.

Mysigt.

Min dag är gjord!

Nu är biljäveln såld! Det var väl på tiden. Åkte till mitt kära gamla jobb på Skoda och pratade med Thomas. Han har ju tyvärr lite underskott av bilar just nu så han blir väl bara glad nu när han får in en till bil. Åkte sedan vidare till Ryds som skulle byta framruta och de kunde ta in bilen direkt. Så imorn kan jag hämta den och åka direkt till Skoda med den. Bye bye bilen. Kommer nog sakna den lite. Var ju trots allt min första egna bil. Camryn som jag hade först var liksom mammas och pappas. Carro bilen =) hihi.

Har även varit hos BVC idag, Freja väger nu 4685g och var 57 cm lång. Min stumpa. Så stor tjej nu. Nästa gång vi ska dit är det läkarbesök, får se vad de kommer hitta på för läskigt. Har ju ingen aning om hur det här funkar än så länge.

Nu ska fröken få bada och få käk. Morfar fyller ju 58 barre idag. Ska dit och äta och dricka gott. Mums!

tjolahopp.

Har ännu en dag flytit förbi.
Freja väckte ju då mig klockan sex imorse och har då varit vaken sen dess. Höll på att somna när hon sov men då skulle hon vakna. Det är som att hon känner på sig att jag stänger ögonlocken lite för länge och måste då skrika till så jag öppnar dom igen. Elaka underbara unge ;)

Runt lunch kom Camilla förbi. Alltid kul när hon kommer förbi, prata lite om jobbet och speciellt personerna som finns där. Haha. Ni skulle bara veta vad det är för muppar man egentligen jobbar med. Vissa är bra speciella ;) Sega, konstiga, träningsfreak, trötta, roliga. Ja, you name it. Vi har alla sorter :D

Efter fikat tog jag och Victor en promenad för att jag sedan skulle röra mig ner på staden. Byta Thommys byxor då jag trott att han var lite smalare helt enkelt ;) hihi. Köpa present till pappa/morfar då han fyller imorn. Och även en grejjs till Pebblan som ska ha kalas i helgen =) Min söta busunge!

Imorn blir det barnmorskan klockan elva för vägning och mätning av lilltösen. Får se om hon blivit nå större och tjockare ;) Kom på det idag att hon faktiskt är en bebis nu. När de väl kommer till världen är de bara ett litet knyte som äter, sover och skiter. Nu sex veckor senare börjar hon härma en med leenden och gojjs. Likaså mer vakentimmar. Igår var hon vaken hela dagen och idag nästan hela dagen. Mysigt.

Nu minsann ska jag kika klart på lyxfällan. Blir arg på personerna som är med! Kan förstå de som har en ekonomi på 0kr eller väldigt lite hamnar i skiten. Men när de har en gemensam ekonomi på 36 TUSEN så förstår jag inte. HELT GALET!!!!!!!!

uppe med tuppen.

Har varit vaken sen sex. Precis som man var när man jobbade. Fröken ville ju inte somna om som hon brukar göra och sova till typ nio tio. Så nu sitter jag här.

Hittade en sån där napp jag ville köpa till Freja. Men tyvärr verkar dom inte finnas i Sverige. Blir skit dyrt att beställa en ynka napp. Hittade denna roliga sida: http://www.billybobpacifiers.com/
Fanns även på nån annan sida som var lite billigare men dom såg inte lika roliga ut. Skit tråkigt att det inte finns någon sida som är billig så man faktiskt kan beställa. =(
Funderar på att beställa napp med hennes namn istället. Nått roligt ska man väl ha till lillan. Eller?

Senare kommer Camilla förbi på en fika. Ska bli riktigt roligt. Saknat fröken Skåne, min kära jobbarkompis. Fast jag vet inte. Hon är en vän i vilket falls om helst. Men antagligen kommer jag inte gå tillbaka till trasse. Har inte råd =( Blir dyrt att pendla själv till Kungsör varje dag. Kan ju inte jobba hemifrån eftersom Thommy kommer vara pappaledig tills hon börjar på dagis.
Skulle nog inte vara så populärt om jag pratade i tlfn och hon började skrika. hähä..

Det var sol när jag vaknade och nu är det skit väder ute igen. Tråk Sverige! Ge oss en riktig sommar nån gång.
Kommer ihåg när man var liten och det var alltid sol när det var sommar och snö när det var vinter. Hur är det nu? Tråkväder året om.


Thommys dag idag.

Japps idag är det Thommys dag. Min bejb fyller år.
Alla har precis gått, jätte trevligt med lite folk. Sen så fick jag ju faktiskt ta en slurk Cola! Gott så in i norden =)
Men har haft fullt upp hela dagen lång, städning, bakning, mata freja, vagga freja. Ja freja har varit med hela dagen. Hon har nog sovit max en timme sen klockan nio imorse. Lilla flickan är trött nu märker jag.

Thommy fick en massa ritgrejer så nu äntligen kan jag nog få Frejas namn och födelsedata skrivet så jag kan tatuera mig =) Weeei, kommer bli bäst. Funderar rätt starkt på att tatuera in någon som är Victor, min lilla voffs.

Nicklas och Pauline skulle ha kommit idag också men det vekar som att Nicklas är magsjuk. Så tack men nej tack =) Blir grillning i helgen om vädret tillåter och det hoppas vi verkligen på! Skulle vara mysigt.

Får vi se om jag får fika gäster imorn också =) Ska bli kul.

6 veckor.

Tultan är nu hela sex veckor. Min underbara skrota =)

 (nåra timmar gammal)

Känns som att det går för fort´, hinner inte riktigt med.
Fast det säger jag varje vecka, hihi.

Imorn fyller min bejb år. Ska ner på stan idag och se om jag kan hitta något till honom.
Han vet ju aldrig vad han önskar sig så det är svårt att hitta nå ibland.
Ska ner med mamma och syster yster =) Ska bli trevligt.

Har bråkat med försäkringskassan idag också och hade rätt =) Så fick det som jag ville! Bäst


Brister!

Jepp så var helgen slut och dagen har gått mot kväll igen. Fröken ligger och sover brevid mig i soffan, funderar på att bära in henne så hon får sussa i sängen istället. Men ser så mysigt ut bland alla kuddar där minsann. vill inte flytta på henne. Hehe.

Setat och tänkt på mina brister som jag har. Jag vet att jag delar vissa utav dem med andra också ;)
Men jag har minsann fått för mig att göra något åt dessa brister. Jag kanske inte lyckas att sluta med allt samtidigt eller direkt. Men någon ändring ska det minsann bli!

Brist nr.1 - COLA!! herregud denna goda dryck som får mig att må bra och tänderna försvinna. Nu ska det dras ner! Sluta helt kommer jag aldrig göra med denna bruna, kolsyrade, underbara, goda, söta dricka. Men ska inte köpa hem någon eller när jag bara ska ha hem dricka. Det får bli när jag är ute och fikar eller fikar hemma hos någon eller hemma. Annars är det strängt NEJ!

