morsdag

Idag är det morsdag. Hade sagt till Freja igår med bestämd röst att jag ville ha lite sovmorgon. I alla fall en timme! Men icke! Freja ville gå upp klockan sju och där med basta. Och så blev det. Vi knallade upp sju, vilket inte gjorde mig något med tanke på vädret!
Åt frukost i godan ro och sen busade gärnet här hemma innan vi tog en promenad hem till mormor och morfar för en andra frukost.
Mormor tog med oss på en välbehövlig promenad ner på stan då jag haft min cykel ståendes där nere alldeles för många dagar känner jag. Har ingen lust att den blir stulen.
Blev en fika med moster och kusin också. Alltid lika trevligt.
Försökte hitta en pool till Freja men Zetterlunds hade stängt så det får vänta tills på måndag.

Trippen hemmåt på cykeln gick bra, Freja var väl inte jätte nöjd att ha hjälmen på sig men hon hade liksom inget val, hade ingen lust att gå hem hela vägen.
Väl hemma så tog vi med oss resten av familjen ut på en liten rastning och sen vidare hem till mormor och morfar igen. Grindar hade kommit upp så nu slapp man passa busan heela tiden iaf. Trapporna var avstängda =)
Men då hittar vi något roligare! TV bänken kan man ju klättra på ju, den testar vi istället. hahah.
Mat i magen och efterrätt nertryckt också tog vi oss vidare för att fira nästa mamma.

Freja blir alltid lika glad när hon kommer till farmor. God fika som vi kan skrika till oss och duplo på hela golvet. Och så får vi såklart inte glömma stora trollet som är roligt att krama om och klappa på huvudet.

Tack för en underbar dag idag!

Vad ska man säga?

Var till Råby idag för att kolla på denna såkallade demonstration.
Har nog aldrig varit riktigt insatt i det som händer så för mig var det egentligen bara gaphalsar som stod och lät.
Svenskarnas parti hade bestämt sig att demonstrera för att en tjej, Beatrice, hade blivit mördad av en invandrare på Råby. Vissa kallar det hedersmord och andra en olyckshändelse. Jag låter det vara osagt hur det ligger till för det vet nog bara killen själv som gjorde det.

Då ska deras motståndare, som jag inte ens vet vad jag ska kalla dom (så insatt är jag), såklart motdemonstrera.
Det var rätt tomt och dött på Råby förutom otroligt mycket poliser. Kunde väl iaf räkna till tio stillastående pikétbussar fyllda med poliser. Jag och Thommy ställde oss och snackade med en polis från göteborg. Otroligt trevlig och hade även bra åsikter om både sitt egna yrke och för det de var där för.

Till slut så går vi mot råby ip för att se om detta parti är där och då är det såklart tomt och en polisbil stannar oss för de vill ha hjälp att hitta till melkertoget. Även dessa var otroligt trevliga.
I allt detta förstår vi att det hela är flyttat. "Så brukar dom göra" var det någon som sa.
Så vi satte oss i bilen för att åka ner och passa på att käka lite på donken. Väl nere är det rätt tomt och dött förutom såklart poliser överallt. Vi parkerar på parkeringen som är vid bredbar, alltså precis utanför melkerhuset.

Inte mer att tänka på, vi går och käkar på donken och tittar. Då börjar det fyllas på. Räknade till 17 stillastående piketer och sen några fler som åkte runt. Svenskarnas parti ställer upp sig runt fontänen vid melkerhuset och börjar hålla ett tal på typ TVÅ timmar. Hörde inte ett ord eftersom det bara skrålade. Men vi fick då motdemonstranterna liksom på vår sida av gatan och de lät mer må jag lova. "nassesvin försvinn", "ut med packet" osv osv. Rätt intressant och höra deras morargument liksom. Ut med packet!? Ska vi utvisa svenska människor till vart?! Jaja.
Glasflaskor och en plastpåse (?) flög i typ tio sekunder sen var det bara gap igen.
Efter ett tag känner jag då att jag fryser och vill åka hem, tror ni det gick eller? Nej för smarta familjen Norgren/Johansson har ställt bilen där partiet höll till och var heelt instängd.
Jag bosatte mig inne på donken och Thommynyfiken kan vi kalla honom gick ut och kikade lite mer.

