Onsdag onsdag onsdag

Ja onsdag minsann. Halva veckan har flugit förbi. Trevligt. Men jag måste erkänna att jag tror inte på att det är onsdag idag. Har fått kolla flera gånger och fråga flera stycken om det verkligen är onsdag. Är det onsdag?
Märker att det är dags att börja jobba snart, eller göra något så man håller koll på dagarna. Och faktiskt får en helg, för så som det ser ut just nu har jag helg hela tiden. Och ännu mera helg när vädret är fint...
Men ja.. Det är onsdag!

Har inte gjort speciellt mycket idag. Var och besiktiga bilen i Sala, tyvärr gick hon inte igenom som hon skulle. Oljeläckage (stavas det så?) och nått mer.. Men jag har ju en toppen kille som kirrar det där.
Sen tog jag och min älskade mor en cykeltur till ICA Maxi. Kom hem med tandkräm och ansiktsmask. Så mycket kan man shoppa för flaskor man inte orkat panta och så får man dessutom pengar över! Tycker faktiskt inte om Försäkringskassan alls.... Tycker dom är rätt elaka!
Men men, så är liiiivet liksom. Snart får man bråka med CSN, om man nu kommer in på utbildningen.

Försökte även få Freja att bada i sin söta lilla pool hos mormor och morfar. Gick inte för sig. Men icke. Vi närmade oss sakta men doppade bara en hand. Och det var inte med mening egentligen.

Imorn blir det bad på björnön! Först med Jessica och Petra och sen med Camilla! =)

BadFreja

Freja tog premiärdoppet i Mälaren idag. Så populärt. Hon badade tills hon hackade de få tänder hon hade. hihi.

Åkte ner på stan och kollade om jag kommit in på min utbildning och såklart funkade inte datorerna idag så de skulle återkomma........ Bitter som jag var ringde jag min kära mor. Bad stod alltså på schemat.
Hem och packa väskan och sen cykla vidare till Framnäs. Freja fick på sig baddräkten och så svoschade vi ner till vattnet. Lite läskigt var det nog i början. Kollae på de små mini vågorna som nuddade hennes tår. Sen ett stort steg rakt ut i vattnet. Hon gick ut så långt att hon hade vatten upp till halsen. Min duktiga lilla tjej. Nu kanske hon till och med vill bara i sin pool hos mormor och morfar.
När mamma åkte iväg och köpte mat till mig och henne så dök min kära Jessica upp. Fick oss lite prat och ett dopp, så nu är vi två i familjen som badat detta år =)
Efter Freja badat så hon frös och jag solat så jag svettats sönder så hojjade vi hem. Väl hemma slocknade både jag och Freja som tokar i säng och soffa. Sov nog iaf en timme.

Efter det har jag bara tagit det lugnt. Inge stress eller tjaffs =)
En liten promenad så Victor fick en kiss. Får bli en bajs senare kanske?

Imorn blir det kanske Köping, måste ju se hur syster yster jobbar nångång ju.

Aktiv dag!

Ja fy sjutton var jag hållt igång idag. Klappar mig själv på axeln.
Ringde mamma halv tio när skruttan väckte mig och vi bestämde oss för IKEA på stört. Fick även med oss Jessica och Pebels.
Var inte jätte super mycket folk som tur var, hade jag aldrig orkat.
Kom hem med tre bokhyllor, toaborstar, lite godis och chips och hängare till badrummet. Nu ska jag bara fjäska över min kära far så han hjälper mig att sätta upp dem.
Väl hemma så började kaoset. Som tur var hade Freja barnvakt =)
Ut med allt ur förrådet i lägenheten, riva hyllan, ut med den, städa av lite fort, in med en annan hylla i förrådet, fylla förrådet. Vila en kvart.
Börja riva ut allt ur Frejas rum. Freja och mormor kom hit. Fick lite hjälp att flytta in hennes säng och underhålla henne ett tag.
Freja var slutkörd, som alltid när hon varit hos mormor och morfar ;) Hon hade gått långpromenad helt själv (mormor gick brevid med vagnen) från dom till skiljeboskolan. Låååångt för en liten tös som Frejjse.

När hon väl somnat fortsatte jag bråka tyst i rummet och härja fritt utanför det.
Nu har hon ett eget rum, som hon faktiskt sover i just nu. Duktiga kickan.