Brist nr.2 - Cigaretter, varför finns dessa om de är så farliga? Jag bara undrar hur världen tänker.... De skriver och pratar om hur farligt det är för oss själva och för omgivningen. Även om jag inte röker så som jag gjorde förut. För då var det en cigg i handen ofta ofta ofta. En dum ovana jag ska sluta med helt. Det är så gott men så farligt. Så nej, inte ens en festcigarett ska få dras ner i mina lungor.

Brist nr.3 - Ja så var det detta med träningen. Nu har jag ju faktiskt inte fått träna då jag kan ha sönder min kropp efter graviditeten och hela köret. Men nån gång måste jag väl ändå komma igång? Kan ju inte alltid säga att jag inte får. Nångång kan jag ju faktiskt börja försiktigt så jag faktiskt kan börja hårdare sen någon gång. Jag ska börja med innebandy inom en kort framtid, det har jag bestämt mig för. Och jag ska få bort de tre ynka kilona som är kvar efter graviditeten. Eller rättare sagt 3,8kg. Inte mycket men de ska bort! Så jag kommer i alla mina kläder jag hade innan.

Brist nr.4 - Denna förbannade jäkla skräpmat! Varför finns den? Jag har blivit så lat på sistone, orkar inte laga mat. Jag som älskade att laga mat förut! En utav mina få passioner var att laga mat i stora lass. Se att andra åt så det tog slut för att det var gott, inte för att de var tvingade ;) Nej minsann. Komma igång med matlagningen igen och skippa allt som har med skräpmat att göra. En moffdag i veckan, lördag spíkar jag från och med nu, där jag får unna mig skräpmat, godis och allt annat gott i denna värld!

Nu ska jag bli en sund människa. Jag ska trivas med min kropp och må bra. Som läget är idag mår jag bra men trivs inge vidare just för dessa förbannade 3,8kg och för att jag vet vad jag gör mot min kropp men all skräpmat, cola, cigg och allt annat skit! Hua mig.

Alla som vill får gärna pusha på mig och påminna mig om detta så jag aldrig glömmer bort och faktiskt lyckas med detta. Och de som vill! Får haka på så kan vi hjälpa varandra =)


Imorn börjar en ny vecka alltså är det dags redan då att börja!
Heja mig!


lång natt

Hua vilken lång natt detta har varit.
Vi kom hem från mamma och pappa kanske klockan ett och då hade ju fröken redan sovit några timmar. Alltså var det snart dags att kräla upp ur sängen och ge fröken mat. Klockan fem vaknade hon och då var det full rulle. Byte av blöja, mat och jollrande innan mammsen somnade med fröken brevid sig i soffan. Dock vaknade jag varje gång hon sparkade på mig eller tappade nappen, det var med kanske fem min mellanrum. Klockan sju var vi hungriga igen och somnade vid tutten. Så några timmar sömn fick jag, vaknade klockan ett av sparkar och joller. Söta underbara barn som inte låter mig sova.

Idag har hon sina snygga jeans på sig hon fick av farmor, jätte söta men jätte stora. Små fnissade när jag satte på dom. Men hon verkar trivas i dem =)

Igår blev det fylla för de flesta, någon som låg i datorrummet och vilade lite och nån som vimsade runt och letade efter någon annan. hihi, lite kul å se dom. Fast det var riktigt trevligt. Jag och syster yster Cilla bestämde oss att det blir Portugal nästa år igen. Costa de Caparica (tror jag det stavas) åter igen. Sist var vi 24 pers som åkte. Längtar tillbaka lite.
Kanske jag kan surfa igen då =)
Ska bara få Thommy på planet och att han ska njuta och tycka det är lika kul som oss.
Ska börja spara lite smått redan nu, för jag har iaf bestämt mig! Jag ska åka!

Idag blir det nog en lugn dag. Inte kommit ur pyjamasen än och klockan är tre :D

knytis

Jopp  så sitter jag hemma hos mami och papi på en liten knytis.
Riktigt mysigt och Freja är i centrum näsyan hela tiden. Förutom när det sjungs och äts. =)

Ätit gott hela kvällen och trevligt folk överallt, även vår granne är här. Förföljer oss ;)

Hittade dock lite gamlabilder på pappas dator jag tänkte dela med mig av. hähä

  
 Mina två älsklins vovvar. Victor <3 Tim

  
Mitt långa hååår =( 3 år sen kortet togs

          

                                 Älskade mor och far =)




Avsluat med en bild på min stora kärlek =)


Hoppas alla har en fin kväll.

freeedag'!

Ja så var helgen här, det var väl på tiden.
Lillsnuffsan har precis vaknat så dags på mat och ny blöja.
Igår vände hon sig helt själv från mage till rygg, nu vågar man ju inte lämna henne ensam nånstans  för snart går hon väl :D

Riktigt bajsmonster, hon lyckades nyss skita ner sig själv och soffan. Haha, synd att Thommy inte var hemma. Då hade hon varit hans ;)

Väntar på att Linnea ska ringa så ska vi ut till lekparken å leka, hon är barnvakt åt Wilma på typ ett år. Mysigt =)

Imorn blir det knytis hos mormor och morfar, Freja längtar. ;) Har bakat massor som ska med dit imorn. Ska bli mums.

kvavt

Ja hua vad kvavt  det varit ute idag. Väntar på att det ska börja åska, har huvudvärk så in i norden. Kom nu precis. Kanske var för jag precis åt också?

Haft en trevlig dag med Jessica och Pebels. Busungen själv, så söt så.
När vi väl kommit hit låg Freja och sov i vagnen och jag och Jessica satt på balkongen. När väl Freja börjar skrika kikar vi på henne och då har hon fått lite diverse lekksaker i vagnen av Pebels. Så söt så, tyckte väl att hon skulle ha roligt där i vagnen.
Efter ett tag vandrade vi ut i lekparken för Pebels ville leka, men hon somnade fort i vagnen hon med.
Det började dock små regna så vi gick in igen, väl inne var det lek igen och halvsovande Frejjs.

Nu är papi Thommy hemma och grejjar med Freja och jag får sitta och ta det lugnt. Ska nog ta mig en välbehövlig dusch också tror jag bestämt.

Tack iaf för en trevlig dag =)

mitten av veckan avklarad.

Precis kommit hem från mamma och pappa. Freja var lite kinkig, Thommy hade glömt ersättningen hemma så hon fick vänta på käk. Mamma Carolin har ju nästan tomt i pattarna enligt Freja eftersom hon inte blir mätt, om jag inte sitter i nån timme och det orkar inte mamma.

Innan det hade jag lyckats få en tvätt tid nästan direkt så tvätten är avklarad och även disken. Känner mig duktig. Även varit och handlat. Glömde såklart bubbelvatten men det köpte jag på vägen hem till mommo och moffa ;)

Thommy sitter och klappar Frejjsa på rumpen efter en matning och jag tänker återgå till min bok som jag hittade i tvättstugan, Underbar och älskad av alla.

Hoppas på bra väder imorn också så man kan hålla sig ute.

nämen!

Nu minsann kikar solen fram igen. Galet skönt och kul, då kan man ju vistas ute utan att bli bortblåst.

Freja får mat just nu sen ska vi ut med voffsen så han får röra lite på sig. Ska boka tvätt tid också så man har nå rena kläder att ha på sig tänkte jag.