Efter lite mer än två timmar sammanlagt från att vi parkerat kom vi därifrån.
Stan är fortfarande överfylld av poliser. Men otroligt trevliga, så om ni tänkte bli stoppade idag i v-ås passa på idag!





Imorn är det morsdag och jag har bestämt mig för sovmorgon!

Muuu

Haft en härlig dag med min kära mor.
Vi tog en tripp till Ulla Bulla som har fixat med min deklaration. Fick svar på hur mycket jag kommer få tillbaka och det kan bli av rätt snart enligt henne. Men det är väl så det brukar låta? Tar inte ut något i förskott utan siktar in mig på September! Men det var en fin summa att se iaf =)
Efter det så stannade vi till på Vallby för att titta på alla djur och även tog en fika. Freja tycker det är lika trevligt varje gång =) Titta på kossorna och fåren, gässen var lite läskiga.

Sen tog jag mig hem för att lämna Freja med pappsen sin för att sen ta mig vidare ner på stan till syster. Ida var hemma och höll mig sällskap. Alltid lika trevligt. Svårt att tänka sig att man är moster till henne. Skiljer ju bara fyra år mellan oss. Och snart är hon 18! Unge! I mina ögon är hon fortfarande super liten och ska göra som jag gör!

Familjen och jag tog oss sen till Media markt och såklart hittar man minst fem saker man vill ha. Idag var det en kamera, Nikon d5000! Riktigt bra pris på den och såklart hittar man inte dom summorna i plånboken när man vill ha dom. Och så hittade vi en TV, LED med 3D. Skiiit coolt ju. Där stod jag och Thommy med snygga 3D brillor på oss och tjoade hej vilt. hahahah...

Nu är vi hemma och Frejjsa är helt nerkladdad. Man är ju en stor flicka och vill äta själv nu! hahah

Vad säger morfars bil?

Har haft rätt uttråkade och sega dagar. Har därför inte haft något speciellt att blogga om så det har fått vara!
Det enda jag gjort är väl att ha busat med lillan och bakat en massa gott.

Idag har vi haft en innedag. Jag och Frejjse tog en långpromenad med Victor i regnrusket och sen baaara varit inne.
Hon har fått för sig att matvägra. Trodde jag..... Hon ville äta själv. Så nu har vi kladdbebis minst två gånger om dager för frukosten får jag fortfarande ge henne. Riktigt kladdigt. Men riktigt kul å se hur hon kämpar med skeden och tallriken. haha.

Idag lärde Thommy henne vad morfars bil säger. När hon får frågan så gör hon pruttljud samtidigt hon gör bruljud. Så söööt!

Nej det var nog allt för idag.

Hektisk helg

Men otroligt trevlig helg.
Fredagen var lugn, lånade finbilen på kvällen och cruisade lite. Sen åkte jag och lillan hem och sussade sött.
Igår så var det full fart.
Långpromenad med Victor, kolla till Figge,  lämna Victor hos Ingrid, iväg på konfirmation.
Dock såg jag inte mycket av konfirmationen då Freja absolut inte ville vara där inne. Var varmt och kvavt. Hon ville hellre vara ute och rulla i gräset. hihi.
Men efter det så blev det fika hos Cilla. Mycket gott!
Sen var det bara att trycka in sig i bilen för en tripp till Eskilstuna. Morbror Lasse har fyllt 60 år och det var dags att fira honom. Mycket folk. Freja var nöjd iaf! Var en liten pojk på kanske 1½år där. Lilla Mattis.
Freja ville krama om honom hela tiden och lyckades väl en gång men det slutade med att de ramlade och Freja skallade en leksaksbil och började gråta. haha..

Sen hem då runt nio kanske? Och sen iväg till Hälla för att kolla om det kommit några bilar till staden och självklart. HELA parkeringen var full. Från Donken ner till OnOff och sen upp till IKEA och Maxi. Galet mycket bilar. Freja tyckte det var kul iaf. Hon pekade på allt och skrattade.

Idag har jag beställt en innedag. Inge kul väder alls ute.
Får se om kvällen bjuder på något men nu är det iaf bara inne som är bestämt!

dööö

Får man säga att man vill slå en gubbe? Det känns elakt. Men en sån tanke har jag haft idag. Jag ville bara ta hissen upp till hans våning, öppna dörren (utan att knacka), kasta skit på honom och skrika skit högt. Blev så arg! Men jag kan sammtidigt förstå honom.