Riktigt nöjd med min insats idag.
Hann med en fika hemma hos farmor också. Myspys <3

Nu blir det döööö i soffan

Midsommar

Haft en riktigt mysig midsommar i år. Var meningen att vi skulle åka till Leksand men det blir senare. Typ tre veckor har vi bestämt.
Dagen började med att ta en promenad med Vittorn. Fick med mig hela familjen ut.
Sen funderade vi lite vart vi skulle åka på firande och bestämde då att det blev Djäkneberget. Tog en fika där med mamma och pappa. Freja fick några att skratta med sin snygga napp iaf =)
Hade ingen som helst lust att åka hem sen så vi tog en tur till farmor och tog en fika. Freja fick leka lite med miniköket och hon såg super nöjd ut.
Men roligast är nog alla farmors blommor som står på balkongen. Om hon fick skulle hon rycka sönder alla. hihi.

Bara hem och byta om och hem till mamma och pappa på mat. Gott som tusan, men det är det ju alltid.
Mammors mat är alltid bäst. Spelar ingen roll vilken mamma man pratar om. Deras mat är bäst! Hoppas Freja tycker samma sak om min mat sen........
Åt tills jag sprack tre gånger om tror jag. Ingen sill för min del, kompenserade upp det med en nubbe istället. Var ett tag sen man tog en nubbe till maten. Men var lite gott.
Blev pilkastning och en massa prat. Cilla och Erik kom också dit för mat.

Freja kände att det var dags att sova där runt klockan tio. Bäddade så fint i poolen åt henne och där sov hon tills vi åkte hem. Lillpluttan.

Idag har inte mycket gjorts. Tagit en promenad hem till mamma och pappa för att lämna en tröja Freja fick låna igår så hon inte frös på vägen hem. Fika vid kajen med Niclas och Pauline. De hade även med sig vovven de kanske skulle få ta över. En dobbis, riktigt söt.

Freja ligger och sover. Thommy är ute på rackartyg (?). Och jag har skit tråkigt. Kom hit på balkonghäng!!!

Mysdag

Började min soliga dag med en långpromenad med Robert. Mycket trevligt. Som alltid. Vet inte riktigt vad vi har för samtalsämnen ibland men goda skratt och mycket prat är aldrig fel =) Har iaf fått en sak bekräftad, haha.

Sen behövde ju magen fyllas med mat så hem lite fort för att få något i magen. Nu när jag väl tänker efter så var det nog bara Freja som fick något i magen...... Jaja, det går ingen nöd på mig. Om magen hade velat ha mat så hade den nog sagt till som den brukar. Inte sant?
Hojade vidare hem till mammsen och pappsen för att säga hej. Måste ju ta igen dessa tio dagar de varit borta ;)
Fick en macka i mig där iaf och lite prat. Mysigt som tusan.

Telefonen plingade till och det var dags för playdate. Hem och fixa fika, hade såklart glömt å baka så det blev enkla kokostoppar. Mötte upp Sara, Asta och Camilla för att gå ner i lekparken. Freja var nöjd och glad att få leka med sin stora kompis Asta. De lekte så fint och fikade så fint. Asta matade Freja med kex ett tag. hahah.
Mycket prat, fiskstim och grodfarm. Alltid lika trevligt. Dags att planera in en tripp till Parken Zoo. Camilla har aldrig varit där och jag har inte varit där på flera år så nu är det dags!

Imorn blir det fika med Anna och Emmy. Längtar lite. Inte träffat anna på typ sju år kanske?! Eller? Emmy såg jag förra veckan men man kan inte få nog av henne ;) hahah
Ska även hem till syster för att köra ett race.

Fredag? Ja då blir det Leksand!

Mor och far

Nu har de kommit hem igen. Saknat dem massor faktiskt. Varit borta alldeles för länge.
Freja fick en jätte fin klänning och ett par shorts av dem. Super gulligt.
Själv fick jag två par flipflop (var meningen att jag bara skulle få ett par, haha) och två linnen. Också jätte snyggt.
Thommy fick en skit snygg tröja.
Nog om snyggigheter.