Hade egentligen tänkt att städa idag men det är för fint väder för det, måste ju ta vara på dagarna med sol vettu.
Har märkt att min lilla fröken har torsk på tungan, ska köpa bubbelvatten å testa med först och främst för å se om det går bort. Min Jessica som gett mig det tipset =)

Pratade med min andra Jessica igår, hon räknade ner till nått. Men vad vägrade hon säga, hade hoppats på nedräkning för att komma hem ett tag ;) Men tji fick jag antar jag. Vill ju att hon ska ta med mig å spela minigolf och äta glass. Får inte glömma alla andra tokigheter hon tagit med en på.
Du är saknad tant Jessica!

Får se vad som händer senare, ska iaf baka idag eller imorn för knytis på lördag.

Förlossning.

Ja här kommer då min berättelse. 5 veckor efter mitt under kom till världen.

Sammandragingar hade jag haft nåra till och från redan nåra veckor innan, men de gick att överleva. Det gjorde inte speciellt ont men de kändes ändå. Mest såg väl magen rolig ut eftersom den blev stenhård och fick nån rolig form.

En vacker med blåsig torsdag, 11/6, fick jag onda värkar. Satt fast ute på balkongen och kom inte upp. Thommy var och hjälpte pappa så han kunde inte heller hjälpa mig in. Ringde och pratade med Jessica som tyckte att jag skulle ringa förlossningen och även mamma tyckte samma. Hon blev så till sig så hon ringde pappa och nästan sa att jag födde på balkongen och han behövde skicka hem Thommy.
När han väl kom hem hjälpte han mig in och jag ringde förlossningen som sa att jag kunde komma in på kontroll om det kändes bäst. Värkarna kom väl fortfarande oregelbundet men vilken smärta vissa gav.
På kontrollen visade sig att det enbart var förvärkar och fick en liten "godispåse" med värktabletter inför natten.

Därefter åkte vi till Cilla för att fira Ida som fyllde år. Ont hade man väl men man kunde fortfarande andas och röra sig genom värkarna.
När vi kom hem drog jag i mig mina tabletter och gick och la mig. Slocknade direkt och när jag väl vaknade så kände jag mig tung som en elefant och allt var fyrkantigt. Nerknarkad till tusen, Thommy fick hjälpa mig till toaletten och tillbaka för jag var så yr.

Helgen löpte på och på söndagen, 14/6, hade jag lite småont igen. Efter jag varit på toa och upptäckt blod så blev jag mest rädd och ringde förlossningen som sa att jag kunde vara lugn då det antagligen var slemproppen som gått och det kunde ta dagar innan själva förlossningen startat. Jag blev ändå rädd och försökte sova bort saken men slutade med tårar som rann och en söt Thommy som höll om en och lugnade mig.
Efter ett tag började jag få värkar igen, värre än de jag fått innan helgen, klockan var nu runt sex på kvällen.

Började väl till slut klocka värkarna då jag tyckte att de kom mer regelbundet och gav mig mer smärta. Hade väl hört att man inte skulle kunna andas ordentligt, då visste man att det var på G.
Ringde förlossningen igen när jag hade fem min mellan värkarna och fick prata med en tjurig barnmorska som sa att jag kunde få komma upp på en kontroll. För nu var det iaf inte dags! Jag var ju förstföderska och då brukade det inte gå såhär fort minsann! Samtalet gjorde mig lite orolig men vi ringde pappa som fick komma och hämta Victor.

Klockan tio lämnade vi lägenheten och åkte mot förlossningen. Fick komma in i ett undersökningsrum där de kollade sammandragningar och fick sedan en undersökning. Nu skulle det bli barn! Jag var öppen 4 cm.
Thommy gick ut och ringde runt och sa att det var dags, pappa blev nog mest rörd och gav ifrån sig ett snyft.
Vi fick därefter träffa barnmorskan vi skulle ha med oss tills Freja kommit ut.
Hon undrade hur vi ville ha det och eftersom det var första gången så visste vi int riktigt. Hon frågade om jag ville ta ett bad och det lät bra tyckte jag.
Väl i badet kom värkarna oftare och gjorde riktigt ont. Sån där smärta man vill ruska av sig men det inte går.
Badade kanske en timme och sedan vandrade vi tillbaka till rummet där jag fick tag i lustgasen.
Alla säger att den är bäst och underbar men jag blev bara spyfärdig och gav den då till Thommy som hade kul ett tag. Det finns dessutom på film ;)

När jag inte kunde andas genom värkarna och hade så ont så jag trodde jag skulle dö ringde jag på barnmorskan för starkare grejjer. Dags för epudiral. Som tur var hade narkosläkarn tid direkt så det gick undan. Kändes som att hela rummet var fullt med folk som slet och drog i mig. Ville mest slå till någon pga av smärkan jag hade konstant. Fick tag i lustgasen som höll mig sysselsatt tills epudiralen började värka, som nästan var direkt! Barnmorskan stack även hål på hinnan så vattnet gick.
När den hoppat igång fick jag frossa så fort jag fick en värk. Barnmorskan sa att det bara var att ringda när krystvärkarna kom, som om jag visste hur de kändes !? Men jodå det märkte jag.


Kände mig skitnödig men det var det inte dags för, var helt öppen och bebis var påväg ut. Det var bara dags att krysta, låg först på sidan men kände att det inte gick alls för mig och fick då lägga mig på rygg. Nu skulle jag ut å ro!
Skjut ifrån med benen, dra med armarna, hakan i bröstet och krysta! Som om man är dödshård i magen sa hon.
Gulliga Marie (barnmorskan) hon puschade på mig så otroligt bra.
Thommy hjälpte till med huvudet och höll det nere åt mig, försöka trycka det bakåt hela tiden annars.
04.00 började vi krysta och 04.49 var våran skatt ute.

Såklart ville hon inte skrika ordentligt i början så Thommy tog med sig lilltjejen ut för att få liv i henne.
När de väl gått ut ploppa vi ut moderkakan, det sa plums så var den ute. Läskig såg den ut iaf, Marie höll upp den så jag fick se. Hua! Där i hade Freja tillbringat nio månader.

När Thommy kom tillbaka med vår ängel la de henne på mitt bröst och hon fick söka till sig bröstet för första amningen. Som funkade super!
Kände mig helt omtumlad, magen var helt plötsligt och nu hade jag en bebis på bröstet. Vår bebis! Min och Thommys.

Fick sy nått stygn, inte för att jag spruckit utan för en bristning som barnmorskan sa. Läskig känsla när man känner hur nålen går igenom fast man inte känner något smärta. Galet läskigt.
Efter det fick vi fika och en rosa nål som skulle upp på tavlan.

Nu var det dags för skifte för alla barnmorskor och sköterskor. Fick in två nya som ville att jag skulle kissa så de visste att allt funkade som det skulle. Och det var då inget problem, så de skjutsade upp oss till BB. Skickade några sms och ringde nåra samtal för att berätta att hon kommit.

När jag väl tänkte tillbaka på förlossningen i nåra veckor fick jag ångest och allt vart jätte jobbigt. Det var nog för jag om ihåg smärtan så väl. Men nu gläds jag enbart åt den, jag vill göra det igen! Ge Freja ett syskon som hon kan glädjas åt!