Såhär ligger det till då.
Ville och jag tog en liten promenad så han skulle få kissa och bajsa. Och ja jag vet att man inte får rasta hundarna i området men ALLA gör det, även de som är med i styrelsen så då tycker jag att jag också får. Victor ska då sätta sig och bajsa vid lekplatsen, självklart står jag beredd med bajspåse i högsta hugg. Jag vill ju inte att någon kliver i det. Som t.ex. min lilla Freja som knallar runt själv hittar bajs och leker med. USCH!
Men till allt hör då att Victor var dålig i magen, lillskrutten. Och det är inget man vet om sådär innan han skitit eftersom han inte visar något eller fiser värre än vad han brukar ;)
Rinnbajs går inte att plocka! Eftersom den blir som en tjocksoppa typ. Försök själva så får ni se.

Och då! Såklart när jag knyter tillbaka påsen på kopplet så hänger sig gubben och och ropar "Du! Du glömde något!" Och då förklarar jag lugnt och fint att han är dålig i magen och det inte går att plocka.
"ja men barn kan ju kliva i det där!"
JA dom kan ju det, om jag vetat att han var dålig i magen så hade jag sett till att han skitit i skogen på andra sidan vägen förklarade jag även detta med en len röst.
Och han fortsätter då skälla på mig att jag ska plocka upp bajset.
Det slutade med att jag gapade åt honom att det inte gick och att han kunde komma ner själv och försöka.

Han förstörde min dag! Blev så jävla förbannad!
Men det gick över. Fick bara lov att städa hela lägenheten, plocka i och ur diskmaskinen och tvätta två maskiner med tvätt. Pjuh!

Men ibland vill man faktiskt kasta skit på någon bokstavligt talat och då borde man nästan få göra det!

Baloj

Kärt barn har många namn. Hennes första smeknamn fick hon redan på BB utav sin egna far och det var lojloj.
Freja, Frejjse, Frejjsagrejjsa, lojloj, baloj, lali. Ja gud vet vad. Älskade skitunge. Den bästa av dom bästa!

Sitter och kollar på sjunde himlen och väntar på att Thommy ska bli klar inne på toa så vi kan hämta farmor och sen åka ner på stan. För jag tror det var så det skulle göras iaf. Vad jag fick ur Thommy.

Hunnit med en långpromenad nu på morgonen med Jeremias. Sen har jag nog mest setat här. Har lite skallebank också, inge vidare. Haft det till och från i några dagar. Tror det har men vädret att göra. Kvavt, inte kvavt, blåsigt, soligt, molningt. Bestäm dig vädergud!!!

Vi hörs senare mina babes

rösta

Rösta på min lilla tjej

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=34172


Weeei

Börjar med att tacka underbart snälla goa Jessica som fixat min header =) You rock big time!
Ni hittar henne här om ni vill tacka henne också!
http://jeeeessica.bloggplatsen.se/  
(vet inte hur man ändrar så det bara står ett namn men ni får nöja er med det där!)

Dagen har varit jävla seg. Hatar när det inte händer saker, speciellt när det är varmt så man kan vara ute.

Började iaf med att storhandla, Frejjse var så nöjd när hon hittade saker i vagnen hon kunde ha sönder som t.ex en cocospåse, joggolino (barnmat) och en fryspåse med strips. Förstår inte riktigt hur hon lyckas men men =)
Sen när vi kom hem upptäckte jag att jag glömt köpa både välling och gröt till lillfisan så vi tog en promenad till ICA skiljebo och mötte upp mamma för ett tjena hej hallå.
Sen då? Inte ett skit kändes det som. Tiden stod verkligen helt stilla!
Kom ut på en promenad med Victor, Thommy och Frejjse men ville ju ner på stan efter det.
Och inte ner själv! Så tråkigt och gå själv. Thommy var trött så jag vandrade ner ändå.
Försökte få lite sällskap men de ska minsann jobba eller vara borta! Fy på er jobbande bortresta människor!!!!
Köpte ett fotoalbum och konfirmationspresent till Douglas som konfirmeras på lördag.