Solen har kommit till oss nu och förhoppningsvis så stannar den ett tag. Varit ute nästan hela dagen idag. Mycket skönt.
Tog en glass med Camilla nere vid hamnen, mycket mysigt. Varken Thommy eller Camilla vågade sig på galna glassen nere på stan. Vill någon testa med mig någon dag? Såg så konstigt ut, de knådar liksom glassen coh blandar och har sig. haha

Vad har mer hunnits med? Absolut ingenting tror jag. Har ett rätt tråkigt liv känns det som. Tråkigt att höra om men roligt att vara med om. För Freja förgyller mina dagar varje dag! Mysungen <3

Ville åka till Leksand på torsdag men Thommy har fått för sig att börja jobba ;) så det blir inte förrän på fredag, förhoppningsvis stannar vi en natt. Så om någon vill vara hundvakt är det bara att hojta till! Victor söker mycket kärlek, promenad i det blå, mat i matskålen och vatten i vattenskålen. Helst någonstans och sova också. Om du har allt detta så är du godkänd ;)

Barnkalas

Igår hade Freja kalas för sina vänner. Hon fick massor med fint och det var otroligt trevligt. Tack alla som var med och förgyllde dagen.
Hon fick massor med fint, kläder, vagn, kastruller, sandlådekit, klossar, pussel, mössa!
Säkert något jag glömt men tack alla =)

Efter firandet och all fika man proppade i sig tog jag en springtur med Jessica och Sofie. Victor fick följa med också men han fick jag nästan släpa halva vägen. LAT hund!
Thommy har varit ute och sprungit idag. Håll i hatten :D haha
Imorn blir det en ny springtur har jag bestämt. Känns skönt att man kommit igång nu. Tack Thommy för mina fina springskor, guldvärt.

Idag har jag fikat med Camilla, moffat glass i stora lass. Alltid gott.
Sen blev det fika hos farmor. Jojje och Samriang var där också. Freja fick en jätte fin mössa i present som är gjord av Samriang.. Kommer användas flitigt



Min gos fia! <3

Efter det så lagade vi mat och nu sitter jag här och blänger på This is it och lägger in bilder på datorn.

Även fått samtal ifrån Portugal idag. Saknar mina äldre. Skönt att höra deras ljuva stömmor. Freja hörde mormor när jag pratade med henne och när vi la på sa jag puss puss och då tog och telefonen och pussade påd en. Tror inte jag är ensam om att sakna dom ;)
hihi

tacos och uno

Tack ni vänliga människor, som då består av Thommy, Sandra, Linnea och Johan, som förgyllt min kväll.
Blev tacos och uno lirande. Har nog aldrig spelat så långa omgångar uno som idag. haha
Innan mat och allt där till så flätade jag Sandras hår. Och jag måste säga att det var ett jävla jobb :D hahaha
Men nästa gång blir det min tur att bli flätad, eller hur?

Vad har jag mer gjort idag? Hållt mig inne. Vädret var ju värdelöst fram till typ sju på kvällen.
Camilla kom förbi så jag fick bjuda på lite käk, strömmen hade gått hemma hos henne så hon kunde inte laga egen mat =) Men alltid kul att få fylla någons mage med lite köttklumpar och makaroner ;)

Imorn blir det kalas för Freja. Alla hennes och våra vänner kommer över och ska käka bullar och dricka saft/kaffe. Bjuder tyvärr inte på tårta, får bli glass istället. Jag erkänner. Jag är lat på bakfronten för en gångs skull!

Tänkte bjuda på lite bilder från Frejas kalas som var i tisdags! Njut och titta =)

                    


God natt allihop.

Fisunge!

Igår blev mitt hjärta 1år! Fan vad tiden går fooort!

guldklimpen

Där är hon några timmar gammal bara. Fast för ett år sen, hör ni inte själva hur konstigt det låter? Ett år sen?!



Grattis min plutt.

Igår var farmor, farbror Stefan och farbror Jimmy över med familj och grattade lilltösen. Hon fick massor av roliga saker så som adidas overall, klossar, pussel, boll och en hund. Allt var super kul och hon visste nog inte riktigt själv vad hon skulle leka med där ett tag.
Tack iaf för att ni förgyllde våran kväll.
Kommer upp bilder senare när jag orkat lägga över dom från kameran.......

Min dag idag började med sovmorgon till nio, sen ett samtal från bästa Sandra i Hallsta. Hon ville komma på fika. Men jag drog snällt med henne till Ica Maxi så jag fick storhandla. Vi hann även med en glass utanför och sen en kaffe uppe hos oss.
Även Linnea kikade förbi, jobbnarkoman! haha
Till sist kom då Emmy, min kära gamla klasskompis som jag inte träffat på år och dar. Okej vi har sprungit på varann ute men ingen fika minsann. Hade riktigt trevligt. Blev en fika, en långpromenad, en kebab och massa snack och skratt. Speciellt om gamla klasskamrater. Haha.. Margareta den feta får man inte glömma ;)

Imorn blir det BVC med lillpluttan. Spruta ska tas och såklart vägas och mätas. Vad tror ni hon väger nudå?