Min älskade skatt!
Freja Vera Marie Johansson Norgren
4020g och 48cm kl.04.49


090721

Här sitter man då med håret på sniskan och nerspydd pyjamas. Härlig morgon. Kunde inte solen varit på min sida iaf?

Fastnade för en blogg igår, en sjuttonårig tjej som var tre barnsmamma. Tycker hon är grymt duktig även om jag kan känna att det är lite tidigt med tre barn. Men läste hennes två förlossningsberättelser, hon fick tvillingar sista gången.
Förstår hennes känsla och allt därtill. Funderade faktiskt lite själv att skriva ner min förlossning så jag kommer ihåg den om nåra år. Sen slipper jag säkert gå och tänka på den emellanåt, kan få lite ångest över den. Vet egentligen inte varför eftersom det var det mest underbara som kunde hända då Freja kom till världen. Men har även hört att det är vanligt att man känner så efteråt, så jag känner mig inte dum iaf =)

Idag kommer Linnea på fika, ska nog se till att jag hinner med en dusch, gå ut med victor och bada lillfröken innan.

Nej lite frukost på det kanske?

kvällning

Ja så var kvällen här. Freja har sovit alldelses för länge så ingen sömn ännu minsann.
Annars brukar hon somna typ nu och vakna runt fem. Men men, jag kan ta lite sovmorgon imorn ;) Har ju inget annat för mig.

Blev till att göra ingenting nu på eftermiddagen, lagade pannkakor eller pangkakor som jag säger som även irriterar Thommy ;)
Mat måste man ju få i sig så varför inte göra nått gott? Fast dom blev lite gummiaktiga, men klart att dom går ner ändå.

Imorn ska vi försöka oss på att baka till helgen, då blir det knytis hos mamma och pappa. Blir en massa folk. Ser nog fram emot maten och trevliga samtal.
Kommer väl runt 18 pers, jobbigt tycker Thommy men det är därför jag inte säger hur många som kommer. Hehe. Vår granne kommer med barn, mina syskon och såklart mamma och pappa.
Freja ska alltså på sin typ fjärde fest. Hon börjar tidigt ;)

Godissugen som en toka, får hålla mig tills imorn tror jag bestämt.


5 veckor

Idag är freja hela fem veckor. Underbara tjej blir bara äldre och äldre. Ja det skulle väl vara konstigt annars.

Kom precis hem efter en tripp med mamma/mormor till ica maxi. Shoppade loss till Freja, hon hade ju fått sitt första barnbidrag. haha.
Ja det är lite små dyrt med bebis, men det får hon betala tillbaka sen ;)

Får se vad resten utav dagen bjuder på. Blåser ju så förbannat ute, galet juh. Man vill vara ute för det fina vädret men man blåser ju bara iväg.

Blir nog till att städa lite tror jag bestämt.

home sweet home.

Jepp så var man hemma igen.
Skönt måste jag erkänna.
Fast det var ändå kul å träffa lite släkt där uppe. Eftersom det aldrig händer annars. Träffat dom en gång innan och det var fyra år sedan.
Thommy blev bra sugen på att köpa stuga men kanske inte sådär långt borta.



Men tänk att bara få sitta vid detta underbara vatten och bara filosofera för sig själv.
Det var helt tyst på kvällana, man hörde någon hund långt långt borta men inte mer än så.
Underbara ställe =)

Släktträffen var väl helt okej, känner ju inte en kotte och Freja fick alls uppmärksamhet. Hon har den nyaste i släkten och sötast ;)



Thommy längtade hem en hel del just vid träffen, speciellt hem till Victor då han inte fick följa med.
Men han hade det bra hos farbror Jimmy. =)

Vi gick hem till stugan innan mamma och pappa för Freja var små kinkig, inte konstigt om hon sovit nästan hela vägen och sedan blivit tvångsväckt av mig för jag tyckte att hon var hungrig. Pattarna spännde som fasiken ;) hahah

På vägen hem turistade vi lite i ljusdal tror jag bestämt, inne på dollarstore. Värdelös affär egentligen. Vi kom därifrån med en platta Pucko, godis till oss och Victor. Hahah.. Affären var väl en blandning av ÖB, Jula, Rusta och Europrice. hehe.. Men visst lite bra var den väl kanske.

Sen stannade vi även till i Söderhamn för att knäppa kort där Thommy gick lumpen (i typ två månader innan han fick frisedel). Va lite mysigt att turista runt lite.

Lilla sov precis hela vägen till Sala, där blev vi hungriga och ville ha ren blöja.
Nu sitter hon brevid mig i soffan och snuttar på sina egna händer. Söta gulliga lilla underverk =)



Underbart =)


imorn far vi

JA imorn åker vi långt. Victor ska hem till farmor Ingrid under tiden då jag tycker det är elakt att ta med honom på så lång resa när vi inte vet hur det blir där uppe med andra hundar osv.
Packat har varit mitt jobb nu på kvällen, emellanåt man grejjat med Freja som är bra kinkig nu på kvällskvisten. Men nån dag ska väl vara så också ? Alla kan inte vara perfekta =)

Just nu går Thommy och sjunger för henne, så gulligt att höra min nato sjunga ;) hihi.

Nej får se om datorn åker med imorn eller hur vi gör..






Ha det fint =)

fjedaaagh!

jepp, hela veckan har redan gått.. Fort går det också. Speciellt när man har ett heltidsjobb med bebis och vovve. Men jag måste säga att jag trivs. Det gör lite ont i mig att jag inte kan vara hemma längre än till januari. Ville minst vara hemma typ ett år. Men tji fick jag.
Men då får Thommy inskolningen och en bebis som börjat gå sm vill slita och dra i allt ;) hihi.

Tog nyss en långdusch, passar på när Thommy och Freja sover. Så otroligt skönt. Hade kunnat stå där inne typ en timme till ;)

Idag vet jag inte alls vad som händer. Ska ju upp tidigt imorn, då bär det av mot Ånge. Weheeej!

ser man på!

Tur att man har vänner som har ögonen öppna.
Tack Jessica ! =)

Nej hon väger 4365g inte 3465! Tokiga jag var för snabb på tangenterna

barnmorskan.

Idag var vi ner till barnmorskan. Nu väger skrota 3465g. Går frammåt =) hur kul som helst å se.

Efter det mötet trallade jag och Frejjs runt på stan tills det var dags att träffa mormor för lite käk.
Även morfar och papi kom ner. Riktigt trevligt. Maten var god också, vi åt på spicy hot.
Men som papi Thommy säger och jag tror han har rätt. Man blir bubblig i magen av deras mat. Även om jag tog en maträtt jag inte brukar ta eftersom jag trodde att det berodde på det. Men nejdå. Bubblis.