Tog mig en promenad hem och var lika uttråkad igen så jag fick för mig att baka!
Dubbelsats cocostoppar, vaniljmuffins och chokladmuffins. Thommy fick två muffins, resten ska han ge fasiken i! Men om det ska ske måste jag bosätta mig i frysen så han inte kan nalla ;) hihi

Sen gick det sakta igen, kollade lite på unga mödrar och led verkligen med en tjej som skulle föda barn. Den där känslan att inte kunna få bort värken är helt läskig. Man fladdrar men armarna, gapar lite oc h säger nej nej nej nej. Men hon fick en fin tös tillslut upp på bröstet.

HAr hunnit klistra i alla Frejas kort i hennes nya album också. Blir att fylla på när nya kort är tagna.
 
Sen hälsade jag på Figgeman som jag är kattvakt åt. Han verkade ha glömt att jag varit elak mot honom och sprutat ena örat fullt med medicin. Hihi. Han kom kurrandes fram till dörren och hälsade mig så välkommen. Han försökte väl smöra för allt rackartyg han gjort ;)
Garderoberna var öppna, mattan ihopdragen och en kruka sönder på golvet. Men snabbstädning en klick mat och lite kel så var det bra igen. Så söt så!

Imorn blir det nog att baka lite till och städa hos syster!


Äntligen

Se till att solen stannar nu.

Började med att sparka upp Thommy imorse. Fick med han ut på en promenad fast det var lite protest. Tänkte att det liksom var dags att vända tillbaka dygnet.
Efter det åkte vi ner och tog en fika med Dennis i solen. Riktigt trevligt =) Men jag tröttnade rätt fort på herrarna och tog vagnen och dundrade iväg. Blev en lång och konstig väg hem. Vet inte riktigt vad jag tog för väg där men hem kom jag tillslut.
Jag och Freja hamnade i lekparken dit Thommy kom till slut. Upp och få i oss lite mat. Tog en powernap med Frejjse på armen och den ut igen.
Kan ju inte vara inne för länge när det är sånt här väder heller! Ta vara på varenda sekund solen visar sig. Man vet ju aldrig när den får för sig att försvinna igen.
Blev en promenad hem till mormor och morfar och sen vidare mot Camilla som då fick bjuda på glass eftersom jag blömt plånboken hemma. Om huvudet är dumt får Camillas plånbok lida ;)

Efter det gick jag hem till mormor och morfar igen för att se vad mamma tagit med sig från kryssningen. Fick öl, parfym och MArianne. Bästa mor! Puss på dig.

Hua! Känner att energin är på topp. Inte en sekund går till spillo. Sitter och laddar upp bilder som jag ska framkalla. 100 gratis bilder säger jag inte nej till. Hihi ;)

Har bestämt mig att försöka få Freja att somna själv nu i sängen. Gick väl hyfsat tycker jag eftersom vi skämt bort henne och få somna hos oss varje kväll i soffan. Fick gå in tre gånger och stoppa om henne och kela genom spjälorna på sängen och sen stängde hon de vackra blå. Gick över min förväntan. Så stolt över min tjej. Håll tummarna att det går lika bra imorn!

Tänkte även bjuda på lite bilder sen Jessicas och min picnic med de små! Njut!

        
 Gullisar! Sötnosar! Pluttar! Stjärnor! Babes! Pussungar!
        

Det var bra för mig!

Underbart helg

Ja helgen har varit helt bäst.

Fredagen började med fika med finaste flickorna. Freja fick fina kläder och skor av Asta som hon redan hunnit använda, skita ner, tappa bort och hitta. hihi.
Mer än så gjordes nog inte i fredags. Jo Nicklas och Pauline var över efter på fika och jag rymde till Camilla och hjälpte henne med Figgepigge.

Lördagen började med en cykeltur med syster yster till Råby för att titta när Douglas spelade fotboll. Tråkigt nog förlorade dom men Freja hade lika kul ändå. jag och Cilla hade fullt upp att stoppa Freja från rackartyg. Mitt lilla bullmonster. Hon knyckte massor med bullar för oss. Och proppade hela munnen full :D



Hon hann även filosofera lite innan vi cyklade vidare till mamma för att kolla hur det gått på loppisen.



Från loppisen lyckades jag få med mig en mixer. Tack bästa mor!