Ha det fint!

För dom har tagit studenten.

Lite sent kanske men grattis alla som tagit studenten. Tråkigt bara att vädergudarna inte ville ge er sol.
Hela helgen har bara bestått av regn, rusk och blåst. Men får hoppas att det ger sig nu så Freja får en fin ett års dag.
Även skjutsat mina kära föräldrar till stationen så de kunde ta bussen till arlanda och sen sätta sig på flyget som tog dem till Portugal. Jag måste erkänna att det känns lite fuskigt.

Förkylningen börjar ge sig nu iaf och Freja har klarat sig än så länge. *peppar peppar*
Thommy däremot är tokförkyld och hostar som en tok.


Har inget intressant alls att skriva måste jag erkänna. Men nått kan jag ju bjuda på tänkte jag.

           

Med en enkel tulipan........

Har precis firat Ida (systerdotter till mig, Frejas kusin) som fyller 18 idag! Grattis <3
Freja blev inklämd på ett hörn också eftersom alla åker till  Purtugal på lördag.
Jätte mysigt och så fina grejer fisan fick.
En söt klänning med tröja och leggings till, vattenspruta, hink, spade, en jätte söt vattenkanna, en pool (det kommer en berättelse), suuuuuuuuper söt ryggsäck! Och en filt så vi kan picknicka ute!
Hon var så söt när hon kom med lilla ryggsäcken på sig. Hon blev lite baktung dock. Hihi.

Poolen då.. Jo den var intressant så länge jag blåste upp den (med mina egna lungor!) och när det inte var vatten i. Tänkte att hon skulle få premiärplaska i den direkt så jag och mamma springer in och hämtar vatten.
När vattnet väl kommit i poolen blev hon livrädd för den. Hon skrek så mycket lungorna orkade. Lilla skruttan, hur ska vi lösa det här nu? När vi tömt ur den igen vågade hon sig knappt fram igen.

Jag bjuder på tre bilder tills vidare. Fler kommer sen när kameran är tömd på kort.

     

Fisan kommer firas två gånger till =) En gång på tisdag med farmor och c:o och sen nästa lördag med alla vänner och busar.

Förkylningen börjar släppa för mig nu iaf. Bara lite hosta kvar! SKÖNT!

Nej nu väntar sängen. Tack alla för en super trevlig dag <3

BLÄ!

Hatar hatar hatar hatar hatar gånger tusen! Att vara sjuk. Speciellt när man är ensam om att vara sjuk också ;) En sak om man drar ner någon annan i förkylningsträsket.
Men nu är jag ensam med snor, slem, hosta och feber.
Imorse mådde jag så dåligt av allt snor och slem så jag kräktes. Ja trevligt för er att veta va? Men det skiter jag i (eftersom jag inte dragit ner någon mer i skiten)...

Imorn blir det att fira Idas 18!!!! års dag och Frejas 1 års dag lite i förtid.
Jag tycker fortfarande att Ida är kortare än mig, mindre än mig, barnsligare. Ja allt! Helt enkelt mindre än 18. Egentligen mindre än typ 12 i mina ögon. Men nejdå. Just nu sitter hon med sina tjejkompisar, äter god mat och förfestar innan hon ska ut på krogen för första gången. Galet vad tiden går undan.
Freja ska firas av alla dessa också eftersom de sviker henne på hennes riktiga födelsedag och åker till Portugal! Fusk!! Jätte fusk!!!

Nej nu ska jag dra i mig lite hostmedicin, alvedon och lägga mig under täcket och blunda.

Ja så går det

Lördagen slutade inte alls som jag tänkt. Men jäklarns vad trevligt jag hade.

Cyklade hem till Jessica för att ta en öl med trevligt sällskap. Alla såg hängiga och trötta ut när jag kom dit. INTE okej! Det tjatades om utgång. Ja och så blev det. Cyklade hem för att iaf byta skor. Inte snyggt att gå ut i foppatofflor.