Nu har vi iaf kommit hem och sitter och pratar med tant JEssica där borta i Canada. Saknar henne massor.
Tänkte på henne idag på stan också. Gick förbi en gammal klasskompis, Wegemo. Den första jag tänkte på var Jessica, hon hade alltid så roliga kommentarer och ideer om alla. Galen ;)

Nej minsann. Dags att rasta vovven, blev inte hundfri idag heller som jag trott.. Victor vill juh vara med Thommy men Thommy tycker han ska vara med mig.

mumsfilibabba

Thommy älskling gjorde nyss mat. Korvstorganoff med ris, nått han aldrig gjort förut. Men han lyckades, var riktigt gott måste jag säga.

Va ut till Jessica idag som sagt. Riktigt trevligt. Jessica fick mysa bebis och jag fick filura lite med Pebblan. Prata lite strunt med resten av familjen också. =)
Så det ska vara liksom.

Har även träffat Jeremias idag, tog en glass vid centrum. Nästa vecka ska vi nog kunna få till lite mer fantasi som kanske en matbit eller en fika på staden tycker jag nog.

Frejjsa är lite små kinkig. Ska kolla hur det går för mina bejbs.

solomioo

Japp så var solen här igen, vi hoppas för att stanna ett tag nu. Skulle vara tråkigt om vi fick skitväder snart igen. Då blir jag lite smått deprimerad.

Thommy försov sig imorse när han skulle till läkarn men fick komma in ändå som tur var. Så då var det fixat igen då.

Morgonen har känts väldigt lång. Freja ville inte alls hjälpa till i planeringen, tur var väl det att jag fått sova hela natten iaf, snälla gulliga tjej =)
Nu har hunden fått sin promenad iaf, tycker lite synd om honom vissa mornar (förmiddagar). Han väntar och väntar på att få komma ut men lillasyster bara förstör. Vill ju inte gå ut med en ledsen tjej utan får vänta tills hon lugnat sig, alternativt sover, för att kunna gå ut.

Ska snart förbi mamma med lite tvätt så jag slipper släpa på allt imorn när vi har tvätt tid. Måste ju ha rena kläder tills vi åker till Ånge.
Sen bär det iväg till Jessica och lill Pebblan. Ska bli trevligt att få träffa dem, var ett tag sen nu eftersom mina planer aldrig går i lås.

Ånge i helgen då. 40 mil i bilen på lördag för en släktträff. Ska bli kul eftersom jag bara varit där en gång tidigare. Sen blir det 40 mil hem på söndagen igen. Men det är det värt =)


vittorn dittorn skrothunden

Lilla söta Victor har snott min plats här i soffan.
Thommy sitter och pratar med Freja, de är ufon dessutom. hihi, så gulligt att lyssna på dem =)
"minimininimini lojlojlojlojloj" kommer ifrån Thommy.

Efter Max idag så var jag duktig nog att vandra hunden, diska och byta sängkläder.
Sen softade vi i soffan, alla tre. Riktigt mysigt. Sen när Thommy kom hem så tog jag, Freja och Victor en promenad hem till mamma och pappa för att sno ett kuvert och frimärke så vi kunde posta brev till skatteverket.
Så inom några dagar har Freja ett namn också, inte bara personnummer.
Freja Vera Marie Johansson Norgren. Långt namn =) höhö

Sen bar det hemmåt efter mycket om och men, Freja var hungrig så det drog ut på tiden. Vi skulle juh promenera hem till Jessica men det gick juh inte.
Blev enkel mat idag, köttbullar och makaroner. Men gott var det ändå...

Nu ska ja glo klart på filmen, Deep Blue Sea.

090714

Ja idag har jag och Thommy varit tillsammans 1 år och 7 månader. Mamma och pappa har redan frågat om vi ska gifta oss, dom tyckte att vi skulle ha ett sånt där drive thru marrige på power meet. Både jag och Thommy skrattade gott åt dem. haha..

Dagen började med en hungrig tös som blev super nöjd när blöjan var bytt och maten levererades. Därefter ringde Thommy, han var sugen på MAX. Kunde han inte ringt lite lite tidigare och sagt detta? Jag har juh precis käkat frulle. MEn iväg for vi, mot max.
Fick lite skäll av Frejjs morfar då hon fortfarande är måndag, ja det står så på bodyn hon har på sig. Men jag tillade fort att Freja varken kan veckodagar eller engelska ännu så det gör ingenting tyckte jag. Då gav han upp och pratade med Freja istället för med mig =)

Nu hade jag tänkt ta å diska lite, bara för att jag tycker det är så kul (ironi). Sen kanske byta sängkläder då Thommy svettas som en tok och Freja har kräkits på en kudde, både täckena och lakanet minst två ggr. Ja lite äckligt när man tänker på det. Men bebis spya luktar inte som våra spyor gör så det får en att glömma det lätt.

Sitter och funderar på detta väder, ska det spricka upp eller ska det blir dåligt väder?

så var denna dag slut.

Ja resan till Liinda gick riktigt bra. Hela vägen till Älvkarleby, jag kan inte uttala det men iaf stava det (tror jag).
Var väl inte där super länge eftersom Carolin inte planerat så super bra. Men trevligt var det att få träffa Tant Liinda igen.
Ett bra tag sen, som sagt, valborg!
Vägen hem var väl inte super rolig eftersom Freja vaknade två gånger och skrek från baksätet. Fick lov att stanna båda gångerna. Önskade hela tiden att airbagen skulle koppla ur sig själv så jag kunde ha henne fram och ge henne nappen när hon väl spottade ut den. Men nejdå, det kopplade aldrig ur sig själv.

Hoppas på lika fint väder imorn så jag kan vara ute. Kanske kolla om nån vill ta en picknick ute i det fria? Nån som är intresserad?

4 veckor.

Idag är fröken fyra veckor. Usch det går så fort. Galet fort. Tyckte nyss vi kom hem från bb med henne. hihi.

Nu ska victor få komma ut och göra sitt, Frejjs ska bara äta klart. Sen styr jag min kos 16 mil ifrån Västerås, närmare bestämt hem till fröken Liinda där borta.
Var super länge sen man träffade henne nu juh, kommer inte ens ihåg när det var sist. Jag fick iaf köra till uppsala för att hämta henne.
Nu kom jag på! Det var på självaste valborg, för det var INTE kul att köra i buppsala, så jädrans mycket folk.

Nej jag skriver senare vad dagen gett =)

Fika!

Jepp så har fröken somnat igen, så otroligt mysigt när hon somnar på ens bröst. Grrymt mysigt!

Solveig och Rune var som sagt här tidigare, mamma och pappa kom också. Vaniljhjärtan, coccostoppar och bullar stod på fikamenyn. Riktigt mumsigt!
Fick även en stor kasse från Helena och Marre, alltid lika kul! Fick lite kläder till skrotan, två filtar. En potta till Thommy så han kan börja träna ;) hihi. Sen en rolig telefon tills hon blir större. Riktigt kul.

Nu har hon massa klänningar att tulta omkring i. Skulle kunna byta kläder på henne varje gång jag byter blöja bara för att de är så söta. Önskar hon kunde växa lite till så hon kan ha alla söta byxor hon har också. De flesta är baota stora.

Här sitter vi, vid varsin dator. Thommy spelar och jag, ja bloggar såklart. Trodde aldrig jag skulle börja med en blogg. Men titta på mig nu, minst ett inlägg per dag. Det händer ju så mycket i mitt liv då måste juh skriva av mig :D Haha, vilket skämt.
Vad gör jag om dagarna? Leker med min skrutta, är ute om vädret tillåter, busar med Victor, sover, äter och skiter ;) hähä.