Cyklade hem i blåsten, såklart motvind. Hämta vagnen istället och vandra iväg mot Jessica som då var barnvakt åt lilla söta Emmeline. (bilder kommer upp senare på det)

Vi tog en promenad till Ica Ettan för att inhandla gott till picnicen.
Vi bosatte oss i våran lekpark neranför där skruttungarna lekte som tusan. Jordgubbar och sprutgrädde (spraygrädde enligt Jessica), vindruvor, mackor, dricka. Mums! Freja var sommarklädd, likaså Emmeline. Det gungades, lektes i sanden, jagade varann lite grann, kollade på fåglarna och korrarna som sprang förbi. Riktigt mys. Hann även med att åka lite rutchkana och gunga nån form av gungbräda.
Sen hem för en snabbdusch. Både jag och Freja lyckades skita ner oss en del.
Och jag lyckades bränna mig otroligt mycket på axlarna.




Snyggt va?

Tog vagnen i handen och Freja under armen och dundrade hem till Jessica igen. Film tajm. Hon bjöd på god mat, ris med tonfisksås. Barnen lekte mer, dansade lite och hade kul. De små liven somnade väl ungefär runt tio så vi fick kika på film. From Hell, bra film men lite otäck. Och Johnny Depp dog!!! =( usch. Snygglot själv liksom. Går inte för sig!

Idag började jag dagen med en promenad med Victor, Freja, Jessica och Emmeline. Hann med och gunga lite också. Sen iväg och träffa Linda som jag inte sett på bra länge. Alltid lika trevligt. Får bli snart igen.

Kom hem och däckade en timme och sen iväg till farmor för en fika.
Och nu sitter jag då här. Ska snart hem till Camilla igen och hjälpa till med Figge. Inte det lättaste att få ner guck i öronen på den missen. stackarn.

Fler bilder kommer snart!

Finbesök

Jag har tvättat, plockat undan, dammsugit och proppat diskmaskinen full. Klappar mig själv på axeln. Så duktig jag kan vara ibland. Även hunnit med en dusch och promenad i regnet. Allt detta med Freja och Victor i släptåg. Det är väldigt intressant vad mamma kan hitta på verkar det som! haha. Mina tokar.
Har faktiskt fått i mig en väldigt tidig lunch också.

Runt tre får vi finbesök ifrån Eskilstuna och Vixäng (Vicksäng, Viksäng ja stava hur du vill!) och så kanske från centrum.
Sara med lilla Asta, Camilla och som sagt kanske Jossan. Kommer bli trevligt. Var ju ett tag sen vi träffade E-tuna borna. Försökte även få hit Michaela med lilla Oliver så man fick sniffa lite bebis.

Innan det ska jag även hitta med en träff med Jeremias också. Men det hinns med. Klockan är ju ingentign när jag väl tittar på den. Och inte verkar den gå frammåt heller. Men det är nog för jag inte har något att göra nu helt plötsligt.

Igår var jag hos syster yster och dona lite. Min lilla Douglas konfirmeras nästa helg. Han är inte så liten längre, som alla andra brorsöner och systerdotter. I mina ögon kommer de alltid vara de där små pyttisarna som lojar omkring hela tiden. Som man kunde muta med godis för en tjuga om de delade ut all ens reklam ;) hahaha


I en annan del av Köööping

Ja dagen började jävligt segt här hemma ska jag lova.
Men tog mig till slut i kragen och klämde in mig och lillan i bilen för en tripp till Hallsta. Väl där plingade vi på Sandras dörr och blev välkomnade av både Sandra och alla missar. Alltid lika trevligt.
Blev en kortis eftersom min kära mor ringde och hade glömt en kläder hemma som hon skulle ha på sig.
Hon skulle iväg med min kära far på mustangträff. Även VLT skulle dit och fota alla bilar.

När jag väl kommit hem från Hallsta slöt jag upp med min andra hälft och pratade lite gojja i några minuter.
Lämnade min plutta hemma och blev upphämtad av Camilla.
Dags för en tripp till Köping då. Lilla Figge skulle bli undersökt. Stackarn tyckte inte alls om när vi skulle kika i öron så han skulle bli sövd. Camilla och jag (men mest Camilla) fick ta emot klor och fäktande av lilleman för det var inte coolt att bli fasthållen och få spruta i nacken.
Efter ett tag sov han sött och det var då dags att rengöra öronen. Visade sig att han hade öroninflammation. Så nu får Camilla envisas med örondroppar i en vecka. Good Luck my firend =) Men jag kommer över om du hojtar till och hjälper till!