Satte mig sen på biken igen och susade ner på stan med Sandra och Sofie. Träffade Jessica där nere. Vi försökte oss på Konrad. HAHA. Toooook tomt. Riktigt bra musik men oj vilket fjortis ställe. Vi tog oss vidare till BmB tjugo i ett. Alla kom in och humöret var på topp. Lite bubbligt men fortfarande på topp.
Dansade som en tok och kanske tog en shot för mycket.

Kvällen slutade med en cykeltur hem med Sandra ett snabbt stopp som blev ett långt stopp vid OK/Q8. Satt så bekvämt där i kön på en solstol så det gjorde inget. Var väl hemma kanske tre!

Inte smart när man ska upp med en liten fislisa typ sju åtta på morgonen.
Bakis som jag var tvingade jag upp mig för att ge henne frukost och en dusch då hon fick äta själv och jag kände att jag behövde duscha också.
Väckte tillslut upp Thommy för baksmällan var ett faktum. Sova lite mera kände jag.
Kom tillslut på att jag inte ätit något på nästan ett dygn. Hade ju ätit donken på lördagen kanske runt två på dagen. Så inte speciellt konstigt om jag inte var på topp..

Klockan ett (lite sent) kom vi iväg mot Sura. Frejas kusin Tilde skulle döpas.
Hon var sååå duktig, skrattade lite och pratade på massor i kyrkan.
Det bjöds på smörgåstårta som var super god.



Söta tjejen =)


Efter dop och fika dundrade vi mot Västerås igen där vi mötte upp mamma och pappa på djäkneberget för en glass i solen. Slutade även med att de fick bjuda på mat. Grillat är mums! Tackas inte nej till det heller!

Idag har jag och Freja lekt med Sandra större delen av dagen.
Och förkylningen är ett faktum.

HUA!

Bloggtorka

Ursäkta min bloggtorka men jag har haft annat för mig ;)
Min dag i kort verision då.

Missar bussen. Missar tåget. Glömt pengar. Hämtar pengar. Hiner med buss OCH tåg. Fullt på tåget!!
Promenad i Stockholm. Shopping. Hälsar på min bror. Ner på stan igen. Hem. Väntar på stan för att Thommy ska hämta bilen och sen mig. Får samtal att det är PUNKA på bilen. Blir sur på vägverket då dom inte fixat hålet i gatan som orsakat punkan. Går hem. Får samtal att min kusin är hittad som då varit försvunnen i en vecka. Underbart. Kollar byxorna jag köpt och larmet sitter kvar!!! Hur fan får jag bort det?!
Nattat Freja. Väntar på Thommy så jag får gå hem till Jessica och ta en öl med nära och kära.

Ja hur har din dag varit? Om den varit lika hektisk och muppig som min gratulerar jag dig! =)
Men jag måste säga att humöret är på topp ändå!

Imorn blir det dop, dopfika. Försöka hinna ner på stan innan och fixa mina byxor så jag kan ha dom. Men känns som att jag inte kommer bli trodd. Dom tror väl att jag snott dom. haha

Puss på er älsklingar

Älskade mor

Min älskade mamma skrämde skiten ur mig igår. Fick sån panik av det att jag knappt fick någon luft.
Pratade i telefonen med henne och så hör jag bara BRAK och sen AJ AAAAAJ AJ AAAJ AJ AJ. Hade ingen aning om vart hon var eller vad som hänt. Så otroligt läskigt. Jag önskar ingen någon att höra någon sådant.
Fick tag i henne till slut och det var väl inte bra men okej med henne.
Ett staket hade gått sönder så hon ramlat över ett cykelställ med ryggen före.
En stukad och jätte svullen handled och en rygg som värker som fasiken var priset på detta.
Min älskade mamma.

Idag blev det en promenad och skjutsa mamma till sjukan så hon fick kolla rygg och handled. Inget brutet hoppas vi på iaf. Men ändå.... Puss!

Även en tripp ner på stan hanns med. Började trippen med Camilla, vi kikade lite på utklädnads showen och sen käkade vi.
Sen mötte jag upp Thommy och farmor Ingrid för köp av present och en liten koll på staden. Hann även med att klippa mig. Visst Thommy hade klippt mig jätte fint men kände att jag ville ha det gjort ordentligt och så blev det. Hon sa att hon skulle klippa 2cm men det blev nog minst en dec som försvann. Men jag är nöjd ändå även om hon vägrade klippa rak lugg på mig. =)

Imorn blir det hem till mami och ta det lugnt. Något mer ska nog hinnas med!

RSS 2.0