Nej ska nog bestämt kanske laga lite mat.

sunday.

Jepp så var det söndag. En hostig och snorig helg är snart förbi.
Rune och Solveig kommer förbi senare för att titta på lilla underverket =) Ska bli kul. Inte träffat dom på bra länge. Det är då mammas och pappas kompisar egentligen. Men jag hyr in mig lite ibland, hihi.

Har små städat lite nu när fröken sover. Får passa på liksom. Fast annars kan hon klättra på pappas mage så jag får greja klart.
Hon har lärt sig att om hon stöter ifrån med benen så får hon flyga och det är ju jätte kul =)
Tänk om man var så lättroad, vad skönt allt skulle vara.
Inga bekymmer som vad man ska ha på sig eller att man måste gå på toa. För man blir ju omskött på alla sätt och vis.

Väntar på att herrn ska komma hem, är ute med Victor. Vill ha sällskap! haha..
Kanske få honom att springa med dammsugarn ett varv? vad tror vi? Kan jag lyckas att få honom göra det? ;)

funderingar.

Satt och tänkte på min kropp...
Att en kropp kan göra en så förbannad förstår jag inte egentligen.
Innan Jag blev på tjocken så hade jag en del att klaga på. Det va lite för mycket där och kanske för lite där. Hit och Dit, aldrig var man nöjd.
Fan jag hade en snygg kropp innan! Att jag inte förstod det.
Egentligen ska jag väl vara stolt över min kropp nu med, jag har trots allt burit på världens underbaraste ting! Min dotter.
Men nej såklart ska man hitta nya saker att störa sig på. Som till exempel bristningar. Dessa jävla bristningar. Och man vet att man får leva med dom i många år innan de bleknar och knappt syns.
Om man inte kostar på laser och en massa jävla krämer.
Hua! Vilket problem.
Jag måste ta mig vidare att bli stolt och glad över min kropp. Jag kommer trots allt i nästan alla mina kläder sen innan.
Dags att ta min irriterande och arga bekymmer till något bra.

Bara så svårt när något etsat sig fast i skallen och gör en förbannad!



Förresten! Grattis till bästaste Liinda! =) Hoppas dagen ger något bra och kvällen lite fylla ;)


dööööö

Ja så känns det just nu..
Jag vill dö!! Bara ett tag iaf.
Thommy har varit vaken hela natten pga odräglig hosta. Tur att man inte var ivägen då kanske han dödat nån eller nått.
Tok förbannad för sin hosta. Han åkte väl till akuten typ sex imorse för att få nått mot sin hosta men fick istället en tid på oxbacken klockan tio. Väl där fick han hostmedicin utskriven, tack till oss båda! Men han fick även en till p-bot.
Galen... Så svårt kan det väl inte vara att sätta en p-skiva i rutan tycker jag? Men det kan jag inte säga till honom än. Han måste komma på det själv ;)

Freja har sovit någorlunda inatt iaf. Vaknat nåra ggr av hans hosta. Mig har det inte gjort nått eftersom jag varit vaken största delen av detta dygn. Riktigt jobbigt.
Min hals mår väl inte alls heller bra. Slemmig och snorig och ont i halsen.

Så även jag tackar för hostmedicinen......

ja!

Så har väl typ halva dagen gått.
Känner inte för att gåut med Victor igen.  Funderar på att ge den uppgiften till Thommy. Men då måste jag vänta tills han kommer hem för att säga det till honom också.
Han är hos läkarn just nu. Får se om dom har nå smart att säga dom små liven.

Känner att jag vill bli frisk nu. Knappt varit sjuk i en dag och redan trött på skiten.
Får hoppas att jag mår bättre imorn så vi kan ta en tripp till fröken Liinda och Fredrikus.
Ska bara uppdatera Thommy på den planen också så han är med :D Annars tar jag bil och bebis och åker själv och det kommer inte bli populärt då han tycker jag kör som en biltjuv. Och det ska man inte göra med en liten i bilen! haha..
Han har fel, jag kör jätte bra sen Freja kom till världen. Mjukt och försiktigt.

Jag är hungrig och Freja också. Kanske ska åtgärda detta problem?

blåst!

Ja så tittar man ut idag då.. Det blåååser, som en idiot ute. Igår fick man tackla regn när Victor skulle ut. Idag ska man se till att man inte blåser bort.


victor

Tur att killen är stark så han håller kvar oss på marken =)
Inge vidare att vara förkyld heller måste jag ju erkänna.. Eller ont i halsen, enbart ont i halsen. Hellre små snorig och små ont i halsen än bara ont i halsen.

Lilla Freja sitter brevid mig i soffan. Pallat upp henne med en massa kuddar. Men hon är så trött så hon håller på att somna. Känner igen mig lite när jag tittar på henne.. Som när man sitter i en bil och ska sova och huvet åker åt sidan för att man nickar till. hihi. Så sitter min fröken just nu.



Min älskade skatt. Nu väger hon mer än sin födelsevikt, 4120 är vi uppe i nu. Sen har hon äxt som en tok. De brukar växa en centimeter per vecka när det är såhär små. Alltså skulle hon varit 51 cm idag. Men vår fröken är nu 54cm lång =)
Så nu stämmer vikt och längd mer överrens än innan ;)

Och såg ni! Två bilder i samma inlägg! Tack för hjälpen och de fina bilderna Liinda! =)

dumma dumma...

dumma Thommy. Nu har jag minsann gått och fått ont i halsen. Inge vidare heller. Inte för man tänkt göra nå speciellt i helgen men vill ändå vara frisk när Thommy kommer vara hemma och sen så vill man väl inte att Freja ska bli sjuk heller. Skulle inte vara snällt heller.

Hälla var trevligt. Thommy kom och åt med mig och sen kom min syster och mammsen för en promenad genom IKEA.
Storshoppade som en tok! Kom hem med två diskborstar och en toaborste. Det du! Hela 12 kronor spenderade jag på IKEA. Hähä.

Imorn hoppas vi på bättre väder så man kan hitta på mer!

och sommaren bara regnar bort.

Ja då har man varit ut första gången idag då.
Freja höll sig torr iaf, för regnet ÖSER ner. Men bästa Jessica hade gett oss ett regnskydd till vagnen så hon klarade sig.
Själv har man inga regnkläder. Så det fick bli dubbla byxor och vinterjacka då den tål regn också. Haha.. Måste sett helt mupp ut. Men det var ju bara vi ute så vem kunde se mig? Ingen som vill gå ut i detta busväder.
Victor blev såklart också blöt, han skulle man aldrig få på typ en regngrej eller nått.. Bita bita bita tills den försvinner skulle det vara. hehe..

Ska snart ta med mig lilla ner till barnmorskan får vägning och mätning. Sist vägde hon 3970, får se om hon gått förbi sin födelsevikt nu. Barnmorskan trodde det sist vi var där iaf. Min lilla tjockis.

Sen ska vi möta mormor för en fika och lite koll på kläder och liknande. Vi tar hälla istället för stan då vi kan vara inne mycket mer. Smart tänkt morsan =) hihi.