Imorn blir det lite städning och sen träff med Jeremias. Efter det kanske vi ska hem till Linnea och fika lite =)

Tjipp och hajk

Han tog det!

Jepp nytt världsrekord. 34 och nånting sekunder är det nya. Så roligt det såg ut. En lite halvfet kille ska springa nerför skrapan. Jo tack, om det kallas att springa. Det var du spring spring hopp hopp fira fira hopp nere! Ja ungefär så. Men ett visst antal steg räcker den kan du flyga ner om du vill. hehe

 

Vi fick vänta i evigheter nere på stan. Hann till och med bli lite kall. Jag, Thommy, Camilla och Freja stod och kikade. Även pappa och Rune var nere. Vi gick iväg och tog en öl i all väntan. Eftersom det blev uppskjutet över en timme......................

Idag har jag och Freja varit och städat. Gick riktigt bra. Freja blir bara modigare och modigare. I början var hon lite blyg för alla gubbar där borta. Men nu tar hon gärna någon i handen och går iväg. Och det gör hon själv också. Inte kul att sitta på samma ställe hela tiden heller. Nej nej. Utforskas ska det göras! hehe.

Thommy lagade mat åt mig nu på kvällen. Fläskfilé och ris. Riktigt mums. Han är duktig han. Min karl.
Han säger att han inte kan laga mat men han är riktigt riktigt duktig. Puss på han idag!

Har även hunnit tvätta en maskin, diskat en maskin (dålig på att plocka i den! Gör det när det är fullt på bänken. haha), plockan undan och dammsugit. Känner att jag gjort mitt för idag.
Imorn tänkte jag försöka riva lite mer tapeter så det händer något. Och kanske baka lite inför fredag när vi får finfrämmande från E-tuna! Sara och Asta kommer hit =) Freja och jag längtar. hihi

Kan nån hjälpa mig att ändra header?

Jag kan inte sånt där! Vill inte ha den här längre. Visst den är fin men nej! Nytt nytt nytt!!!!

Gjorde inte ett skit igår, var lite rastlös där på kvällen men proppade mig full med godis och kikade på TV så blev det bra.
Idag har nog varit likadan. Varit hem till mamma och pappa ett tag och nu sitter jag här. Thommy sover, Freja vilar och Victor snarkar. Alltid är det jag som är vaken ;P hahaha. Ja vem skulle annars skriva!?

Senare blir det ner på stan för att kolla så den där Tony inte drattar i backen och blir platt. Springa som en tok nerför skrapan. Skulle jag aldrig våga!!

Imorn blir det jobb!

sommarmat

Bjöd nyss min karl på riktig sommarmat. Färsk potatis, rökt lax, skagen röra, sallad och sååås. Var riktigt gott. Men det fattades ägg, baguette och räkor! Enligt mig själv då. Nu är jag mätt och belåten och sitter här nersjunken i soffan och orkar inte röra en fena för mycket.

Dagen har bara varit seg. Tagit mig ut till affären och en långpromenad med familjen. Inget mer. Sååå skönt.
Vädret tillåter liksom inget annat.

Thommy har då klippt mig, riktigt nöjd faktiskt. För en gångs skull har jag en frisyr och en som jag orkar göra. Men får se hur länge det håller i sig ;P Snart kommer jag komma i tofs igen.

Imorn blir det ner på stan iaf. Och kolla när världsrekordet ska slås. Tony (tror jag han hette) ska springa nerför skrapan. Svoosch! Klockan fem! Vi kanske ses där?

Mitt nya hår!


Och så ska vi väl kunna klämma in en eller två bilder på mitt troll ;P



Fönster är roliga ;P



Kolla ögonen ;P


Tjingeling!

Fjedag!

Seg som en jävla idiot men ändå på riktigt bra humör. Tror jag iaf. Jag var och är nog fortfarande =)

Men känner att jag vill hitta på något men vill fan inte gå ut! Blåser ju bort. Tog en promenad hem till mor och far, Freja, jag och Victor höll på att dratta omkull i detta blåsiga väder. Hua! Bort med blåsten!
Skulle ha jobbat idag men som sagt.... för seg... Får bli på måndag istället. Då tar jag nya friska tag och städar som aldrig förr =) haha

Freja ligger och sover på ena sidan och Victor agerar armstöd på andra sidan av mig. Hihi.