Nej försöka sig på att gå ut i det här rusket igen.


(och det där med att sätta in fler bilder i samma inlägg.... det får nån visa mig hur man gör.. Jag lyckas inte!!!)


Musse!


Måste ju då ägna morfar en liten tanke också. Gör det genom att lägga upp en bild på hans älskade bil som han vårdar så ömt. Du vet att den kan krympa i regne va? Det är nästan så han tror det iaf. Freja tycker morfar är knäpp!





(och nej jag har inte kommit underfull med hur man lägger in fler bilder i samma inlägg)

Papi

Här är då Thommy UTAN skägg! Så otroligt fin.



Han är min bara min!
Finns inte ord som beskriver honom vad han betyder för mig!

saga

Min älskade lilla Saga, saknar henne otroligt mycket ibland!




Kommer ihåg hur hon hoppade omkring och busade, hittade henne ofatst i handfatet på toan.
Thommy som busade med henne fast han var allergisk.
Underbara katt!

ny dag nya möjligheter.

Tjolahopp.
Japp så har man varit duktig idag också =)
Städat toaletten så det skiner om den och tvättat två stora maskiner med tvätt.. Det går åt massor med tvätt nu har jag märkt. En fröken som kräks lite på oss ibland och på sig själv. hihi. Fast det är bara gulligt egentligen.
Nu är den iaf hängd och väntar på att det ska torka så jag får vara duktig och få in allt i klädkammaren också. Kan behövas kanske.
Barnkläder överallt i lägenheten tamesjuttsingen.

Åskar idag med. Tycker vi inte om. Men då kanske vi blir av med denna kvavhet. Blir helt kladdig juh!
Får helt enkelt stänga öronen så jag inte hör mullret hela tiden.
Lite svårt när man är ute dock. Här hemma kan man slå på musik eller nått.

Väntar på att gubben ska komma hem, han ska iväg och fika med Johan och behöver kortet så han kan shoppa loss. =)
Nu tror jag bestämt han kommer, hör hissen och hans hosta.
Inte är det en förkylning han åkt på, det är nå pollen eller gräs allergi. Stackarn, tycker synd om honom. Men vi har iaf allergi tabletter hemma så han har det lite enklare.

Nej mina vänner, nu ska jag försöka hitta kabeln till min mobil så jag kan lägga in bilder på min skrota =)

good night sweet love....

Dags för sömn... Tycker jag iaf. Men Freja somnade redan åtta och vaknade nyss så det blir väl om några timmar jag får sova.

Ser att det åskar ute, tycker vi inte om! Blixt efter blixt efter blixt. Som tur är hör jag inget muller än iaf.

När min Thommy kom hem idag så åkte vi och hämtade herr Fredrik för en fika nere på staden, riktigt trevligt om jag får säga det själv. Fick man komma ut lite idag också.
Efter det åkte vi till maxi för att köpa en mindre napp till Frejas nappflaska och mjölkersättning. Så vi har hemma. Testade nappen hemma direkt, dock med mjölkersättning då jag inte orkade pumpa ur just för tillfället. Och den funkade super bra! Tack Jessica för att du ringde TVÅ ggr så jag hörde telefonen och så jag fick lite råd vad jag skulle köpa :D haha..
Kände mig helt lost där inne.
Och förlåt för att jag inte vinkade ;)

Blöjbyte dags!

städ dag.

Idag har jag haft mig en liten städ dag. Dammsugit och diskat som en tok.
Städat balkongen har jag gjort också. Riktigt skönt att det är gjort.
Varit och handlat också, en massa bra till kylskåpet.

Thommy har gått och blivit sjuk, riktigt förkyld. Inge kul alls. Vill ha min älskling frisk!

Freja ligger och sover så snällt i sin vagn nu när jag dammsugit. Inte ett knyst ifrån henne.
Sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på, Thommy är väl hemma om nån timme igen.

Pratade nyss med fröken skåne, hon har det super där nere. Det förtjänar hon. Slippa telefonen ett tag och mysa med sina hästar. Två tuppar och en höna är dock utan namn. Sitter och funderar vad som skulle passa dem..
Roy, Daniel och Theresa kanske? Eller om hönan är uppkäftig passar nog Ingegerd bättre :D hahah..

Saknar Trasse lite med alla muppar. Jocke och Magnus som mest sitter och fnittrar. Camilla, min stjärna som alltid ställer upp. Roy som aldrig kan vara allvarlig. Daniel som muppar omkring. Matti som man kanske vill slå i ansiktet? Theresa vet jag för lite om än. Alejandro som alltid är glad. Cilla som sjunger (undrar om de fått sin andra bebis nu?). AnnaKarin som tyvärr jobbar andra passet men också alltid är glad. Angelica som fummlar hela tiden. Ja och L2 och Dirren får man väl inte glömma. Jo jag saknar jobbet. Fast jag vill inte tillbaka. Svårt att förklara. hehe

Nej nu kanske man skulle ta och damma lite också?

3 veckor.


Idag blev min lilla skatt tre veckor. Usch det går så förbannat fort.
Hon har mycket mer vakentimmar nu än innan, så kul å bara att sitta och titta på henne när hon ligger och sprattlar och jollrar, min älskling,




Mitt liv har gått från underbart till perfekt. =)
Och ni som finns i det är bäst!

hohoo? sommaren?! vart tog du vägen?

Ja sommaren verkar ha flugit sin kos samtidigt som power meet tog slut. Kom tillbaka härliga sol!
Vill kunna gå i shorts eller kjol. Men med det här vädret är det byxor som åker på och en långärmad tröja. Jäkla krångel när Freja ska ha mat. hehe..

Igår blev en lugn och skön dag. Åkte iväg med gubben min och åt mat. Han var sugen på pizza. Lite bakis hungrig kanske? ;) hihi. Han kom hem fyra på natten så lite sliten är han iaf.
Efter maten så åkte vi och hyrde film, riktigt kass var den också. Vi lyckas alltid hitta nån jävla b film som ska hyras.

Innan film tittandet kom Marita och Linn förbi. Marita är Thommys kusin och Linn är då Maritas dotter. Så otroligt söt.
Freja fick en jätte fin klänning med trosor till och söta strumpor med volang på. Hon kommer vara så fin i det.
Marita pratade även om Kyäni, är någon instresserad av fina pengar och bra grejer så säg till =)

Nej idag ska jag städa tror jag om jag får röven ur soffan. Måste iaf ut med vovven som ligger och sover brevid mig.
Han ligger på en kudde under ett täcke =) Haha så söt. Min älsklings hund.

då var denna dag slut...

Ja en lång dag känner jag....
Efter jo-berg så åkte vi ju hem och sedan ner på staden.
Väl nere gick vi till syster yster för att äta lite god mat och prata med gott folk.
Morgan var där med Axel. Cilla med Familj. Mamma och pappa. Massa annat roligt folk.
Och såklart! Morgan och Cillas egna band. Hihi. Grönis hade åkt hem idag iaf, så det var bara ett band. Men bra musik, dock dåliga högtalare så ljudet blev inte super bra enligt Thommy mest. Men kan hålla med honom lite. Annars riktigt skön musik.