Ja... en sak som stör mig lagom jätte mycket. Egentligen vet jag inte varför för jag känner inte personen och de gånger jag faktiskt träffat honom så har han bara varit snäll och trevlig. Skjutsat hem mig och Jonna från... öööhh.. Inte Elba utan ön brevid.. Även fått vara på Utter Inn lite och sådär. Men nej, han bara stör mig på något konstigt sätt.
Personen jag skriver om är Micke, huset på månen Micke. Genberg. Såg att han var på gula sidorna katalogen med någon ful mask på sig. Men ett hus i pannan som ser ut som en stor finne. Vet inte vad som stör mig mest. Masken eller han?!
Det är bra att ha drömmar och försöka göra allt för att de ska slå in som hans hus på månen. Han kämoar nog fortfarande att få dit det. Och det är SKIT BRA! För jag önskar jag hade sån kamp att få igenom mina drömmar. Men oftast är det bara drömmar.
Jaja, nog om han nu och finnen i pannan.

Nu ska jag pussa min bebis, krama min vovve och pussa min karl. Sen ska jag hitta på någe =)

torsdag

Uppe med tuppen. Freja likaså. Brummar iväg till mamma för att få lite barnvakt.Tack!!!
Hem till syster yster och svischa fram i någon timme och sen hem igen.
Få lite mat i magen hos mamma och pappa och sen en promenad med mammsi. Tack igen!!
Hon fick även lite manglat i våran tvättstuga.
Vi hann även gå till joker för att hämta ut en tjocktröja åt mig. Hur super nöjd som helst. Ni som inte upptäckt KanDees kläder borde göra det nu!
http://kandeeshop.se

Helt kär i Brain Washed! Det blir nästa inköp.
Inköpen blir inte ofta men de blir av iaf. Hon är så otroligt duktig på att rita, likaså hennes karl Reset!

Efter allt svishande fram och tillbaka tog jag och Camilla en promenad till Hälla. Iköpte en kudde på IKEA, skor till freja på H&M och lite mat och välling på MAXI. Sen fick vi skjuts hem av min man.

Nu sitter jag här, mätt i magen och trött som en gnu.
Skulle egentligen ha sprungit med mamma nu på kvällen men orken finns inte fast jag egentligen vill.
Men om jag vaknar tillsäckligt tidigt imorn, som jag då lär göra. Så ska vi ut och springa. Freja får haka på i vagnen om pappsi Thommsi inte vaknat i tid =)


Imorn blir det nog SMT (om jag inte skjuter lite på det tills på måndag) och slappande. Efter vi sprungit såklart!

dansk skalle

Ja tjuvlyssnadet igår slutade med att hon skrek lite, grät lite, skrek lite till och ja lite mer skrik. haha
Sen började även grannarna ovanför oss bråka med varann och kallade varann idioter och grejer. hihi, har riktigt kul på balkongen igår.

Vaknade idag med världens huvudvärk men upp och ge Freja frukost och kläder (istället för jamasen). Efter en timme tyckte jag att hon var lite trött så vi sov en timme. Men min huvudvärk ville inte släppa. Sparkade upp Thommy så jag fick sova lite till. Och det hjälpte till en viss del. Hade lite skallebank kvar men det var så jag kunde leva med det. Och vad händer då? Jo Freja skallar mig! Rakt över snoken och ena ögat. fy bubblan vad ont det gjorde, på mig! Inte på henne, hon skrattade som vanligt.
Så nu sitter jag här igen med världens huvudvärk. Hua!

Ikväll blir det grillning hos mor och far. Ska bli gott. Hemmagjorda strips och fläskfilé. Mummans!
Äntligen få inviga grillsäsongen liksom. Looking forward to it!

Tjuvlyssnar

Är det fult att tjuvlyssna? Jag tycker inte det iaf.

Det går en tjej neranför vår balkong och pratar JÄÄTTTEE högt om ett problem. Antagligen pratar hon med nån tjej också. Låter så på samtalet.

"FÅR man gör så?! Tjattra brevid munnen? Hur många har du sagt det till?! HUR MÅÅÅÅÅNGA HAR DU SAGT DET TILL?" HAHA
Jag skrattar så jag dör här uppe.