Efter ett tag kom Jessica ner med Pebblan och Nicklas. Var trevligt att träffa dem allihop. Min extra bebis, så söt och full av energi. Vi byt lånade ett tag. Jessica tog lilla Frejjs och jag fick Pebblan.
Karlarna fick prata bilar men det passade dom. hahah...

Gick in till Cilla för att byta på Freja, då var Linda där med lilla Isak på två tre år som tyckte Freja var jätte söt. Linda började nästan gråta för hon tyckte det var så gulligt. Söta söta Linda. Och Cilla också såklart. Freja är hennes också har vi kommit fram till. Jag snodde ju Dogge så då får hon en liten Freja tillbaka =)

Nu är iaf jag och min skatt hemma, vi har varit ute med Victor och nu är det dags att dra på pyjamasen och hoppas på att hon vill sova.
Får se när gubben får för sig att komma hem, hoppas på snart iaf.

Sov gott alla söta och underbara människor.


Power meet.

Jepp, sista dagen av detta roliga. Lite tråkigt faktiskt.

Var ut till Jo-berg med pappa idag. Freja kom hem med två nya bodys och en tröja. hähä.. Så söta.
En står det West Coast Choppers på, nr två står det Ford och tröjan står det min morfar är raggare. De två sista fick hon såklart av morfar =)

Nu vet jag inte riktigt hur planeringen ser ut då Thommy först sa att vi skulle grilla med han pratade nyss i tlfn med Fredda och vi skulle hämta upp honom hörde jag. Han är ingen bra planerare. hihi.

Kom i mina fina jeans jag hade innan graviditeten =) Känns super bra juh.. Nu är det bara nästa byxa jag ska komma i. haha, krävs nog nått kilo minus till.

uscha!

Förbannade läskiga jobbiga åska... Har aldrig tyckt om åskan, när jag var liten gömde jag mig under bordet varje gång jag hörde åskan. Och då tyckte jag det åskade jätte ofta jämfört med nuför tiden.. Men jag kanske har fel.
Nu har det åskat i snart en timme i sträck, räcker det inte nu?

Men jag bestämde nog helt rätt att åka hem när vi åkte hem iaf. En halvtimme senare började det regna.

Vi har sett finbils crusingen idag iaf, pappa såg så mallig ut. Men det ska han vara.. Hans bil är bra fin. Ska nog lägga upp nån bild här när jag tagit en riktigt bra bild.
Sen var det bröllop, Thommys morbror gifte sig på Drive Thru grejjen nere på stan idag. Va kul å se och grattis till Jonny och Samriang (eller hur hon stavas).

Gick sedan förbi syster och lyssnade på deras två band som spelade och kollade på alla bilar. Freja fick även en jätte fin present utav bror min och familj, Jätte söt body med fem myror är fler än fyra elefanter på. Den åker på imorn =)

Nu är Victor på bättringsvägen iaf. Visst han har väl mått bra hela tiden men nu har han fått sin hormonstav iaf så prostatan inte kan bli nå större. Bästa vovven =) Han ligger brevid mig helt utslagen. hihi..

Nej får passa på att sussa lite nu när Freja sover också =)

Hmmm...

Funderar lite på vad vädret säger idag... Ser inte så klart ut måste jag säga.
Regnade och åskade (usch) när jag vaknade.
Thommy hade gått upp och bytt på Freja. Så skönt att få sova nåra extra minuter innan det var dags för mat.

Nu ska vi iväg till jo-berg och glo lite.. Om Thommyseg kommer ut ur duschen nån gång... hmm..
Sen bär det iväg till Strömsholm så Victor kan få sin hormonstav insatt =)

Höres säkert senare.
Vinkevink

sömn!

Japp nu sover Frejjs, nu får jag sova =) längtat lite i nåra timmar.
Får väl skylla mig själv att det dragit ut på tiden eftersom jag passade på att tvätta när jag hade henne i bärselen och hon var så snäll, slutade med en hungrig och kinkig liten tjej.

Fick besök i tvättstugan av lilla Jessica.. Så söt så. Freja tackar massor för de söta kläderna! Hon hoppas att hon kan ha dom snart så hon kan visa upp sig =) hihi

Imorn blir det Strömsholm med herr Victor. Sen har han kostat tillräckligt med pengar på två dagar.. Hua, vågar inte riktigt tänka på det. Efter det så blir det en liten sväng förbi Ida och lilla Emilia =)

Va ner till löga efter vi varit och fikat med mupparna. Lite kul å titta på allt folk.
Förra året var det öl, fylla och fest. Thommy som försökte sälja sex vid väggrenen. I år blir det tidiga kvällar, kanske lite cola, amning och blöjbyten vid väggrenen ;) haha

Dags att sussa!

idag dras det igång.

Jepp power meet börjar idag då.

Dagen började nere på stan på BVC med lilltjejen. Hon har nästan gått upp till sig födelsevikt och allt såg super bra ut.
Utanför BVC stod det nåra raggare och diggade till musiken de pumpade ur sin skråliga stereo. Men glad blev man när man såg dem =)

Efter det så bar det iväg mot Uppsala med Victor, även där gick allt fint förutom att vi var en timme sen. Thommy hade tagit fel på tiden. haha.. Killar ska inte hålla i planeringen, alltid nått som går snett :D

Nu har vi kommit hem till varma Västerås igen och ska snart ner på stan för att möta Nicklas och Pauline för en fika innan de åker till Turkiet. Varför åka till en värme när vi har den här!? Galna människor.

Camilla åker snart hem till sitt Skåneland, hoppas du får det trevligt och klappa ALLA hästar ifrån mig =) Hoppas inte jobbet hinner ta kål på dig innan bara =/ Lider med dig.,

Nej minsann, nu ska Freja kläs på och sättas i vagnen för en tripp neråt då...

Tjipp Tjipp



Just det! Tack Liinda för bloggnallen, men jag tänker inte lägga upp den här eller skicka den vidare.
Ett för att jag inte har nån lust och Två jag vet inte hur man länkar till andras bloggar å sånt :D

Tålamod.

Natten har varit otroligt lång idag känner jag.
Fröken fick för sig att vakna redan klockan två och hålla mig vaken till fyra. Visst hon är fortfarande snäll eftersom hon knappt skriker men hon vill ligga i famnen hela tiden eller ha mat hela tiden.
Lyckades väl somna nån timme efter.
Sen var det full rulle igen, inte ska vi sova heller? Det är lite dumt tycker vi.
Fick väl två timmars sömn från klockan 12 till 14 kanske.
Sen har vi varit vakna fram tills nu, hungrig och skrikig.
Hon är nog redan i trotsåldern och utmanar mitt tålamod :D så söt egentligen om man tänker efter.

Hon vill ju bara vara med och kika lite liksom.. Sötnosen.

Varit hos mamma och pappa och ätit och då sov hon väl iaf så jag fick äta.
Antagligen åt jag nått som hennes mage inte tyckte om igår, vet att det blev lite vitlök. Kan ju vara det kanske?

Nej minsann, nu ska det ätas och kanske sova lite?


RSS 2.0