Nu ska jag lyssna vidare.
Tjipp

Lite tankar.

För att må bra kan det krävas mycket eller lite beroende på dagen.
Ingen har nog  ett perfekt liv. Alltid är det något som stör.

Men jag försöker vara en positiv människa men även jag har mina bittra dagar och det står jag för. Jag vill inte att någon ska uppfatta mig som en gnällig tjurig kärring och det hoppas jag att ingen gör.

De tankar som stör dig en dag. Låt dom vila, du mår inte bättre av att de gnager. Om du ändå inte kommer på ett svar på dina tankar varför låta dom förstöra en hel dag? Låt tankarna vila till den stunden du känner att du klarar av att ta  tag i dom. Som kanske när du står och diskar, lagar mat, men inte innan du går och lägger dig!
Prata med någon om dina tankar, personen kanske kan hjälpa dig fram med ett svar.

Jag försöker inte vara den personen alla vill vända sig till och prata ut med men jag ställer mer än gärna upp om du kommer. Det betyder mycket att du anförtror mig med sådant som gnager i ditt huvud.

Glöm dina onda och dumma tankar ett tag men förträng dom inte! För då mår du sämre när du kommer på dom för lång tid efter.

Jag har många tankar i mitt huvud som kan förstöra en dag om inte veckor. Men jag bearbetar dom. En tanke är redan borta och tynger mig inte längre. Men jag har många kvar.

Varför vara en bitter kärring dagarna i ända när du kan vara en glad och positiv människa som faktiskt sprider lite kärlek omkring dig?

Ja det var väl det?

OCH! Grattis på namnsdagen min älskade mamma!

bränd och fräkning

Började min dag med en promenad i solen hem till mamma och pappa för en andra frukost som då bestod av bacon och ägg. Mummans! Freja visade även upp sina skills. Hon går så bra nu! Lite runt men hon lyckas ofta parera upp sina små misstag av vingel.

Efter det dundrade jag hem med bebis och hund. Laddade en maskin tvätt och gick sedan ut för en promenad med kryckan i det blååå.
Blev en lång promenad runt bjurhovda. Mycket snack och prat. Fastnade vid kisspoolen och tillslut kom min bejb med vovve och Frejjse. Pratade oss bort till konsum och sa sen hejdå till kryckis. Väcker dig sju imorn för en promenad om vädret tillåter!!!

Gick upp och hängde tvätt och käkade lite mat.
Tog oss sen iväg till hamnen med Camilla. Blev mjukglass och titt på båtar och hundar. Prat som vanligt. Även Nicklas, Pauline med vänner var där. Mycket trevligt.

Avslutat kvällen med godmat som bestod av fläskfile gryta med ris. gottgottigottgott.

Nu till rubriken då. Efter all sol på mitt ansikte så har jag bränt mig. I PANNAN!!!!
Och fräknar på nosen. Me like.

Puss på er

helgen är kommen

Ja det känns som att helgen är förbi. Sööööndag.. Fast det är lööördag. Konstigt. Är nog för att man hade lite firande igår.
Var ju då valborg.
Riktigt trevligt.
Blev tre rätters med Sandra och Dennis.
Snittar - gjorda av mig- med skinka, gräslök och lite klegg.
Kyckling, potatisklyftor och sås - gjort av Sandra- riktigt MUMS!
Äppelpaj med vaniljsås - moi. Och då fick även Camilla smaka en bit.

Innan efterrätten hann vi med en tur till brasan som nästan brunnit ner helt. Men fick säga hej till mormor, morfar, moster och moster karl. Alltid lika trevligt.

Freja busade runt tills hon somnade runt elva kanske. Resten av sällskapen droppade av vid tolv, halv ett. Otroligt trevligt =) Mycket prat och skratt som vanligt. Det gillas mycket.

Idag sitter jag här......... Thommy ville ha en mysdag/kväll. Än har inte myset kommit. Eller jo! Faktiskt. Vi kura ihop oss hela familjen, Victor, Freja, jag och Thommy i soffan och sov någon timme. Så otroligt mys faktiskt.
Så nu väntar jag på mer mys med min familj.

Imorn är det promenad på schemat iaf. Sen vet jag inte...

Hur har eran valborg varit?

RSS 2.0